Ръководство за начинаещи: Какво е награда?

В днешната статия ще се съсредоточим върху наградата в криптовалутата.

Терминът Bounty идва от света на игрите. Когато се постигне цел, наградата се дава на ловеца на глави.

Същата концепция е въведена в криптовалутата. Специалистите по маркетинг се интересуват да се възползват от предимствата. В момента, когато ICO стартира на живо, то се придружава от награди.

Накратко, той се превърна във важна част от дигиталния маркетинг.

Какво е Bounty?

Bounties в криптовалутата е програма, чрез която стимулира положителното поведение и действия към фирмения продукт. В случай на криптовалута, това обикновено се случва във фазата на ICO.

Така например, ако дадена компания пусне нова програма или услуга, тя ще въведе нова програма за награди. Програмата за награди ще има правилно обяснение за това какви действия могат да ви донесат конкретни награди. Както дейностите, така и наградите ще бъдат определени предварително. Ловците на глави (хора, които правят награди) обменят времето и усилията си за наградите.

За компаниите няма какво да губят. На първо място, те не трябва да плащат предварително за услугите. На второ място, той работи самостоятелно. Няма нужда от търсене или скрининг на таланти. Всеки, който прочете подробностите, може да вземе и да започне да работи по него.

Тази проста идея е широко разпространена в криптовалутната сцена. Помага както на компании, така и на лица, които търсят доходоносни награди от тях.

Обикновено наградите не трябва да бъдат част от ICO. През повечето време обаче се изпълнява по време на ICO. Някои компании се радват на награди през целия си живот. Всичко зависи от това как да се планира пазарната стратегия на компанията.

Дали щедрите са лоши?

Щедростите могат да бъдат нещо лошо. Според много експерти те могат да бъдат манипулирани от компаниите, за да донесат повече трафик или да наберат повече пари. Компаниите, в техния етап на ICO, могат да наемат най-добрите ловци на глави. В замяна те получават по-добър маркетингов обхват. Като цяло тези награди се отнасят до споделяне на съдържание в социалните медийни платформи. И ако наемете най-добрите, той непременно ще расте.

Чрез привличането на големи играчи на глави, по-малките също се теглят. Като цяло ICO получава значителен тласък, което може би не е най-доброто за цялата криптовалутна общност.


Нека изброим някои от неговите лоши въздействия по-долу.

  1. Това може да създаде фалшиво усещане за общност. Всички тук търсят изгода.
  2. Ловците на глави може да продадат жетоните след пускането им на пазара.
  3. Читателите се насищат и не могат да направят разлика от популяризирана публикация от истинска публикация.
  4. ICO-хиповете се създават изкуствено и това може да доведе до неадекватни инвестиции в екосистемата на криптовалутите.
  5. Помпата и изхвърлянето стават все по-често срещани на пазара

Всички тези проблеми обаче могат да бъдат премахнати с помощта на подходяща рамка на програмата за награди. В рамката компаниите трябва да споменат своето намерение и начин да проследят всички вноски за главницата.

Как да печелите пари от Bounty?

Има много начини за раздаване на дейности, които могат да бъдат поискани от компаниите за техните ICO. Нека ги изброим по-долу.

  1. Кампания за социални медии

В тази дейност ловецът на глави извършва дейности в социалните медии. Тяхната основна цел е да осигурят взаимодействие и да подобрят ангажираността на кампанията чрез социалните медии.

  1. Писане на статии

Писането на статии също е популярна дейност. Ловците на глави пишат статии, свързани с ICO, и ги споделят в блогове и други уебсайтове.

  1. Bitcointalk Signature Bounties

Щедростите се освобождават, когато ловецът на глави постави ICO код за подпис на Bitcointalk. Това е бърз начин да получите залози в ICO.

  1. Преводни награди

В тази дейност ловците на глави превеждат проекта на различни регионални езици като хинди, немски, холандски и др. Те трябва да преведат ключови документи, включително бяла книга, уебсайт или нишка на Bitcointalk ANN.

  1. Отчитане на грешки

Новите проекти винаги са податливи на грешки. Чрез даване на награди на всеки, който открие грешки, може да подобри степента на намиране на грешки и тяхното отстраняване.

Интересувате ли се да влезете в такъв?

Влизането в програма за награди за криптовалута е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да създадете акаунт в Bitcointalk. Ще имате много проекти, които да следвате и да работите по тях!

Можете също да следите Icodrops и BountyOne. Те изброяват всички предстоящи и стари награди.

Щедростите са неразделна част от цялата екосистема на криптовалутите. Той обаче има своите недостатъци. През 2018 г. ще видим повече компании, които използват награди.

Познавате ли Airdrops? Ако не, трябва да разгледате нашата статия за това какво е Airdrop?.

И така, ще го направите ли? Или просто да научите за това? Коментирайте по-долу и ни уведомете.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map