Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

5 алтернативи Coinspot с по-ниски такси за търговия

Coinspot е популярна борса, базирана в Мелбърн, която осигурява сигурен начин за закупуване на крипто или други алткойни в Австралия с фиксирана такса за търговия от 1%. С увеличаването на броя на крипто борсите и местната конкуренция има и нови борси като Coinspot, които предлагат много по-ниски такси за търговия.

Ако ниските такси са важни за вас, когато купувате биткойн в Австралия, продължете да четете, за да научите повече за нашите най-високо оценени алтернативи на Coinspot, които да обмислите.

Крипто борси като Coinspot

Това ръководство за сравнение предоставя преглед на най-добрите алтернативи на Coinspot за използване в Австралия с по-ниски такси за търговия. Ако искате да научите повече за най-добрата криптовалута в Австралия, прочетете нашите подробни рецензии, свързани по-долу, или разгледайте нашата категория борси.

Swyftx

Swyftx е борса за цифрова валута в Австралия с основен фокус върху решаването на многото проблеми, с които в момента се сблъскват търговците със съществуващи доставчици. Платформата е проектирана да бъде най-добрата от своите конкуренти, като я прави по-справедливо и по-лесно за потребители, които искат да конвертират AUD в BTC.

Посетете Swyftx

Платформата осигурява на австралийците бърз и лесен начин да купуват и продават популярни криптовалути като Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano и е добра алтернатива на Coinspot.

уебсайт на swyftx

Високите такси и спредове бяха проблем в Австралия поради няколко избрани борси, имащи монопол в крипто общността, която беше експлоатирана през пика на 2017 г., когато Биткойн достигна $ 20 000 USD.

swyftx

вземете $ 10 безплатни BITCOIN, когато създавате и потвърждавате акаунт

ОЦЕНКА

5/5

Вземете $ 10 BTC


За да намали таксите за търговия, Swyftx е оптимизиран за увеличаване на ликвидността с обем на търговията, за да намали таксите за разпространение. Брокерската система позволява платформата да предлага 4 пъти по-ниски спредове и 2 пъти по-ниски такси за търговия от най-близките конкуренти.

Това е важно. Таксата за разпространение често се крие, пренебрегва или не се разкрива в борсите за търговия. Swyftx е единствената борса в Австралия, която е напълно прозрачна с ВСИЧКИ такси за търговия на платформата.

такси за swyftx

Независим резерват

Независимият резерв е популярна борса сред търговците на криптовалути по целия свят, която предлага конкурентни такси за търговия и подкрепа за традиционни фиатни валути като австралийския долар, новозеландския долар и американския долар. Борсата позволява на потребителите да купуват, продават и търгуват 14 от основните криптовалутни монети.

Посетете Независимия резерват

Независимият резерв използва a структура на таксите, базирана на ниво, която става по-евтина с повече търговия. Най-ниската такса започва от 0,5%, която постепенно намалява с увеличаване на обема на търговията до 0,05%. Това е отличен инвеститор с висока нетна стойност или клиенти на SMSF, които искат да инвестират в биткойн.

независим резерв

Independent Reserve има солидни резултати и досега не е компрометиран от хакери. Той е в съответствие с местните разпоредби и предлага застрахователен фонд за защита на потребителите срещу хакери и кражба на активи на криптовалута, държани в онлайн портфейли на клиенти.

Cointree

Cointree е доставчик на цифрова валута, който позволява на хората да купуват криптовалута, използвайки местна валута AUD. Създадена през 2014 г., Cointree беше една от първите крипто борси, стартирала в Австралия и привлече огромна потребителска база.

Посетете Cointree

Борсата предоставя лесна, бърза и безопасна услуга, за да направи притежаването на криптовалути по-достъпно за всекидневния човек. Платформата позволява на потребителите да депозират AUD и да конвертират в цифрови активи като Bitcoin, Ethereum и други алткойни в Австралия.

Сайт на Cointree

Подобно на Независимия резерват, Cointree използва такси, базирани на нива, които варират между 0,5% и 0,9% в зависимост от търгувания обем. Таксите за търговия са напълно разумни за инвеститори с висока нетна стойност. За нови крипто инвеститори таксата за търговия с 0,9% е само незначително по-добра от Coinspot.

Cointree предлага няколко начина на плащане, които са привлекателна характеристика, включително:

  • PayID (незабавно). Повечето банки и финансови институции в Австралия поддържат PayID
  • POLi (незабавно). POLi Payments е услуга, предоставяна от Australia Post, която предоставя незабавно потвърждение на плащанията
  • Банков превод (1-2 работни дни). Прехвърлете средства директно в сметка Cointree
  • Депозити в брой (незабавно). Купете крипто с пари в брой, за да направите депозит

ZebPay

Zebpay осигурява проста рампа, която позволява на инвеститорите да купуват криптовалути чрез своите настолни и мобилни приложения за търговия. Създадена през 2014 г. и със седалище в Сингапур, борсата има обслужва над 3 милиона потребители по целия свят и се разшири, за да предостави своята услуга за цифрова валута на жители в Австралия.

Посетете ZebPay Zebpay

Zebpay позволява на своите потребители да конвертират AUD в крипто монети като Bitcoin, Ripple, Ether, EOS, Bitcoin Cash и Litecoin. Броят на криптовалутите е ограничен, но очакваме това да се увеличи в близко бъдеще.

Що се отнася до таксите, Zebpay таксува a плоска 0,4% такса във всички търговски активи, което е конкурентно в сравнение с други крипто борси в Австралия. Също така няма такси за депозит или теглене при използване на платформата.

Цифров пренапрежение

Digital Surge exchange предоставя бърз и лесен начин за купи и продай Биткойн в Австралия с AUD. Можете дори да плащате сметки с биткойн. Платформата за търговия с криптовалути има основен фокус, осигуряващ простота и е един от най-лесните начини за закупуване на биткойн в Австралия.

Посетете Digital Surge

Базиран в Бризбейн, екипът се ангажира да изгради доверие и прозрачност в общността на криптовалутите и да участва в редица събития в общността, които да помогнат за повишаване на осведомеността в индустрията за всички инвеститори.

Digital Surge предлага няколко различни метода за депозиране, до които повечето австралийци трябва да имат достъп. Има минимален метод за депозит от $ 20, за да започнете.

цифров прилив купуват биткойн

Обменът на Digital Surge позволява на потребителите да купуват биткойни в Австралия незабавно с AUD. Ако искате да закупите други криптовалути, ще трябва да се регистрирате с друга борса за криптовалута, която е единственият недостатък.

Заключение

Coinspot остава реномирана борса за криптовалута в Австралия, която е популярна сред нови и опитни инвеститори. От старта си през 2013 г. обаче борсата не е намалила таксите си за търговия и става все по-малко конкурентоспособна на пазара.

Сега има няколко алтернативи на Coinspot с по-ниски такси за търговия, които крипто инвеститорите в Австралия трябва да обмислят и проучат. Надяваме се тази статия да е била полезна, така че не се колебайте да я споделите с вашата мрежа!

цифров изблик

Ето още няколко ръчно подбрани статии, които да прочетете по-нататък:

  • Най-добрите крипто борси за закупуване на биткойни в Австралия
  • 7 начина да купите биткойн с пари в Австралия
  • ChangeNOW Преглед: Крипто суапове, такси за търговия & | Повече ▼
  • Най-добрите борси за търговия с криптовалути в света
  • Най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на вашите биткойни

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector