Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Как да започнем с Blockchain

За да започнете с блокчейн, трябва да следвате конкретни насоки. В действителност много хора често се бъркат с това как да влязат в блокчейн. Искам да кажа, разбирам го. Темата изглежда много интересна и сложна едновременно.

Още повече, че много от вас може дори да искат да продължат кариера в блокчейн. Така че, навлизането в разработването на блокчейн също се нуждае от подходящи насоки.

По този начин, ако сте в дилема какво да правите или как да започнете с блокчейн, не чакайте повече. За да ви помогна, в това ръководство ще разгледам всичко, което трябва да направите, за да започнете с блокчейн.

Така че, нека да започнем, нали?

Contents

Първи стъпки с Blockchain: Какви стъпки да следвате?

Очертах някои от ключовите стъпки, които трябва да предприемете, за да започнете с блокчейн. Опитайте се да следвате всички стъпки по съответния начин. Това са –

 • Научете дефиницията на технологията Blockchain

Всъщност трябва да започнете с основите. Така че, за да започнете с блокчейн, започнете с това, което технологията е на първо място. Без да изчистите основната концепция, не можете да разберете огромната сложност на технологията.

Нещо повече, вие също трябва да знаете как тази технология се различава от традиционните, които продължаваме да използваме досега.

Друга важна задача е да се разберат елементите на блокоподобни транзакции, хеш ID, времеви клейма, книга и т.н..

Във всеки случай това е първата стъпка в нашето ръководство „как да се включите в блокчейн“.

Във всеки случай, след като се запознаете с основите, можете да преминете към по-изчерпателен въпрос като техните характеристики или различни видове и т.н..

 

 • Научете как работи технологията Blockchain

След това идва процесът на това как работи технологията. Първите стъпки с блокчейн ще ви отнеме известно време, тъй като предварително трябва да разберете как работи технологията. В действителност блокчейнът работи по съвсем различен начин от всяка традиционна централизирана система.


Също така уникалният процес на тази технология е това, което я прави различна от другите технологии и също така повишава цялостната мрежова сигурност.

Обикновено блокчейнът може да работи по различни начини. Още повече, че всяка блокчейн екосистема може да има напълно различни принципи на работа от типичните.

Така че, не забравяйте да научите и за различните. След като приключите този етап, можете да преминете към характеристиките на блокчейн технологията. Но не пропускайте този етап в никакъв случай.

 

 • Знайте за основните характеристики на Blockchain

Искате ли да знаете как да влезете в блокчейн? Е, за начало трябва да знаете за ключовите характеристики на блокчейна. В действителност блокчейнът се предлага с шест доходоносни функции, които не можете просто да игнорирате. Освен това тези функции са изключително важни във вашето блокчейн пътуване.

По този начин трябва да разберете защо и как технологията предлага функциите, защото ще трябва да ги предложите и вие във вашето блокчейн решение. Тъй като тези функции са това, което изгражда блокчейн, не можете да пропуснете тези функции във вашите собствени решения.

Бих препоръчал да използвате блокчейн курс, за да научите за тях по-задълбочено. Освен това курсовете са доста ефективни, за да ви научат на това, така че посещаването на курс би било идеалното обаждане.

 

 • Проучете различни технологии за разпределена книга за предприятия

За да научите повече за технологията, първо трябва да знаете колко вида може да бъде. В действителност блокчейнът е предимно от три вида. Още повече, че не можете да използвате и трите вида за всяка една индустрия там. Например, много компании не са толкова топли за идеята за публичен блокчейн.

Така че те използват частна или обединена блокчейн. От друга страна, някои компании са склонни да предлагат публична блокчейн в края на потребителите и да използват частна мрежова система като своя вътрешна мрежова система.

Така че, разбирате ли, без да знаете какви са тези типове, никога не можете правилно да изготвите стратегия за това. По този начин е абсолютно необходимо да разберете техните характеристики и специални характеристики.

Надяваме се, че след като научите за тях, можете да го използвате за разработване на вашата пътна карта.

 

 • Научете за алгоритмите за консенсус и интелигентните договори

След това имаме интелигентни договори и алгоритми за консенсус в нашите стъпки „как да влезем в блокчейн“. В действителност тези два елемента са много важни, когато става въпрос за изучаване на технологиите.

Няма начин да пропуснете тези два елемента. На първо място, алгоритъмът за консенсус е необходим, за да се предлагат всички функции, предлагани от блокчейн. Използвайки тези алгоритми, възлите постигат консенсус относно транзакциите.

Можете също да го използвате, за да проверите дали документът е автентичен или не.

И накрая, интелигентните договори са абсолютно необходими за предприятията, тъй като те често сключват договори с определени страни. Така че, ако можете да автоматизирате целия процес и можете да го проследявате онлайн, това осигурява по-добри опции за сигурност.

Така че, не забравяйте да изчистите тези две концепции, преди да преминете към по-сложни теми.

 

 • Разберете как работят корпоративните блокчейн платформи

Друга важна част от започването с блокчейн са корпоративните блокчейн платформи. В действителност има много корпоративни блокчейн платформи, които големите компании могат да използват за свои собствени решения. Така че, няма да се налага да разработвате решение от нулата.

Можете просто да използвате тяхната платформа като основа и да направите определени ощипвания, за да я съобразите с вашата бизнес стратегия.

Нещо повече, това спестява много време и усилия в дългосрочен план. По този начин трябва да знаете точно как работят тези платформи. Трябва да кажа, че разбирането на тяхната архитектура може да изглежда труден избор. Но ако можете да го направите, блокчейнът ще бъде лесна работа за вас тогава.

 

 • Проучете кодовете с отворен код за блокчейн

Искате ли да отидете за разработване на блокчейн? След това трябва да следвате някои строги правила. На първо място, трябва да научите за различните езици за програмиране, свързани с блокчейн. Например C ++, Solidity, Java, Python са някои от езиците за програмиране, които трябва да научите.

Процесът на навлизане в разработването на блокчейн не е лесен и трябва да работите усилено, за да сте сигурни, че сте експерт по него.

По този начин трябва да проверите блокчейн кодовете с отворен курс от GitHub или друг източник. Сега много корпоративни блокчейни предлагат кодове с отворен код, за да можете да ги изучавате. Така че можете лесно да ги компилирате и да видите какво се случва на всяка стъпка.

Това е добър начин да научите за блокчейн и ако можете да отделите време, ще станете специалист за нула време.

 

 • Разгледайте как Blockchain нарушава различните индустрии

Това е още една ключова стъпка в нашите насоки „как да влезем в блокчейн“. Така че, когато научавате за блокчейн от нулата, трябва да разберете как всъщност нарушава различните сектори. В действителност прекъсването може да изглежда като нещо лошо, но всъщност не е така.

Светът работи по наследени политики от много дълго време и в много случаи дори не работи правилно. Така че, това е необходимо за масивна промяна, и blockchain може да гарантира, че безопасността. Но ако не промените начина си на водене на бизнес дори в променящите се времена, тогава можете да страдате много от това.

По този начин, разбирането как това може да повлияе на вашата собствена индустрия и как можете да продължите от това е от съществено значение. Още повече, че също така е необходимо как можете да използвате това прекъсване във ваша полза.

 

 • Присъединете се към Blockchain Professional Course

Първите стъпки с блокчейн могат да бъдат много по-лесни, ако можете да се присъедините към професионален курс за блокчейн. Обикновено тези курсове могат да ви помогнат да получите идеалната информация, която искате за вашия бизнес. Нещо повече, можете също да научите къде можете да използвате тази технология и къде не.

Използвайки блокчейн курс или програма за сертифициране, можете лесно да научите за всички предишни стъпки, които разгледах в това ръководство. Така че, можете да научите за други бизнес платформи. Нещо повече, ще научите как вашата компания може да се възползва от това.

Нещо повече, използвайте това като перфектната движеща сила на приходите. Така че, силно ще ви препоръчам да изпробвате нашия курс за професионално сертифициране на блокчейн. Курсът е предназначен за професионалисти в тази област или за всеки, който се интересува да научи повече за него.

 

 • Започнете да използвате Blockchain шаблони

Това е друг ключов елемент за влизане в разработването на блокчейн. Ако се радвате да станете разработчик, експерт или архитект в blockchain, тогава използването на blockchain шаблони може да ви помогне да стигнете дълъг път.

В действителност тези шаблони ще ви помогнат да разработите блокчейн решения с много по-бързи темпове. Как Е, шаблоните на thee са създадени по начин, който опростява всеки процес от вашия цикъл на проектиране на софтуер за блокчейн.

Например можете да ги използвате, за да разберете дали вашата компания изобщо се нуждае от блокчейн. Нещо повече, можете също да го използвате, за да определите дали вашето решение е готово да отговаря на стандартите, на които сте се надявали. Тези малки стъпки помагат за опресняване на вашите решения и го правят различно от останалите.

Така че, просто се уверете, че сте научили как да използвате тези шаблони за вашите предимства.

 

 • Научете как да подходите за внедряване на блокчейн в предприятието

Това е доста трудна стъпка в нашето ръководство „как да се включите в блокчейн“. В действителност много от вас може дори да не знаят откъде да започнат. И така, откъде ще знаете как можете да подходите към внедряването на блокчейн, без да правите грешки?

За да го направите, трябва да направите енергични изследвания и да се научите да използвате тази технология в бизнес подобна среда. Изглежда много караница, нали?

Така че, най-добре е, ако можете да се присъедините към онлайн курс за това. Без да знаем как светът се справя с прекъсването на блокчейн, е трудно да измислим солидна стратегия. Също така, не можете просто да влезете, без да знаете правилно какво правите.

Но в онлайн курсовете ще получите подходящи насоки за стъпките, които трябва да следвате. Например, ние предлагаме задълбочено решение за това как можете да излезете с перфектния POC.

Така че, ако успеете да създадете стратегии за решенията си малко креативно, тогава вашата компания със сигурност ще процъфтява.

 

 • Разгледайте Blockchain Business Transformation

Това е поредната стъпка за започване на кариера в блокчейн. Без да изследвате как блокчейнът трансформира бизнеса, никога няма да получите общата представа за това, което се случва около вас. В действителност блокчейнът променя света малко по малко.

Но как се прави това? Още повече, как други компании използват тази технология, за да трансформират своя бизнес? Има много неща, които можете да научите само като наблюдавате компании от висок клас. Така че, не забравяйте да проверите решенията, които се предлагат на пазара.

Нещо повече, винаги можете да използвате тези материали като свой източник на вдъхновение и да излезете с новаторски идеи. Искам да кажа, че нищо не може да ви помогне да научите повече по тази тема, освен да се учите от други.

Освен това, колкото по-уникални можете да направите своите решения, толкова повече ще получите доходоносни възможности за работа или бизнес стойност.

 

Как нашите Blockchain курсове могат да ви помогнат да започнете с Blockchain

Имаме богата колекция от блокчейн курсове, които определено ще ви помогнат да започнете вашето блокчейн пътуване. Но как ще ви помогнат? Да видим!

 • Придобийте практически знания

Целият ни екип е посветен да ви помогне във вашето блокчейн пътуване. По този начин ние създаваме всички наши курсове с възможно най-много информация. В действителност с нашите курсове ще научите как да се включите в блокчейн с много по-бързи темпове в сравнение с други курсове на пазара.

Освен това всички наши курсове имат задълбочена информация, пълна с практически знания. Но не се притеснявайте, никой от нашите материали няма да се чувства сложен за вас.

Защо? Е, защото искаме да разберете лесно всички концепции, така че нашият инструктор винаги използва опростен начин да опише всички основни елементи на блокчейна.

 

 • Актуализирано редовно

Първите стъпки с блокчейн могат да бъдат трудна задача. Също така, когато се натъкнете на съдържание със задна дата в интернет, това може да доведе и до много проблеми. Например, ако планирате да използвате вашата база знания за проектиране на решение, тогава използването на информация със задна дата може сериозно да навреди на вашето приложение.

И така, как можете да получавате точна информация всеки път? Е, тук, на 101 блокчейн, ние предлагаме актуализирани материали всеки път. Нещо повече, ние гарантираме, че всички наши уроци в нашите курсове изобразяват настоящите условия на технологията.

По този начин, по този начин, винаги можете да ни се доверите, за да ви насочим към блокчейн, независимо от всичко.

 

 • Предлага първокласна поддръжка

Не би ли било чудесно, ако по време на курсовете се отнасяте към вас като към VIP? Почти сме сигурни, че наистина ще ви хареса това. В действителност всички наши студенти получават първокласна поддръжка, след като се запишат в нашите курсове, за да научат за блокчейн.

Ние вярваме, че всеки един студент е специален и знаем, че влизането в разработването на блокчейн се нуждае от подходящи насоки. По този начин нашият технически екип е винаги готов да отговори на всички ваши въпроси и да ви предложи листове с насоки всяка седмица.

Очевидно може да имате много въпроси, след като завършите курса, и затова ние винаги сме тук, за да ви помогнем в това.

Това е нещо, което на другите курсове на пазара липсва силно.

 

 • Гъвкаво обучение

Друго голямо предимство на нашите курсове е, че всички наши курсове имат гъвкави учебни планове. Но какво означава това? Знаем, че може да нямате време да ходите непрекъснато, както бихте искали. По този начин имаме възможност да спрем и възобновим курса във всеки момент, който пожелаете.

Нещо повече, винаги можете да се върнете и да повторите курса, без допълнителни разходи. Така че, дори ако препоръчаме време, необходимо за завършване на курса, вие имате надмощие. По този начин винаги ще можете да изберете как или кога да завършите курса.

Това е и друга характеристика, която изглежда липсва на други курсове. Но знаем, че тази функция е необходима, за да ви помогне да научите как да влезете в блокчейн.

 

 • Проста структура на урока

Можете лесно да започнете с блокчейн с нашите прости структури за уроци. Знаем, че много от вас може да са начинаещи в тази ниша. И така, опитът да се изгради кариера на конкурентна нова технология може да бъде труден.

Освен това архитектурата или процесът на разработване на блокчейн не е толкова прост. В резултат на това, без проста структура на урока, може да ви е трудно да разберете и концепцията. Ето защо предсказахме материалите си по творчески начин.

В действителност това ви позволява да разберете темата много по-бързо. Така че, ние силно ще ви препоръчаме да разгледате нашите курсове.

 

 • Доходоносни бонус материали

Какво може да бъде по-добър начин да започнете курс, когато знаете, че ще получите и допълнителни бонус материали с него. Да, ние предлагаме доходоносни бонус материали, като интервюта с първокласни професионалисти в блокчейн.

В действителност тук тези професионалисти ще отговорят на критични въпроси за това как да се включите в блокчейн и за вашето пътуване напред. Също така ще получите шаблони, които можете да използвате за вашите разработки на блокчейн. Още повече, че получавате достъп и до всички наши първокласни онлайн събития.

Може ли да стане по-добре от това? Наистина не мисля така.

Но така или иначе, журито се уверете, че се държите далеч от безплатни курсове, идващи от източници с ниска стойност.

 

Курсове, които ще ви помогнат да започнете с технологията Blockchain

Имаме богата колекция от курсове, които ще ви помогнат да започнете по тази тема. Нека да проверим какво са това –

 

Сертифициран Enterprise Blockchain Professional

Това е идеалният курс за започване на работа с блокчейн. Всъщност ние също предлагаме сертифициране с него. Така че не само ще получите сертификат, но и ще знаете как можете да станете и специалист по блокчейн.

В действителност този курс е един от най-популярните от групата.

 

Съдържание на курса

Blockchain Technology Essentials

 • Основи на блокчейн
 • Как можете да генерирате блокове
 • Различни видове блокчейн
 • Доказателство за работа
 • Интелигентен договор

 

Задълбочен анализ на различни корпоративни блокчейн платформи

 • Ethereum
 • Плат Hyperledger
 • Корда

 

Блокчейн в индустриите за търговско финансиране

 • Блокчейн резолюции в търговското финансиране
 • Пулсации от първа необходимост
 • Основи на криптовалутите и криптоактивите

 

Инициатива в приложението Enterprise for Blockchain

 • Процес на веригата за доставки и блокчейн
 • Влияние на блокчейн в управлението на веригата за доставки
 • Блокчейн трансформиращ бизнес

 

Най-добрите случаи на използване на блокчейн

 • Използване на блокчейн в различни сектори

 

Enterprise Blockchains и управление на веригата за доставки

Друг чудесен курс, който ще ви помогне да започнете работа с блокчейн. В действителност този курс е чудесен само за индустрии от веригата на доставки. Така че, не забравяйте да проверите нашия курс, ако искате да получите добра работа в тази област.

 

Съдържание на курса

Основи на управлението на веригата за доставки

 • Обяснен процес на веригата на доставки
 • Как работят мениджърите на веригите за доставки в тази индустрия?

 

Изграждане на стойност в SCM

 • Оценка на стойността на предприятието с оборотен капитал
 • Управление на веригата за доставки и оборотни средства
 • Оценка на вашия SCM модел въз основа на модела с икономическа добавена стойност

 

Случаи на използване на вериги за доставки

 • Впечатлението за блокчейн в процеса на веригата за доставки
 • Системи на вериги за доставки, използващи блокчейн

 

Прилагане на вашия проект за мечта

 • Как да разработим система от вериги за доставки с блокчейн?

 

Enterprise Blockchains и търговско финансиране

Този курс е друг перфектен начин да започнете с блокчейн. Но този курс е специално за тези от вас, които искат да получат кариера в търговското финансиране. Ако вече се занимавате с търговско финансиране, можете да използвате този курс като ръководство за внедряване на блокчейн решения и във вашата компания.

 

Съдържание на курса

Как работи търговското финансиране?

 • Основи на процеса на търговско финансиране
 • Проблеми в индустрията за търговско финансиране

 

Влияние на блокчейн в развитието на търговското финансиране

 • Ползи от блокчейн за търговско финансиране
 • Блокчейн в анализа на инициативи за търговско финансиране
 • Как работят различните блокчейни от търговското финансиране?

 

Основи на Blockchain за търговско финансиране

 • Трансгранични плащания
 • Акредитив (LC)
 • Коносамент (BoL)

 

Различни базирани на блокчейн системи за търговско финансиране

 • TradeLens
 • Търговия
 • Марко Поло
 • Контур

 

Развитие на Blockchain Trade Finance

 • TradeTrust
 • Инициатива за цифрови стандарти

 

Предприятия за блокчейн шаблони

Както казах по-рано, имате нужда от шаблони, за да започнете гладко с блокчейн. В действителност тези шаблони могат да ви помогнат да свършите работата си по разработка по-бързо от нормалното. И така, когато навлизате в разработването на блокчейн, е необходимо да се научите да го използвате.

По този начин нашият курс за шаблони със сигурност ще ви помогне да овладеете всеки един от шаблоните, които имаме сега. Не се притеснявайте, ние ще продължим да добавяме още шаблони, само за да сме сигурни, че имате всичко необходимо.

 

Диапазонът на шаблоните –

Имате ли нужда от блокчейн? – Инструмент за вземане на решения за блокчейн.

Готовност за проект на блокчейн – Можете да проверите дали вашият проект е готов или не.

Представяне на Enterprise Blockchain Project – Осигурява изгодна схема за представяне за всеки ваш проект.

Картографиране на веригата за доставки срещу Vs. Enterprise Blockchain – Предлага процес на картографиране, за да ви помогне да изберете правилното внедряване на блокчейн в процеса на веригата на доставки.

 

Заключителни мисли

Сега, когато знаете как да започнете с блокчейн, ние сме почти сигурни, че сте готови да започнете своето блокчейн пътуване. Само не забравяйте, че в учебния процес няма пряк път. Така че, не пропускайте нито една от стъпките.

Също така, опитайте се да оставате винаги актуализирани, ако не сте свързани с програма за блокчейн. Светът на блокчейн е все още нов и продължава да се променя.

Така че, да останете в течение е най-доброто нещо, което можете да направите в момента. Във всеки случай, надяваме се, ще опитате нашата колекция от курсове. Силно сме уверени, че ще се възползвате само от нашите програми. И така, щастливо учене!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector