9 най-добри борси между Fiat и Crypto за 2021 г.

Първата стъпка към притежаването на криптовалута е да се намери уважаван фиат за крипто обмен, който да конвертира пари в биткойн или други цифрови монети. Ние имаме сравнени над 60 крипто борси и оцени най-добрите платформи по-долу. Нашата оценка се основава на оценка на наличните активи, поддържани валути, методи на депозит, такси за търговия, сигурност и др.

нашият избор

Най-добрата борса на Fiat за

Начинаещи

coinbase Посетете уебсайта

Най-добрата борса на Fiat за

Ниски такси

binance Посетете уебсайта

Най-добрата борса на Fiat за

Социална общност

еторо Посетете уебсайта Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск

Най-добрата борса на Fiat за крипто

Въз основа на нашите рецензии, това са най-добрите борси за криптовалута:

Най-добрите борси между Fiat и Crypto: Отзиви

Избрахме тези борси въз основа на най-важните потребителски фактори като поддържана фиатна валута, брой поддържани държави, репутация, надеждност, сигурност и поддръжка на клиенти. Преди да започнем, някои борси изискват от вас да притежавате хардуерен портфейл за биткойн, като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута.


Coinbase

Coinbase е най-популярната биткойн борса в света, която се предлага в над 100 страни. Основана през юни 2012 г., Coinbase е портфейл за цифрова валута и платформа за търговия където търговци и потребители могат да извършват транзакции с нови цифрови валути като Bitcoin, Ethereum и Litecoin.

Посетете Coinbase

Основната услуга на Coinbase е да осигури обмен за потребителите да купуват и продават биткойн и други криптовалути чрез a банкова сметка, кредитна карта и дебитна карта. Това е много привлекателна среда за инвеститори в криптовалута. Новите инвеститори в криптовалута често се оказват да купуват първите си биткойни чрез Coinbase в резултат на силната си репутация, маркетинг и лесен за употреба интерфейс.

coinbase

Размяната беше проектиран за лекота на използване и простота. Платформата улеснява всеки да купува или продава криптовалути, независимо от предишния си опит. Няма трудни опции за избор и без караницата с усъвършенствани графики на цените, книга с поръчки или дълбочина на пазара, които да объркат начинаещите. Това е направо напред с цел покупка и продажба на монети.

Свързани: Coinbase Review: Трябва ли да плащате по-високи такси? Струва ли си?

Като се има предвид, че обменът е насочен към нови потребители, базата от знания е подробна и обширна, която обхваща повечето теми и често задавани въпроси. Поддръжката на клиенти може да се свърже чрез изпращане на билет за поддръжка по имейл.

Binance

Binance според нас е най-добрата борса за криптовалута в света. Платформата е супер удобна за начинаещи, лесна за използване и предлага масивна гама от двойки криптовалута, иновативни продукти, функции, конкурентни такси и отзивчива поддръжка на клиенти.

Посетете Binance

От създаването си през 2017 г., Binance се превърна в най-голямата борса за криптовалути в света по обем на търговията. Binance има привлече милиони потребители в различни страни по света и често се аплодира в обменни отзиви и социални медии. Борсата се включва и в рекламни кампании по целия свят, за да привлече нови потребители към своята платформа.

Свързани: Binance Review: Крипто, търговия & Такси

binance

Binance предлага широка гама от продукти и функции, които включват:

 • Купувайте крипто, използвайки над 60+ фиатни валути
 • Поддържа множество опции за плащане като банков депозит и кредитна / дебитна карта
 • Основни и усъвършенствани схеми за търговия, подходящи за потребители с различни умения
 • Маржин платформа за търговия за търговия с крипто с ливъридж
 • Деривати и токени на ливъридж
 • Сигурен портфейл Binance за съхранение на криптовалутни активи
 • Binance спестовни акаунти, за да спечелите лихва върху крипто
 • Крипто заеми и пулове за залагане на Binance
 • Binance VISA Card за скриване и плащане с крипто

Crypto.com

Crypto.com е платформа за цифрови активи, която предлага няколко продукта и услуги за криптовалута в опит да увеличи приемането на крипто в глобален мащаб. С над 1 милион потребители на неговата платформа, Crypto.com е мощна алтернатива на традиционните финансови услуги, която улеснява получаването на криптовалути с помощта на мобилното му приложение.

Посетете Crypto.com

Приложението Crypto.com е достъпно за мобилни устройства с Android и iOS и осигурява лесен начин за покупка, продажба, търговия, харчене, съхраняване, печелене, заемане на пари и дори плащане на сметки с криптовалута! Подобно на Binance, борсата непрекъснато се развива, за да предлага на своите клиенти нови продукти и услуги в пространството на цифровите активи.

Вземете $ 50 БЕЗПЛАТНО Когато получите MCO карта и използвате нашия референтен код 45h3ct59tv. Вземете вашата карта сега!

crypto.com

Crypto.com предлага няколко промоции и стимули за привличане на нови потребители на своята платформа, като търговия с криптовалута с нулева такса. Други предимства от използването на приложението Crypto.com включват:

 • 0% такса за търговия за първите 90 дни за нови потребители
 • До 50% намаление на таксата за търговия за всички сделки за съществуващи потребители на борсата
 • 2% бонус депозит лихвен процент за всички депозити, направени от нови потребители през първите 30 дни
 • Изпращайте крипто на потребителите на приложението Crypto.com незабавно без такси
 • Купете биткойн с 0% такси за кредитни карти

Кликнете тук, за да прочетете пълния ни преглед на Crypto.com.

crypto.com нулева такса

CEX.IO

CEX.IO е създадена през 2013 г. и е една от най-старите борси за криптовалути в света доверени от над 3 милиона потребители. Това е борса от световна класа, която обслужва всички със своя лесен за използване интерфейс, което го прави идеален за начинаещи. Борсата предлага система за сметки на няколко нива, която е подходяща както за начинаещи с биткойн, така и за институционални криптовалути.

Посетете CEX.IO

CEX.IO се гордее със стабилността, за да предостави безпроблемна услуга, подкрепена от сигурност на системата и потребителския акаунт, безопасно студено съхранение на криптовалута, финансова жизнеспособност и задълбочено спазване на законодателството. Към днешна дата това е надеждна и безопасна обмяна на криптовалута с без хакнати акаунти или кражба на средства на CEX.IO от стартирането му.

CEX.io

CEX.IO е популярна борса за незабавна покупка на биткойн, използвайки своя уебсайт или мобилно приложение, което е достъпно за iOS и Android. С неговите ниски такси за кредитни / дебитни карти и нулеви такси за банков превод, CEX.IO се счита за една от най-добре регистрираните крипто борси в света.

Свързани: Преглед на CEX.IO: 5 неща, които трябва да знаете, преди да го използвате (актуализиран 2020 г.)

Интерфейсът е невероятно лесен за първи път купувачи на крипто с лесна за използване джаджа. Просто въведете количеството биткойн за закупуване, изберете фиатната валута, с която да платите (напр. USD, EUR, GBP или RUB) и кликнете върху бутона „Купи сега“.

CEX.IO купуват биткойн

Борсата CEX.IO предоставя платформа за търговия на маржове за професионални търговци, която е популярна и сред начинаещите търговци. Графикът на таксите за търговия на разширената борса се базира на модел на производител и участник, който предлага отстъпка за търговци, които осигуряват ликвидност на книгите за поръчки.

такси cex

CEX.IO е перфектна размяна за купувачи за първи път да започнете с криптовалута без главоболия, благодарение на простото и удобно преплитане, което също функционира като платформа за търговия и брокерска услуга.

Coinmama

Coinmama предоставя a бърз, безопасен и лесен начин за закупуване на цифрова валута в почти всички страни по света, с изключение на няколко избрани. Борсата предоставя услугата за закупуване на криптовалута с помощта на фиат като AUD, EUR, USD и GBP и CAD.

Посетете Coinmama

Coinmama приема голямо разнообразие от методи за депозит за закупуване на биткойн, като например използване на кредитна и дебитна карта VISA или Mastercard, което го прави достъпен за ежедневните инвеститори да започнат работа с криптовалути в лесна за използване и безопасна среда.

coinmama

За да купуват криптовалути, потребителите трябва да представят своите документи за самоличност, които са екип на Coinmama. След като този процес приключи, потребителите могат да закупят криптовалута на стойност до $ 15 000. Coinmama таксува a плоска такса за търговия от 5,9%.

Свързани: Преглед на Coinmama: Биткойн, търговия & Такси

За транзакции с кредитни / дебитни карти Coinmama таксува допълнително 5% такса за обработка. Тази такса ще бъде добавена, след като изберете начина си на плащане. Това е широко приет метод, който ще бъде достъпен за клиенти от цял ​​свят. За покупки с банков превод чрез SWIFT или SEPA, борсата не удържа такса за депозит.

coinmama

Тъй като Coinmama не съхранява никакви цифрови монети на борсата, потребителите ще трябва да прехвърлят своите монети на адрес на хардуерен портфейл. Coinmama ще поиска от потребителя да въведе валиден адрес за депозит, преди да завърши поръчката. Това означава размяната не съхранява никаква чувствителна информация или информация за персонала и значително намалява риска от хакери и измами.

Changelly

Changelly е незабавна размяна на криптовалута, която позволява на клиентите бързо купувайте криптовалута банкова карта. Дигиталната услуга търси най-добрите крипто цени налични в най-големите платформи за обмен на криптовалути като Binance, Poloniex и Bittrex.

Посетете Changelly

Changelly получава най-добрите налични ставки и остава приблизителна, докато транзакцията не бъде изпълнена в блокчейна.

променливо

Changelly осигурява прозрачен, опростен, бърз и лесен за употреба интерфейс да купувате или обменяте криптовалути, което е видно на началната страница. Опростеният интерфейс ще подхожда на различни инвеститори в криптовалута от начинаещи до опитни.

Потребителите могат просто и веднага да купуват, продават и разменят криптовалута на борсата. За покупки с помощта на кредитна карта ще е необходим телефонен номер за проверка. Това се различава от традиционния крипто обмен, при който се качват документи за идентификация на персонала, за да се потвърди притежателят на акаунта.

Свързани: Преглед на Changelly: Все още ли е безопасно & Как работи

промяна купуват

Процесът за закупуване на крипто с fiat е невероятно прост. След като изберете и сумата, Changelly автоматично ще изчисли наличния обменен курс, търговска такса, мрежова такса и прогнозно пристигане. Ще трябва да въведете валиден адрес на хардуерен портфейл, за да завършите покупката, тъй като монетите не се съхраняват в Changelly.

Промяна СЕГА

ChangeNOW е друга популярна платформа за крипто суап, подобна на Changelly, която позволява незабавен обмен на една крипто на друга. С над 170 различни криптовалути на платформата потребителите могат да търгуват цифрови валути по всяко време по безопасен начин, тъй като крипто монетите се изпращат директно до вашия хардуерен портфейл.

Посетете ChangeNOW

ChangeNOW осигурява най-добрите криптовалутни крипто ставки чрез агрегиране на цени от най-големите и най-популярните борси в света (някои са споменати в тази статия) След като платформата заключи най-добрата цена за конкретния актив, потребителите разполагат с известно време, за да финализират сделката чрез депозиране на средства и транзакцията се потвърждава в блокчейна.

уебсайт на changenow

ChangeNOW представи възможността да купуват криптовалута с помощта на дебитна карта или кредитна карта чрез партньорството си с тях Симплекс. Таксите са малко по-високи, но може да са единственият метод за покупка, наличен във вашата страна.

Свързани: ChangeNOW Преглед: Крипто суапове, такси за търговия & | Повече ▼

Ако възнамерявате да използвате ChangeNOW за закупуване на цифрови активи, ще трябва да завършите KYC процес в съответствие с финансовите разпоредби. За да потвърдите акаунта си, са необходими следните документи:

 • Международен паспорт
 • лична карта
 • Шофьорска книжка

eToro

eToro е глобално финансово посредничество, което предоставя платформа за финансова търговия и инвестиции, която включва различни пазари като Crypto, ETF, акции, индекси, стоки и Forex. Те са добре известни с това, че предлагат CFD за търговия и техните платформа за социална търговия където потребителите могат да копират търговия от някои от най-печелившите търговци или да се копират сами, за да спечелят втори пасивен доход.

Щракнете тук, за да прочетете пълния ни преглед на eToro.

etoro вход

За да започнете с eToro, потребителите трябва да потвърдят акаунта си, като качат идентификация на снимка за да потвърдят самоличността си. Известно е, че процесът на проверка отнема няколко дни и потребителите ще бъдат уведомени веднага щом проверката приключи. След като процесът на потвърждаване на акаунта приключи, отметка ще се покаже до потребителското име на потребителския профил.

Посетете eToro

67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Инвестирането в Cryptoasset е нерегламентирано в повечето страни от ЕС и Великобритания. Няма защита на потребителите.

Крипто борсата поддържа широка гама от опции за плащане с фиат, включително кредитна / дебитна карта, PayPal, Skrill, банков превод, WebMoney, WeChat, UnionPay и други, в зависимост от местоположението на потребителя. eToro не начислява такса за депозит. Има обаче Такса $ 5 за тегления, при които tминималната сума за теглене е $ 50.

Заключение

Ето го. Нашият списък за най-добрите крипто борси в света за закупуване на цифрови валути са:

 • CEX.IO
 • Coinmama
 • Changelly
 • Промяна СЕГА
 • eToro
 • Coinbase

Сега е време да коментирате.

Какво мислите за тези борси?

Опитвали ли сте да използвате някоя от крипто борсите?

Съгласни ли сте с нашия списък за най-добрата крипто борса за закупуване на алткойни?

Оставете ни коментар по-долу с вашите мисли и споделете с вашата мрежа, ако сте намерили това за полезно.

Допълнителни предложени четива:

 • 4 най-добри криптовалутни сайтове за Altcoin търговци
 • Преглед на WazirX: Биткойн, търговия & Такси
 • 10 най-добри борси за криптовалута в Австралия
 • Преглед на OKEx: Оценяване дали е безопасно & Надежден?
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map