Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Прогноза за цените на Vertcoin 2021: Какво може да се очаква?

Ако държите малко Vertcoin и искате да знаете дали цената ще се покачи или понижи, вземете прогноза за цената на Vertcoin? Или може би мислите за закупуване на някои, но искате да разберете какво ще се случи с цената в близко бъдеще?

Е, попаднали сте на правилното място, тъй като ще ви кажа всичко, което трябва да знаете! Между другото, знаете ли, че Vertcoin се нарича накратко и VTC coin?

Както и да е, в моето ръководство за прогнозиране на цените на Vertcoin първо ще ви дам кратко обяснение какво всъщност е проектът, последвано от кратък преглед на случилото се до момента с цената му.

След това ще обсъдя някои възможни прогнози за 2021 г. и след това и след това ще ви дам мнението си дали Vertcoin е добра инвестиция или не.

И така, какво чакате? Нека започнем, като разберем какво всъщност е Vertcoin!

Какво е Vertcoin?

Vertcoin стартира за първи път през 2014 г. и е създаден, за да се конкурира с по-ранни блокчейн, като Bitcoin. Това е криптовалута, която позволява на хората да си изпращат и получават монети един на друг, без да се нуждае от трета страна за проверка на транзакциите.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Всъщност има някои ключови разлики между Vertcoin и Bitcoin. Първо, Vertcoin е в състояние да потвърди транзакциите само за 2,5 минути, докато Bitcoin отнема 10 минути. Освен това, докато предлагането на биткойн ще бъде ограничено до само 21 милиона, Vertcoin е четири пъти по-голямо на 84 милиона.

Прогноза за цените на Vertcoin Прогноза за цените на Vertcoin
Общо предлагане:

84 000 000

Време за транзакция:

Средно (2,5 минути)

Средна такса TX:

0,0018 долара


Пазарна капитализация:

11 157 657,27 долара

Общо предлагане:

21 000 000

Време за транзакция:

Бавно (10 минути)

Средна такса TX:

$ 6.657

Пазарна капитализация:

618 396 832 615,41 долара

Vertcoin е различен и по начина, по който хората могат да участват в добива, тъй като не позволяват хардуерни устройства ASIC. Това позволява на хората вместо това да използват своите графични процесори, което дава шанс на всеки да участва. От друга страна, при биткойните тези с най-скъпите ASIC устройства винаги получават възнаграждение за добив, което не е справедлива система.

Така че, след като вече знаете какво е всъщност, следващата част от моето ръководство за прогнозиране на цените на Vertcoin ще разгледа какво трябва да имате предвид, когато четете прогнози за цените.

Какво да помислите за прогнозиране на Vertcoin

Интернет е пълен с „експертни“ прогнози за цените, но в действителност хората не знаят какво ще се случи в бъдеще. Ако го направиха, всички щяхме да сме много богати.

Криптовалутната индустрия е изключително нестабилна и не е необичайно да се наблюдават огромни колебания на цените за период от 24 часа. Това понякога прави много трудно да се предскаже по какъв начин ще тръгне цената.

В дългосрочен план най-важните неща, които ще повлияят на цената на криптовалутата, са нови партньорства, технологии и използване в реалния свят.

Винаги трябва да помните, че прогнозите са личните мнения на човека, който ги прави. Ето защо, никога не инвестирайте пари въз основа само на прогнози за ценообразуване и винаги проведете свое собствено независимо проучване!

Така че сега, след като знаете какво да обмислите, следващата част от моето ръководство за прогнозиране на цените на Vertcoin ще има бърз поглед какво се е случило с цената му до момента!

Прогноза за цените на Vertcoin: Историята досега

Когато VTC монетата беше пусната за първи път през май 2014 г., тя веднага се покачи до малко над 5 долара на монета. През следващите три месеца обаче той бързо стигна чак до 0,091 долара, като по този начин загуби по-голямата част от стойността си. Интересното е, че той остана на тази цена през следващите три години.

След това, през май 2017 г., монетата VTC продължи отлично, достигайки рекордни върхове от малко под $ 10 през януари 2018 г.! Оттогава цената му намалява и сега е на стойност само 0,2 долара през 2021г.

Въпреки че цялата криптовалутна индустрия изпитва големи ценови движения, изглежда, че Vertcoin е изпитал много високи нива на нестабилност.

По какъв начин цената му ще продължи напред? Предполага се, че някой! Следващата част от моето ръководство за прогнозиране на цените на Vertcoin ще разгледа някои възможни прогнози.

Прогнози за цените на VertCoin 2021?

Първата прогноза за цените на Vertcoin през 2021 г., на която попаднах, беше от Патрик Брик в Profit Confidential. Брик вярва, че единственият начин да се предскаже истински движението на цените на криптовалутата е да се използва технически анализ на графиката.

Прогноза за цените на Vertcoin

Това е, когато изучавате предишни ценови движения и търсите определени тенденции, с надеждата да прецените къде и кога ще се движи цената. Според Брик той използва методите си за анализ на диаграмите успешно от 20 години. И така, какво според него ще се случи с Vertcoin в бъдеще?

Е, Брик беше много уверен в бъдещето на Vertcoin и вярваше, че Vercoin трябва да достигне $ 8 000 през 2018 г.! За да се случи това, Брик твърди, че „точката на устойчивост“ от $ 7,25 трябва да бъде разбита ясно. Устойчива точка е цената, при която инвеститорите исторически са продавали своите монети. Ако това е нарушено, понякога цената води до нови върхове. Ясно е, че тази прогноза е била много нереална и това не се е случило.

Има обаче ясен проблем с тази конкретна прогноза и е свързан с пазарната капитализация. Пазарната капитализация на монетата показва общата й стойност. Изчислява се чрез умножаване на общия брой монети в обращение спрямо текущата пазарна цена на монетата.

Например, ако има 5 милиона монети в обращение и текущата цена на монетата е 2 долара, тогава общата пазарна капитализация е 10 милиона долара. И така, връщайки се към прогнозата на цените на Brik…

По време на писането има около 44 милиона VTC монети в обращение, така че когато умножим това по прогнозата на Brik от $ 8000, това ще му даде обща пазарна капитализация от $ 352 милиард!

В действителност това е много малко вероятно да се случи в рамките на 2018-2021. Това би го превърнало в най-ценната криптовалута в света, изпреварвайки Биткойн. Това също би означавало, че Vertcoin ще трябва да увеличи високата си цена за всички времена от $ 10 с повече от 80 000%. Въпреки че подобно увеличение на цените се е случвало в миналото, това би било значително събитие, ако се случи с монетата VTC.

И така, какви други прогнози за Vertcoin има? Друг анализатор, на когото попаднах, беше WalletInvestor. Той вярва в потенциала на монетата VTC, но не е толкова оптимист, колкото Патрик Брик!

WalletInvestor смята, че след 1 година Vertcoin ще намалее до $ 0,00794 USD. Подобно на предишната прогноза, те използваха технически анализ на графиката, за да предскажат бъдещо движение на цените.

Прогноза за цените на Vertcoin

Тази прогноза за 2021 г. изглежда разумна, но много песимистична, тъй като цената на валутата Vertcoin е 0,19 долара.

Какво мислите за двете изброени по-горе прогнози за цените на Vertcoin 2021? Смятате ли, че е възможно $ 8000 или стъпка твърде далеч? Както и да е, следващата част от ръководството ми за прогнозиране на цените на Vertcoin ще разгледа какво според анализаторите ще се случи през 2021 г. и след това!

Прогнози за цените на VertCoin до 2021 г. и след това!

Ако смятате, че краткосрочните прогнози за цените са трудни, дългосрочните прогнози са още по-трудни!

Coinliker, който твърди, че се специализира в прогнози за цените на криптовалутите, смята, че цената на монетата VTC е трябвало да достигне 25,07 долара до юни 2018 г. Това означава увеличение с около 150% от рекордното си ниво от малко под 10 долара, което му дава общо пазарна капитализация от малко над 1,1 млрд. долара. Излишно е да казвам, че такъв сценарий не се е случил през последните няколко години и сега цената на Vercoin непрекъснато намалява. В момента (юни 2021 г.) цената на Vertcoin е само 0,20 долара.

Това беше трудна за анализ прогноза. От една страна, обща оценка от 1,1 милиарда долара не би била напълно невъзможна, тъй като имаше и има много криптовалути, оценени на повече от тази сума. Много от тези монети обаче имат по-добра технология, особено по отношение на времето за транзакции.

И какво ще кажете за след 2021 г.? Една от най-реалистичните прогнози е представена от tradingbeasts.com. Можете да видите прогнозата за цените на Vertcoin за 2021 г. по-долу.

Както можете да видите, въз основа на тези прогнози цената на Vertcoin може да се увеличи до $ 0,28. Това е много реалистично.

VTC цена: Добра инвестиция ли е?

Преди да ви дам своите виждания за Vertcoin, исках да изясня, че не ви давам финансови или инвестиционни съвети. Подобно на другите виждания, които обсъдих по-рано, всичко се основава само на лични мнения.

Винаги трябва да правите собствени изследвания, преди да правите инвестиция и още по-важно, никога да не инвестирате само въз основа на ръководство за прогнозиране на цените!

Начинът, по който обичам да анализирам потенциала на монетата, е да разглеждам потенциални бъдещи събития. За начало разгледах пътната карта на Vertcoin.

Пътна карта

Въпреки че пътната карта на Vertcoin за 2021 г. няма конкретни дати, те имат пълен списък с цели, които се надяват да постигнат. Това включва увеличаване на броя на борсите, на които са включени, получаване на монетата им с хардуерния портфейл Trezor и създаване на Vertcoin Foundation.

Тези цели показват, че екипът за разработки непрекъснато се стреми да се усъвършенства и всяка една от тези цели, която е постигната, може да доведе до увеличение на цената в тяхната VTC монета. Инвеститорите обичат да виждат постигнатите цели, така че е важно Vertcoin да може успешно да постигне повечето от горепосочените цели.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Партньорства

Един от основните негативи, които биха могли да повлияят на цената на Vertcoin, е, че тепърва ще сключват някакви основни партньорства. Партньорствата са наистина важни, тъй като дават монетата реално използване.

Например, ако Vertcoin са успели да сключат сделка с корпорация, която иска да започне да приема монетата й, тогава цената ще се покачи масово. Изглежда обаче няма споменаване на целите на партньорството в последната им пътна карта.

Състезание

Друг проблем, който може да повлияе на оценката на цената на VTC, е нейната конкуренция. Има много други криптовалути, които се представят много по-добре от Vertcoin, което означава, че те могат да обработват транзакциите по-бързо. Освен това нивата на производителност на Vertcoin са много подобни на Litecoin.

Сравнение между Vertcoin и Litecoin

Голямата разлика е, че Litecoin е значително по-популярен от Vertcoin, поради което е силна топ 10 криптовалута. Единственият начин, по който Vertcoin ще може да победи конкуренцията си, е да подобри своята технология. Ако могат, те имат наистина добри шансове да изпълнят някои от горните прогнози на Vertcoin.

В крайна сметка, въпреки че вярвам, че проектът Vertcoin има реален потенциал, е трудно да се разбере какво носи бъдещето.

Заключение

И това е краят на ръководството ми за прогнозиране на цените на Vertcoin. Ако го прочетете от началото до края, сега трябва да разберете наистина какво представлява проектът и какво планират да направят.

Също така трябва да имате добра представа за някои от различните прогнози на Vertcoin, които съществуват в момента. Докато някои са наистина положителни, други не. Както споменах по-рано, прогнозите са чисто мнение на човека, който ги прави, така че винаги трябва да правите собствени изследвания, преди да направите инвестиция.

И така, по какъв начин цената ще премине през 2021 г. и след това? Посетихте ли моето ръководство, защото обмисляте да инвестирате, или вече държите монети? Винаги е добре да чувате нови прогнози, така че не забравяйте да ми кажете вашите мисли в раздела за коментари по-долу!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector