Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Активи на Codefi | Токенизация на цифрови активи, издаване и управление на жизнения цикъл

Contents

Общ преглед

Управление на цифрови активи от край до край

Традиционните пазари на дългови капитали и управлението на активи са изправени пред много предизвикателства и неефективностот скъпи хартиени процеси до множество посредници, изключени силози за данни и бавно уреждане на транзакции. Тези точки на триене водят до лоша сигурност и споделяне на данни, фрактурирана администрация на сигурността, нарастващи разходи и в крайна сметка остарял опит на инвеститорите.

Codefi Assets е цялостна платформа за управление на цифрови активи, която сигурно цифровизира широк спектър от финансови продукти и транзакции.

преглед на активи на codefi e2e

Agile персонализация

Опростете и конфигурирайте проектирането, издаването и разпространението на цифрови активи и ценни книжа в различните класове активи.

Токенизация на активите

Дигитализиране на затворени и отворени фондове, както и инструменти на пазара на дълговия капитал като нулеви купони, облигации с фиксирана лихва и плаващ лихвен процент.

Ефективност на операциите

Подобрете работните потоци и намалете разходите с автоматизирани процеси и достъпност на данни от родния блок.

Предимства на продукта

Монетизиране на по-широк спектър от активи

Токенизиране на съществуващите финансови продукти

Дигитализирайте продукти, включително инструменти на дълговия капитал, облигации и инструменти за управление на активи. Това включва отворени фондове (взаимни фондове и дялове на SICAV) и затворени фондове (фондове с частен капитал и дружества със специално предназначение).

Създайте нови финансови продукти

Надграждайте върху връзката между напълно цифровизирани активи, свързани пазари и финансови инструменти, за да формирате изцяло нови продукти и услуги.


ползи от активи на codefi монетизиране

приспособяване на активи на codefi

Приспособявайте продукти, за да отговорите на изискванията на пазара

Персонализирайте емитирането на активи директно според спецификациите на емитента и преструктурирайте бавно уреждащите се финансови продукти, за да реагирате бързо на пазарните колебания.

Разширяване на възможностите за вторичен пазар

Широк достъп за инвеститори

Направете продуктите си достъпни за по-голям набор от инвеститори чрез цифрово разделяне на активи, намаляване на разходите за издаване и разпространение на сигурни, базирани на блокчейн токени по целия свят.

Партньорска търговия

Разширете предлагането на цифрови активи с интегрираната функционалност за търговия на Codefi Markets и отключете ликвидността с бързи и сигурни трансфери на равнопоставени активи.

Активи StartTrade

заявете демонстрация

Характеристики на продукта

Повишете своя стек за управление на цифрови активи за търговия и финанси от следващо поколение.

Персонализирано издаване

Персонализирано издаване

Издавайте нови ценни книжа за минути, с кодирани и автоматизирани права и задължения на издателите и инвеститорите.Вградено съответствие

Вградено съответствие

Уверете се, че вашите цифрови активи отговарят на разпоредбите, като използвате код, който е моделиран по традиционен закон за ценните книжа.Ускорено включване на инвеститорите

Ускорено включване на инвеститорите

Ускорете операциите на KYC и AML, задайте правила за разпространение, споделете данните за съответствие с регулаторите и други участници в мрежата и рационализирайте одита.Единно управление на жизнения цикъл

Единно управление на жизнения цикъл

Автоматизирайте събитията за жизнения цикъл на цифровата сигурност, улеснете управленските дейности, подобрете връзките с инвеститорите и активирайте управлението на портфейла и таблицата в реално време. Директно разпределение на активите

Директно разпределение на активите

Разпределете продуктите директно до инвеститори с партньорски пазари. Изчиствайте и уреждайте транзакции в реално време с множество възможности за плащане и без риск от контрагента.Точно измерване на производителността

Точно измерване на производителността

Съхранявайте прозрачна и неизменяема история на транзакциите, преглеждайте метриките на позицията и ефективността и генерирайте полезна статистика – всичко от едно табло.активи на codefi скоро

Sandfi на активите на Codefi

Разбирането на въздействието и функционалността на цифровите активи може да бъде предизвикателство. Първоначалните финансови играчи обаче вече започнаха да се възползват от тези иновации.

Мениджърите на активи, инвестиционни банки, трансферни агенти, брокери-дилъри, централни депозитари на ценни книжа, регистрирани инвестиционни консултанти и платформи за краудфандинг по целия свят се стремят да разберат по-добре как платформата Codefi Assets ще промени начина им на издаване, разпространение и управление финансови продукти.

В отговор създадохме Codefi Assets Sandbox – платформа за тестване, която ще позволи на финансовите институции да оценяват и изследват цифровите активи в симулирана дигитална екосистема. Пясъчникът може да бъде персонализиран към средата, в която функционира финансова институция, като позволява експерименти, обучение, обучение и демонстрация:

  • Експеримент: Симулирайте издаването, разпространението и обмена на цифрови активи.
  • Уча: Дайте достъп на членовете на екипа, които искат да научат как работи Codefi Assets и какво означава да работите с блокчейн.
  • Влак: Управлявайте потребителите, инвеститорите на борда и създавайте цифрови активи без рискове от внедряването в реалния свят, докато екипът ви е готов.
  • Убедете: Достъп до демонстрации на продукти, за да покажете на заинтересованите страни характеристиките и предимствата на платформата.

 

Достъп до пясъчника на активи на Codefi

codefi активи fordev

За разработчици

API на Codefi Assets

Интегрирайте блокчейн и издавайте цифрови активи, като същевременно поддържате контрол върху работния процес на вашия продукт. Внедрете функционалности за токенизация, издаване и управление на жизнения цикъл на цифрови активи, без да изграждате от нулата, наемате ресурси за разработчици или плащате за одити на интелигентни договори.

Прилагайте функционалностите на Codefi Assets, за да използвате случаи извън тези, поддържани от платформата на Codefi Assets с Universal Token за активи и плащания.

 

Заявете демонстрация за API на Codefi Assets

Разгледайте универсалния токен за активи и плащания

СЛУЧАЙНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

Изграден с активи на Codefi

Катализиране на инвестициите в недвижими имоти с блокчейн технологияMata Capital Катализиране на инвестиции в недвижими имоти с блокчейн технология май 2020 г.Проучване на токенизацията на активи на недвижими имоти във ВеликобританияHMLRE Проучване на токенизацията на активи на недвижими имоти във Великобритания януари 2020 г.codefi активи видео

Гледам Баптист Сен-Мартин, Продуктов мениджър в Mata Capital, обсъдете мисията на фонда за недвижими имоти да позволи по-голямо участие в инвестиции в недвижими имоти чрез намаляване на минималните суми за абонамент за инвеститори от 100 000 евро на 1 евро

Фокусирани пазари

Научете как Codefi Assets трансформира финансовите услуги

Решения за управление на активиРешения за управление на активиРешения за управление на активи Решения за недвижими имотиРешения за недвижими имотиРешения за недвижими имоти Решения за капиталови пазариРешения за капиталовите пазариРешения за капиталовите пазари Решения на CBDCCBDC решенияCBDC решения

Натиснете

    Голямата финансова клирингова къща проучва Ethereum за управление на цифрови активи юли 2020 г. Как се токенизира € 350 млн. На недвижими имоти на Ethereum май 2020 г. Mata Capital и партньор на ConsenSys за платформата за недвижими имоти Blockchain Platform юли 2019 г.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector