Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Симплекс преглед

Терминът „криптовалута”Има тенденция да вдъхновява много различни чувства у хората – докато очите на някои хора светват и те продължават по тангенс на как Ethereum е най-добрата крипто технология в света, начинаещите в тази област са малко по-малко ентусиазирани. Това Симплекс прегледът трябва да предизвика този ентусиазъм доста бързо.

Виждате ли, когато бъдат попитани за техните идеи за крипто, много новодошли в темата вероятно ще използват термини като „децентрализиран”,„блокчейн” и “Биткойн“- това е нормално. По-малко ентусиазираният участък обаче вероятно ще ви разкаже за измама, измами и хакове които се случват в крипто света.

Въпреки че тези хора не биха сгрешили, обсъждайки такива аспекти, компанията Simplex се стреми да го направи превърнете пазара на криптовалута в справедливо и без измами място където хората могат да обменят крипто монети, без да се безпокоят.

Интересувате ли се? Позволете ми да ви разкажа за какво се отнася Simplex.

TL; DR: Симплекс е уникална комбинация от брокерска платформа за криптовалута и решение за платен шлюз към някои от най-големите крипто борси. Въпреки че все още е относително непознат, Simplex ви предоставя на потребителя безгрижен начин за закупуване на желаните от вас криптовалути на разумни цени. Можете да платите с кредитната си карта и плащанията са много бързи и сигурни.

Професионалисти

 • Може да плати за криптовалута с кредитна или дебитна карта
 • Много бърза обработка на плащанията
 • Сигурен и надежден
 • Много лесен за използване

Минуси

 • Не поддържа някои криптовалути
 • По-високи такси, отколкото при някои борси за криптовалута

Симплекс преглед: ПРОФИЛИ

Да започнем с това Симплекс преглед, естествено, ще започнем нещата с някои от най-положителните и забележителни аспекти на платформата.

Би било невъзможно обаче да продължим напред, без да се обърнем към биткойните в стаята и просто да разберем какво е Simplex, и как услугата се вписва във връзката на ентусиаст на криптовалута, и платформа за криптообмен.

Какво е Simplex?

Компанията Simplex е основана през 2014 г., както а fintech стартиране. Терминът „fintech“ всъщност описва добре продукта на компанията – „финансови технологии“.

Базиран в ЕС, екипът зад Simplex има за цел да „премахне измамите“ на пазара на криптовалути и да го направи относително стабилен (поне що се отнася до сигурността) и безопасно място както за дългосрочни инвеститори, така и за ежедневни търговци.

И така … Легален ли е Simplex като посредничество за криптовалута?

Това е законно, да – но терминологията все още може да стане доста объркваща.

Виждате ли, някои потребителски рецензии на Simplex посочват това въпросната компания всъщност не е брокер на криптовалута сама по себе си… Поне не само това. Вместо това е така смес от брокер и решение за платен шлюз за някои от най-известните платформи за обмен на криптовалути (помислете: Binance, Changelly, Трезор, и т.н.).

Сега следващият ви въпрос може да бъде – какво е „решение за шлюз за плащане“, на първо място?


Симплекс преглед

Можете да си представите платежни шлюзове като някои трети страни, които осигуряват гладкостта и – по-важното – сигурност на плащане или транзакция между две страни. В този случай плащанията и транзакциите просто включват криптовалути – общите настроения обаче остават същите.

И така, накратко, потребителските рецензии Simplex определят проекта като уникален шлюз за плащане с криптовалута което ви позволява да закупите криптовалути от някои от най-големите и най-известните борси в света, без страх, че транзакцията ви може да бъде компрометирана и средствата ви откраднати.

Частта за премахване на измамите обаче е от съществено значение. Според Wall Street Journal, само през 2019 г., измами с криптовалути отнеха над 4 милиарда долара – това е поразителна сума пари!

Симплекс преглед: какво прави Симплекс.

И до днес стигмата около крипто е все още много забележима – хората все още свързват криптовалутите с черния пазар, пране на пари, и измама. Някои отзиви за Simplex Bitcoin споменават това, но всъщност това е един от основните (ако не и основните) проблеми, с които въпросната компания има за цел да се бори – оттук и частта за премахване на измамите.

Простотата е името на играта

Една от най-забележителните характеристики на Simplex, която се повтаря от множество потребителски рецензии на Simplex, е тази услугата е много лесен за използване.

Сега, за да разберете изцяло тази точка, ще ви трябва някакъв контекст.

Винаги, когато търсите най-добрите борси за криптовалута, ще забележите, че факторът „лекота на използване“ е този, който продължава да се появява доста често. Това е с основателна причина – все още има немалко борси, които имат много стръмна крива на обучение и изискват много знания за тази област, за да бъдат използвани ефективно.

Не трябва да е така.

Симплекс преглед

Тъй като пазарът на криптовалути привлича нови хора всеки ден, борси, които са лесни за използване и ясни в дизайна си ще бъдат тези, които излизат на върха. Що се отнася до криптирането на Simplex, можете да очаквате платформата да бъде една от най-лесните за използване от всички тях!

Леснотата на използване на Simplex е забележителна само поради факта, че за да закупите желаната от вас криптовалута, дори не е необходимо ръчно да въвеждате тяхната платформа и да попълвате някои формуляри или да участвате в регистрации – просто автоматично ще бъдете пренасочени към страницата за обработка на плащанията.

За всеки, който се чуди дали Simplex е легитимно лесен за използване, това трябва да е достатъчно доказателство – комбинирайте това с факта, че терминът „simple“ е буквално интегриран в името на марката и вие имате доста убедителен случай!

Бързи транзакции

Скорост на транзакцията се отнася за времето, необходимо за получаване на вашите криптовалутни монети, след като извършите плащане към борсата. Както можете да си представите, това е доста важен момент, както когато става въпрос за този Simplex преглед, така и някои борси за криптовалути, като цяло.

Поради начина, по който Simplex работи, той осигурява незабавна обработка на плащанията – в повечето случаи. Компанията заявява, че всъщност може да се извършат някои плащания между 48 и 72 часа за обработка. Това обаче са извънредни ситуации – единствените се случват, когато се случва някакво забавяне поради проверки за проверка или подобни проблеми.

Симплекс преглед

Общото правило обаче е, че се случват крипто транзакции Simplex веднага – няма забавяне.

Незабавните транзакции са, както вероятно се съгласявате, страхотен – това означава, че ако бързате, няма да е необходимо да чакате, докато получите крипто монетите си. Това със сигурност добавя още един положителен момент към хората, които питат, е симплекс легитимен – повечето потребителски рецензии на симплекс също се съгласяват!

Плащания с кредитни карти – приети!

Четейки чрез потребителски рецензии на Simplex, намерени онлайн, бързо ще разберете, че една от основните характеристики, които правят Simplex страхотен, е фактът, че финтех компанията приема плащания с кредитни и дебитни карти за крипто.

Това е просто невероятно, поради няколко различни причини.

На първо място, очевидното – тя позволява на много повече хора да имат гладък и лесен вход към пазара на криптовалути, и по този начин, като разширение, в света на криптовалутите, като цяло.

Виждате ли, дори не е нужно да четете рецензии за Simplex Bitcoin, за да разберете това все още има много борси днес, които позволяват само крипто-към-крипто транзакции. Това означава, че те просто не приемат фиат пари – ще трябва да закупите (обмените) вашата фиатна валута някъде другаде и след това да се върнете на платформата, за да купите друга криптовалута по ваш избор.

Симплекс преглед

Досаден? Да. Но това е по-малкият проблем – основният проблем е, че процеси като тези отблъскват дори и най-добрите търговци на крипто, поради времето, необходимо за преминаване през целия този процес. Помислете само за начинаещ търговец!

От Simplex приема както кредитни, така и дебитни карти, това означава, че има цяла досадна процедура, която просто е изрязана от уравнението.

Освен простотата, закупуването на криптовалути с кредитна или дебитна карта също е a много по-бързо начин за това. Ако цените времето си и искате процесът да бъде възможно най-опростен, Simplex е подходящата платформа за вас!

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Симплекс преглед: ПРОТИВ

За да продължим с нашия Simplex преглед, нека обсъдим някои недостатъци, които обикновено са свързани с въпросната платформа. За да бъдем напълно справедливи и прозрачни, няма да се съсредоточим върху факта, че Simplex всъщност не е действителна „платформа за обмен на криптовалути“ или „крипто брокер“.

Компанията е много уникален в това, което прави, и по този начин ще стоим далеч от всяка форма на субективни сравнения. Вместо това, нека разгледаме основните аспекти на това, което всъщност Simplex може да подобри.

Липса на поддръжка на криптовалута

Винаги, когато откриете, че използвате борса за криптовалута, вероятно го правите, защото искате покупка конкретна криптовалута, нали?

Е, какво ще стане, ако борсата не съдържа крипто, което искате? Това може да бъде доста разочароващо! Това също е проблем, който изглежда познат на някои от потребителите на платформата, поне съдейки по някои потребителски рецензии на Simplex.

Simplex поддържа следните криптовалути:

АТОМ AVA BCH БНБ BSV BTC BUSD CEL КОТИ DAI ЧЕТКА
DEP EOS ETH HBAR Хедж HUSD ICH LTC ЛУНА MIOTA НАНО
PAX QTUM SDT SGA ТОМО TRX USDK USDT XAUT XLM XRP

Списъкът е взет направо от официалния уебсайт на компанията.

Докато горепосоченият списък е доста обширен и включва повечето от „масовите“ криптовалути на пазара (Биткойн, Пулсации, Ethereum, Litecoin, и др.), някои хора, които може да искат да закупят монети с повече ниши, все още могат да останат разочаровани.

Въпреки това, макар че не много потребителски рецензии за Simplex посочват това, все пак можете да закупите някаква криптовалута от Simplex и след това да я използвате, за да придобиете друга крипто по ваш избор, на различна борса.

Липса на функции – платформа „В движение“

Ако сте чели този симплекс преглед до този момент, това вероятно е очевиден момент.

Една от основните характеристики на Simplex е, че ви предлага възможността да купувате криптовалути по безпроблемен начин – с други думи, не е необходимо ръчно да посещавате уебсайта на компанията, за да завършите плащанията или проверките си. Вместо това всичко това е интегрирано в борсата, която може да използвате.

Симплекс преглед

Добавете това с факта, че вече обсъжданият факт е, че Simplex не е действителна борса за криптовалута сама по себе си и това, което в крайна сметка е платформа, която няма никакви функции за „обмен на стандарт“, с изключение на тази за закупуване на крипто монети.

Това всъщност е една от най-интересните точки, изведени от потребителски рецензии Simplex. Това е така, защото ако искате да имате някаква подобна на борсата функционалност, а не „просто“ да закупите крипто, вие бихте могли – в края на краищата вероятно бихте посетили борса, която използва Simplex, на първо място (освен ако услугата е интегрирана в друга платформа).

Сравнете Simplex рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Simplex рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Как работи Simplex?

Сега вече обсъдихме повечето от основните точки на платформата в този симплекс преглед. Въпреки това, виждайки, че Simplex не е традиционен брокер за криптовалути и има някаква уникална функционалност, вероятно си струва да се обсъди как работи, нали?

Въпреки че процесът е малко по-сложен от това (което означава, че на заден план има много технически характеристики), от гледна точка на потребителя, процесите на компанията Simplex могат да бъдат обяснени в 5 лесни стъпки:

 • Ти Би изберете криптовалута да закупите от една от партньорските борси на Simplex и изберете да плащайте с кредитната или дебитната си карта.
 • След това ще бъдете пренасочени към отделна секция на сайта – в по-голямата част от случаите този преход ще бъде безпроблемен, така че може дори да не го забележите.
 • Сега ще трябва попълнете цялата информация за транзакциите – колко криптовалута искате да закупите, адреса на вашия публичен портфейл и т.н..
 • В следващата стъпка ще се озовете на Страница за симплекс плащане – тук всички проверки за проверка трябва да бъдат изпълнени и попълнени.
 • След като изпратите документите и преминете проверка, кредитната или дебитната ви карта ще бъде таксувана и криптовалутата по ваш избор ще бъде изпратена на адреса на вашия публичен портфейл. Просто като това!

Наистина извършването на симплексни крипто плащания е това, добре, просто! Ако подадете правилните документи и попълните всички задължителни полета с информация, не трябва да срещате проблеми при закупуване на избраната от вас криптовалута.

добре, освен ако не живеете в държава или щат, където Simplex не работи – и това е възможно. Въпреки че няма много държави (и държави) като такива, някои не отговарят на законовите разпоредби, които биха позволили въпросната платформа да работи в тях. Такива държави включват:

 • Бахамите
 • Ботсвана
 • Камбоджа
 • Етиопия
 • Гана
 • Иран
 • Северна Корея (КНДР)
 • Пакистан
 • Панама
 • Шри Ланка
 • Сирия
 • Тринидад и Тобаго
 • Тунис
 • Йемен.

Също, 8 държави на САЩ:

 • Алабама
 • Флорида
 • Джорджия
 • Хавай
 • Ню Мексико
 • Орегон
 • Върмонт
 • Вашингтон

Ако живеете в някоя от тези държави или държави, за съжаление Simplex няма да бъде на разположение, за да го използвате. Това каза, ако вие НАПРАВЕТЕ, всъщност, пребивавайки в някоя от тези държави или щати, може да искате да проверите някои алтернативи – Coinbase и Binance обикновено се разглеждат като най-добрите, но има други борси от висок клас, от които да избирате, също.

Такси

Една от последните точки, които трябва да обсъдим в този преглед на Simplex Bitcoin са таксите които са приложими за вашите транзакции.

Simplex начислява такси от своите потребители до 5%, в зависимост от размера на транзакцията, вашата компания за кредитни или дебитни карти, вашето местоположение и т.н. Въпреки че тези такси може да не са най-малките наоколо, те все още са оправдани от факта, че не само получавате шанс да закупите криптовалути с кредитна карта, но получавате и супер сигурни и бързи транзакции.

Четейки чрез потребителски рецензии Simplex, оставени онлайн, това също не изглежда спорен въпрос.

Заключения

Въпреки че светът на криптовалутите все още е много развиваща се, и в темата има много несигурност, харесват компании Симплекс водят пътя към двете иновации в тази област, а също така правят крипто по-удобни за начинаещи и достъпни.

Всъщност Simplex е, много лесен за използване и удобен за начинаещи. Транзакциите са много бързо (в повечето случаи) и можете да сте сигурни, че сигурност от вашите крипто активи и фиатните пари ще бъдат поддържани в такт.

Въпреки че платформата може да не съдържа най-голям брой различни алткойни, тя поддържа всички основни криптовалути там. Ако търсите лесно влизане на пазара на криптовалути, потребителските рецензии Simplex със сигурност ще ви насочат към тази платформа!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector