Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Как да пристигна работа на разработчик на блокчейн?

В тази статия можете да научите за – обхвата и ролите на разработчик на блокчейн, както и необходимите умения и курсове, необходими за получаване на работа на разработчик на блокчейн.

Ако имате умения, тогава кацането на работа за разработчик на блокчейн трябва да бъде лесна задача за вас. Въпреки това, тъй като пазарът на работа за разработчик на блокчейн продължава да се променя, много от вас са объркани с уменията, от които се нуждаете, за да станете такъв.

В действителност работните места за разработчици на блокчейн могат да бъдат идеалният път за кариера за вас, ако се занимавате с технологията на блокчейн. Заплатата е огромна, а съоръженията, които идват с позицията, са невероятни!

Но въпреки че може да имате уменията, пак ще ви е необходим тласък с курс за разработчици на блокчейн. В действителност тези курсове са идеални за това да станете сертифициран разработчик на блокчейн и да ги покажете в интервюто.

По този начин днес ще се съсредоточа върху всичко, което трябва да знаете за работата на разработчика на блокчейн и ще ви помогна да изградите мечтаната си кариера.

Записвам сесега:Сертифициран корпоративен блокчейн курс (CEBP)

Contents

Защо трябва да изберете работа за разработчици на Blockchain?

Има определени причини, поради които много от вас трябва да се насочат към кариерния път на разработчика на блокчейн. Това са –

Интелектуално стимулиращо

Една от основните причини за работата на разработчик на блокчейн е, че този сектор е интелектуално стимулиращ. Всички знаем как разнообразието на нашата работа може да повлияе положително на резултатите ни. А индустрията на блокчейн е пълна с разнообразни възможности.

Още повече, това се случва да бъде един от вълнуващите работни сектори, които могат да избират по пътя на вашата кариера. Освен това на практика няма ограничение и можете да използвате блокчейн в почти всяка индустрия, за която се сетите.

По-голямо заплащане

Друга страхотна причина е, че идва с висока заплата. Всъщност работата на разработчика на блокчейн може да ви даде $ 150 000 или дори повече. Очевидно предприятието ще определи вашата заплата и това ще зависи от нивото ви на умения.


Но помислете за възможностите. Дори ако сте само начинаещ и всъщност нямате много опит, заплатата ви ще започне от $ 60k- $ 70k, поне!

Тенденциите предполагат, че заплатата на разработчиците на блокчейн нараства. Дори заданията за разработчици на blockchain за по-свежи или работни места за разработчици на blockchain от начално ниво получават сцепление.

Нововъзникващи технологии

Blockchain съществува от доста време, по-точно от 2009 г. Въпреки че по това време мнозина не осъзнаваха скритата стойност в тази технология. В момента обаче хората все още се опитват да усъвършенстват технологията.

В резултат на това няма много професионалисти, които могат да отидат за работа на разработчици на блокчейн. По този начин конкуренцията е доста ниска и можете лесно да получите работа за разработчик на блокчейн с подходящите умения.

Future Tech

Когато работите в задача за разработчик на блокчейн, вие не само ще бъдете разработчик, но и ще помогнете за изграждането на самото бъдеще. Да, блокчейнът е бъдещето и вие също ще бъдете част от това. В действителност усещането, че правите разлика, играе огромна роля в нашия бизнес свят.

По този начин, колкото повече се чувствате страстни за това, толкова по-добра ще бъде вашата продукция. И затова получаването на работа за разработчик на блокчейн е идеално за вас.

Според скорошно проучване над 68% от разработчиците смятат, че блокчейнът е положителна технология, а почти 30% виждат, че тази технология променя бъдещето.

Отдалечена работа

Светът се отдалечава от старите скучни 9 до 5 работни места. В действителност много разработчици сега обичат да работят от вкъщи, вместо да поддържат строг дневен график.

По този начин много корпоративни компании вече наемат разработчици на блокчейн и им предлагат отдалечени работни места за блокчейн, за да ги задържат в компанията.

Освен това, тъй като предлагането на разработчици е доста ниско, фирмените компании са готови да наложат много правила, за да се чувствате комфортно.

И честно казано, в момента това е огромен плюс.

Как да получите работа за разработчици на Blockchain?

Работа на разработчика на блокчейн

Работа на разработчика на блокчейн: Умения, които трябва да използвате

Има някои умения, от които се нуждаете, за да получите работа за разработчик на блокчейн. По този начин ние съставихме списък за вас. Вижте го отдолу –

Притежавайте Калибър за корпоративен бизнес и технологии

Работните места за разработчици на блокчейн винаги ще изискват наличието на висок калибър в корпоративния бизнес и технологии. Може да притежавате техническите умения, но без подходящо занижаване на корпоративния бизнес не можете да предложите максималната производителност, която компаниите искат.

В действителност компаниите няма да инвестират в нови технологии, ако това няма да им донесе никакви приходи. Всъщност целият смисъл на блокчейн заданията се базира на него.

Така че е крайно необходимо и за вашата автобиография.

Разберете децентрализираните и разпределените книги

Следва техническите умения, които трябва да притежавате. На първо място, трябва да разберете как работят другите технологии на разпределената книга и децентрализираните платформи. В действителност блокчейнът не е единствената технология, която може да предложи ненадеждна среда.

Следователно, ако изучите как работят другите счетоводни книги, това ще ви помогне да разберете концепцията за блокчейн много по-добре. Също така, трябва да разберете основните разлики между технологията blockchain и разпределената книга.

Обикновено работата за разработчика на блокчейн ще изисква да имате познания за това.

Бъдете специалист по различни езици за програмиране

Не можете да очаквате да станете разработчик на блокчейн, без да знаете нищо за езиците за програмиране. Това са основният стълб на вашия успех. Още повече, че изучаването само на един език за програмиране не е достатъчно, за да се получи кариера в компании от висок клас.

По този начин, изберете за изучаване на множество езици и повишете владеенето си с тях. В действителност познаването на Python, Solidity, Java, C ++ трябва да свърши работа.

Изучаването на други езици обаче също може да ви помогне.

Изостряне на кръстосани дисциплини Широки умения

Знаете ли, наличието само на технически или бизнес-базирани знания все още не е достатъчно в настоящето. Знаеш ли защо? Това е така, защото днес компаниите участват в много конкурентна игра, за да останат актуални.

По този начин работата за разработчик на блокчейн изисква предимно допълнителни умения за кръстосана дисциплина, които ще помогнат за поддържането на актуалността на пазара.

Това са главно гъвкавост, креативно мислене, умения за анализ, критично мислене, адаптивност, DevOps и т.н..

Разберете различните блокчейн платформи

Знаете, че разбирането на различни блокчейн платформи също е от решаващо значение при приземяването на работа на разработчик на блокчейн. В действителност, преди да започнете да работите по решение, трябва да решите коя платформа трябва да бъде основата на вашето решение.

В много случаи компаниите са склонни да правят много грешки във фазата на вземане на решение. В резултат на това много от решенията в крайна сметка не работят.

Но ако знаете как работи всяка блокчейн платформа, можете лесно да стратегизирате вашите решения.

Бъдете владеещи корпоративните бизнес процеси

Искате да работите в корпоративна среда, нали?

Кой не го прави!?

Но ако наистина планирате да направите това, уверете се, че знаете как тези компании управляват своите процеси. Ако нямате никакъв опит или дори база от знания за това, не можете да излезете с привлекателни бизнес идеи.

В резултат на това ще бъде трудно да блеснете в тези компании и да внедрите по-добри корпоративни решения за блокчейн.

Ноу-хау за бързо решаване на корпоративни проблеми с блокчейн

Решаването на решение по-бързо в блокчейн предприятие ще осигури вашата работа за разработчик на блокчейн. В действителност само шепа професионалисти могат по-бързо да разрешат проблемите, хвърлени по пътя им. Трябва да ходите и в тяхната обувка.

Знаем, че това е трудна задача, но опростяването на всеки проблем ще ви даде предимство в работата. Освен това, колкото по-сложни правите вашите решения, толкова повече време ще ви отнеме да разберете проблемите.

Както и да е, нека преминем към следващото умение в това как да станете ръководство за разработчици на блокчейн.

Бъдете способни да анализирате архитектурни модели на блокчейн

Разчленяването на шаблони за архитектура на блокчейн е следващата стъпка за вашето пътуване до работа на разработчика на блокчейн. Не е задължително да станете блокчейн архитект, но това е огромно умение, за което трябва да научите. За да ги дисектирате обаче, трябва енергично да преминете през казуси.

Във всеки случай корпоративните компании винаги търсят професионалисти, които знаят с какво работи.

Така че, не забравяйте да учите усилено или да се присъедините към курс, за да научите за тях.

