Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

ConsenSys на ETHWaterloo 2019: Codefi, PegaSys, Metamask, Gitcoin, Bounties

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

НачалоБлогНовини

ConsenSys на ETHWaterloo 2019: Codefi, PegaSys, Metamask, Gitcoin, Bounties

Вижте всички високоговорители, награди и ексклузивен достъп до продукти, които ConsenSys довеждат до оригиналното събитие ETHGlobal – ETHWaterloo. от Jemayel Khawaja, 6 ноември 2019 г., публикувано на 6 ноември 2019 г.

Снимка на екрана 2019 11 05 в 3 30 20 PM

Що се отнася до глобалната общност Ethereum, Ватерло, Канада, е мястото, където всичко започна. ETHWaterloo е оригиналният център за събития на поредицата от събития и хакатони на ETHGlobal, който сега се разпространява от Бруклин до Бангалор и е включил хиляди разработчици в блокчейн екосистемата в процеса. От създаването си през 2017 г. ETHWaterloo се превърна в един от най-очакваните хакатони за календарната година. 

Тазгодишното издание включва мощен набор от най-разпространените BUIDLers и влиятелни лица в индустрията на блокчейн, включително създателят на Ethereum Vitalik Buterin, заедно с десетки екипи, които се борят с него, за да изградят нови решения върху десетки предизвикателства на хакатоните. 

Както при всички основни срещи, ориентирани към Ethereum, ConsenSys ще играе значителна роля в производството в ETHWaterloo, с лектори за конференции, съдии за хакатони, достъп до ексклузивни продукти и множество награди, идващи от мрежата на ConsenSys. 

Вижте някои от акцентите на наградите и презентациите на ConsenSys на ETHWaterloo 2019 и дойдете и поздравете екипа през уикенда, за да научите повече за всички най-нови събития в Ethereum и в Consensys …

снимка3

PegaSys

PegaSys – която предоставя публични и частни решения за блокчейн за предприятия – ще финансира награда от $ 1000 за наскоро стартирания си Hyperledger Besu и клиент с отворен код Ethereum, разработен под лиценза Apache 2.0. Наградата ще бъде финансирана за екипа, който може да постигне „Най-добрият случай на използване на mainnet за Besu.“

MetaMask

Metamask – мост от уеб браузъри към Web3 и едно от най-често използваните приложения в blockchain – наскоро обяви значителни промени в продуктовата си линия с Web3 Wallet и Metamask Snaps Plugins. Хакатон наградата Metamask на ETHWaterloo ще бъде за „Най-доброто Метални маски плъгин, ’за екипи, които интегрират приставки Metamask Snaps в своя проект. 


Грантове на ConsenSys

ConsenSys Grants – световен портал за изграждане на проекти в полза на екосистемата Ethereum – инициира ConsenSys Grants Wave III – и все още можете да кандидатствате! 

За да подкрепи тази вълна, ConsenSys Grants присъжда $ 1000 DAI за най-доброто приложение в една от следните категории: Инфраструктура, Инструменти за разработчици, Социално въздействие, Образование и сигурност. Не забравяйте: всички приложения трябва да се възползват от по-голямата екосистема Ethereum и да бъдат проекти с отворен код. 

Лаборатории ConsenSys

ConsenSys Labs, първоначален инвестиционен фонд за отворени протоколи, инфраструктура и приложения, наскоро стартира програмата си Relays за децентрализирани хакатони. 

Екипът на ConsenSys Labs’s Relays понастоящем изпълнява нова програма за безвъзмездна финансова помощ за проекти на Hackathons като EthWaterloo и GitCoin’s Web3 World Virtual Hackathon, за да изгради страхотни прототипи на хакатони във финансирани и успешни стартиращи компании, които добавят стойност към екосистемата Ethereum. Можете да намерите повече информация тук.

Освен това, партньорът на ConsenSys Labs Min Teo ще бъде съдия за хакатона EthWaterloo. 

Bounties Network

На ETHWaterloo’19 екипът на Bounties ще инициира редица активации, фокусирани върху увеличаване на наградите, които обикновено се раздават на хакатона. Екипът е домакин на по-малки награди за екипи, които изпращат продукция, изграждат артистични проекти, отговарят на целите на ООН за устойчиво развитие и др. Има и награди за по-пасивно участие, като писане на стихове за това как се чувствате, докато сте на събитието. 

Всички горепосочени награди са достъпни на waterloo.bounties.network. Екипът на Bounties също ще представи технически семинар в събота следобед за съставящи се интелигентни договори, базиран на техния опит, управляващ протокола StandardBounties напред през последните 2 години.

Снимка на екрана 2019 11 06 в 11 18 24 AM

Високоговорители

Джош Крийтс от Академия Consensys

Започнете късния нощен хакатон да започне рано и правилно с основни основи от Josh Crites от Академията ConsenSys. Урокът, озаглавен „Първи стъпки с разработката на Ethereum: Как да използваме Metamask, Remix и Web3.js“ е задължителен за начинаещи и ще разгледа ключови обучения за бъдещи BUIDLers

Петък, 8 ноември, 16:30 – 30:30

Кевин Owocki от Gitcoin

Основателят на Gitcoin Кевин Owocki ще изнесе лекция със заглавие „Финансова система от и за хората.“ Разговорът ще засегне следните въпроси: Ами ако финансовата система от 20-ти век на Уолстрийт от финансовата система не е единствената възможна мащабируема архитектура на финансовата система? Ами ако трябва да проектираме финансова операционна система от планетарен мащаб от първите принципи, която включва целите на дизайна на екологичното разнообразие, социалната хармония и духовното изобилие?

Събота, 9 ноември, зала Buterin, 14: 00-2: 25 ч

Марк Бейлин от Bounties Network 

В допълнение към активациите на Bounties Network по време на хакатона ETHWaterloo, основателят Марк Бейлин ще представи и лекция, озаглавена „Предизвикателствата на слагаемите интелигентни договори“, която разглежда редица технически съображения при надграждане върху Ethereum.

Събота, 9 ноември, зала Buterin, 14:30 – 14:55

Мара Шмид и Колин Майерс от Codefi Networks / Активирате 

Мара Шмидт и Колин Майерс от Codefi Networks ще представят дълбоко гмуркане на наскоро стартиралата платформа за активиране на Codefi. Под заглавие „Активиране от мрежи Codefi: нов начин за стартиране и участие в децентрализирани мрежи“, беседата ще предостави общ преглед на състоянието на децентрализираните мрежи, помощни токени и как платформата Activate премахва сложността на стартирането и участието в децентрализирани мрежи.

Петък, 8 ноември, 10:00 – 22:25 

Снимка на екрана 2019 11 06 в 11 19 50 AM

Достъп до продуктите на ConsenSys 

Интелигентна електроника за интелигентен договор на Ethereum MythX ще предоставя достъп до наскоро пуснатия набор от инструменти MythX Pro. 

Калейдо, Blockchain Business Cloud също ще даде достъп до своята пълна стекова платформа за изграждане на цялостни корпоративни решения.  

И не забравяйте да вземете своя #FollowNarly SWAG

DevelopersEth GlobalEthereumEventsNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други.Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи на BlockchainРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи на Blockchain

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector