Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

10 причини, поради които се нуждаете от лично обучение за блокчейн

Търсите ли причини да получите лично обучение за обучение на блокчейн? Ако го направите, значи сте попаднали на правилното място.

Учебната индустрия се развива с бързи темпове. С технологията всичко е свързано с лекота на използване, надеждност и достъпност. Но това идва с много ограничения с премахването на личното обучение.

С това имаме предвид, че не във всеки случай онлайн обучението може да бъде добра идея. Същото може да се каже, когато става въпрос за лично обучение за блокчейн. Ако сте изпълнителен директор, който иска да научи за блокчейн, винаги е добра идея да изберете лично обучение. Правейки това, вие се възползвате изключително много.

Ето защо статията ще се съсредоточи върху десет причини, поради които ръководителите се нуждаят от лично блокчейн обучение. Преглеждайки списъка, ще научите важността и следователно ще вземете лично обучение за блокчейн, вместо да вземете онлайн курс, който ви дава ограничена експозиция на блокчейн.

Вижте, Blockchain за предприятия и Blockchain за изпълнителни

10 причини, поради които изпълнителните директори се нуждаят от лично обучение по блокчейн

1. Ангажираност и фокус

Замисляли ли сте се защо продължавате да се разсейвате онлайн? Е, не сте само вие. Всеки уебсайт, който посещавате, е пълен с разсейване. Същото може да се каже и за онлайн обучението. Няма значение дали сте гледане на видео или четене на статия.

Разсейките са реални и не са подходящи за вашия учебен опит. За да го преодолеете, трябва да бъдете самодисциплинирани и съсредоточени. Дори когато правите това, вие непременно ще се разсейвате от време на време.

С лично обучение, известно още като обучение лице в лице, можете да преодолеете въпроса за ангажираността и фокуса и да гарантирате, че използвате времето си. Що се отнася до личното взаимодействие, не можете да си позволите да се разсейвате. Също така, обучителите използват много креативни начини да гарантират, че сте фокусирани и ангажирани. Тези стратегии са важни, като се има предвид, че живеем в епоха, в която обхватът на вниманието е оскъден ресурс.

В крайна сметка вие сте длъжни да получите по-добро разбиране за блокчейна и да имате по-добри резултати.

2. Направете 1 към 1, когато възникне проблем

Онлайн обучението е впечатляващо, докато не закъсате с проблем. Не всеки обучаем е еднакъв, и това прави онлайн обучението не идеалното решение за всички там.

Ако сте онлайн обучаван, бихте знаели, че може да се наложи да правите изследвания няколко пъти по време на учебната сесия, за да осмислите съответната тема. Това означава да инвестирате повече време, отколкото бихте направили, когато става въпрос за сравнение с лично обучение. Той изкоренява изследователската част. Той също така премахва шансовете, когато продължавате да учите, без да разбирате ясно предишните концепции.


Обучителите в онлайн курсове или писмени ръководства се опитват да обяснят темата. Но това обяснение може да не е достатъчно за вас. Като се има предвид, че блокчейнът е сложна тема, може да има много случаи, в които човек може да бъде объркан.

Правене обучение за лично блокчейн е много по-добре и винаги можете да попитате обучителя, ако възникне проблем. Всичко, което трябва да направите, е да прекъснете обучителя или да зададете въпрос, когато той приключи с обяснението на темата.

3. Дискусия

Въпреки че онлайн курсовете или уебсайтовете предлагат начин за обсъждане, те нямат това изобретателност, лихва, и ентусиазъм около темата. Понякога може да получите отговор, а друг път сте сами. Може да сте се присъединили към онлайн форуми, за да обсъдите темите.

Човешко взаимодействие е от съществено значение и като учащ, никога не може да има заместител. Можете да обсъдите темата с вашия треньор или ако учите в група от двама или повече, можете да я обсъдите с други. Това се отваря творчески идеи и нови въпроси. Можете също така да научите за гледните точки на други хора и да научите различни гледни точки. По този начин можете да вземете по-добър разбиране на темата.

Личното обучение ви дава способността не само да се съсредоточите, да се насладите на темата, но и да обсъдите, за да научите нови гледни точки и да осмислите темата

4. Без разсейване

Нашето внимание намалява с всеки изминал ден. Спомняте ли си последния път, когато сте работили, без да отваряте платформи за социални медии или да проверявате телефона си? Да, трудно е и отнема много самодисциплина да работи без разсейване.

Понякога разсейването не е под ваш контрол. Получавате спешно обаждане, на което трябва да присъствате, или някой знае вашите врати. Във всеки случай губите поток че сте свикнали. Това може да бъде важен проблем при изучаването на сложни предмети като Blockchain.

Blockchain е проста концепция отвън, но е необходимо внимателно учене, за да се разбере как наистина върши работа.

Обучението за блокчейн на човек ви осигурява пространство и среда, в която можете да се отървете от разсейките и да се научите съзнателно.

Без разсейване, вашият учебен капацитет се увеличава и можете да запазите повече идеи.

5. Научете дълбоко случаите на използване на блокчейн

Google, “случаи на употреба на блокчейн,”И ще откриете тонове статии, видеоклипове и курсове, които изброяват случаите на употреба. Но през повечето време те не го правят гмуркайте се дълбоко в случаите на употреба.

Примерите за употреба имат практически характер и изискват дълбоко разбиране. По този начин можете да го използвате по време на целите на изпълнението. Тези случаи на употреба също ви дават по-добра перспектива за това какъв капацитет на блокчейн.

През повечето време онлайн ресурсите просто не се интересуват от подробно обяснение на случаи на употреба. Техният фокус е да изброят колкото се може повече, без да се фокусират само върху един случай на употреба. Въпреки че вие ​​като читател научавате за a много от случаите на употреба, никога не опознавате един случай на употреба в дълбочина.