Ако търсите сертификат за блокчейн архитектура, трябва да проверите нашия курс за сертифициран корпоративен блокчейн архитект (CEBA)

Разберете екосистемите и стандартите на Blockchain

Друго умение за кацане на работа за разработчик на блокчейн е по-голямото познаване на блокчейн екосистемите и стандартите. По принцип в блоковата верига има много различни екосистеми. Още повече, че тези екосистеми изглежда се различават значително една от друга.

По този начин всички платформи са склонни да използват и различни стандарти. Така че може да стане доста объркващо за това коя екосистема или стандарт да използвате за вашето решение.

Но ако тогава ги разбирате перфектно, би трябвало да ви е лесно.

Познайте уеб разработката отпред и отзад

Ако сте разработчик от всякакъв вид, трябва да научите уеб разработка отпред и отзад. Още повече, че без това умение дори няма да бъдете считани за позицията. Всички компании имат това като основно изискване.

Така че, познаването на уеб разработка отпред и отзад е изключително необходимо за вас. Тук най-вече ще работите по обработка на заявки, потребителски интерфейси, API и т.н..

Както и да е, нека преминем към следващото умение в това как да станете ръководство за разработчици на блокчейн.

Твърди познания за инструментите за разработка

За работа на разработчик на блокчейн трябва да се научите да използвате различни инструменти за блокчейн. Защо? Е, тъй като тези инструменти са изключително подходящи и могат да намалят времето ви при изпълнението на всеки проект.

В действителност много разработчици обичат тези инструменти за разработчици. По този начин компаниите също очакват да знаете за тях. Във всеки случай, ако все още не използвате инструменти за разработка, силно препоръчваме да им дадете шанс.

Запишете се за блокчейн курс

Ставането на сертифициран разработчик на блокчейн може да бъде най-доброто нещо за кариерата ви в момента. По този начин определено трябва да се запишете в курсове за разработчици на блокчейн, които могат да подобрят значително вашата автобиография.

Трябва обаче да знаете фалшиви или некомпетентни курсове, които могат да попречат на вашето CV, вместо да го обогатят.

За да ви помогнем, имаме богата колекция от курсове, които можете да изпробвате. Можем да ви уверим, че тези курсове ще ви помогнат да станете сертифициран разработчик на блокчейн.

Следователно, след като завършите курса, можете лесно да получите работа за разработчик на блокчейн.

Блокчейн курсове, които ще ви помогнат да изградите кариерата си

Нашите курсове за разработчици на блокчейн със сигурност ще ви помогнат да изградите кариерата си за нула време. Не забравяйте да следвате нашите указания за кариерния път на разработчика на блокчейн. Както и да е, нека да видим кой от нашите курсове за вас в момента –

Сертификати

Сертифициран Enterprise Blockchain Professional

Ако искате сертифициране, тогава определено трябва да започнете с нашия сертифициран професионален курс за корпоративна блокчейн. В действителност това е един от курсовете за разработчици на блокчейн, който ще ви преведе през цялостната екосистема на блокчейн.

Така че, само с помощта на тази програма за сертифициране, можете лесно да получите работа за разработчик на блокчейн. Също така, тази програма ще ви помогне да станете сертифициран разработчик на блокчейн. Много корпоративни компании търсят тази квалификация, докато наемат в момента.

Общ преглед

Нашият курс за сертифициране на блокчейн ще ви помогне да разберете различните аспекти на технологията на блокчейн. В действителност този курс ще се фокусира главно върху ефекта на блокчейн върху корпоративния бизнес. И така, след като завършите курса ни, скоро ще разберете как можете да използвате тази технология във вашата компания.

Също така, нашият курс се фокусира върху тактики, които можете да използвате, за да останете актуални и да поддържате стандарт за вашите клиенти. В действителност има много случаи на употреба на теория, но ние ще разгледаме реалните примери за това и ще ви помогнем да изградите пътна карта.

Накратко, целият курс е предназначен да ви помогне да получите работа за разработчик на блокчейн.

Записвам се сега: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) Certification

Какво ще съдържа?
 1. Основи на технологията на блокчейн
 • Основи на блокчейн
 • Как можете да създавате блокове?
 • Частни и публични блокчейни
 • Доказателство за работа
 • Интелигентен договор
 1. Основи на различни корпоративни блокчейн платформи
 • Плат Hyperledger
 • Ethereum
 • Корда
 1. Блокчейн в търговското финансиране
 • Блокчейн решения в търговското финансиране
 • Основи на пулсации
 • Криптовалути и крипто активи
 1. Предприятия, базирани на индустриални блокчейн приложения
 • управление на веригата за доставки и блокчейн
 • Реални случаи на използване на блокчейн управление на веригата за доставки
 • Дигитална трансформация на блокчейн
 1. Случаи на използване на блокчейн

Има и ексклузивни бонус материали за вас.

Курсове

Enterprise Blockchains и управление на веригата за доставки

Управлението на веригата за доставки е едно от нововъзникващите изисквания за работа за разработчици на блокчейн в момента. В действителност блокчейнът има доста силно въздействие върху веригата на доставки и управлението на веригата за доставки.

Ето защо ние строго имаме курс за вас, който ще се фокусира единствено върху блокчейн и управление на веригата за доставки.

В действителност това е един от нашите популярни курсове за разработчици на блокчейн, които да изпробвате. Можем да ви уверим, че този курс определено ще ви помогне да разберете как да станете разработчик на блокчейн.

Във всеки случай, този курс е повече от оборудван, за да ви осигури работа за разработчик на блокчейн в индустриите на веригата за доставки.

Общ преглед

В действителност този курс е предназначен само за работниците в сектора за управление на веригата на доставки. Ако се интересувате от работа в този бранш, тогава приемането на този курс може да бъде най-доброто решение в живота ви. Както и да е, в хода ще научите как блокчейнът променя начина на управление на промяната на доставките.

Нещо повече, ще разберете как работи всеки процес на веригата на доставки в корпоративната среда. Тази база от знания ще ви помогне да започнете работа за разработчик на блокчейн.

Курсът ще се фокусира основно върху проблемите на тази индустрия и как блокчейнът ги решава. Още повече, че има много платформи, подходящи за вериги за доставки, ние ще покрием и тези.

Така че, можете да очаквате да научите много информация за вашата работа за разработчик на блокчейн.

Записвам се Сега: Курс за управление на корпоративни блокчейни и вериги за доставки

Какво ще съдържа?
 1. Основи на управлението на веригата за доставки
 • Каква е веригата на доставки?
 • Отговорности и умения на ръководителя на веригата за доставки
 1. Създаване на стойност в SCM
 • Оценка на вашата корпоративна стойност с оборотен капитал
 • Оценка на вашите SCM модели с модел на икономическа добавена стойност (EVA)
 • Управление на веригата на доставки, засягащо оборотния капитал
 1. Блокчейн за случаи на използване на веригата за доставки
 • Въздействие на блокчейна в управлението на веригата за доставки
 • Приложения на веригата за доставки, използващи блокчейн
 1. Как да внедрим решения, базирани на вериги за доставки

Има и ексклузивни бонус материали за вас.

Enterprise Blockchains и търговско финансиране

Друга от популярните селекции от нашия списък с курсове за разработчици на блокчейн е „курсът за корпоративни блокчейни и търговско финансиране“. В действителност този курс е и за специфична индустрия – Търговско финансиране.

Подобно на сектора на веригата за доставки, този сектор също процъфтява постепенно, благодарение на блокчейн. По този начин много от компаниите в тази ниша публикуват работни места за разработчици на блокчейн. Така че, можете да очаквате да получите много възможности и в тази индустрия.

Във всеки случай, за да ви помогнем да цъфнете в тази индустрия, успяхме да включим всичко, което трябва да знаете в този курс.

Така че, не забравяйте да го проверите, ако искате да получите работа за разработчик на блокчейн.

Общ преглед

Със сигурност ще ви хареса този курс. Той се върти около различните сценарии на търговското финансиране в първия урок. По-късно тя обхваща основните въпроси, с които се занимава този отрасъл в момента. След това ще разгледаме как блокчейнът може лесно да реши всички проблеми.

Още повече, ще научите и за компании, които използват блокчейн по различни начини, за да постигнат целта си. Това ще ви помогне при разработването на собствена стратегия, като същевременно поддържате стандартите.

Записвам се Сега: Курс за корпоративни блокчейни и търговско финансиране

Какво ще съдържа?
 1. Основи на процесите на търговско финансиране
 • Основи на търговското финансиране
 • Търговия, финанси, промишленост, въпроси
 1. Въздействие на блокчейн върху процеса на търговско финансиране
 • Как търговските финанси могат да се възползват от блокчейн?
 • Анализ на инициативи, базирани на блокчейн
 • Основи на различни блокчейн платформи в търговското финансиране
 1. Използвайте случаи на блокчейн за търговско финансиране
 • Трансгранични плащания
 • Акредитив (LC)
 • Коносамент (BoL)
 1. Различни базирани на блокчейн платформи за търговско финансиране
 • TradeLens
 • Контур
 • Марко Поло
 • Търговия
 1. Други развития в търговското финансиране, базирано на блокчейн
 • TradeTrust
 • Инициатива за цифрови стандарти

Шаблони

Предприятия за блокчейн шаблони

Във вашата работа за разработчици на блокчейн трябва да използвате много инструменти, за да свършите нещата по-бързо. По този начин ще ви помогнем с нашите действащи шаблони за блокчейн. В действителност всички наши шаблони ще предоставят изход само въз основа на вашите входове.

Така че, не забравяйте да попълните опциите, за да получите правилния изход. Например, имате ли нужда от шаблон за блокчейн, ще има определени стратегически опции. Ако след анализ на изискванията на вашата компания прецени, че не се нуждаете от блокчейн, той ще ви покаже това.

Така че, виждате ли, ние не принуждаваме никого да използва блокчейн, дори ако не е необходимо.

В много случаи обаче може да се наложи подходяща стратегия за изграждане на вашето решение. В този случай можете просто да използвате другите ни шаблони, за да разберете това, без да се потите.

Записвам се Сега: Курс за шаблони за корпоративни блокчейни

Какви шаблони ще получите?
 • Имате ли нужда от блокчейн? – Това ще ви помогне да се обадите, ако имате нужда от блокчейн или не.
 • Готовност за проект на блокчейн – Това ще ви помогне да разберете кога вашият проект е готов за стартиране и да разберете всички основни проблеми.
 • Представяне на Enterprise Blockchain Project – Можете да направите презентацията си по-доходоносна за вашите клиенти, използвайки този шаблон.
 • Картографиране на веригата за доставки срещу Vs. Enterprise Blockchain – Използвайки този шаблон, можете да картографирате вашите модели на вериги за доставки спрямо корпоративни blockchain платформи.

Има и ексклузивни бонус материали за вас.

Как нашите Blockchain курсове могат да помогнат на вашата Blockchain кариера

Ние гарантираме, че нашите курсове за блокчейн обхващат всичко необходимо за вашата кариера в разработчиците на блокчейн. По-важното е, че те ще ви помогнат да се подготвите за вашите корпоративни интервюта без никакви проблеми.

В действителност нашите курсове са различни от другите програми за сертифициране на пазара. На първо място, нашите курсове ще се фокусират върху комбинацията от блокчейн с корпоративни процеси. В момента фирмените компании търсят професионалисти, които да комбинират блокчейн в бизнеса.

По този начин компаниите искат да използват тази технология, за да увеличат приходите си и да опростят процесите. В резултат на това е от решаващо значение да научите и за бизнес бизнес модели. Освен това трябва да разберете как някои части на блокчейна влияят на тези модели.

Ето защо нашите курсове са напълно оборудвани, за да ви помогнат да научите за резултатите от бизнеса. По този начин ще ви помогне да създадете стратегия и да вземете бързи решения за вашата компания.

На второ място, ние проектираме всички наши уроци въз основа на текущите пазарни резултати. Така че, ако нещо на пазара се измести, ние ще се погрижим да актуализираме съответно нашите уроци. Това е една от характеристиките, които изглежда липсват на други курсове на пазара.

По този начин вашият кариерен път на разработчика на блокчейн ще се превърне в плавно пътуване докрай!

Заключителни мисли

Работата на разработчика на блокчейн е наистина доходоносен избор за кариера за всеки човек, който се занимава с уеб разработка и блокчейн. В действителност търсенето на разработчици на блокчейн е най-високото. По този начин ще получите много възможности, тъй като много компании вече предлагат работа за разработчик на блокчейн.

Да не говорим за заплатата и шанса да работите в корпоративна среда са наистина изключителни.

Досега обяснихме как да станете разработчик на блокчейн. Надяваме се, че сега знаете какви стъпки трябва да предприемете и колко бързо можете да усъвършенствате. На първия етап може да изглежда малко сложно, но докато се придвижвате, ще стане по-лесно.

Най-важното е, не забравяйте да проверите нашата професионална сертификация за блокчейн и да я покажете на вашия интервюиращ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector