CapBridge Group стартира частна борса за ценни книжа на Ethereum

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

CapBridge Group стартира частна борса за ценни книжа на Ethereum

Подкрепен от ConsenSys, 1-обмен на активирани от ers акредитирани инвеститори с достъп до търгуеми частни акции на публична блокчейн. Инвеститорите с цифрови портфейли вече могат да търгуват и проследяват новия и регулиран клас активи. От ConsenSys 10 юли 2019 г. Публикувано на 10 юли 2019 г.

1обмен

Сингапур  Първите търгуеми частни ценни книжа вече са достъпни на 1обмен (1X), което е „на живо“ в публичната мрежа Ethereum. Акредитирани инвеститори вече могат да имат достъп и да проследяват новия клас активи на търгуемите частни акции по сигурен начин чрез своите цифрови портфейли.

Базиран в глобалния финансов център на Сингапур, 1X е лицензиран и регулиран от Паричния орган на Сингапур. Частната борса е първата в света регулирана частна борса за ценни книжа, изградена върху публична блокчейн. С 1X компаниите имат сигурна опция за изброяване на частни акции за достъп до глобалната ликвидност. Частният листинг позволява на компаниите финансова гъвкавост, като изброяват част от собствения си капитал, без високите разходи за конвенционални изходи като IPO или M&A.

За инвеститорите, особено тези с цифрови портфейли, които вече са активни на борсите на DLT, те вече могат да получат достъп до силно търсен и регулиран клас активи на търгуеми частни акции, изброени в 1X. Изграден на публичната мрежа на Ethereum, 1X използва глобален пул за ликвидност и предлага на инвеститорите възможности да инвестират в компании с висок растеж чрез частни акции.

Първият списък на 1X е Aggregate Asset Management Pte Ltd, мениджър на бутикови фондове за азиатски акции. След съобщението, че 1X ще регистрира и проследява инвестиционните дялове в публичен Ethereum, използвайки модифицирани токени ERC20, AAM стартира кампанията си за набиране на средства на 4 май 2019 г. и събра целевата си сума от 5,2 милиона S $ в рамките на шест седмици.

Джоузеф Любин, основател на ConsenSys и съ-създател на Ethereum, каза, „Успешното изброяване на първата партида от търгуеми частни акции на 1X е пробивна стъпка в реализирането на визията за използване на публичния Ethereum като глобален слой за финансово сетълмент. Безграничен селищен слой е основополагащ за една по-отворена световна икономика и по-единна глобална финансова система. “

„1X е един от няколко важни проекта, които наскоро демонстрираха как традиционните бизнеси и пазари преминават към използването на децентрализирана протоколна технология и по този начин преосмислят как по-добро доверие може да се внесе в системите, обслужващи техните клиенти.“ продължи той.

Дарен Франкел, директор за операцията на ConsenSys в Сингапур, коментира: „Уникалната способност на блокчейна да подобри видимостта и да намали триенето, като същевременно гарантира, че надзорът е капсулиран в 1Х. Ние показваме как използването на публични блокчейн може да бъде от полза за финансовите пазари, създавайки стойност за инвеститорите, емитентите и регулаторите на пазара. “

Choo Haiping, главен изпълнителен директор на 1X, сподели: „С 1X компаниите и инвеститорите вече имат достъп до ликвидност с лекота и сигурност. Търгуемите частни акции помагат да се диверсифицират инвестиционните портфейли с техния потенциал за възвръщаемост, по-висок от пазара, и ликвиден характер. Компаниите, търсещи частна регистрация на 1X, могат да се насладят на най-доброто от двата свята – да се докоснат до доходоносния пазар на частен капитал, като същевременно останат частни за оптимален растеж. ” 1X вече помага на повече компании да изброяват и проучва партньорства с други финансови институции и борси, за да увеличи достъпа до глобален пул на ликвидност.

Отказ от отговорност: Това не е реклама, която прави оферта или привлича вниманието към оферта или планирана оферта. Услугите 1exchange и CapBridge са ограничени до „институционални инвеститори“ и „акредитирани инвеститори“ (както е определено в Закона за ценните книжа и фючърсите (Cap. 289) на Сингапур).


За 1 обмен:

Асоциираният субект на CapBridge 1exchange („1X“) е регулирана частна борса за ценни книжа, която предоставя на инвеститорите уникална платформа за търговия за покупка и продажба на частни ценни книжа по регулиран, централизиран и прозрачен начин. 1X предоставя по-лесен и гъвкав начин за отключване на акционерната стойност и рециклиране на капитала за частни компании. 1X е предназначен за частни оперативни компании, които търсят капитал или се подготвят за ликвидни събития; дружества със закъсняла държава, подкрепяни от рисков капитал с акционери и служители, които се стремят да монетизират своите дялови участия; и семеен бизнес, който се стреми да диверсифицира акционерната база или планира преходи за управление. Нашата платформа позволява на професионални инвеститори и собственици на бизнес да търгуват на и извън позициите си. 1X има признат лиценз за оператор на пазара и се регулира от Паричния орган на Сингапур. Сингапурската борса (SGX) е стратегически партньор и акционер.

За повече информация относно 1X посетете www.1x.exchange.

Относно CapBridge:

CapBridge управлява глобална инвестиционна синдикална платформа за частни възможности. Платформата за синдикиране на съвместни инвестиции CapBridge обслужва компании за растеж от среден до късен етап и фондовете, които се фокусират върху тях. Нашият модел за съвместно инвестиране е изграден с оглед на инвеститорите. Първо предлагаме възможности да водим инвеститори, които използват своите специфични познания в бранша, за да извършват надлежна проверка, да договарят инвестиционни структури с добавена стойност и да управляват позициите си в портфейла до желания изход. След това отваряме същите възможности за съинвеститорите, тъй като те се възползват от експертизата на водещите инвеститори в специфични области на индустрията и усърдната работа. Съинвеститорите се подписват със същите условия като водещите инвеститори и реализират по-добре коригирана възвръщаемост на риска и по-вероятно излизане. Компаниите се възползват от работата с водещи инвеститори, които разбират добре своя сектор и могат директно да добавят стойност, както и разширяване на акционерната база със съинвеститори, които могат да добавят мрежова свързаност и да съдействат за по-успешен списък по-нататък. Процесът на съвместно инвестиране се провежда по електронен път на нашата интелигентна платформа, която работи непрекъснато, за да съответства на сделките с инвеститорите и да улеснява процеса на сделката. CapBridge има лиценз за услуги на капиталовите пазари и се регулира от Паричния орган на Сингапур. Сингапурската борса (SGX) е стратегически партньор и акционер.

За повече информация относно платформата за съвместно инвестиране CapBridge посетете www.capbridge.sg.

За ConsenSys:

ConsenSys трансформира сегашната ни цифрова архитектура към по-отворен, приобщаващ и сигурен интернет на стойност, обикновено наричан Web3. С по-надеждна интернет архитектура, ние помагаме на отделни лица, предприятия и правителства да отключат нови бизнес модели и стойност, да постигнат ефективност чрез споделена ИТ инфраструктура и да използват авангардни криптографски методи за защита на данните на частните потребители. Постигаме това чрез нашия уникален глобален бизнес, разработващ блокчейна Ethereum, състоящ се от рисков фонд и стартиращ инкубатор, консултантско звено Enterprise Ethereum и образователна академия.

Контакт с медиите [имейл защитен]

Капиталови пазари Бюлетин Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Адрес на електронната поща Ексклузивно съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейнРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейн

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map