Тук влиза личното обучение. Правейки личното обучение по блокчейн, вие сте отворени за по-добро съдържание по отношение на случаи на употреба. Можете дори да попитате учителя за случая на употреба и да се опитате да разберете от бранша, в който работите. Процесът е от полза за практическо обучение.

6. Овладейте концепцията за това как работи блокчейнът

От повърхността, blockchain е проста концепция. Определя се като peer-to-peer мрежа, която може да взаимодейства, търгува и комуникира без централизиран орган. С по-прости думи, ние също можем да видим блокчейн като най-горния слой към „интернет“ или по-добре „операционна система“, която предлага начин за стартиране на приложения, услуги или решения.

Но когато се потопите дълбоко в темата, ще срещнете теми като интелигентни договори, криптография, децентрализирани приложения, консенсусни алгоритми, и така нататък. Ясно е, че блокчейнът е по-сложен, отколкото изглежда. Освен това, когато вземете корпоративната гледна точка, нещата стават драстично по-сложни. Там имаме неща като мащабиране, интегриране, внедряване и т.н..

Съществуват и други сложности, свързани с блокчейна, включително рискове – както правни, така и изпълнителни. Почти всяка държава има различни закони, което затруднява наличието на един правен орган срещу блокчейна.

Всичко това може да направи изучаването на блокчейн поразително. Но ако изберете лично обучение, тогава имате по-голям шанс да разберете концепциите по много по-добър начин.

Blockchain се развива с всеки изминал ден – нови изследвания показват нови начини за това как работи blockchain. Ученето лице в лице може да ви отвори нови начини да подобрите обучението си и да овладеете блокчейна по правилния начин.

7. Експертни учители / обучители

Правейки лично обучение, вие получавате достъп до експертни учители / обучители. Обучителите са оборудвани с лични умения, което означава, че те знаят как да се справят с учащите се с различни изисквания и нужди.

Когато го сравните с онлайн курсове, получавате и отлични учители и обучители, но техният подход е по-общ. Те имат неясна представа за какъв тип обучаван сте и това означава, че трябва да преминете през уроци, които са по-персонализирани за широката аудитория.

Ако вземете лично обучение, задължително ще получите персонализиран опит за обучение. Личните учители имат реални умения как да се обърнат към учащите се. Те могат да усетят от какво се нуждаят учащите и да предоставят съдържанието въз основа на него. Така че, ако вземете лично обучение, вие задължително ще се възползвате от опит на треньор.

Накратко, получавате по-добри насоки за прилагане в реалния свят с помощта на експертни учители.

8. Практически знания

Онлайн курсовете или материалите нямат подходяща визия, когато става въпрос практически знания. Четете и гледате много неща, но не означава непременно, че те могат да бъдат превърнати в използваемо знание. За това трябва да прочетете казуси.

Освен това е трудно да се научиш и изпълниш без напътствия. Личното обучение може да отвори нови места, когато става въпрос за практически знания. Експертите-учители могат да ви обяснят казусите и да го осмислят по-добре, докато го правят. Обучението за лично блокчейн има за цел да осигури стойност, когато става въпрос за практически знания и да гарантира, че ще научите ключовите моменти от казусите и какво ги прави успешни.

Като изпълнителен директор практическите знания имат повече смисъл за вас. Тя може да ви помогне да се справите с проекти независимо и уверено.

9. Конкурентно предимство

Светът е конкурентно място. Не сте единственият човек, който мисли или учи блокчейн. Има хиляди ръководители, които работят достигайки целта си и да растат в кариерата си. Ето защо ще намерите много онлайн курсове, видеоклипове или статии. Но, както вече споменахме, онлайн ресурсите предоставят не-персонализиран, по-общ подход за учене на каквото и да било, включително блокчейн.

Ако вземете лично обучение, вие непременно ще надхвърлите конкуренцията. Получавате тонове ползи, включително способността да дискутирате, разбирайте дълбоко случаите на употреба и още много. С времето се приготвяте да се справите с блокчейн проекти; вашата конкуренция все още може да се бори да научи самите основи на блокчейн.

Тук има закон на избора. The колкото повече опции имате, толкова по-трудно става да изберете и започнете. Това е подобно на блокчейн. Твърде много опции могат да ви осакатят и затова е по-добре да се придържате към лично блокчейн обучение.

Също така сте длъжни да научите ключови концепции за блокчейн, включително мащабиране, сигурност, внедряване и т.н..

10. Отидете отвъд

Ученето е a непрекъснат процес. Не се ограничава само до един курс или гледане на едно видео или една статия. С нещо толкова дълбоко като блокчейн, вие трябва да продължите да се придържате към него и никога да не спирате да учите.

В повечето случаи това е липса на насоки или структура, която прави ученето трудно. Не знаете какво да четете или да научите след това. Всички тези проблеми могат да бъдат решени с помощта на личен треньор. Той може да ви насочи какво следва да правите въз основа на вашия учебен опит. За всички там винаги е различен начин на обучение и персонализирането е важно. Онлайн обучението не предлага това – което означава, че може да загубите много време в опити разберете следващата си стъпка.

Заключение

Това ни води до края на нашите десет причини, поради които ръководителите се нуждаят от личен блокчейн обучител. Опитахме се да проучим и обясним задълбочено всяка причина и се надяваме, че можете да разберете колко е важно да имате личен треньор, независимо от това, което се опитвате да научите.

И така, какво сте готови да направите лично обучение по блокчейн за вашата организация? Вижте Blockchain за изпълнителен директор

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector