Преглед на инсталиращите: Спечелете БЕЗПЛАТНО крипто

Искате да печелите крипто, като споделяте данните си?

Добре дошли в света на обмена на данни между потребителя и големите компании, които продават вашата информация. Винаги сме нащрек за уебсайтове и приложения, за да печелим безплатни крипто.

INSTAR е уникална платформа, която ви позволява да печелите крипто, докато решавате съществуващ проблем, при който информацията за персонала ви се споделя, без да знаете. Можете да изберете да споделяте информацията си безопасно и сигурно, за да спечелите награда.

Посетете INSTAR

В този преглед ще разгледаме INSTAR, за да ви помогнем да разберете как можете да печелите крипто безплатно. Така че прочетете, за да научите как да печелите крипто, без да депозирате средства. Звучи добре?

Преглед на INSTAR: Какво представлява Insights Network

INSTAR е нова цифрова валута, създадена от Insights Network. Основната цел на INSTAR е да даде възможност за взаимноизгоден обмен на данни между лица и организации, използващи съвременни технологии в рамките на Insights Network.

Притежателите на токени Instar притежават и контролират данните си, като използват Instar Wallet. INSTAR е напълно оперативно, децентрализирано делегирано доказателство за залагане на блокчейн, което използва EOS мрежа с отворен код.

уебсайт на instars

Може да се интересувате и от:

 • Lolli Review – законно ли е? Как да печелите БЕЗПЛАТНИ биткойни
 • Най-добрата борса на Fiat за крипто обмен в света
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • Как да закупите биткойни с подаръчни карти на Amazon – супер лесно
 • Сравнени най-добрите борси за търговия с крипто ливъридж

Как работи INSTARS?

Платформата възнаграждава своите потребители под формата на криптовалута, като същевременно запазва вашата поверителност и информация за персонала.

С над 200 милиарда щатски долара данни се обменят всяка година, потребителската информация се използва от години по несправедлив и непрозрачен начин. Всеки ден информацията ви се събира всеки ден и се продава на организация с цел печалба.

инсталационно табло

Обикновено не сте наясно, че това се случва, не получавате част от печалбата от продажбата на информацията за персонала си и често изпитвате многото негативни последици в резултат.


INSTAR разтърсва тази индустрия, за да изгради информационна мрежа, която е сигурна, за да улесни децентрализирания обмен на данни. Това ще позволи на всекидневните хора да обменят данни по надежден, съвместим и взаимно изгоден начин.

Той поставя силата на информацията отново във вашите ръце, където потребителите на INSTAR могат да се възползват от продажбата на своите данни.

Как да спечелите крипто с INSTARS?

Има редица начини да печелите криптовалута с помощта на INSTAR Wallet. Ето кратко обобщение как можете да спечелите родния криптовалутен токен на платформата, INSTAR:

 • Регистриране на бонус, когато попълните и потвърдите акаунта си
 • Правене на снимки на вашите разписки
 • Попълване на ежедневни дейности като проучвания и анкети
 • Научете за криптовалутата
 • Оферти & Отстъпки
 • Споделяне с приятел (или двама)

INSTAR се предлага и за закупуване на искания за данни, като се използва таблото за управление на Insights Network Requestter Банкор. Предлага се и на Bibox което е платформа за крипто търговия.

instars печелят крипто

Регистрирайте БЕЗПЛАТЕН акаунт с Instar

Първият начин да спечелите криптовалута е да посетите уебсайта на Instar и да създадете безплатен акаунт. Изпълнявайки тази проста задача, можете да спечелите 25 INSTAR.

instars добре дошли бонус

За да започнете с инсталирания, изпълнете следните стъпки:

Регистрирайте се на инсталатори

За да получите бонуса за регистрация, ще трябва да завършите процеса на проверка. Има основна информация за профила, която се изисква, като например:

 • Пол
 • Страна
 • Година на раждане

Следващата стъпка е да потвърдите самоличността си чрез KYC процес. За да направите това, ще трябва да качите копие от шофьорската си книжка и селфи, в което се държи лист хартия с instars.com и датата, написана на него.

След като профилът ви бъде прегледан и одобрен, вашият INSTAR портфейл ще бъде кредитиран с 25 INSTAR бонус за регистрация.

Правете снимки на вашите разписки

Следващият метод за печелене на крипто от Instar е като направите снимка на вашите разписки и я качите и предоставите обратна информация за преживяването. Най-добрият начин да направите това е като използвате приложението Instars за вашето мобилно устройство.

Всеки човек може да качи до три разписки на ден в рамките на последните 24 часа от датата на получаване. Разписката ще трябва ясно да показва името на фирмата, адреса, датата, номера на транзакцията и общата сума. Изображението ще трябва да бъде качено в конкретни категории като:

 • Пица
 • Бакалия
 • Пътуване
 • Удобен магазин
 • Кафе
 • И много други!

След като качите снимка на касовата бележка, ще трябва да предоставите коментар за обратна връзка относно вашето преживяване и оценка със звезди. Разписката ще бъде прегледана от екипа на Instars и ако отговаря на критериите, ще бъдете възнаградени с EOS.

Пълни проучвания и анкети

Платените анкети и анкети са популярен метод за печелене на малко пари отстрани. Instar предоставя редица дейности и задачи, които могат да бъдат изпълнени, като кратки проучвания и анкети. Ти ще бъдеш възнаградени с EOS токени за всеки, който попълвате.

Проучванията се основават на информацията, предоставена във вашия профил.

Така че, добра идея е тя да бъде изпълнена, така че задачите да са от значение за вас, което ще улесни (и по-бързо) изпълнението.

Научете за криптовалутата

Можете да печелите безплатни токени, като просто научите за бъдещето на обмена на данни, цифровата валута и блокчейн технологията чрез INSTAR Research & Раздел за обучение. Има няколко образователни източника, които да гледате и да научите. Ако сте нов в криптовалутата, това е идеалният начин да научите и да печелите едновременно.

В края на всяко кратко видео има тест в края, който трябва да попълните. Можете също така да създавате проучвания и изследователски кампании с едно натискане на няколко бутона.

Оферти & Отстъпки

Instars също има „Оферти“ раздел, в който можете да закупите артикули и да получите крипто връщане на пари и награда. Редица популярни артикули обикновено се използват в криптовалутното пространство, което включва:

 • Bitrefill – спечелете $ 10 кешбек и 200 Instar бонус
 • ProtonVPN – спечелете 200 Instar бонус
 • Ledger – спечелете 500 Instar бонус
 • Coinmine – спечелете 1000 Instar бонус
 • ProtonMail – спечелете 200 Instar бонус
 • PureVPN – спечелете 200 Instar бонус

instars оферти

често задавани въпроси

Какво е INSTAR Wallet?

Instar Wallet свързва индивиди и организации за взаимноизгоден обмен на данни. В замяна на участие потребителите могат да спечелят INSTAR за участие в обмен на данни.

Instar Wallet ви позволява да:

 • Печелете криптовалута – получавайте пари в цифрова валута за участие в ежедневни дейности и споделяне с приятели.
 • Научете – научете за бъдещето на обмена на данни, цифровата валута и технологията блокчейн.
 • Създаване на проучвания – Стартирайте проучвания и изследователски кампании с едно щракване на няколко бутона.
 • Гледайте цени – Гледайте движението на цените на вашите любими цифрови токени.
 • Контролирайте данните си – Уверете се, че данните ви са защитени и споделяни само когато решите.

Как да спечелите INSTAR?

Можете да спечелите INSTAR, като използвате портфейла Instar на настолен компютър или мобилно устройство. Ето няколко от най-добрите начини да спечелите INSTAR:

Има ли INSTAR програма за препоръчване?

Да, програмата за реферали INSTAR ви позволява да спечелите допълнително INSTAR за успешни реферали, които идват от вашия акаунт. За да започнете с партньорската програма, изпълнете следните стъпки:

Можете също да споделите вашата персонализирана препратка към връзката, след като сте извършили някаква дейност.

instars препоръка

Заключение: законно ли е? Как да спечелите крипто

В заключение на нашия преглед INSTAR, платформата е легитимен и сигурен вход към цифровата валута и блокчейн технологията за всички.

Той позволява на потребителите да изберат да споделят информация, за да спечелят крипто награда, като участват в ежедневни дейности като анкети, проучвания и друг обмен на данни. Това не е традиционен сайт за проучване или приложение за получаване на разписки. INSTAR е чудесна възможност, която поставя интересно завъртане на печеленето на криптовалута.

Още докато е в зародиш, очакваме бързо да нарасне популярността на платформата Instars.

Посетете INSTAR

Още няколко свързани статии за четене:

 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • Как да закупите биткойни с подаръчни карти на Amazon – супер лесно
 • Lolli Review – законно ли е? Как да спечелите БЕЗПЛАТНИ биткойни през 2019 г.
 • Най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на вашите биткойни
 • Кой приема биткойн през 2019 г. – МАСИВЕН списък (24 големи компании)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map