Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

50+ най-добри проекта DeFi през 2020 г. и след това

Търсите ли проекти на Дефи? Ако го направите, значи сте попаднали на правилното място.

Децентрализираното финансиране (DeFi) се говори в града през последната година. Той бързо се разрасна, където можете, много компании и фирми инвестират в създаването на финансова екосистема с блокчейн. DeFi присъства в децентрализирани борси, разплащателни мрежи, ключово инфраструктурно развитие, инвестиционни двигатели, стабилни монети и други! Накратко, децентрализираната финансова екосистема се размножава.

Тези проекти също попадат в категорията на „най-добрите децентрализирани финансови проекти“ и „най-добрите децентрализирани финансови приложения“. 

Статията има за цел да изброи най-добрите проекти на DeFi там. Сред проектите DeFi ще изброим и проектите Ethereum DeFi. Така че, без никакво забавяне, нека изброим най-добрите проекти за приложения на DeFi по-долу.

Запиши се сега: Въведение в DeFi курс

50+ Топ DeFi проекти

Плащания

OmiseGO: OmiseGo предлага незабавни равнопоставени транзакции, които позволяват на финансовите институции да извършват транзакции в реално време. Той може да работи по целия свят в различни класове активи, географии и приложения.

Протокол за мастило: Протоколът с мастило е друга надеждна транзакция равноправен достъп на всяка платформа. Той работи с XNK токен и предлага опции за ескроу. Накратко, това е децентрализиран пазар.

Groundhog: Groundhog ви позволява да създадете абонамент, базиран на крипто. С прости думи, това позволява на клиентите да извършват периодични плащания в Ethereum. Плащанията могат да се извършват в DAI, ETH или ERC-20 Token.

Мрежа за заявки: Request Network предлага отворена мрежа за заявки за транзакции. Освен това може да се използва от лица и приложения, използващи IPFS и Ethereum.

StableCoins

Долар Близнаци: Доларът Близнаци е подкрепен към щатския долар в съотношение 1: 1. Издава се от Gemini Trust Company LLC. Той помага във всички случаи на използване на крипто, включително инвестиции, кредити, разходи и други.


Резерв: Друга стабилна монета, която предлага стабилна децентрализирана валута. Той предлага три вида активи за по-децентрализирана валута, включително резервни стабилкойни, обезпечения и резервни акции.

Дай: Дай е фиксиран срещу щатски долари. Той използва мрежата Ethereum, а системата MakerDAO управлява Dai.

TrueUSD: TrueUSD е първата регулирана стабилна валута, която е подкрепена спрямо щатския долар на 1: 1. Освен това предлага лесно изкупуване, прозрачност, течност, етичност и т.н..

Искате ли да научите повече за стабилните монети? Вижте нашето ръководство за стабилни монети точно сега!

Инфраструктура

0x: 0x предлага децентрализирана инфраструктура, която предлага партньорски обмен на цифрови активи.

Установявам се: Това е оперативна система, създадена за уеб, предназначена за децентрализирано финансиране. Той се възползва от протоколите DeFi. 

Connext: Той мащабира Ethereum с помощта на държавни канали. Това е P2P микроплатежна инфраструктура. Освен това е с отворен код.

OxCert: OxCert е рамка с отворен код, която позволява на разработчиците да управляват, създават и разменят цифрови активи (ERC-721). Той работи и с токените за стойност ERC-20. Той предлага пълен набор от инструменти за изграждане на мащабируеми и сигурни dApps.

Прочетете също: Блокчейн в търговското финансиране – презентация на Power Point

Инвестиция

Комплект: TokenSet дава възможност на инвеститорите да управляват своите крипто инвестиции на една платформа. Той предлага стратегии за управление на активи. Използвайки инструмента, търговецът може да спести усилия и време, да контролира и да използва доказани стратегии.

Пристанище: Harbor е цифрова платформа, която ви позволява да управлявате своите абонаменти за инвестиции и да ги автоматизирате. Той също така дава възможност на инвеститора да прави правилното управление на инвеститорите.

Бетокен: Betoken е протокол за управление на активи, задвижван от тълпа, който ви позволява да автоматизирате инвестицията си. Освен това ключовите му характеристики, включително активно управление, притежавано от потребителя, управлявано от потребителя, пълно обезпечение и без такси.

Мрежа на Polymath: Токените на Polymath Network предлагат инфраструктурата за създаване, управление и издаване на цифрови ценни книжа.

Ликвидност и борси

Отмяна: Протоколът Unisawp автоматизира обмена на токени Ethereum. Неговата ключова характеристика включва формализиран модел, интерфейс с преден край с отворен код и безплатна платформа за използване.

Мрамор: Мрамор предлага кредитиране на Ethereum. 

IDEX: IDEX е децентрализирана платформа за обмен на токени Ethereum, която предлага търговия в реално време на блокчейна.

Размяна на въздух: Airswap предлага партньорска търговия в мрежата Ethereum. Освен това е лесен за използване с ключови функции като без такси, без депозити, без регистрации, сигурен, интуитивен и ликвиден.

Прочетете още: Блокчейн за търговско финансиране – по-добър опит за финансиране на търговията?

Производни

bZx: bZx е отворен финансов протокол, който може да се използва за изграждане на приложения за овластяване на търговци, кредитополучатели и кредитори. Основните му характеристики включват пасивен доход, минимален риск и по-ниски такси.

ПАЗАР Протокол: MARKET Protocol позволява на потребителя да търгува с традиционни активи, криптовалути и търговски акции.

VariabL: VariabL предлага производни на Ethereum по ненадежден, ефективен и сигурен начин.

dYdX: Това е традиционна платформа за търговия с крипто активи с отворен код.

KYC

Блум: Създайте цифрова самоличност за многократна употреба, която е сигурна, надеждна и универсална.

Граждански: Civic е сигурно решение за самоличност, при което физически лица и фирми могат да го използват, за да защитят и контролират своята самоличност. Това е сигурна ID платформа и предлага многократна употреба KYC.

SelfKey: SelfKey позволява на потребителя да направи своя KYC процес веднъж и да го съхрани в портфейла си. Информацията KYC след това може да се използва като вашата цифрова идентичност на всяка платформа, която използва цифрова идентичност. 

Соврин: Sovrin е още една платформа за цифрови идентификатори, която позволява на потребителите да управляват своите цифрови идентификатори онлайн. Позволява ви да създадете самосуверенна идентичност.

Пазар

Gitcoin: GitCoin позволява на разработчиците да правят краудфъндинг за софтуерни проекти с отворен код. Това е екосистема за 

Bounties Network: Bounties Network помага на участниците да създават проекти в мрежата Ethereum. След това участниците могат да допринесат и след това да платят чрез мрежата. 

Произход: Origin има за цел да изгради децентрализирани пазари.

TruSet: TruSet дава възможност на участниците в общността да събират, споделят и валидират критични за бизнеса справочни данни. Тя се основава на блокчейна Ethereum.

Кредитиране и кредитиране

ETHLend: ETHLend е платформа за кацане, която е изградена върху мрежата Ethereum. Потребителят може да взема заеми и също така да дефинира условията за искане на кредит. След като заемът е осигурен, вие ще получите средствата. Той идва с ниски такси, годишна продължителност на заема от 1 до 12 месеца и 3% минимална годишна лихва. 

СОЛ: SALT е друга популярна платформа за кредитиране, която осигурява изчерпателно покритие, портфейли за обезпечение, здраве на заеми и др. Освен това предлага заеми, обезпечени с XRP, Dash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Pax Gold, Crypto, Ether и Bitcoin.

Съставни финанси: Това е алгоритъм управляван протокол с отворен код за ефективни парични пазари, базиран на Ethereum. 

NUO: NUO дава възможност за задържане и заемане на криптовалута без попечителство. Можете да вземате назаем с ливъридж, да заемате & печелете лихва. Освен това някои от ключовите функции включват множество активи, персонализируеми, обезпечени, интелигентен акаунт, Meta Tx, Instant.

Прогнозен пазар

Бодхи: Bodhi е децентрализирано решение за прогнозиране на пазара. Той предлага Windows, Mac и Linux настолни приложения. Предлага се и с уеб версия.

Авгур: Augur е платформа за залагания без лимит. Те пускат новото си приложение, което няма ограничения, DAI / USD залагания, универсален достъп и обсъждане в общността.

Гнозис: Gnosis предлага нов пазарен механизъм, който вярва в преразпределено бъдеще. Освен това помага за разпределението на стимули, активи, идеи и информация.

Воал: Veil е пазар за предсказване, който предлага равнопоставено предвиждане. В действителност той е изграден върху отворени протоколи. Това означава, че можете да създадете свои собствени пазари за прогнози.

Портфейли

MetaMask: MetaMask е популярен портфейл на Ethereum, който работи в браузъра. Това е разширение на браузъра, което може да се свърже с мрежата Ethereum и dApps, работещи в браузъра.

Аржент: Argent е модерен портфейл, който се предлага в AppStore и GooglePay. Освен това ви позволява да съхранявате токени ERC-20 и да взаимодействате с децентрализирани приложения.

Тръстология: Trustology предлага персонализиран начин за съхранение на крипто активи.

Зерион: Zerion предлага прост интерфейс за достъп до децентрализирано финансиране. Позволява на потребителите да инвестират, заемат и печелят лихви в крипто активи.

Застраховка

Nexus Mutual: Nexus Material предлага застраховка за неуспешен интелигентен договор. Освен това, това е базирано на блокчейн решение. Потребителят трябва да получи оферта, за да закупи покритието на интелигентния договор.

Etherisc: Etherisc е децентрализиран протокол за застраховане, който позволява на бизнеса и разработчиците да създават застрахователни продукти. 

iXledger: Платформата предлага новаторска застрахователна платформа, използваща блокчейн технологията.

VouchForMe: VouchForMe използва мощността на социалната мрежа за намаляване на застрахователните разходи. В действителност потребителят, който се застрахова, може да събира ваучери от социалните медии и намалени разходи за застрахователна премия.

Искате ли да научите повече за приложенията DeFi? Вижте повече от нашето ръководство за децентрализирано финансиране сега!

Заключение

За начинаещи, които искат да продължат кариера в DeFi или искат да се научат да разработват тези DeFi проекти, препоръчваме нашия децентрализиран финансов курс. Започнете вашето блокчейн пътуване сега!

Това ни води до края на нашите 50+ Топ DeFi проекти. И така, какво мислите за тях? Коментирайте по-долу и ни уведомете.

* Отказ от отговорност: Статията не трябва да се приема и не е предназначена да предоставя инвестиционни съвети. Исковете, направени в тази статия, не представляват инвестиционен съвет и не трябва да се приемат като такива. Направете свое собствено проучване! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector