Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

R3 Corda Certification: Станете експерт на Corda

Стремете се да станете експерт на Corda? Нека научим от експертите как можете да получите сертификат R3 Corda.

В момента много корпоративни компании използват Corda за различните си блокчейн проекти. Заедно с други популярни платформи, Corda вече е утвърдила своята позиция на огромния блокчейн пазар.

По този начин много компании сега търсят експерти на Corda, които да им помогнат при разработването на техните решения. Това е идеалната възможност за вас да получите сертификат R3 Corda, ако искате да продължите кариера в блокчейн.

Днес ще проследим как сертификацията 101 Blockchains CEBP може да ви помогне да постигнете тази цел в това ръководство. Така че, нека не губим време и да влизаме направо в него!

Очаквайте скоро: Ръководство за начинаещи за курса за развитие на Corda

Contents

Blockchain е бъдещето

Преди да премина към начина, по който курсът CEBP може да ви помогне да станете експерт на Corda, ще обясня как blockchain е бъдещата технология. Ще обясним и защо Corda също е огромна част от него.

Ако ще градите кариера в тази индустрия, трябва да разберете как блокчейн ще бъде бъдещето. Освен това ще ви помогне да оцените по-добре решението си за сертифициране на R3 Corda.

Според проучване от 2020 г. 55% от корпоративните организации правят блокчейн своя основен приоритет. Така че, това е огромна възможност да започнете вашето блокчейн пътешествие точно сега.

Да предположим също, че вече работите в корпоративна среда. В този случай е най-добре да се усвоите с помощта на сертифицирането R3 Corda, тъй като блокчейнът Corda е една от най-търсените и популярни платформи в момента.

Blockchain ще промени много бизнес стратегии в бъдеще. Нека да видим какво са това –

Модел на управление на организацията

Ще започнем да виждаме промяна в различните организационни модели, тъй като тя ще се приближи до по-разрешено състояние в бъдеще. Освен това ще осигури плащания по по-ефективен начин. Да не говорим, публичният статус скоро ще изчезне.

Взаимосвързани мрежи


В момента блокчейн платформите се опитват усилено да постигнат оперативна съвместимост. В резултат на това експертите могат спокойно да кажат, че в бъдеще тези платформи ще го постигнат. По този начин ще видите по-взаимосвързана мрежа в множество индустрии.

Свързване с други технологии

Blockchain е една от бъдещите технологии, но не е сама. Има и други технологии, които наистина внасят промени в нашия свят. Например, AI технологията е една от тях и с блокчейн тя може да цъфти още повече и да породи решения, базирани на AI blockchain.

Също така, блокчейнът, съчетан с други технологии, може да помогне да се създадат повече предимства за самата блокчейн.

Инструменти за валидиране Бум

Blockchain използва много инструменти за проверка на данните по веригата. Следователно се нуждае от инструменти за валидиране, които могат да извличат информация от външния свят и да филтрират правилно грешната информация. По този начин, за да направят blockchain по-ефективен, инструментите за валидиране ще видят огромен ъпгрейд заедно с масово внедряване.

Цифрови валути в централните банки

Най-масивната промяна ще се случи в банковия сектор. В действителност всички те ще се възползват от цифрови валути вместо хартиени. Още повече, че ще видите огромна промяна и в тяхната ефективност. Също така цялата хартиена документация ще премине към цифрови версии на блокчейна. Затова в дългосрочен план ще видите повече проекти за дигитална валута на централната банка.

Ето защо определено трябва да изберете blockchain като вашата кариера в момента. Освен това, ако се интересувате от Corda, най-добре е да получите сертификат R3 Corda.

Сертифициране на Corda Expert: Защо трябва да станете Corda Expert?

Е, сигурно се чудите защо изобщо трябва да станете експерт по блокчейн на Corda. Искаме да кажем, защо трябва да получавате експертна сертификация на Corda, нали? Е, има много причини да постигнете сертификат R3 Corda.

Нарастваща нужда от Corda

Нуждата от Corda нараства бързо с експоненциална скорост. За да бъдем откровени, много индустрии търсят Corda за следващия си голям блокчейн проект. Следователно нараства и нуждата от жизнеспособни уроци по Corda. В действителност Corda първоначално започна като платформа за специфични финансови сектори. В момента обаче не се ограничава само до финансовия сектор.

Като сертифициран кандидат можете да се възползвате от тази технология и да се запишете за курс за сертифициране R3 Corda. Така че, няма да се налага да мислите за бъдещето си, след като овладеете уменията за развитие на Corda.

Простота на инфраструктурата на Corda

Инфраструктурата на Corda несъмнено е лесна за разбиране и обработка. Така че, ученето за това няма да е трудна задача за вас. Но не се опитвайте да го научите сами, тъй като по някакъв начин това е различна технология, която се нуждае от експертна перспектива.

В действителност Corda иска да направи това достъпно за всяка индустрия. И така, те се погрижиха архитектурната сложност да бъде сведена до минимум. Следователно, със сертификацията Corda R3, вие ще научите за простата инфраструктура за нула време.

Недостиг на умения в развитието на Corda

Е, в действителност няма много разработчици на Corda. Освен това самият блокчейн е доста нова технология, на всичкото отгоре Corda също е сравнително нова. Затова много организации търсят подходящи таланти, които да им помогнат да направят базови проекти на Corda и да увеличат приходите си. Тъй като необходимостта от умения за блокчейн в тази ниша нараства, трябва да го овладеете, докато все още можете.

Така че, когато получите сертификат за разработчици R3 Corda, можете да отидете за тези предложения за работа и да заявите позицията си в компанията. Още повече, че вашата конкуренция ще бъде минимум.

По-висока заплата

Компаниите от висок клас са готови да платят солидна сума за перфектния разработчик на Corda. Ако знаете какви са тънкостите в развитието на Corda, можете да поискате доходна заплата. В действителност можете да очаквате заплата за разработчици на блокчейн, варираща от 135 000 до 200 000 долара всяка година!

Това е много щедра заплата, нали? Но без курс за сертифициране на R3 Corda е трудно да научите за него, камо ли да станете разработчик. Така че, ако искате да имате красива работа на заплата, тогава разработката на Corda може да ви осигури това.

Предимства на сертифицирането на Corda

Има определени предимства от приемането на сертификационен курс R3 Corda. Освен очевидните перспективи за работа, има и други точки, които трябва да се вземат предвид. Така че, нека видим какви са тези предимства –

Докажете уменията си като експерт на Corda

Сертифицирането на Corda R3 ще ви помогне да докажете уменията си на съответните власти. Например, когато отидете на интервю за разработчик на блокчейн, можете да покажете своята сертификация и да заявите своята стойност.

Също така, може би вече имате база от знания по този въпрос. Но се нуждае от полиране. Още повече, че използването на курс ще ви помогне да разберете по-добре какво ще очакват интервютата и как можете да се справите с всякакви въпроси чрез вас.

В действителност експертните курсове ще ви помогнат да получите по-голяма перспектива за блокчейн мрежата заедно с Corda. Така че, вие не само ще имате знания за цифрово преобразуване на блокчейн, но също така ще имате базиран на Corda опит и ще свържете тези две.

По този начин няма други добри начини да станете експерт, освен да вземете курса.

Прочетете още: 30+ въпроси и отговори за интервю за Corda

Започнете доходна кариера като експерт на Corda

Най-добрата част от получаването на сертификат за разработчици R3 Corda е, че трябва да имате доходна позиция в кариерата на блокчейн. Очевидно това е нещо, което много професионалисти искат и с получаването на сертификат ще стане по-лесно.

Както вече знаете, блокчейн индустрията е готова да влее или инвестира купища пари в този сектор. Така че, ако можете да докажете своята стойност, можете лесно да получите първокласна длъжност в корпоративна среда.

Също така, професионалистите, които искат да подобрят своите игри, също трябва да използват този сертификат, за да покажат своите умения или да бъдат повишени.

Вземете конкурентна граница пред останалите

Ако имате възможност да обогатите автобиографията си и да получите конкурентно предимство пред останалите кандидати, няма ли да го направите? В действителност сертификатът Corda R3 ще ви помогне да обогатите автобиографията си и да надминете останалите търсещи работа на пазара.

Нека си признаем, пазарът на труда е много конкурентен. Дори да има само няколко експерти от Corda, сертифицирането ще ви направи по-способни да се справите със задачите. Също така, може да получите още консултантска или ръководна позиция в екипа за разработка. Така че, бихме ви препоръчали да проверите курс за сертифициране на R3 Corda точно сега!

Разберете основните концепции на архитектурата на Corda

Кой е най-добрият начин да започнете своето блокчейн пътуване, вместо да научите за основните концепции? Така че, вашият дълг за разработчика на Corda е да сте напълно наясно с какво работите. В действителност сертифицирането за разработчици R3 Corda ще обхване всички основи, от които се нуждаете, за да започнете.

Нещо повече, тези курсове за сертифициране ви позволяват да получите задълбочени познания по темата. Ако не сте наясно с архитектурата или как работи, ще ви е трудно да влезете по-дълбоко в схемата за кодиране. Също така, това ще ви помогне да планирате вашите блокчейн проекти за консултанти или други професионалисти в бранша.

Запиши се сега: Курс на сертифициран корпоративен блокчейн архитект (CEBA)

Коя платформа да използвате за процеса на сертифициране на Corda R3?

Е, както вече можете да видите, ползите от записването в курс за сертифициране R3 Corda са огромни. Нещо повече, сертифициран експерт по corda в момента не може да има възможност, но може и да очаква бъдещи технологични предимства.

Следователно, здравият разум е, че ще искате да потърсите най-добрия начин да започнете пътуването си в Corda. 101 Blockchains е една от най-добрите образователни и изследователски платформи в сферата на blockchain.

В действителност това е добре известен независим източник, който можете да използвате за лесно получаване на информация от корпоративен клас. Още повече, за да ви помогне, 101 Blockchain предлага сертифициран сертифициран Enterprise Blockchain Professional (CEBP).

Това сертифициране обхваща и Corda. Така че, можете да станете сертифициран професионалист заедно с добавения сертифициран Corda също. Както и да е, най-хубавото при тази платформа е, че тя предлага продуктивни инструменти и практически знания по споменатата тема. Така че, винаги ще оставате актуализирани независимо от всичко.

Предстои и предстоящ курс единствено за разработката на Corda и ние ще покрием и това в бъдеще.

Очаквайте скоро: Ръководство за начинаещи за курса за развитие на Corda

101 сертифицирани за Blockchains Enterprise Blockchain Professional (CEBP) сертифициране

Сертифицираният курс за сертифициране на Enterprise Blockchain Professional (CEBP) е идеален за всеки човек, който иска да стане експерт на Corda. Освен това това е не просто изпит за сертифициране, а изчерпателни насоки, които да ви помогнат да станете професионалист.

101 Blockchains винаги се стреми да предложи на бъдещите кандидати опита и знанията, които са им необходими, за да станат експерти. Във всеки случай, сертифицирането е предназначено да ви помогне да получите сертификат за разработчици R3 Corda.

Тъй като курсът обхваща и други технологии като Hyperledger Fabric и Enterprise Ethereum, вие можете да научите за общия спектър на блокчейн.

Във всеки случай, тъй като курсът предлага ново съдържание, той ще ви държи в течение и за текущите промени в дизайна. Нещо повече, сертификацията 101 Blockchains CEBP ще се увери, че сте способни да разбирате бизнес целите и да стратегиите ефективно.

Но не забравяйте, че този курс е главно за студенти, които желаят да станат сертифициран професионалист в блокчейна.

Както и да е, в този курс ще стигнете до –

 • Разберете основните концепции на R3 Corda и цялостната му екосистема.
 • Развийте опит и опит с работещи инструменти и интерактивни тестове.
 • Научете за продуктивното и реалистично внедряване на бизнес модели, базирани на Corda.

Както можете да видите, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за курса CEBP и можете да получите достъп до всички доходоносни материали, които предлага 101 Blockchains.

Запиши се сега: Сертифициран корпоративен блокчейн курс (CEBP)

Продължителност на курса

В действителност продължителността на курса е само 4 седмици. Всички материали са разделени на по-малки сегменти, което ще отнеме само 3-4 часа всяка седмица. Но най-хубавото е, че няма да се налага да се придържате към фиксиран график, за да научите за Corda.

Следователно можете да поставите на пауза и да възобновите курса винаги, когато имате свободно време от вашата страна. Така че, това е гъвкава опция за планиране за вас, за разлика от други курсове на пазарите.

Структура на урока

Модул-1: Основи на блокчейн технологията

Това е първият модул от сертификационния курс CEBP. Ще започне с обяснение какво представлява технологията на блокчейн и как работи блокчейн. Освен това бавно ще започне да илюстрира различните части на блокчейн и каква роля играят тези елементи.

Както и да е, по-късно ще обхване различните видове блокчейн технология, техните характеристики, характеристики и т.н..

Също така ще научите как да ги използвате в различни среди. По този начин този процес ще ви помогне да използвате конкретна блокчейн, когато имате нужда от нея.

След това този модул ще обхване различните елементи на блокчейна, като двойни разходи, интелигентни договори и процес на консенсус за бизнес модели.

 • Основи на блокчейн технологията
 • Как работи Blockchain?
 • Различни видове блокчейн
 • Интелигентни договори
 • Доказателство за работа

Модул-2: Enterprise Blockchain платформи

Това е следващият модул в сертификационния курс CEBP, който ви е необходим за вашия процес на сертифициране на corda. Всъщност това е най-важният модул за вас, тъй като в този модул ще научите за различните блокчейн платформи, включително блокчейн Corda.

По принцип този модул ще започне с обяснение на основите на Hyperledger Fabric. Той ще обясни как работи, случаите на употреба и много други елементи на тази платформа.

Същото важи и за платформата Ethereum. След това ще покрие платформата Corda. В този модул можете да научите за основите на Corda, как да го използвате, какви са случаите и как можете да го използвате във вашия бизнес, както и много други важни теми.

 • Плат Hyperledger
 • Ethereum
 • Корда

Любопитни сте за блокчейн платформите? Ето ръководство за платформи Enterprise Blockchain, което можете да използвате, за да научите повече за тях.

Модул-3: Блокчейн в търговските финанси

В този следващ модул ще започнете с изучаване на криптовалутите и криптоактивите. Да, те са различни и те имат своите отличителни роли в блокчейн мрежа. Ето защо, ако искате да направите блокчейн проект за търговско финансиране, който използва жетони, можете да си водите бележки от този урок.

След това идва основата на мрежата Ripple. В действителност тази платформа е подходяща за финансови сектори и случаи на употреба. По този начин в този модул е ​​да се наблегне на това как blockchain се справя с цифровата валута.

Освен това по-късно ще научите за ефекта върху търговските финанси за интегриране на блокчейн технологията.

 • Крипто активи и криптовалути
 • Основи на пулсации
 • Търговско финансиране на Blockchain

Не забравяйте да преминете през всички уроци много внимателно за вашия процес на сертифициране на corda.

Запиши се сега: Корпоративни блокчейни и курс за търговско финансиране

Модул-4: Различни блокчейн приложения

Във вашите тренировъчни сесии ще научите за различните блокчейн приложения. Модулът ще започне с обяснение на основите на процеса на веригата на доставки. Той също така ще обхване как блокчейнът влияе върху различни части на екосистемата на веригата за доставки.

След това ще научите за различните случаи на използване на блокчейна за системи за управление на веригата на доставки. Във всеки случай инструкторът ще опише всички стъпки на примерния проект на живо, само за да ви помогне да разберете по-добре концепцията.

Във всеки случай модулът ще приключи с урок, посветен на цифровата трансформация на блокчейн.

 • Основи на управлението на веригата за доставки, базирана на блокчейн
 • Използвайте случаи на блокчейн в управлението на веригата за доставки
 • Блокчейн цифрова трансформация

Запиши се сега: Корпоративен блокчейн и курс за управление на веригата за доставки

Модул 5: Случаи на използване на блокчейн в реалния свят

За да получите сертификат Corda, ще трябва да знаете за случаите на използване на блокчейн. Това е последният модул от сертификационния курс. В действителност този курс ще обхваща различни практически случаи на използване на блокчейн.

Почти всички случаи на употреба са подходящи и за платформата Corda. Още повече, че ще видите и реални примери. Основната цел е да ви помогне да разберете как можете да използвате тази технология и да измислите по-добри стратегии.

Защо да използвате 101 блокчейна за вашето професионално сертифициране за блокчейн вериги?

Е, има различни причини да използвате 101 блокчейна за професионално сертифициране на предприятието. Нека да видим какви са това, нали?

Висококачествено учебно съдържание

101 Blockchains предлага висококачествено учебно съдържание за вашия процес на сертифициране. Така че, използвайки това, можете лесно да разберете основните концепции на платформата Corda. Още повече, ако забележите структурата на модула от преди, ще видите колко изчерпателни са лекционните материали.

Следователно е доста лесно да подобрите своите умения и да станете сертифицирани заедно с тях. Най-добрата част от този курс е, че той идва с задълбочена информация за блокчейн и неговите колеги.

Гъвкава и интерактивна учебна структура

За вашето обучение в Corda, 101 Blockchains се предлага с гъвкава и интерактивна учебна структура. Можете да получите достъп до курса в продължение на 1 година, след като го закупите. Всички материали са разделени на по-малки сегменти, което ще отнеме само 3-4 часа всяка седмица. Но най-хубавото е, че няма да се налага да се придържате към фиксиран график, за да научите за Corda.

Следователно можете да поставите на пауза и да възобновите курса винаги, когато имате свободно време от вашата страна. Така че, това е гъвкава опция за планиране за вас, за разлика от други курсове на пазарите.

Доходоносни бонус материали

Най-добрата характеристика на курсовете 101 за бизнес блокчета е, че всички те идват с бонус материали. И CEBP е един от тях, който предлага тонове бонус материали само за вас. В бонус материала ще включвате практически задачи, интерактивни въпроси, упражнения, интервюта с ръководители от най-високо ниво и т.н..

Както вече можете да видите, това е чудесен начин да започнете обучението си в Corda със 101 блокчейна.

Ето ръководство за това защо сертифицирането на блокчейн е важно за нечия кариера в блокчейн.

Изчерпателни лични насоки

Вашето пътуване за получаване на сертификат на Corda е по-лесно с личните насоки, които предлага 101 Blockchains. Да, експертният екип на 101 Blockchains винаги е готов да помогне на хората в процеса на обучение.

В действителност седмичните електронни таблици от 101 блокчейна ще проследяват напредъка на всеки ученик. Така че, няма да се притеснявате от объркване или въпроси по темата на урока.

Също така, с подкрепата на експертния екип, вие лесно ще процъфтите в достоен експерт за високопоставени работни места.

Премиум поддръжка

Кой не харесва първокласна поддръжка? Искам да кажа, ако се записвате в премиум курс, нормално е да поискате и премиум поддръжка. Това е мястото, където 101 блокчейна никога няма да успеят да ви задоволят. В действителност 101 Blockchains предлага отзивчив и информиран екип за поддръжка само за вашите нужди.

Като кандидат за сертифициране е очевидно, че ще имате притеснения или въпроси относно процесите на изпита. Е, не се притеснявайте, екипът за поддръжка на 101 Blockchains е тук, за да спаси деня!

Доказателство за вашите експертни умения

Това е най-важната причина за избора на 101 Blockchains за вашата експертна сертификация за blockchain. В действителност, ако нямате доказателства за уменията си в интервюта от висок клас, това може да повлияе малко на резултатите ви.

Сертифицирането е чудесен начин да покажете своя опит и с 101 Blockchains получавате това. След като издържите изпита, ще получите сертификат за печат за вашето CV. Освен това ще получите акредитация на LinkedIn, която ще ви помогне да обогатите своя LinkedIn профил и да разширите обхвата си в мрежа.

Вземете своя сертификат R3 Corda веднага!

Corda определено е една от обещаващите блокчейн платформи там. В момента много компании като Bank of Canada, Monetary Authority of Singapore, ING, SWIFT и много други използват тази платформа. Нещо повече, Corda участва в много консорциуми в момента, което води блокчейн сферата на съвсем различно ниво.

Ето защо е много стратегически избор да получите обучение на Corda и да станете експерт по него. Както виждате, изискванията са високи и предстои светло бъдеще. И така, защо да не рискувате точно сега? За всички начинаещи това е идеалната възможност да се сертифицират с предстоящия ни курс за разработка на Corda!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector