Следвайте Coin: Изчерпателно ръководство

Винаги ли сте искали да влезете криптовалута инвестиция, но всичко изглеждаше толкова далечно и сложно? Е, ако отговорът ви е „да“, значи сте попаднали на правилното място. Днес бих искал да ви разкажа за Следвайте монета, и всички теми, свързани с него.

Ще ви представя монетата и ще ви кажа защо трябва да се грижите и да я обръщате внимателно. Ще говорим за историята на компанията, как са измислили идеята да „следват“, каква е била мотивацията им и т.н. След това ще разгледаме самата монета – това е промяна в цената, ICO, планове и т.н..

Мога обаче да ви кажа предварително, че ако искате да купите няколко монети Follow, ще трябва да го направите обозначена криптообмен, и с някои други криптовалути. Оптималният начин да го направите е да си купите малко Ethereum (ETH) на борси като Coinbase или Binance, и след това отидете и си вземете няколко монети за следене.

Така че, без повече шум, нека скочим направо в него.

Търсите най-сигурното място за закупуване на BTC? Събрах най-добре оценените крипто борси, които бяха одобрени като най-сигурните платформи за закупуване на BTC по-долу, така че погледнете.

Доставчик Visa / Mastercard Налични крипто Нашата оценка Преглед на Coinbase ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Още 30

9.8 Прочетете отзива Посетете сайта Binance Review ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Кардано
 • + Още 150

9.6 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на Coinmama ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Биткойн Кеш
 • +Още 7

9.4 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на Kraken ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • ЧЕТКА
 • + Още 37

9.1 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на eToro ДА

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • +Още 3

8.6 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на KuCoin ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Монеро
 • + Още 210

8.5 Прочетете отзива Посетете сайта Рецензия на Exchange Близнаци ДА

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • +Още 21

8.4 Прочетете отзива Посетете сайта Най – известен 729 отзива 9.8 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива Избор на редактора 1279 отзива 9.6 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 816 отзива 9.4 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 1174 Отзиви 9.1 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 453 отзива 8.6 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 563 отзива 8.5 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 603 отзива 8.4 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива

Професионалисти

 • Уникална концепция за криптовалута
 • Елиминира много усилия от изследванията, свързани с криптовалутата

Минуси

 • Неопитен екип зад проекта
 • Липса на посока
 • Липса на прозрачност на компанията

Следвайте Coins Origins

Нека го вземем отгоре – какво е Follow coin?


Според компанията, която стои зад нея, Follow coin е революционна нова вълна от криптовалута и блокчейн технология. Основният фокус на тази нова монета е да преодолее пропастта между дългогодишните крипто инвеститори и абсолютните крипто начинаещи.

Ако сте начинаещ в търговия с криптовалута, нещата могат да станат много объркващи и трудни – има просто твърде много информация относно пазара, ICO за монети, цени и т.н. Може просто да получите поразителен – не е лесно да се реши коя информация е ценна и ще направи промяна и кои са просто предположения.

Тук идва и Follow coin – тази чисто нова платформа е проектирана не само освежете пазара на криптовалути, но също така помагат на начинаещите търговци да намерят и да се свържат с експерти по търговия от цял ​​свят.

Как работи?

Следвайте монетата ви позволява да намерите различни инвеститори в криптовалута от цял ​​свят. Много от тези инвеститори се ровят в криптовалути още от ранните дни на Биткойн, така че те обикновено знаят какво правят.

Инвеститорите имат специални раздели на портфолио, където можете да отидете и да видите техните минали дейности, успешни търговски нива и т.н. След като решите, че харесвате определен конкретен инвеститор, всичко, което трябва да направите, е да ги “следвате”.

След като проследите инвеститорите, ще получите известие, когато той направи някои ходове на крипто пазара – независимо дали става въпрос за търговия, покупка или продажба.

Следвайте монета: монета за криптовалута на лаптоп.

Налична е опция за вас, наречена „Дублирана търговия”. Ако решите да направите това, ще го направите автоматично дублират и имитират търговията, която инвеститорът е извършил.

Ако гореспоменатата търговия е успешен, и вие, и инвеститорът се облагодетелствате. Печелите, защото, добре … Това беше успешна търговия и не трябваше да правите нищо, освен да натискате бутон (без проучване, без предварителни познания, без нищо), а инвеститорът се възползва от получаване на определено количество монети Follow за техния принос.

Това е чудесно по няколко причини.

Дублиране на търговията

На първо място, монетата наистина изглежда като чудесна врата към индустрията за търговия с криптовалути за хора, които винаги са искали да изпробват късмета си, но всъщност никога не са обикаляли и не са правили проучвания. Може да е, защото те просто липсва време, или нямат достатъчно средства за достъп до информацията.

Каквато и да е причината, Follow coin предлага страхотно решение – не е нужно да прекарвате часове и часове наред в търсене на най-добрите инвеститори и съвети за това как да търгувате с криптовалути – платформата “следващата” прави цялата упорита работа за вас.

Също така е чудесно за инвеститори – всичко, което трябва да направят, е да създадат своите профили и след това просто да продължат да търгуват, купуват и продават различни криптовалути, точно както биха направили в обикновен ден. Винаги, когато правят успешна сделка, винаги има шанс да получат допълнителни приходи – всичко това, защото някой е дублирал тяхната сделка.

Компанията

Компанията зад монетата Follow се нарича точно така – „Следвайте Coin”. Те са базирани в Амстердам и са дъщерно дружество на Knijbel, холандска компания за разработка на софтуер.

Follow Coin пуснаха първия си продукт – „следващите“ – в края на 2017 г. Те направиха това след първоначалното финансиране, което бяха получили по това време.

Както самата компания заявява, те са имали чудесни възможности да продължат своя опит в областта на криптовалутите и да си направят някакво име в общността на крипто компаниите.

Следвайте Coin: Изчерпателно ръководство

В момента екипът е запален ребрандиране и основен ремонт на техните Бяла хартия – те казват, че са научили много от първоначалното им ICO и стартирането на приложения и са нетърпеливи да започнат да работят по Follow coin 2.0.

Компанията има и нещо, което те наричат ​​„The Follow Coin Academy“ – място, където можете да отидете, за да научите всичко за теми, свързани с криптовалутата. Те имат три нива – Начинаещ, Междинен и Експерт -, и предоставената информация се категоризира съответно.

Следвайте присъствието на пазара на монети и ICO

Монетата Follow не е била активен участник на пазара на криптовалути.

Жетонът за монета Follow – the FLWW – се основава на платформата Ethereum на блокчейна. Това означава, че токенът има някои определени характеристики, които бихме открили в ETH или друга криптовалута, базирана на ERC-20.

По време на Follow coin’s първоначално предлагане на монети (ICO), 490 милиона FLLW токени бяха предложени на обществеността. Първоначалната цена на токен беше 0,0470 долара. Това означава, че се оценява цялата ICO около 23 милиона долара. Също, можете да закупите само FLLW токени с Ethereum – не фиат или са приети други криптовалути.

Следвайте монета: фиатни пари и крипто монети.

Що се отнася до текущата цена на монетите Follow, нещата изглеждат доста по-различни.

Цената на FLLW намалява доста стабилно. Въпреки че пазарът на криптовалути преживява някои трудни времена от края на 2017 г. и началото на 2018 г., все още е невидим спад в цената на почти всеки жетон на пазара.

Текущата цена на монета Follow е $ 0,00032. Ако сравним тази цена с тази, която видяхме по време на ICO – 0,0470 долара – можем да видим какъв вид капка е това.

Съвсем очевидно е, че спадът на цените е повече от забележим … Но защо е така?

Спадът на цената

Има много причини защо цената на монетата Follow може да е спаднала по начина, по който е станала. Една от най-често споменаваните от тези причини е тази компанията и екипът зад криптовалутата Follow coin бяха просто твърде алчни и не разбираха какво правят. Това е честно твърдо твърдение. Нека да видим как хората го подкрепят.

Ако погледнем сумите пари, които са били в обращение в периода на ICO, нещата започват да имат смисъл. По общоприето мнение, екипът просто очаква фантастични суми пари, без наистина да има солиден продукт, който да предложи на общността.

Разбира се, идеята за преодоляване на разликата между начинаещи и професионалисти е определено благородна, но съдейки по някои определени фактори (т.е. екипът е доста неопитен, всъщност няма прозрачен бизнес и план за развитие и т.н.), компанията, която стои зад криптовалутата Follow coin, изглежда не е знаела в какво влизат.

Следвайте монета: крипто монети в портфейл.

The липса на прозрачност и опит в областта изглежда не беше ОГРОМНО препятствие и първоначалното предлагане на монети наистина се случи. Ако обаче разгледаме графиките за следене на монети, е напълно очевидно, че падането на цената на токена се е случило скоро след това.

Както споменах по-рано, друга огромна част от това може да бъде липсата на прозрачност от страна на екипа когато ставаше въпрос за развитие на платформата.

Не беше предоставена много информация на обществеността преди ICO на токена. Екипът обясни основните си цели и визии на официалния си уебсайт и даде обратна връзка & актуализации на сайтове като Reddit, но това беше. Липсата на техническа информация (какво, къде и защо) беше малко тревожна сама по себе си, но вероятно частта, която се открои най-много, беше обяснението, предоставено от компанията Follow Coin относно „защо се нуждаят от толкова много пари“.

Компанията подчерта, че не е това ТЕ се нуждаят от такива суми пари, но по-скоро е така НАС – потребителската база. Всички пари ще бъдат използвани за (най-вече) две големи цели: разработване на платформа и маркетинг.

Екипът имаше за цел да създаде „най-добрата платформа, базирана на потребителски опит“. Това е трудна цел сама по себе си, особено като се има предвид, че компанията все още е доста нова и че ICO дори още не се е случило.

Проблеми с прозрачността

Що се отнася до маркетинга, много хора забелязаха, че дори новите потребители, които влизат и се интересуват от компанията, не разбират как точно работят нещата.

С липсата на прозрачност (дори последната им публикация в Reddit беше направена преди повече от пет месеца) и няколко други ключови фактора, монетата Follow се оказа в положението, в което се намира сега – цената достигна най-ниското ниво.

Не е нужно да сте експерт по криптовалута, за да разберете това проектът не беше откровен успех – дори самата компания заявява, че са си научили уроците и сега са фокусирани върху ребрандирането и създаването на нова и подобрена версия на Follow Coin.

Освен всичко сигурно си струва да споменем и това липса на посока също допринесе значително за падането на цената и пазарната позиция на Follow coin.

Следвайте Coin: Изчерпателно ръководство

Изглежда, че екипът зад платформата знаеше, че се нуждаят от много пари за маркетинг и потребител & привличане на инвеститори, но нямаха ясен план как да го направят.

С всички тези фактори (и няколко други), които си идват на мястото, е напълно очевидно защо криптовалутата Follow coin преживя толкова голяма катастрофа, колкото и тя. Остават обаче вярващи в монетата – когато погледнете онлайн форуми и чат стаи (особено тези, базирани на ICO), можете да видите, че все още има хора, които вярвайте в платформата и призовавате другите да HODL (като в, задръжте) техните жетони, и да не ги продават.

Тези хора са предимно вярващи в самата идея – не всеки ден попадате на платформа, която предлага на хората шанс да се свържат с професионалисти и (образно казано) да работят с тях, за да печелят криптовалути.

Сравнете Следвайте Монета рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Следвайте Монета рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Заключение

Трябва само да погледнете единствено пазара на криптовалути, за да видите колко различни стартиращи компании, фирми, проекти, и други идеи, свързани с крипто излизат от него всеки ден.

Follow coin беше един от тези нововъзникващи стартиращи компании. Започна като чудесна идея за платформа, която да обедини начинаещи търговци на криптовалута и експерти – всичко за една единствена, обективна цел на търговия с криптовалута.

Идеята за проекта беше не само благородна, но и много практичен – вече няма да е необходимо да се съсредоточавате върху извършването на безкрайни изследвания, прекарване на часове по онлайн форуми и извършване на предположения, когато става въпрос за най-добрите експерти в областта (и техните прогнози). Всичко, което трябваше да направите, беше изтеглете приложение, Регистрирай се и просто изберете от списъка експертите, които сте искали. Удобен, лесен за използване и напълно функционален – какво друго бихте искали от платформа?

Въпреки че беше страхотна идея сама по себе си, имаше няколко ключови фактора, които я направиха такава цената и пазарната позиция на монетата Follow се сринаха почти веднага след ICO.

Основните атрибути на това се считат за липсата на прозрачност и опит на компанията.

Въпреки че компанията се нуждаеше от огромна сума пари за своето ICO, те изглежда не разполагаха с конкретен и поетапен план за това как ще постигнат целите си. Това беше съвсем очевидно от изявлението им по-късно: компанията заяви, че са научили уроците си и са готови да работят и да издадат следващия си проект – Follow coin 2.0.

Независимо дали вярвате в успеха на компанията или не, проектът, по който работят, е благороден и би помогнал на много хора в крипто общностите по света. Въпреки това, ако искате сами да закупите някои монети за Следване, имайте предвид това има много по-добри криптовалути там – Разгледайте Coinbase или Binance за да намерите такъв, който би ви подхождал най-добре!

АКТУАЛИЗИРАНЕ 2021:

От 2021 г. изглежда, че проектът Follow Coin е изоставен, тъй като няма нова информация относно компанията или криптовалутата зад нея.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map