Blockchain Keynote Speaker на Core Blockchain Technology & Business

Авив Лихтигщайн е лидер на мисли и предприемач с богат опит в изграждането на корпоративни продукти, използващи Big Data & Изкуствен интелект. Освен това е основател и главен изпълнителен директор на 101Blockchains.com – един от водещите портали за блокови вериги в света. Авив е ръководител на висше ниво с повече от 12 години опит в различни области, играещи технически, оперативни и бизнес ориентирани роли. Той има огромно ниво на опит в стартирането, управлението и развитието на проекти и програми за множество бизнес модели. Тези индустрии и технологии включват реномирани стартиращи компании от Fortune 500 и Авив ги насочи към пътя на успеха със своята остроумие и блясък. Освен тези, Авив има доказан опит в създаването, изграждането и управлението на екипи за разработване на продукти и бизнес. Освен това той е страстен пътешественик и запален триатлонец на Ironman.

Основна технология за високоговорители Blockchain

iCEE.fest: UPGRADE 100, 2019

Индустриите се променят с експоненциална скорост и Blockchain Technology е важен елемент в играта. Blockchain не само революционизира финансовия сектор, но и други големи сектори като държавни услуги, вериги за доставки, здравеопазване, търговия на дребно, интернет на нещата и много други. Например ОАЕ се опитват да интегрират технологията във всеки сектор на Дубай. Целта е да го превърнем в първия град, който ще работи единствено на Blockchain до 2020 г..

Blockchain е уникална технология, която премахва необходимостта от всякакви посредници и създава децентрализирана структура, овластяваща всички потребители. Данните вече са новата валута и Blockchain може ефективно да бъде начин за събирането им. Enterprise Blockchains, от друга страна, се очаква да достигне индустрия на стойност 3,1 трилиона долара до 2030 г. Формирането на новата форма на интернет също е в ръцете на технологията за разпределена книга. Като основен лектор на Blockchain, опитът на Aviv се върти около тези основни концепции, подготвящи проницателни сесии.

Blockchain Keynote Speaker

Blockchain Technology World, Лондон 2019

Визионер на блокчейн бизнеса & Технология

Основният проблем е в централизираните наследени мрежи в типичния бизнес свят. Всеки вид бизнес зависи от тази дефектна архитектура. В резултат на това обикновените хора плащат цената. Не само технологията Blockchain революционизира тези мрежови системи, но също така отваря възможността за безброй нови пазари, спестявайки трилиони долари в дългосрочен план.

Най-добрият блокчейн говорител 2020

Mobilefest, Истанбул 2019

Това означава, че технологията Blockchain може да бъде едновременно благословия и проклятие за типичните бизнес модели, тъй като с времето ще ги прекрои. Възможностите обаче са огромни. Ето защо безброй индустрии и стартъпи инвестират в тази технология за по-големи възможности. Говорителят на Blockchain Technology Aviv се фокусира върху специфичните характеристики на Blockchain Technology и как би настъпила трансформацията. Той също така ще хвърли светлина върху основните проблеми и как индустриите наистина могат да се справят с новата промяна. Докато другите най-добри блокчейн говорители са склонни да усложняват нещата, Авив предпочита да разбива нещата с по-прости думи, които са приятни за масовите хора.

блокчейн основен лектор авив лихтигщайн

Фондова борса в Тел Авив


Основен лектор на блокчейн, Авив също споделя кои индустрии ще се променят радикално с течение на времето, като –

  • Държавни служби
  • Вериги на доставки
  • Здравеопазване
  • Застраховка
  • На дребно и много други.

По-нови резултати

Очевидно е, че когато влезе в действие нова технология, повечето хора всъщност не знаят как да се справят с нея от самото начало. Индустриите обаче се научават да го интегрират по-успешно, след като виждат какво правят другите и след това го променят за подобряване на пазарните си резултати. Точно как се развиват нещата в момента с технологията Blockchain. Пазарите се опитват да знаят повече за трансформацията на блокчейн, но поемането на грешни завои завършва с неуспех.

Въпреки това, Aviv като един от най-добрите говорители на блокчейн представя въпроса с прости думи и говори за предизвикателствата пред приемането на Blockchain, пред които може да се изправи бизнесът. Той също така анализира необходимите средства за всяка успешна организационна блокчейн трансформация, която би помогнала за поддържане на ситуацията.

Горен високоговорител на блокчейн

Промяна на здравеопазването, 2019

Последици от Enterprise Blockchains

Това е един от дългосрочните ефекти на технологията Blockchain. Доста иронично е как предприятията, които са най-застрашени от него, са тези, които инвестират в него. Много предприятия виждат тази технология, за да променят напълно начина си на управление на бизнеса. Те не са напълно погрешни. Blockchain притежава основните характеристики, за да добави повече стойност към всички свои сектори, давайки им повече пространство за развитие.

В днешно време различните организации трябва да се справят с огромно натоварване на проблеми с управлението на данни и транзакции за стабилно ниво на растеж. Този сценарий създава предизвикателства на ниво предприятие, които се справят със сложността, прозрачността и проблемите на сигурността. Например фалшивият пазар е единствено отговорен за поемането на над 7,5 млрд. Долара приходи всяка година само в САЩ. С напредването на технологията Blockchain вече е в състояние да обработва по-големи обеми от сложни данни и транзакции. По-добрият стратегически модел на предприятието ще им помогне да преодолеят тези предизвикателства.

С помощта на Enterprise Blockchains в комбинацията те вече могат най-накрая да получат справедливия си дял на бъдещия пазар. Имайки това предвид, основният лектор на Blockchain, Авив разработва най-добрия тип Blockchain Technologies, най-подходящ за определени организации. Той изследва и други решения като доставчици, предлагащи Blockchain като услуга, и Enterprise Blockchain платформи. Нещо повече, възможни случаи на употреба и предизвикателства на цялата концепция се споделят в основната сесия на лекторите на Blockchain.

Основен говорител на блокчейн 2019

Digital Enterprise Show, Мадрид 2019

Технология на разпределената книга – Истинският играч за промяна

Авив изгражда основната си програма за високоговорители Blockchain, като обхваща и други фактори. Blockchain има справедлив дял от недостатъци. Ето защо по това време мнозина не желаят да възприемат технологията. За да се справи с въпроса, Авив също така представя общия термин „Технология на разпределената книга“ и неговите влияния.

Технологията на блокчейн е само малка част от технологията за разпределена книга. Хората често бъркат тези два термина и го използват взаимозаменяемо. Но това не е целият случай тук. Освен Blockchain, има много повече разпределени Ledger Technologies, напълно оборудвани, за да поемат тежестта на световния пазар. В основната си програма за високоговорители Blockchain Aviv иска да се увери, че ще премахне объркването от тези два термина и ще хвърли повече светлина върху DLT. В сесиите на високоговорителите на технологията Blockchain той изучава различните видове и изследва техните индивидуални характеристики. Освен да обясни какво означава DLT, той също обхваща водещите платформи за определена технология в основната сесия на високоговорителите на блокчейн. Някои от тях включват:

Web 3.0 и бъдещето на Интернет

Интернет няма да остане невредим и от технологията Blockchain. Досега хората са запознати с Web 1.0 и Web 2.0. Тези две са базирани на типичната архитектура клиент-сървър и са твърде недостатъчни. Този тип модел прави личната информация на потребителите податлива на злоупотреба. Но с новия интернет „Web 3.0“ всичко ще премине към децентрализация, което го прави по-ориентиран към потребителите. Хората ще получат по-сигурен и прозрачен начин за свързване с любимите си платформи.

Лектор по технологията Blockchan

Tech Week Франкфурт, Германия, 2019

Това ще прекрои бъдещето на интернет и ще бъде напълно различно от това, с което хората са свикнали. Въпреки това, Blockchain Technology ще формира интернет чрез Web 3.0, което го прави по-бърз и по-добър. Aviv, като един от най-добрите говорители на Blockchain, се занимава с този проблем и отбелязва разликите от предишните поколения интернет. За да се изясни повече, основният говорител на блокчейн очертава слоевете на архитектурата, намеквайки как може да изглежда крайният резултат.

Blockchain Technology все още трябва да извърви дълъг път. Това са само ранните етапи на тази революция. Авив винаги актуализира всички свои изследвания и проучвания за програмата за високоговорители Blockchain Technology с най-новите разработки.

Освен това, основната програма за високоговорители Blockchain също съдържа вероятното бъдеще на интернет и как да изградим устойчива екосистема.

ДА! Искам да имам Авив като лектор

Нека се свържем и да разберем как можем да ви помогнем да придадете нова стойност на вашата организация

Можете също да ни изпратите имейл директно-> свържете се на 101blockchains.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map