Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Активирайте ръководството за залагане

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogCodefi Активиране

Активирайте ръководството за залагане

от Collin Myers, 11 декември 2020 г. Публикувано на 11 декември 2020 г.

aron visuals 3jBU9TbKW7o unplash

Това е официалното ръководство за залагане на SKL на Activate.

Притежатели на SKL токени, пребиваващи в приети юрисдикции вече може да използва Активирате платформа за залагане на SKL с различни валидатори. Това ръководство е пригодено за нови потребители на Activate, които не са участвали в стартирането на мрежата SKALE на Activate. Ако сте участвали в стартирането на мрежата SKALE на Activate, вижте ръководството за вземане и залагане и ръководството за заявяване и промяна на делегиране за повече информация.

Този документ е източникът на истината за инструкции как да залагате SKL на Activate. Всяка друга документация има шанс да бъде измамна и да не бъде одобрена от Activate или SKALE.

Моля, следвайте и нашите Telegram група и вижте SKALE Често задавани въпроси за повече информация и актуализации. Ако срещнете проблем, моля, свържете се с екипа за поддръжка на клиенти на https://activateteam.zendesk.com.

Приготвяме се да започнем

За да започнете, моля, стартирайте Активирайте приложението.

Преди да делегирате вашите токени, уверете се, че имате достатъчно ETH в регистрирания си портфейл, за да покриете разходите за газ, свързани с транзакциите.


СТЪПКА 1: Вземете SKL

Ако все още нямате SKL, можете да използвате MetaMask размества приспособлението за размяна в SKL. След като влезете в портфейла си MetaMask, кликнете върху бутона за суап. Това ще ви отведе до екрана (ите) по-долу, където можете да получите най-доброто изпълнение при смяна на ETH с SKL.

Моля, проверете адреса на маркера в etherscan, преди да замените маркерите на SKL, съществуват редица измамни пулове и маркери.

Правилният адрес е:

0x00c83aeCC790e8a4453e5dD3B0B4b3680501a7A7

Снимка на екрана 2020-12-10 в 2.40.53 PM.png

Снимка на екрана 2020-12-10 в 2.41.09 PM.png

Снимка на екрана 2020-12-10 в 2.41.40 PM.png

СТЪПКА 2: Придвижете се до таблото за управление на SKL

След като пристигнете на сайта за активиране, от дясната страна ще видите карта, която ви подканва да „Започнете да залагате SKL“. След като щракнете върху бутона, ще бъдете насочени към таблото за управление, където можете да видите различните валидатори, поддържани в Активиране на пазара. Не е необходимо потребителите да създават потребителски акаунт, за да заложат своите SKL токени.

Снимка на екрана 2020-11-30 в 1.50.25 PM.png

СТЪПКА 3: Свържете портфейла

След като се озовете на страницата на таблото за управление в горния десен ъгъл, ще видите икона „свързване на портфейла“. След като щракнете, ще бъдете подканени да свържете избрания от вас портфейл. Ако използвате Ledger, уверете се, че приложението Ethereum е отворено, преди да се свържете с MetaMask.

Снимка на екрана 2020-11-30 в 1.56.00 PM.png

СТЪПКА 4: Изберете валидатор

След като свържете портфейла си, ще можете да превъртите списъка с валидатори, които в момента приемат делегиране в мрежата SKALE. Днес Activate поддържа делегиране на 18 различни валидатори и ви позволява да участвате в множество валидатори, ако решите. Ако делегирате на множество валидатори, не забравяйте, че това ще удвои разходите за газ. 

Ако се интересувате да научите повече за всеки валидатор, щракнете върху логото му, за да видите падащ екран. В това падащо меню ще намерите подходяща информация за всеки валидатор и важна информация за контакт в случай, че трябва да се свържете с избрания от вас валидатор (и) за поддръжка.

След като изберете избрания от вас валидатор (и), кликнете върху синия бутон „Залог“, който виждате от дясната страна на екрана, за да започнете процеса на делегиране.

Снимка на екрана 2020-11-30 в 14.00.11 PM.png

СТЪПКА 5: Как работи залагането на SKL

След като щракнете върху синия бутон „Залог“ с избрания от вас валидатор, ще бъдете подканени с екрана по-долу, преди да влезете в потока на делегиране. Важно е да прочетете внимателно съдържанието на този екран тъй като ще обясни нюансите на залагане с валидатор в мрежата SKALE. Препоръчваме ви да заложите вашите SKL токени 5-7 дни преди началото на следващата епоха. След като прегледате екрана по-долу, моля, щракнете върху „Заложи моите първи SKALE токени“, за да влезете в потока на делегиране.

Снимка на екрана 2020-11-30 в 2.05.43 PM.png

СТЪПКА 6: Попълнете формуляра за искане за делегиране

След като влезете в потока на делегиране, трябва да започнете, като въведете сумата SKL, която искате да заложите от общия си баланс. След като въведете сумата на залога си, ще трябва да изберете периода на залагане. Засега мрежата SKALE предлага само 2-месечни периоди на залагане (това ще бъде избрано автоматично за вас). През следващите месеци промените и / или допълненията към периодите на залагане ще бъдат решени чрез гласуване на притежателя на токени на SKALE Network. Дотогава това позволява на всички притежатели на символи, независимо от размера или заключването, да получават същите% стимули за подпомагане на защитата на мрежата.

И накрая, моля, прегледайте Общите условия, които включват допълнителни подробности относно правилата за услугата и нарязването, приложени от избрания от вас валидатор, който е свързан в долната част на екрана. Тези условия трябва да бъдат приети, преди да подадете заявката.

След приключване на тези три стъпки екранът ви трябва да изглежда като изображението по-долу. Моля, щракнете върху „продължи“, за да завършите процеса на делегиране.

Снимка на екрана 2020-12-07 в 12.24.38 PM.png

СТЪПКА 7: Подайте заявка за делегиране

След като щракнете върху „продължи“, ще видите обобщение на вашата заявка за делегиране в горната дясна част на екрана за окончателен преглед, преди да делегирате вашите токени. След като сте готови да продължите, кликнете върху ‘Stake SKL to Validator’, който ще активира портфейла ви и ще ви представи заявка за потвърждение. Моля, уверете се, че имате достатъчно ETH в портфейла си, за да платите за транзакцията за делегиране.

Снимка на екрана 2020-12-07 в 12.24.55 PM.png

След потвърждаване на транзакциите във вашия портфейл, ще ви бъде представен обобщен екран на вашата заявка за залагане и следващи стъпки. Моля, не забравяйте, че валидаторите трябва да приемат вашето делегиране преди следващата епоха, преди да бъдете напълно делегирани и готови да спечелите награди. Препоръчваме ви да изпратите заявката си за делегиране 5-7 дни преди началото на следващата епоха, за да сте сигурни, че валидаторите имат достатъчно време да приемат.

СТЪПКА 8: Управление на баланса на залагането

Ако по всяко време искате да прегледате салдата си, кликнете върху ‘Token Inventory’ в главното табло за управление, за да отидете на страницата на портфолиото си. Тук ще видите преглед на чакащите ви заявки за залагане, SKL баланс и обобщение на залагането.

Снимка на екрана 2020-11-24 в 8.32,50 ч. (1) .png

Честит залог!

Екипът за активиране на Codefi

Децентрализирани мрежи DeFiNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector