Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Как да станете експерт по блокчейн?

Тази статия разказва за – ролята на блокчейн експерт, очакваната заплата, защо и как да станете професионалист в блокчейн и най-добрите сертификати и курсове за блокчейн, за да станете сертифициран експерт.

Търсенето на умения за експерти по блокчейн продължава да нараства всеки ден. В момента много корпоративни компании търсят професионалисти с базата знания за блокчейн. Още повече, тъй като има само шепа професионалисти, които знаят как да се справят с блокчейн мрежите, необходимостта от експерти по блокчейн е на висота за всички времена.

Обикновено процентът на заплащане за тази позиция е относително висок, дори може да е дори по-висок от типичните разработчици на софтуер.

Очевидно е, че ако можете да получите експертна сертификация за блокчейн, тогава шансът ви да получите добра работа е голям. Ето защо ние сме тук, за да ви помогнем да разберете как да станете експерт по блокчейн.

Така че, следете и следвайте правилно указанията.

Записвам се Сега: Сертифициран корпоративен блокчейн курс (CEBP)

Contents

Кой е експерт по блокчейн?

На първо място, нека започнем с това кой е експерт по блокчейн на първо място. С прости думи, експертът по блокчейн е човек, който разбира как работят всички блокчейн платформи, владее програмни езици и може да интегрира решения в корпоративния бизнес с корпоративни блокчейн решения.

Нещо повече, той / тя е в състояние да обработва всички протоколи и правила, които блокчейн решението следва. Освен това експертът по блокчейн познава основите на блокчейн и може да използва своята база от знания за внедряване на нови бизнес модели.

Също така, експертът по блокчейн би трябвало да знае – основите на блокчейн технологията, интелигентните договори, сигурността на блокчейн, консенсус алгоритми и методи, случаи на употреба и т.н..

Без тези знания не можете да бъдете експерт по блокчейн.

По този начин знанието как да станете експерт по блокчейн е изключително важно.

Заплата на експерт по блокчейн


Преди да преминем към стъпките, които трябва да предприемете, за да станете експерт по блокчейн, нека да видим какво е състоянието на заплатата за експертите по блокчейн.

Както вероятно се досещате, състоянието на заплата за експертите по блокчейн е доста високо. В действителност нарастващото търсене на техния опит продължава да нараства всяка година. В резултат на това диапазонът на заплатите също се увеличава.

Както и да е, обикновено варира от $ 68k до $ 108k всяка година! Освен това, ако сте само начинаещ, можете да очаквате да започнете с над $ 60 000 всяка година в компания. По този начин, колкото по-опитен или сръчен станете, толкова повече ще се увеличи заплатата ви.

Много предприятия са готови да платят красива заплата, за да ви наемат. Така че, ако можете да докажете, че имате калибър, за да изпълните всичките им очаквания, тогава може да получите повече заплата, отколкото очаквахме.

В крайна сметка всичко се свежда до самата компания.

Както и да е, достатъчно за заплатата на сертифицирания експерт по блокчейн, нека да видим как всъщност можете да използвате всички умения за експертите по блокчейн.

Така че, нека проверим следващата част в това как да станете експертно ръководство за блокчейн.

Експертни работни места в Blockchain: Стъпки, които трябва да предприемете

Има определени стъпки, които трябва да предприемете, за да получите работа за експерт по блокчейн. Така че, проверете ги и не забравяйте да ги следвате също.

Научете повече за технологичния и корпоративен бизнес

Експертът по работни места за блокчейн всъщност изисква висока база от знания както за блокчейн технологията, така и за бизнес моделите. Ако знаете само как да използвате технологията или как можете да я развивате, не можете да си осигурите добра работа в големите компании.

Защо? Е, трябва да разберете как тези компании управляват бизнеса си, за да можете да използвате вашите решения, за да го направите по-ефективен.

В действителност, само ако знаете, че ще свържете двата сектора, можете наистина да постигнете експертизата в него.

Разберете децентрализираните и разпределените книги

Разбирането на разпределените счетоводни книги или децентрализираните мрежи е много важно. Трябва да разберете как двете технологии се различават и къде трябва да ги използвате. И така, трябва да започнете да разглеждате как работят различните счетоводни книги.

Нещо повече, трябва да разберете как да използвате тези решения и в определени сценарии.

Без да изучавате белите доклади или да използвате курс, за да научите повече за това, подценяването им би било трудно.

По този начин присъединяването към курс също може да ви е от голяма полза.

Бъдете специалист по различни езици за програмиране

Е, не можете да станете експерт по блокчейн, ако не знаете как да използвате езици за програмиране. И така, изучаването на различни езици за програмиране също е необходимо. Още повече, че това е една от необходимостите за вашия успешен начин на живот.

Във всички работни места за експерт по блокчейн да бъдеш специалист по различни езици за програмиране е задължително.

По този начин определено трябва да се съсредоточите върху изучаването на Python, JavaScript, C ++, Java, Solidity и т.н..

Развийте своите широкодисциплинарни широки умения

Е, ако разполагате само с технически познания, няма да ви помогне да постигнете добра работа. Трябва да бъдете нетърпеливи да развиете и своите умения за кръстосана дисциплина. Какви са тези умения, ще попитате? Е, тези умения са главно креативно мислене, адаптивност, анализ на ефективността, пъргавина, DevOps и т.н..

Както вероятно разбирате, без тези умения не можете да създадете стратегия за вашите блокчейн решения.

По този начин, разработването им ще ви помогне да покажете още повече талантите си в процеса на интервю.

Проучете различни блокчейн платформи

Започнете да изучавате различни блокчейн платформи. В действителност не всички блокчейн платформи всъщност работят по същия начин, както си мислите. Още повече, че има определени платформи, които работят съвсем различно от общата идея.

Така че, трябва да научите и за тях.

Това ще ви е необходимо, когато планирате стратегията за следващото бизнес решение на вашите компании с помощта на блокчейн.

Така че, уверете се, че знаете как работят всички те.

Научете за корпоративните бизнес процеси

Е, работата за експерт по блокчейн изисква да се научат и за бизнес процесите в предприятието. Ако искате да работите в първокласна компания, трябва да им предложите умение, което те не могат да откажат. И знанието за техните бизнес процеси е един от тях.

Така че, не забравяйте да проучите как работят различните компании или как правят бизнес и останете актуални на пазара.

Също така, това ще ви помогне да изложите иновативни идеи, които да насочат повече бизнес и към вашата компания.

Ноу-хау за решаване на корпоративни проблеми с блокчейн

Предприятията имат много проблеми. Когато започнете да използвате напълно нова технология в съществуващия бизнес модел, ще се сблъскате с много проблеми. Но ако не знаете как да ги разрешите, това може да доведе до много други проблеми.

Още повече, че тези компании търсят експерти, които могат бързо да решат всички проблеми. Може да изглежда трудна задача, но ако сте информирани за всички технически аспекти и бизнес аспекти, можете лесно да го направите.

Разберете моделите на архитектурата на блокчейн

Следващата стъпка в пътуването ви е да разберете как работят различните архитектурни модели на блокчейн. Така че, за да направите това, трябва да ги дисектирате един по един и да разгледате същността им.

Не е задължително да станете блокчейн архитект, но не забравяйте да преминете през казуси, тъй като те ще ви помогнат много. Също така, винаги можете да участвате в онлайн курсове, за да разберете и тези модели.

Във всеки случай тази стъпка е наистина важна. Така че, никога не пропускайте тази.

Научете за блокчейн екосистемите и стандартите

Различните блокчейн платформи използват различни стандарти. Важно е да научите за всички тях. В бъдеще може да се наложи да интегрирате оперативна съвместимост между други мрежи. Така че, ако използвате някакви нови стандарти, които могат да създадат много проблеми за вашите решения.

По този начин да се научиш да използваш общи стандарти и да ги занижаваш е огромен плюс. За да бъдем откровени, трябва да изучавате и различни блокчейн екосистеми.

Както и да е, надяваме се, че при нас ще научите за тях за нула време.

Получете Blockchain сертифициране

Експертното сертифициране на blockchain е задължително за експертните работни места в blockchain. Всъщност сертифицирането наистина може да засили вашето CV. Нещо повече, това е чудесен начин да покажете талантите си в интервютата си.

Искам да кажа, това е чудесен начин да ги уведомите, че знаете какво правите. Нещо повече, винаги можете да поискате висока заплата, като използвате и това удостоверение.

Очевидно е, че ако можете да получите експертна сертификация за блокчейн, тогава шансът ви да получите добра работа е голям.

Научете се да използвате инструментите за разработка на блокчейн

Друга важна стъпка от съществено значение за работните места за експерт по блокчейн е използването на инструменти за разработване на блокчейн. Когато работите в корпоративна среда, ще трябва да използвате много инструменти, за да рационализирате работата си по-добре.

Но не можете да направите това, ако първоначално не знаете как да ги използвате. Така че, експертът по блокчейн трябва да се научи да използва тези инструменти. В действителност тези инструменти или шаблони ще направят живота ви много по-лесен. Нещо повече, те ще ви помогнат да завършите решение много по-бързо от очакваното.

Регистрирайте се за курс за блокчейн

Най-доброто нещо, което можете да направите, е да се запишете за курсове по блокчейн. В действителност блокчейн курсът наистина може да ви помогне да разберете и усвоите уменията си по-бързо, отколкото сте очаквали.

Тези курсове са оборудвани, за да ви помогнат да научите повече за технологиите, както и как можете да използвате тази технология в своя полза.

Не забравяйте обаче да отидете на легитимни курсове, тъй като фалшивите курсове наистина могат да попречат и на вашето CV.

Препоръчваме ви да изпробвате нашите курсове, тъй като ние предлагаме най-доброто от най-актуалната информация на пазара.

Защо да отидете за Blockchain Expert Certification?

Сигурно се чудите дали изборът за специалист по блокчейн е правилният избор? Е, за да бъдем откровени, сертифицирането на експерт по блокчейн наистина може да увеличи вашето CV. Нещо повече, това е чудесен начин да покажете талантите си в интервютата си.

Това е чудесен начин да ги уведомите, че знаете какво правите. Нещо повече, винаги можете да поискате висока заплата, като използвате и това удостоверение.

Има много други причини да получите сертификат. Нека да видим защо трябва да го направите.

Революционно бъдеще на технологията

Нека започнем с основите. Всички знаем, че блокчейнът е една от революционните технологии, която ще промени начина, по който виждаме бъдещето. В момента обаче само 0,5% от хората използват тази технология.

От друга страна, към днешна дата над 3,77 милиарда души използват интернет. Така че, помислете за огромната възможност, която можете да получите само от тази гледна точка.

Експертите по блокчейн могат лесно да разберат как работят нещата и как можете да използвате тази технология в своя полза. И това е адска причина да получите сертификат.

Високо търсене на експерти по блокчейн

В днешно време винаги има голямо търсене на експерти по блокчейн. Тъй като има по-малко хора, които са избрани да станат експерти, компаниите търсят професионалисти, които да поемат работните задължения.

В действителност блокчейн технологията не е проста технология, за начало. По този начин само шепа хора разбират как работи.

Следователно получаването на сертификат наистина може да направи разлика в това да станете експерт по блокчейн.

Огромна бизнес инфраструктура

Можете да използвате блокчейн в почти всичко. Като се замислим, блокчейнът създава нова бизнес инфраструктура. Още повече, че тази инфраструктура изобщо не е малка. Само експертите по блокчейн могат да поемат изцяло контрола върху възможностите и да ги използват в свои ползи.

Тази инфраструктура е в състояние да формира всяка компания в съвсем различен бизнес път. Нещо повече, това е нещо, което има потенциал да увеличи приходите завинаги.

По-интелигентна база знания за инвестиции

Само когато разберете как работи технологията, можете наистина да я използвате, за да правите по-интелигентни инвестиционни планове. В действителност инвестирането в блокчейн технология в момента може да изглежда като риск.

Още повече, че не всички решения си заслужават риска и трябва да разберете и разликите между тях.

Също така, криптовалутите също са огромна част от това. Ако сте нетърпеливи да инвестирате в тях, имайте предвид и сертификат за по-добра преценка.

Осигуряване на потенциална уязвима информация

Мрежовата сигурност винаги е най-важната грижа на всяка компания. В действителност кибер заплахите са видни и продължават да нарастват, независимо какви мерки предприемаме. И така, как можем да спрем престъпниците да проникнат в нашите системи?

Е, блокчейнът изглежда има идеалния отговор. Той е повече от способен да се справи с всякакви проблеми с нарушаването. Така че, ако търсите начин да го защитите или искате да използвате blockchain за вашия проект за сигурност, тогава получаването на експертна сертификация за blockchain е най-добрият вариант.

Масивна индустриална възможност

Blockchain доминира на индустриалните пазари. Нещо повече, банковият сектор не е единственият сектор, който може да използва блокчейн. Други индустрии като здравеопазването, веригата на доставки, търговията на дребно, правителствените сектори също получават огромен тласък от това.

Знаеш ли какво означава това? Това означава, че можете да се възползвате от тази възможност и да изведете бизнеса си от нея. Но за това трябва да разберете концепцията за блокчейн и как можете да го използвате.

Така че, сертифицирането на експерти по блокчейн е идеалният призив за това.

Интеграция с други технологии

Знаете, че блокчейнът върви ръка за ръка и с други технологии. В действителност блокчейнът не е единствената нововъзникваща технология. Вече има някои потенциални технологии, които могат да работят по-ефективно с блокчейн.

Така че, ако работите по тези технологии и искате да интегрирате блокчейн с тях, със сигурност трябва да научите за тях от самото начало.

По този начин, сертифицирането ще ви помогне много по този въпрос.

Умение по-бързо

Сертифицирането е най-добрият начин да се усъвършенствате по-бързо в този променящ се свят. В действителност, правенето на всичко самостоятелно без подходящо ръководство може да отнеме много време. В много случаи повечето от вас може дори да не знаят по кой път трябва да тръгнат или какви умения са подходящи за реалния трудов опит.

По този начин начинаещите могат да страдат много, въпреки че се опитват да получат добра работа в този сектор. Въпреки това, сертифицирането на експерт по блокчейн определено ще ви насочи към вашия правилен път.

Високи перспективи за работа

За да бъдем откровени, пазарът на работа за експерти по блокчейн изглежда много по-ярък от другите работни места. Започвайки от крипто компании до по-утвърдени предприятия навсякъде, има голямо търсене за тях. Също така можете да очаквате да получите и добри работни позиции.

В действителност тези работни позиции също са много уважавани и желани. Със сигурност ще ви харесат допълнителните удобства, които идват с тези позиции.

Поемете контрола над прекъсването

Blockchain нарушава начина, по който водим бизнес в този свят. В действителност блокчейнът ще промени почти всяка отделна индустрия до 2030 г. Така че, ако не сте подготвени за това, тогава как можете да планирате да останете в надпреварата на приходите.

По този начин само ставането на експерт по блокчейн ще доведе до вас да поемете контрола над хаоса, който ще донесе. Следователно само тогава можете да използвате този инструмент и да останете в състезанието.

Станете експерт по блокчейн с тези блокчейн курсове

Сертифициран Enterprise Blockchain Professional

Този блокчейн курс е идеален за експертни работни места в блокчейн. В действителност нашият курс за сертифициране ще се фокусира върху това да ви помогне да научите как работи блокчейн и как можете да го използвате в корпоративни решения.

Той също така ще обхване как блокчейнът засяга определени индустрии и как можете да го използвате в своя полза.

Накратко, този курс за сертифициране е идеален за вашето блокчейн пътуване.

Записвам се Сега: Сертифициран корпоративен блокчейн курс (CEBP)

Преглед на курса
Основи на блокчейн технологията
 • Какво е блокчейн?
 • Как работи блокчейнът?
 • Доказателство за работа
 • Частни и публични блокчейни
 • Интелигентен договор
Подробен анализ на различни корпоративни блокчейн платформи
 • Плат Hyperledger
 • Ethereum
 • Корда
Търговско финансиране и блокчейн
 • Различни решения за блокчейн за търговско финансиране
 • Основи на Ripple
 • Криптовалути и крипто активи
Блокчейн приложения за корпоративни индустрии
 • Блокчейн и управление на веригата за доставки
 • Блокчейн-дигитална трансформация
 • Случаи на реална употреба на веригата за доставки на блокчейн
Най-добрите случаи на използване на блокчейн
 • Фирми от реалния свят, използващи блокчейн

Има и определени бонус материали за вас.

Enterprise Blockchains и управление на веригата за доставки

Това е още един чудесен курс за получаване на работни места за блокчейн експерти. В този курс за блокчейн ще разберете как да използвате блокчейн в индустриите на веригата за доставки. Така че, ако искате да работите в тази индустрия, не забравяйте да дадете шанс на нашия курс.

Тук ще получите всичко необходимо за вашата експертиза по веригата на доставки и блокчейн.

Записвам се Сега: Курс за управление на корпоративни блокчейни и вериги за доставки

Преглед на курса
Въведение в управлението на веригата за доставки
 • Какви са веригата на доставки и управлението на веригата на доставки?
 • Какви отговорности изпълнява мениджърът на веригата за доставки?
Как можете да създадете стойност в SCM?
 • Анализ на вашата корпоративна стойност с помощта на оборотни средства
 • Анализирайте вашите SCM модели и използвайте EVA (икономическа добавена стойност) модел
 • Управление на веригата за доставки и връзка с оборотен капитал
Случаи на реална употреба за интеграция на веригата за доставки и блокчейн
 • Как blockchain влияе върху управлението на веригата за доставки?
 • Блокчейн приложения във веригата за доставки
Внедряване на базирани на блокчейн решения за управление на веригата за доставки
 • Процес на изпълнение

Има и определени бонус материали за вас.

Enterprise Blockchains и търговско финансиране

Ако се интересувате от получаване на работни места за експерти по блокчейн в секторите за търговско финансиране, тогава този курс е идеален за вас. В действителност, в този курс, ние ще покрием всичко, свързано с търговското финансиране и блокчейн.

Ще започнем с различни елементи на търговското финансиране и бавно ще ви помогнем да съставите стратегия и за решенията.

Записвам се Сега: Курс за корпоративни блокчейни и търговско финансиране

Преглед на курса
Въведение в търговското финансиране
 • Основи на търговското финансиране
 • Какви са проблемите на търговското финансиране?
Как Blockchain влияе върху индустриите за търговско финансиране?
 • Как блокчейнът може да бъде от полза за търговските компании за финансиране?
 • Оценка на инициативи за блокчейн за търговско финансиране
 • Дисекция на различни блокчейн платформи за сектора на търговското финансиране
Блокчейн Промяна на различни елементи на търговското финансиране
 • Акредитив (LC)
 • Трансгранични плащания
 • Коносамент (BoL)
Блокчейн приложения в търговското финансиране
 • Търговия
 • Марко Поло
 • TradeLens
 • Контур
Различни развития в Blockchain Trade Finance
 • Инициатива за цифрови стандарти
 • TradeTrust

Предприятия за блокчейн шаблони

Както вече знаете, изучаването на шаблони за блокчейн или инструменти за разработка е задължително при работата с експерти по блокчейн. И така, затова ви представяме нашата най-добра колекция от шаблони за блокчейн.

Не само получавате шаблоните, но и ще ви кажем как можете да ги използвате прецизно. Така че, виждате ли, тези шаблони със сигурност ще ви помогнат да рационализирате развитието на вашите решения.

Записвам се Сега: Курс за шаблони за корпоративни блокчейни

Нашата колекция от шаблони
 • Имате ли нужда от блокчейн?
 • Готовност за проект на блокчейн
 • Представяне на Enterprise Blockchain Project
 • Картографиране на веригата за доставки срещу Vs. Enterprise Blockchain

Има и определени бонус материали за вас.

Заключения

Blockchain е нова технология, която ще промени света. Във всеки случай не можете да пренебрегнете какво прави или какво ще постигне в бъдеще. Ако искате да се възползвате от тази възможност, тогава трябва да отидете на експертни работни места за блокчейн, които ще осигурят вашето бъдеще завинаги.

Е, сега знаете как да станете експерт по блокчейн. Почти сме сигурни, че ако следвате нашите указания, определено ще блеснете като експерт в корпоративни компании.

Също така, не забравяйте да разгледате нашата колекция от курсове, тъй като ние предлагаме най-доброто от най-доброто на пазара. Ние се хвалим с качеството на нашите курсове и със сигурност знаем, че те могат да ви помогнат по пътя на кариерата ви да станете сертифициран професионален блокчейн.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector