Трябва ли да инвестирате в биткойни през 2018 г.?

И така, изглежда доста се интересувате от „новите пари“! Сигурно идеите ви затрудняват в мисленето – мога ли да печеля пари с биткойн? Когато стойността на дадена валута се повиши до 19 000 долара, хората трябва да бъдат привлечени. От 2009 г. биткойнът прави чудеса, повтаряйки обикновените хора се чудят отново и отново – биткойнът е бъдещите пари?

Но обикновените хора правят друга грешка, бъркат биткойн с криптовалута. Това е като онази досадна реплика от учебниците – Всички биткойни са криптовалути, но не всички криптовалути са биткойни! Боже, винаги звучи объркващо!

Направете домашното си: Научете преди да инвестирате в биткойни

Да кажем – биткойнът е вид криптовалута. Тя се основава на блокчейн Bitcoin и система за парични онлайн връстници и няма ръководен орган като федерална банка.

Има орда криптовалути там. Помислете само за Ethereum. Стойността му скочи с 10 000%, докато повишението на биткойн се повиши с 1 000%. Освен това драстичният спад на цените след декември миналата година кара хората да се уморяват.

Към май 2018 г. биткойнът има стойност от 7 300 долара. Така че, виждате ли, биткойнът е изключително нестабилен. Но все пак това е най-ценната криптовалута. И така, големият въпрос ни идва на ум – можем ли все пак да инвестираме в биткойни през 2018 г., като се има предвид текущата трудност с биткойн?

Отговорът е да и не едновременно. Проблем номер едно за биткойните е, че е нестабилен. Не можете да кажете кога ще се изкачи до чупене на всички рекорди или кога ще загуби стойност като лавина. Вземете химикалка и хартия, ще ви трябват, за да съставите списъка с плюсове и минуси, преди да вземете някакви решения.

По-ярката страна: Защо трябва да инвестирате в биткойни?

  • Пазарният лидер

Биткойн е първата криптовалута, която светът някога е познавал. Пътят имаше по-малки възходи и падения по време на пътуването, но ако видите по-голямата картина, ще видите, че расте. Ще чуете много съвети относно закупуването на други криптовалути. Да, това е добър съвет, но хей, биткойн е най-ценната валута в света в момента и той държи шампионската титла от началото на криптовалутите.

  • Хей хейтъри! Къде е този Bubble-Burst?

Стереотипите винаги са се подигравали с биткойните, казвайки, че нестабилната валута може да удари земята по всяко време. През последните няколко години много хора с глас на гадатели ни казаха, че ще избухне всеки момент. Всеки път, когато биткойн ги забива с нокаут. Например, цената спадна драстично в края на 2013 г. и въпреки това Биткойн отново се завърна като крал.

  • Покупки в реалния свят – проверени!

Можете да си купите перфектната малка casa с тези виртуални пари сега. Това не е някакъв „Фугази“, за който хората са мислили, че е в ранните дни. Хората приемат и приемат новите пари.

Изчакайте! Дори Луната има белези!

Може да има редица причини да инвестирате другаде. Доста други криптовалути са много по-умни от биткойните. Ето защо трябва да помислите два пъти, преди да похарчите трудно спечелените си пари –

  • The Battle’s Tougher Now

Вече не живеете през 2010 година. Един прост домашен компютър вече не може да ви направи биткойни. Нещата там са по-трудни и трябва да си вземете ефективен инструмент за добив или да инвестирате в компания за добив на биткойни. Така че виждате, че генерирането на биткойн вече не е детско и не можете да станете милионер в рамките на месеци. Безплатните сайтове за облачен добив не могат да бъдат решение на това. Пазарът сега е твърде тежък.


  • Спекулацията е горивото

И така, защо цената на биткойн се е повишила толкова много? Просто, хората го купуват. Те вярват, че биткойн скоро ще се превърне в „ЗЛАТОТО“ на информационната ера. Но сценарият може да се промени по всяко време. Волатилността тук е страх. Пазарът е твърде нестабилен. Така че, ако наистина искате да инвестирате, помислете да го загубите напълно. Това не може да бъде единственият ви източник на доходи.

  • Съперниците гонят по-бързо

Новите технологии винаги ще поглъщат по-старите. Биткойн има справедлив дял от недостатъци – никой не може да отрече това. По-новите криптовалути са по-свежи и нямат недостатъците, които биткойнът има. След масовия растеж на Ethereum и Litecoin, много инвеститори смятат, че по-новите са по-добри и имат по-добър темп на растеж.

Така че, решението зависи изцяло от вас дали да инвестирате в биткойни или не. Но каквото и да правите, уверете се, че сте готови и подготвени за най-лошото, тъй като крипто светът все още расте и нестабилен.

Хареса ли ви тази статия? Вижте защо NEO може да бъде най-силната криптовалута за 2018 година?

Ново в този свят? Разгледайте пълното ръководство за начинаещи за това как да инвестирате в крипто.

* Отказ от отговорност: Статията не трябва да се приема и не е предназначена да предоставя инвестиционни съвети. Исковете, направени в тази статия, не представляват инвестиционен съвет и не трябва да се приемат като такива. Направете свое собствено проучване и не забравяйте да прочетете пълния ни Отказ от отговорност.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map