Защо NEO може да бъде най-силната криптовалута от 2018 г.?

С метеорния възход на NEO в китайската крипто през 2017 г., търговците вече вярват, че NEO управлява крипто света през 2018 г. Ако планирате да инвестирате в криптовалута, NEO може да бъде най-силната криптовалута на 2018 г. Защо? NEO показва потенциала, тъй като цената на крипто валутата на NEO е нараснала до $ 52 и все още расте.

В момента NEO заема 11-та позиция с пазарна капитализация на монети от 3,4 милиарда долара. Дори самото китайско правителство подкрепя блокчейна заедно с Alibaba и Microsoft. NEO е тук, за да остане и мнозина вече вярват, че NEO отива към една от най-здравите и сигурни крипто, които може да има.

Това е смело изявление и винаги трябва да обмисляте, преди да похарчите трудно спечелените си пари за която и да е криптовалута.

Но можем да предложим едно нещо със сигурност – защо NEO може да бъде най-силната криптовалута за 2018 г.?

Има много причини зад изявлението,

Топ 7 причини, поради които NEO може да бъде най-силната криптовалута за 2018 г.?

  1. NEO не е Ethereum, това е по-добре!

Хората често наричат ​​NEO китайския Ethereum. И двете са алтернативните блокчейни с нестопанска цел, които се фокусират върху прилагането на интелигентни договори или интелигентна икономика. Но технологично NEO е по-млад и по-бърз. Той може да обработва 10 000 транзакции в секунда в сравнение с 15 на Ether.

Дори и двамата използват различен консенсус алгоритъм. NEO има dBFT, а Ethereum има PoS. dBFT е много по-добър от по-старите PoS, основно надстройка на по-стария алгоритъм. dBFT има по-добър защитен механизъм срещу разделяне и разклонения, които са чести случаи за Ethereum и много други.

Какъвто и технологичен параметър да изберете, NEO печели. Освен това монетите са предварително добити. Така че нямате загуба на огромно количество електрическа енергия, за да го задържите.

  1. Подкрепата на китайската интернет империя

Без значение как хората се отнасят към китайските марки, те са финансово гигант в наши дни. Baidu и Alibaba са огромни и успешни компании. Когато най-голямото население използва технология, тя със сигурност ще цъфти рано или късно.

Дори китайските централни и национални банки подкрепят използването NEO. Така че можем да очакваме много използване на монетата в реално време в нашето ежедневие.


  1. Гъвкава опция за развитие

NEO поддържа повечето от разпространения език за програмиране като Java, C #, Kotlin и Python. Това позволява на обикновените програмисти да развият екосистемата и да я направят стабилна срещу недостатъци. Тъй като повече разработчици могат да допринесат за сурово развитие, превръщайки го наистина в обикновена монета. Научете повече за NEO dApps екосистемата.

  1. NEO, Спечелване на сърцата!

Много крипто гурута дават положителен коментар относно прогнозата за цените на NEO. Ако проследите възходите и спадовете на линията на тенденция на монетата, ще забележите как монетата е попаднала на първата страница на вестника. NEO монети новини е накарал всички да обърнат главите си към него.

  1. Сигурност: бъдещо доказателство!

Знаете ли, че почти всички криптовалути са уязвими за квантовите компютри? Това означава, че някой ден наистина мощен изкуствен интелект може да завладее пазара на монети като в научно-фантастичен филм. Е, не може да вземе NEO. NEO е проектиран да бъде защитен срещу квантовите компютри. Увеличаване на технологията в бъдеще.

  1. Текущ анализ на пазара

Според думите от уебсайта на NEO за монети, 127 милиона долара монети се разменят за период от 24 часа. Все повече хора питат по форумите – как да купя NEO?

Популярността им нараства стремително.

Какво означава? Потребителите могат да вземат монета на Луната и в същото време да я свалят на земята. В момента вятърът е на NEO и пътуването изглежда вълнуващо.

  1. Цифрова самоличност

Причината за раждането на криптовалутите – чиста анонимност. Никой не иска допълнителен чифт очи, които гледат активите ви денонощно. Но с анонимността идва и друг проблем – парите могат да се използват за извършване на незаконни сделки като закупуване на оръжие или изплащане на убийства.

В момента блокчейнът използва PKI X.509 цифров стандарт като система за идентификация. NEO има план да наложи усъвършенствана цифрова идентичност. Тук вашата анонимност е гарантирана, но счетоводителите или ръководителите на счетоводната книга имат цифрови самоличности, но истински имена.

Така че, ако е необходим някакъв регламент, правителството може да поеме контрола.

Финални мисли

И така, това беше почти всичко, което кара NEO да се откроява от тълпата. Всички тези причини правят по-удобно, че NEO може да бъде най-силната криптовалута на 2018 г. Дали NEO ще бъде най-голямата крипто след огромния успех на биткойните и Ethereum? Само времето ще покаже на приятелите, само времето ще покаже!

Начинаещ? Вижте нашето крайно ръководство за начинаещи за това как да инвестирате в крипто.

Не е начинаещ &# 128578; Опитайте тези ръководства:

  1. NEO срещу Ethereum: Което е по-добра инвестиция?
  2. Какво е Airdrop? Как да печелите жетони от Airdrop?
  3. Колко стабилна е стабилната цена на монетите и дали те са бъдещето на криптовалутите?

* Отказ от отговорност: Статията не трябва да се приема и не е предназначена да предоставя инвестиционни съвети. Исковете, направени в тази статия, не представляват инвестиционен съвет и не трябва да се приемат като такива. Уверете се, че сте прочели пълния ни Отказ от отговорност.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map