Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Защо да изберете да станете Blockchain сертифициран

101 Blockchains е добре познато име в сектора за изследвания, образование и сертифициране на Blockchain. Нека проверим защо трябва да изберете 101 Blockchains за получаване на Blockchain Certified.

Blockchain е една от най-забележителните намеси в цифровата икономика в последно време. Основното въздействие на трансформацията с технологията Blockchain доведе до това, че големи предприятия като Yahoo, Google и Amazon се превърнаха в световни лидери и променят света с тяхната адаптивност към новата технология. Светът научи за технологията Blockchain първо с въвеждането на криптовалута, като Биткойн.

Следвайки Финансова криза от 2008 г., Технологията Blockchain еволюира в основата на алтернативи за криптовалута като Bitcoin. Въпреки че е проектирана за финансови транзакции, технологията Blockchain бавно навлиза в различни индустрии като здравеопазване, банки, сегменти на недвижими имоти, водене на записи за активи и имоти и фондови пазари. Поради това много предприятия търсят специалисти, сертифицирани по Blockchain, с необходимия опит и познания в бранша за справяне с различни роли в инфраструктурата на Blockchain.

Ако сте търсили надежден сертификат за Enterprise Blockchain, който може да разшири обхвата на вашата кариера в Blockchain, тогава ще откриете един от обещаващите отговори за вашето търсене. Следващата дискусия очертава подробностите за сертифицираното предприятие Blockchain Professional Certification от 101 Blockchains. Размисълът върху подробностите за сертифицирането на CEBP ще ви помогне да разберете причините за сертифициране на 101 Blockchains.

Значение на технологията Blockchain

Преди да се впуснем в подробностите и значението на CEBP сертифицирането от 101 Blockchains, нека размислим върху причините, които са в основата на популярността на технологията Blockchain. Всеки кандидат, който се стреми да стане Blockchain сертифициран, трябва да знае за основните характеристики, за които Blockchain се очертава като революционна технология.

Технологията Blockchain е система за запис на информация по начин, който осигурява цялостната цялост на системата, което я прави неуязвима за модификации, трикове или хакове. В техническо отношение Blockchain е разпределена цифрова книга на транзакции, подложени на дублиране и разпределени в цялата мрежа от компютърни системи на Blockchain. Всеки блок от веригата включва определен брой транзакции.

В случай на нова транзакция, запис на транзакцията се включва в дневника на всички участници. Това установява характера на разпределената леджър платформа (DLT) на технологията Blockchain. Транзакциите, записани в Blockchain, са защитени с неизменни криптографски подписи, известни като хеш. Следователно следните характеристики на технологията Blockchain са допринесли за нарастването на нейната популярност.

 • Blockchain е програмируем и е очевиден в примерите за интелигентни договори.
 • Blockchain осигурява индивидуално криптиране на всички записи, като по този начин осигурява цялостна сигурност.
 • Разпределената същност на технологията Blockchain предполага по-добра прозрачност, тъй като всички участници в мрежата получават копие от регистъра.
 • Blockchain е неизменен, като по този начин предполага подобрена цялост на необратимостта на всички записи, които вече са били валидирани.
 • Технологията Blockchain също предполага единодушие, тъй като всички участници в мрежата трябва да постигнат споразумение относно валидността на всички записи.
 • Прозрачността и капацитетът за мониторинг в Blockchain са очевидни въз основа на времевото щамповане на всички транзакции, записани в блок.
 • Най-важното от всичко е, че технологията Blockchain също така осигурява защита за анонимността на идентичността на участниците.

Искате ли да научите повече за функциите на Blockchain? Прочетете предишната ни статия, която специално обхваща подробно функциите на Blockchain.

Причини да станете сертифицирани за Blockchain

Следователно Blockchain представя страхотен потенциал като подходяща технология за много компании в различни индустрии. Сега всеки читател трябва да се чуди за причините да получи сертификат за Blockchain. Преди да обмислим подробностите за сертифицирането на CEBP и неговите предимства, нека разберем как ще ви помогне сертифицирането в технологията на бъдещето.

 • Потенциал на Blockchain за бъдещ растеж

Blockchain технологията изглежда малко отслабена от инвестициите и възвръщаемостта на съществуващия пазар. Както вече споменахме обаче, той също представлява страхотна платформа за осигуряване на футуристичен растеж. Кандидатите, сертифицирани по Blockchain, могат да се адаптират по-добре към напредъка в технологията Blockchain.

 • Простота на блокчейн инфраструктурата

Следващата важна причина за преследване на Blockchain сертифициране от надеждни платформи като 101 Blockchains е простотата на технологичната инфраструктура на Blockchain. Това е универсална технология, създадена за интеграция с различни други бизнес процеси. Освен това ефективният контрол върху споделянето на данни между блоковете допълва универсалната инфраструктура на технологията Blockchain.


 • Недостиг на умения в блокчейн

Най-важното от всичко е, че трябва да помислите за извършване на Blockchain сертифициране поради очевидния недостиг на умения в Blockchain. Бавно търсенето на Blockchain инженери ще се усети в различни дисциплини като логистика, маркетинг, финанси и др. Следователно, Blockchain сертифицирани професионалисти със силно разбиране на основните функции на Blockchain и криптографията могат да проучат обещаващи възможности за кариера с лекота.

 • Обещаващо очакване на заплата

Последната, но все пак една от видни причини да отидете за сертифициране на Blockchain, е премията за заплата, свързана с тях. Средно софтуерните инженери с опит в разбирането на работата на криптовалутата могат да получат увеличение от 20% в заплатите си. Според Hired, опитните софтуерни инженери с опит в Blockchain могат да спечелят максимална средна заплата, варираща от 150 000 до 175 000 долара годишно. Следователно е очевидно, че обикновен ИТ специалист с опит в Enterprise Blockchain може да очаква средна годишна заплата от почти 137 000 долара.

Идеалната платформа за получаване на сертифициран специалист по Blockchain

Сега е очевидно, че етикетът на „Blockchain сертифициран“ може да засили перспективите за кариера на дадено лице с огромна разлика. Също така, Blockchain сертификатите също така предоставят възможност за асоцииране с футуристична технология. С толкова много предимства е разумно всеки човек да потърси най-добрата платформа за получаване на Blockchain сертификат.

Една от най-добрите платформи за изследвания и образование в пейзажа на Blockchain е 101 Blockchains. Това е световноизвестна независима изследователска мрежа, подходяща за Enterprise Blockchain Practitioners. 101 Blockchains предлага сертифициран изпит за сертифициран корпоративен блокчейн (CEBP) за овластяване на предприятия и екипи с практически знания и умения за използване на продуктивни инструменти за разработване на високоефективни бизнес стратегии.

Бизнес лидерите, висшите мениджъри и професионалистите в бранша могат да използват сертификацията CEBP като канал за постигане на страхотно разбиране и прозрения относно технологията Blockchain, нейните приложения и нейното въздействие. Нека разберем повече подробности за сертифицирането на CEBP, за да разберем колко е важно за вашата кариера в Blockchain.

101 Blockchains CEBP сертифициране

Сертифицираният изпит за сертифициране на Enterprise Blockchain Professional (CEBP) от 101 Blockchains специално цели да осигури конкурентно предимство в кариерата на Blockchain на дадено лице. Сертификационният изпит CEBP не е просто друга платформа за получаване на заглавие за кариерата ви в екосистемата Blockchain.

101 Blockchains разбира, че кандидатите се нуждаят от изчерпателни знания и опит от практически инструменти и подходи, за да станат ценни Blockchain експерти. Сертификацията CEBP от 101 Blockchains има за цел да направи кандидатите Blockchain сертифицирани с задълбочено командване върху технически знания и опит за справяне с изискванията в реалния свят.

Можете да получите задълбочени насоки за различни аспекти на Enterprise Blockchain технологиите и тяхното въздействие върху бизнес целите на предприятията. Най-важното от всичко е, че сертификацията CEBP засилва способността на кандидата за практическа ангажираност с ръководителите на предприятия. Също така, сертифицирането също така гарантира, че кандидатите са в състояние да отговорят на бизнес целите с незабавно ефективни и плодотворни решения.

Сертификацията CEBP е подходяща не само за кандидатите, които се стремят да получат Blockchain сертификат, но и за следните изисквания.

 • Разбиране на основните концепции в технологията Blockchain и свързаната с тях екосистема.
 • Запознаване с идеалните и продуктивни подходи за внедряване на блокчейн.
 • Разработване на опит в съвременни действащи инструменти и техните приложения в бизнес трансформацията.

Като се регистрирате за сертифициране CEBP на 101 Blockchains, можете да получите достъп до курса за сертифицирани Enterprise Blockchain Professional за подготовка. Общата продължителност на курса е 4 седмици, като учебните материали се разпространяват по такъв начин, че да се настанят 3-4 часа седмично. Следователно кандидатите за CEBP сертифициране биха могли да получат надеждни възможности за гъвкаво обучение с курса CEBP чрез 101 сертифициране. Кандидатите могат да се регистрират за изпита за регистрация на CEBP на официалния уебсайт на 101 Blockchains на цена 397 USD.

Регистрирайте се сега: Сертифициран Enterprise Blockchain Professional

Цели на CEBP сертификационен изпит

Най-важният акцент в сертифицирането на Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) от 101 Blockchains се отнася директно до модулите, обхванати в изпита. Нека да размислим за целите на всеки домейн в изпита за сертифициране CEBP и за обхванатите в тях глави.

1. Основи на технологията на блокчейн

Първият модул в сертифицирания изпит CEBP Blockchain от 101 Blockchains набляга на обяснението за работата на Blockchain. Този модул предлага надеждни резултати от обучението по отношение на концепции, характеристики и различните варианти на мрежата Blockchain. Кандидатите могат да получат представа за работата на интелигентните договори в този модул. Освен това ще научите и за важните елементи, необходими за оценка на въздействието на интелигентните договори върху конвенционалния бизнес. Модулът Blockchain Technology Fundamentals в CEBP сертифицирането обхваща следните глави.

 • Основи на блокчейн
 • Доказателство за работа
 • Как се създава Веригата от блокове?
 • Публични и частни блокчейни
 • Интелигентни договори

2. Enterprise Blockchain платформи

Вторият модул на сертификационния изпит CEBP, който става сертифициран професионален специалист по Blockchain, се занимава с разбиране на корпоративните приложения на Blockchain. Този модул се фокусира основно върху това как технологията Blockchain е нещо повече от просто криптовалута и биткойн.

Най-важното от всичко е, че кандидатите могат да получат представа за продуктивни подходи за трансформация на бизнеса с технологията Blockchain. Интересното е, че кандидатите ще научат и за методологичните подходи за идентифициране на идеалния баланс между бизнес-ориентирани решения и техническо съвършенство. Главите в този модул на изпита за сертифициране CEBP са както следва,

 • Основи на Ethereum
 • Основи на плат Hyperledger
 • Основи на Corda

Прочетете също: Enterprise Blockchain – Индустриалната информация

3. Блокчейн в търговските финанси

Този модул на изпита за сертифициране CEBP започва с кратък преглед на значителни крипто активи с огромна роля в операциите за търговско финансиране, ориентирани към Blockchain. Кандидатите могат да научат подходи за развенчаване на митове и фалшиви новини по отношение на криптовалутата, като разберат връзката между криптоактивите и криптовалутите. Също така, кандидатите могат също така да придобият умения за идентифициране на подходите за използване на крипто активи на определени платформи, базирани на Blockchain, за подпомагане на разрушителните ефекти на Blockchain върху търговското финансиране.

Освен това кандидатите ще научат и за предприятия, които използват Blockchain за управление на операции по търговско финансиране. В същото време кандидатите също ще получат шанса да се потопят в подробности за съществуващите случаи на употреба. Следователно кандидатите могат също така да научат за намирането на идеалния случай на употреба за непосредствени бизнес нужди, представен им. Главите в модула Blockchain in Trade Finance на CEBP сертификацията са както следва,

 • Крипто активи и криптовалути
 • Основи на пулсации
 • Търговско финансиране на Blockchain

4. Блокчейн приложения

Четвъртият модул в сертификационния изпит CEBP, който се превръща в Blockchain Certified Enterprise Professional, се занимава главно с въздействието на Blockchain върху операциите по управление на веригата за доставки. В този модул кандидатите трябва да се подготвят за разбиране на драматичното въздействие на Blockchain върху SCM процесите. Освен това кандидатите трябва да научат и за различни инструменти, които помагат да се използва максималната мощност на Enterprise Blockchain в реални случаи на използване на SCM. Главите в този модул за CEBP сертифициране са както следва,

 • Основи на управлението на веригата за доставки на Blockchain
 • Използвайте случаи на управление на веригата за доставки на Blockchain
 • Дигитална трансформация на блокчейн

Технологията Blockchain революционизира почти всички отрасли със своите приложения. Знайте подробно за реалните приложения на Blockchain.

5. Случаи за използване на блокчейн

Последният модул в сертификационния изпит CEBP се занимава с подобряване на практическите знания относно приложенията на технологията Blockchain. Кандидатите ще трябва да научат примери за различни приложения на технологията Blockchain в различни бизнес сценарии на предприятието. В резултат на това кандидатите трябва да развият умения за използване на инструменти, които са идеални, когато са изправени пред реални проекти.

Причини да изберете 101 блокчейна, за да станете сертифицирани за блокчейн

Следователно можете да забележите нивото на всеобхватност в сертификационния изпит CEBP въз основа на изпитни модули. Сертификационният изпит CEBP от 101 Blockchains предоставя идеалната платформа за кандидатите да докажат своите умения в широк спектър от функционалности на Blockchain. В резултат на това кандидатите, сертифицирани по CEBP Blockchain, биха могли да получат обещаващи възможности за подобряване на уменията. В допълнение към това, ето някои от забележителните причини, поради които трябва да изберете да станете сертифицирани за 101 Blockchains.

 • Онлайн обучение за подготовка за сертифициране

101 Blockchains предлага подробен онлайн курс за подготовка за CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) сертификационен изпит. Курсът за обучение е достъпен за една година от датата на закупуване. Кандидатите могат да гледат обучителните видеоклипове и да се подготвят за сертифициране по CEBP, когато им е удобно. Модулното подреждане на главите в курса за обучение помага за премахване на значителни пречки пред подготовката на кандидатите. Дори начинаещите няма да се сблъскат с проблеми при намирането на учебни ресурси, за да се подготвят за сертифицирането по CEBP.

 • Поддръжка на бонус материали

Кандидатите получават достъп до бонус материали с курса за сертифициране по CEBP. Бонусният материал включва интерактивни упражнения, практически задачи и задълбочени интервюта с някои от световно известните експерти на Enterprise Blockchain. В резултат на това кандидатите ще се сблъскат с ограничени неуспехи при получаването на практически прозрения в екосистемата на Blockchain. Следователно 101 Blockchains предлага не само сертифициране, но и цялостно подобряване на стойността ви като експерт по Blockchain.

Вижте повече подробности за Сертифицирано корпоративно блокчейн професионално сертифициране (CEBP сертифициране) тук

 • Високоефективно индивидуално ръководство

Подготовката на кандидатите за сертифициране на CEBP от 101 Blockchains става по-лесна допълнително поради техните изчерпателни насоки. Индивидуалното внимание към всеки кандидат за лични насоки не само внася сила в подготовката на кандидата, но и подобрява тяхната увереност.

Съоръжението за седмична електронна таблица за обучение може да помогне на кандидатите да проследяват ефективно напредъка си в обучението и да останат на път. Най-важното от всичко е, че механизмът за първокласна поддръжка и насоки по имейл премахва всякакви опасения или съмнения, с които кандидатите трябва да се сблъскат по време на подготовката си. С подкрепата на експерти по темата кандидатите могат да получат отговори на всички свои въпроси, свързани с темите за сертифициране по CEBP.

 • Поддръжка след сертифициране

Най-известната причина за сертифициране на Blockchain от 101 Blockchains е инструментът за поддръжка след сертифициране. 101 Blockchains предлагат практически задачи, които биха помогнали на кандидатите да приложат своите учебни резултати и опит в реални сценарии на проекти. Освен това кандидатите могат също така да получат адекватна информация за използването на техните умения за блокчейн в съответните случаи на употреба.

 • Материално доказателство за вашите умения

Следващата важна причина да изберете 101 Blockchains за вашето Blockchain сертифициране е достъпът до официален сертификат за завършване. Получавате диплом за печат, който можете да добавите към вашите кандидатури за работа и автобиографии. Най-важното от всичко е, че получавате и акредитация на LinkedIn, която служи като цифрова значка за признание за сертифициране по CEBP. Следователно кандидатите не би трябвало да срещат трудности в професионалните мрежи със сертификацията CEBP от 101 Blockchains. Цифровата значка за сертифициране на CEBP в LinkedIn би помогнала на потенциалните работодатели да разпознаят вашия опит в Blockchain.

Запиши се сега: Курс за обучение и сертифициране по CEBP

Достоверността и всеобхватността на 101 блокчейна

И накрая, най-очевидната причина за сертифициране на 101 Blockchains е самата платформа. 101 Blockchains е признат в световен мащаб сред корпоративните специалисти по Blockchain за изключителния обем и качество на Blockchain изследванията върху него. Това е една от надеждните платформи за разбиране на основните концепции на технологията Blockchain и свързаната с нея екосистема. След това 101 Blockchains следва стратегически подход при проектирането на изпита за сертифициране CEBP.

Както можете да забележите от целите на изпита за сертифициране на CEBP, кандидатите трябва да се подготвят за приложенията на Blockchain в реално време в различни случаи на корпоративна употреба. Следователно кандидатите могат да засилят стойността си като Blockchain експерти със сертификат CEBP от 101 Blockchains. Друг забележим фактор при избора на 101 Blockchains за сертифициране е акцентът им върху използването на актуализирани и подходящи инструменти за действие за осигуряване на бизнес трансформация с технологията Blockchain.

Готови ли сте да предприемете скок?

В заключителна бележка можете да отбележите как 101 Blockchains ви помага да напреднете в кариерата си в технологията Blockchain. Сертификацията CEBP е надежден инструмент за всички кандидат-кандидати да докажат своя опит в Blockchain. Освен това кандидатите могат също така да създадат идеална основа за кариерното си развитие със 101 блокчейна.

Фокусът върху практическите случаи на използване и използването на Blockchain инструменти за бизнес трансформация при сертифициране по CEBP подготвят кандидатите за действителния пазар на труда. Впоследствие най-висококачественото съдържание на 101 блокчейна, подготвено от индустриални експерти и квалифицирани инструктори, дава надежден тласък на резултатите от обучението на всички кандидати. Така че, регистрирайте се сега за сертифициране 101 Blockchains CEBP и проучете предимствата на кариерата в Blockchain със 101 Blockchains точно сега!               

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector