Автоматизиран генератор на конвертируеми бележки: Генератор на правни документи | # Правни инструменти

Добре дошли в ConsenSys (“ConsenSys”) Правен инструментариум за микросайтове и генератори на документи (“Микросайт”). С достъп до или използване на този Microsite, вие посочвате, че сте прочели и разбирате тези Условия за използване на Microsite и нашата Политика за поверителност и бисквитки (заедно „Условията за ползване“), потвърждавате, че всички Условия за използване се отнасят за вашата употреба от този микросайт и се съгласявате да бъдете обвързани с Условията за ползване. Трябва да приемете тези Условия за ползване, за да използвате Микросайта. Ако имате въпроси относно Условията за използване, незабавно спрете всякакво използване на Microsite и се свържете [имейл защитен]. Тези Условия за ползване могат периодично да се променят без предизвестие, така че трябва да проверявате Условията за ползване преди всяка употреба на Microsite. Когато Условията за ползване се променят, датата на последната редакция ще се появи в горната част на тази страница.

А. Няма правни услуги или отношения между адвокат и клиент

Въпреки че Microsite е онлайн правен портал, който предоставя на потребителите правна информация и достъп до определена самопомощ, „попълнете празни“ формуляри, той не е заместител на правния съвет от квалифициран адвокат. Предоставеното съдържание и документите, генерирани чрез Microsite, са само за информационни цели и може да не са подходящи за вашите уникални данъци, бизнес или други специфични обстоятелства. Не трябва и не сте упълномощени да разчитате на Microsite като източник на правен или данъчен съвет. Използването на Microsite не създава никакви отношения между адвокат и клиент между вас и ConsenSys.

Г. Информация, предоставена на микросайта

Ще бъдете подканени да предоставите определена информация за генериране на материали с помощта на Генератора на документи. Предоставяйки информация на Генератора на документи, вие заявявате и гарантирате, че имате всички необходими права и правомощия да предоставяте такава информация и че такава информация не е поверителна. Използването ни на такава информация е предмет на нашата Политика за поверителност и бисквитки. ConsenSys не може да гарантира сигурността на такава информация или материалите, генерирани от Генератора на документи, и не можем да гарантираме, че такава информация или материали няма да бъдат изтрити, загубени или без грешки.

Д. Без гаранции и ограничение на отговорността

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МИКРОСАЙТА И НА ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ, ГЕНЕРИРАНИ ЧРЕЗ МИКРОСАЙТА Е ИЗЦЯЛО НА ВАШ СИ РИСК. Информацията, предоставена на Microsite, и документите, генерирани чрез Microsite, се предоставят „такива, каквито са“, без каквато и да било гаранция, изрична или подразбираща се, включително без ограничение, гаранции за продаваемост, годност за определена цел или ненарушаване. Някои юрисдикции не позволяват изключването на подразбиращи се гаранции, така че тези изключения може да не се отнасят за вас.

ConsenSys периодично добавя, променя, подобрява или актуализира информацията и документите на Microsite без предизвестие. ConsenSys не е задължен да актуализира материалите на Microsite или да Ви уведомява за каквито и да било правни промени. ConsenSys не поема отговорност или отговорност за грешки или пропуски в съдържанието на Microsite.

Резултатите, получени чрез използването на Microsite, ще зависят най-вече от информацията, въведена от вас в Генератора на документи. Използвайки Microsite, вие се отказвате от всякакви права или искове, които може да имате срещу доставчиците на ConsenSys или всяка друга страна, участваща в създаването, производството или доставянето на съдържанието на Microsite (заедно „Доставчиците на съдържание“). При никакви обстоятелства и при никаква правна теория доставчикът на съдържание не носи отговорност пред вас или което и да е друго лице за каквито и да било преки, косвени, специални, случайни или последващи щети от какъвто и да е характер, произтичащи от вашия достъп до или използването на Microsite.

F. Съответствие на IRS Circular 230

За да гарантираме спазването на Министерството на финансите и регламентите на IRS, ние Ви информираме, че всяко обсъждане на данъчни въпроси или всякаква друга информация на Microsite или във всякакви документи, разглеждани или генерирани чрез Microsite, не е предназначено да се използва и не може да се използва за целта на (i) избягване на санкции, които могат да бъдат наложени съгласно Кодекса за вътрешни приходи или (ii) популяризиране, маркетинг или препоръчване на друга страна на всяка сделка или въпрос, разгледани тук.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map