Как да закупите биткойн с подаръчна карта на Amazon

Оставените или неизползвани предплатени карти и карти за подарък, като например от Amazon, могат да бъдат осребрени чрез онлайн услуги за обмяна на картите за подаръци на Amazon в Bitcoin. Традиционните fiat-to-crypto борси и платформи за търговия с криптовалути не приемат карти за подарък като плащане. Тази статия ще ви обясни как да закупите биткойн с подаръчна карта на Amazon и най-добрите места за добра сделка.

Как да закупите биткойн с подаръчна карта на Amazon

За да закупите биткойн с карта за подарък на Amazon, изпълнете следните прости стъпки:

Само не забравяйте, когато конвертирате картата за подарък на Amazon в Bitcoin, за да я прехвърлите в хардуерен портфейл като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, прочетете нашата статия за най-добрите хардуерни портфейли за Биткойн.

Най-добрите места Купете биткойн с карти за подаръци на Amazon

Има няколко борси за търговия с криптовалути, които приемат различни методи за депозит за закупуване на биткойн и други криптовалути. Не всички обаче ще включват опцията за закупуване на биткойн с помощта на карти за подарък. Понастоящем някои от най-известните крипто борси приемат карти за подаръци на Amazon като плащане за биткойн.

Най-добрите места за закупуване на биткойни с подаръчни карти на Amazon са:

  • Paxful (най-добрата P2P платформа, която приема карти за подаръци на Amazon)
  • Портмоне (популярно онлайн приложение за пазаруване с биткойн)
  • Местни биткойни (добра платформа за търговия с карти за подаръци за биткойн)

Очакваме повече крипто борси да приемат карти за подарък за биткойн, тъй като популярността в блокчейн започва да излита. Това ще улесни всички да се включат в крипто и ще разшири широкото приемане на системата за цифрова валута.

1. Спокоен

Paxful е peer-to-peer платформа за криптовалута, която дава на хората възможността да купуват Bitcoin с Amazon e-Gift карта. Борсата е създадена през 2015 г. и е изградила репутация на надеждност и богат избор от над 300 метода за депозит за закупуване на биткойн като карти за подарък.

Посетете Paxful

Това е широко използвана платформа за продажба на биткойн на други лица по света и подходяща за тези, които не могат да закупят биткойн, използвайки традиционни методи като кредитна карта и директен банков превод.

Потребителите могат да изберат да правят покупки, като използват алтернативни методи на плащане, като карти за подарък от Amazon и iTunes. Поради тези причини Paxful се използва широко за покупко-продажба на биткойн.

опасна карта за подарък на Amazon

За да продадете вашата карта за подаръци на Amazon за биткойни с помощта на Paxful, изпълнете следните прости стъпки:


Криптообменът Peer-to-peer, като Paxful (и Localbitcoins), няма ограничения за ограничаване на подаването на поръчки. Платформата включва ескроу услуга което означава, че средствата се държат от борсата, докато двете страни изпълнят своята страна по сделката. Ескроу услугата защитава търговците и осигурява сигурна транзакция.

Имало доклади на измамници на Paxful, така че не забравяйте да използвате всички функции за сигурност, за да проверите дали продавачите са легитимни и незабавно да прехвърлите средства към нашия най-високо оценен хардуерен портфейл, Ledger Nano X.

2. Портмоне

Purse позволява на потребителите да определят собствената си отстъпка при пазаруване на който и да е продукт на Amazon. Той работи чрез съвпадение на купувачи с лица, които желаят да обменят своите подаръчни карти на Amazon за биткойн. Използването на карта за подарък е лесен начин за начинаещи, които искат да инвестират само малка сума в биткойн.

Вземете чанта БЕЗПЛАТНО

Ако искате да закупите биткойн в по-големи суми, като използвате реални пари в брой или кредитна карта, тогава трябва да се придържате към реномирани крипто борси като Coinbase, CEX.IO, Binance и Coinmama. За да конвертирате салдото си на картата за подарък на Amazon в Bitcoin или Bitcoin Cash, ще трябва да закупите стоки за други потребители на портмонето в Amazon. Първите стъпки са прости. Посетете уебсайта (регистрирайте се с Purse, ако още не сте го направили) и отворете „Спечелете“ и прегледайте наличните поръчки.

Портмоне

Можете да филтрирате по „Държава“ и да сортирате по количеството биткойн, което искате да купите. След като намерите оферта, от която сте доволни, кликнете върху поръчката за предварителен преглед, след което изберете „Приемам офертата“. Уверете се, че внимателно преглеждате поръчката.

портмоне биткойн

Кликнете върху „Приемане на офертата“, което ще ви отведе до сайта на Amazon с добавените в кошницата ви артикули. След като приемете офертата, имате около един час, за да я завършите.

След като завършите покупката, копирайте и поставете идентификационния номер на поръчката на Amazon и натиснете ‘submit’ в портмонето.

портмоне приема биткойн

След като поръчката бъде доставена, купувачът ще получи известие. Те ще имат до 48 часа след доставката, за да я проверят и потвърдят поръчката.

Биткойн ще ви бъде освободен от ескроу, след като доставката бъде потвърдена. Това означава, че не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете измамени, тъй като както продавачът, така и купувачът трябва да завършат транзакцията, преди средствата да бъдат освободени.

изтегляне на чанта

Готиното при портмонето е, че можете също да похарчите биткойните, които сте закупили, като използвате подаръчните карти на Amazon. Приложението Purse Chrome ви позволява да купувате артикули от пазара на Amazon с Bitcoin и да получавате до 33% отстъпка от всичко.

За допълнителна информация как да печелите биткойни, като продадете вашата карта за подаръци на Amazon, прочетете тази статия.

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins е peer-to-peer крипто обмен, който позволява на потребителите да купуват и продават биткойни, като използват няколко начина на плащане, като Amazon Gift Cards. Сайтът позволява взаимодействие между потребители, които публикуват реклами, където могат да зададат обменния курс и начините на плащане за покупка или продажба на биткойн.

Посетете LocalBitcoins

Потребителите могат да разглеждат рекламите и да се съгласят да се срещнат с лицето, което да купи биткойни с пари в брой или да търгува директно с онлайн банкиране или с помощта на предплатени карти като карти за подаръци на Amazon. Биткойните се поставят в уеб портфейла LocalBitcoins, откъдето можете да плащате директно вашите покупки на Bitcoin.

localbitcoins amazon giftcard

За да продадете вашата карта за подаръци на Amazon за биткойни, използвайки Localbitcoins, изпълнете следните прости стъпки:

Localbitcoins е достъпен по целия свят в над 250 държави което го прави чудесно място за осребряване на подаръчни карти на Amazon в замяна на биткойни. С липсата на опции за закупуване на биткойни с помощта на карти за подаръци на Amazon, това оставя LocalBitcoins като едно от подходящите места, които приемат депозити на карти за подаръци на Amazon.

Като цяло ще откриете, че обменният курс за карти за подарък е малко по-висок от традиционните методи на плащане като банков превод, кредитни карти и методи за депозиране в Paypal. Ако обаче имате неизползвана карта за подаръци на Amazon и не знаете за какво да я похарчите, защо да не я използвате за закупуване на биткойн?

често задавани въпроси

Мога ли да купя биткойни с предплатени карти?

Криптовалутни борси и услуги като Paxful, Local Bitcoin и CoinCola позволяват покупки на биткойн с помощта на карта. Тези борси са достъпни по целия свят и поддържат множество начини на плащане и местни валути.

Мога ли да изтегля биткойн в карта за подарък?

Биткойн инвеститорите могат да осребрят печалбите от биткойн в карти за подарък и да харчат като пари. Най-добрият начин да продадете биткойн на карта за подарък е използването на крипто борси, които предлагат бонуси за редица марки и продукти.

За да осребрите биткойни в карта за подарък, изпълнете следните прости стъпки:

Приема ли Amazon биткойн като плащане?

Amazon в момента не приема директно плащане с биткойн. Платформата обаче е интегрирана с Purse.io, за да могат физическите лица да купуват индиректно артикули от Amazon, използвайки Bitcoin. Гигантът за електронна търговия предизвика широко разпространени спекулации, че може да се подготви за преместване в криптовалутното пространство, когато компания регистрира три криптовалутни домейни през 2017 г. Това накара мнозина да вярват, че платформата скоро ще приеме Bitcoin като плащане за стоки в близко бъдеще.

Съобщава се, че "Amazon не е планирал да приеме биткойн, тъй като все още не е имало голямо търсене и Amazon може просто да защитава името на марката си."

Въпреки че този ход не се е случил днес, изглежда Amazon е регистрирал само тези домейни, за да попречи на други да ги използват. Но ако приемането на Bitcoin бързо се увеличи като платежна система, можем да очакваме Amazon да приеме Bitcoin директно.

Кои борси за биткойни приемат подаръчни карти на Amazon?

Борси като Paxful, LocalBitcoins и CoinCola приемат карти за подаръци на Amazon като начин на плащане за закупуване на биткойн. Тези услуги оперират на равностойна пазарна площадка, където купувачите определят продажната цена и приемат метода на плащане, а не борсата.

Безопасно ли е да използвате подарък на Amazon, за да получите биткойн?

Подаръчните карти на Amazon са метод за незабавно плащане с уникален електронен код, който помага за намаляване на измамни дейности и кражби. Това е безопасен метод за закупуване на биткойн стига този код да не бъде публично разкрит или компрометиран.

Потребителите трябва да проведат собствена проверка, когато използват обмен между партньори, по-специално, тъй като параметрите на транзакцията са съгласувани между купувача и продавача.

Заключение

Така че сега, когато знаете как да продавате подаръчна карта на Amazon в замяна на биткойн, следващата стъпка е да се регистрирате в изброените по-горе услуги и да я изпробвате сами. Няма оправдание да оставите неизползваните карти за подаръци на Amazon да лежат наоколо. Тези доставчици също ви позволяват купете и подаръчни карти на Amazon с биткойн!

Ето няколко ръчно подбрани статии, които да прочетете по-нататък:

  • 5 най-добри платформи за печелене на лихва върху биткойн & Крипто
  • 10 най-добри борси за криптовалута в Австралия (Отзиви)
  • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
  • 5 уебсайта за демонстрация на търговия с биткойн с виртуални пари
  • 6 най-добри места за закупуване на биткойни във Великобритания
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map