Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Ръководство за начинаещи: Какво представлява Mainnet в Cryptocurrency?

Основните мрежи са важни отчасти, защото осигуряват ясна стойност на криптовалутата в реално изпълнение. Нека проверим какво е това и как работи.

Mainnet в криптовалута осигурява лесен начин за измерване на успеха на блокчейн проекта, когато цените са трудни за предвиждане. Това е важна технологична характеристика, за която всеки, който иска да инвестира в първоначално предлагане на монети, трябва да има ясна представа, преди да използва пари за използване.

Запиши се сега:Безплатен курс за блокчейн

Какво представлява основната мрежа в криптовалутата?

Mainnet е блокчейн, който изпълнява функционалността за прехвърляне на цифрова валута от подател към получател. Mainnet е просто основната мрежа, при която действителните транзакции се извършват в разпределена книга. За разлика от това, testnet е тестова мрежа, чрез която децентрализираните приложения и EDCC се тестват и разработват.

Преди да инвестирате в първоначално предлагане на монети, за инвеститора е жизненоважно да се уверите, че блокчейн проектът има основна мрежа. Знакът на mainnet или testnet показва колко сериозен е проектът, тъй като двете характеристики влияят по един или друг начин на цената на криптовалута.

Mainnet в криптовалутите е крайният продукт в блокчейн проектите, които правят възможно изпращането и получаването на цифрови валути. Основните мрежи се променят от време на време, когато екипите на проекта решат, че има нужда от актуализации или ревизия. Нещо повече, стартирането на основни крипто мрежи ще трябва да включва портфейлна система.

Любопитен ли сте как блокчейнът може да работи? Ето статия, която ще ви помогне да разберете как работи блокчейнът.

Как Mainnet в криптовалутите влияят на цените

Непрекъснатите ъпгрейди и ревизиите на функцията на mainnet са задължителни, ако даден проект за криптовалута се радва на широк успех по отношение на нарастващите цени. Биткойнът е един проект, който се радва на огромен успех в сектора, отчасти поради надстройките на Mainnet.

Надстройката на mainnet помогна да се изтласка цената на криптовалутата от под $ 7000 до максимуми от $ 9 500 през следващите седмици, след като първоначално се срина от максимумите от $ 10 600.

През март най-голямата криптовалута по пазарна капитализация стартира Lightning Network, основна мрежа в функцията за криптовалута, която добави втори слой в блокчейна. Решението Off-chain беше значителна актуализация, предназначена да направи BTC по-мащабируема, като по този начин позволи на блокчейна да обработва повече транзакции в секунда. Още повече, че стартирането на основни крипто мрежи ще трябва да включва портфейлна система, за да подпомогне процеса на търговия.

Научете повече за различните характеристики на блокчейн технологията сега!


Mainnet в криптовалути, за които да внимавате

Стартиране на EOS Mainnet

В действителност EOS беше един от най-чаканите блокчейн проекти, разглеждан като бърза, мащабируема и ефективна версия на Ethereum. EOS е блокчейн платформа за разработване на децентрализирани приложения. Той е наречен като убиец на Ethereum. Още повече, защото основният софтуер осигурява акаунти, удостоверяване, съхранение в облак, както и бази данни и хостинг на сървъри. Платформата може да обработва и милиони транзакции в секунда.

Nuls Mainnet

Nuls е блокчейн проект, който отдавна е наречен спящ гигант. Проектът има за цел да създаде преживяване без триене. Още повече, че клиентите и бизнесите ще могат да си взаимодействат чрез множество блокчейни. Също така те могат да взаимодействат с езици за програмиране и интелигентни договори. Основната мрежа на проекта в криптовалута започна тестване през април.

VeChain Mainnet

Проектът VeChain се стреми да осигури безпроблемна интеграция между Интернет на нещата и блокчейн. В надпреварата е да се изгради безсистемна и разпределена екосистема за прозрачен поток от информация. Главната мрежа на VeChain в криптовалута е планирана за пускане на 30 юни 2018 г. След стартирането на тестова мрежа на 1 май 2018 г..

Онтология Mainnet

Онтологията е амбициозен блокчейн проект, който се стреми да направи блокчейн достъпни за бизнеса и потребителите. Понастоящем мрежата изгражда проверима система, при която клиентите и фирмите ще взаимодействат с данни, също така, без да се изправят пред предизвикателствата на Sharding, оракули и мълнии.

Проектът има за цел да изтегли основна мрежа в криптовалута едва три месеца след старта.

Ethereum Mainnet

Ethereum Mainnet иска да предложи платформата, за да помогне на разработчиците да изградят децентрализирани приложения. Така че, използвайки платформата, разработчиците могат да създават различни видове dApps. В действителност това ще ускори приемането на блокчейн. Те предлагат и криптовалута, наречена Ether. Понастоящем има много децентрализирани приложения, базирани на Ethereum, и това е една от най-добрите мрежови мрежи на пазара.

Прочетете още:Enterprise Ethereum: Частен блокчейн за предприятия

Заключение

Mainnet в криптовалута предоставя надежден и ефективен начин за измерване на успеха на всеки възникващ блокчейн проект. Такива функции действат като доказателство, че блокчейн проектът се изпълнява и че екипът на разработчика работи върху това да го направи ефективен и по-добър. Mainnet също влияе на цените на криптовалутите както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Ако сте само начинаещ, който иска да научи повече за блокчейн технологията, тогава препоръчваме да започнете с нашия безплатен блокчейн курс.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector