Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Codefi Activate стартира приложение за съхранение на Filecoin

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogCodefi Активиране

Codefi Activate стартира приложение за съхранение на Filecoin

от Джеймс Бек 20 октомври 2020 г. Публикувано на 20 октомври 2020 г.

Екранна снимка на 20 октомври 14 28 30

Уеб приложението и API на Filecoin Storage, задвижвани от Codefi Activate, позволяват откриване на цените за децентрализирано съхранение.

Днес Codefi Активиране стартира Съхранение на Filecoin да осигури най-добрия изглед на пазара за децентрализирано съхранение на Filecoin, достъпен чрез уеб приложение, както и API. Целта е да се направи откриването на цените за съхранение в мрежата на Filecoin просто и прозрачно.

Приложението Filecoin Storage се състои от прост пазар с възможност за търсене, който позволява на участниците в екосистемата да получат пълна картина на пазара за съхранение на Filecoin и позволява на клиентите да филтрират, сортират и намират най-добрите майнери за техните нужди. Майньорите на Filecoin, които предлагат услуги за съхранение на данни, могат да използват приложението, за да обявят цените и наличността си на пазар, преглеждан от клиенти, които се ангажират с миньори за съхраняване и извличане на данни чрез сделки за съхранение.

Как работи пазарът за съхранение на Filecoin

Filecoin е партньорска мрежа, която съхранява данни, с вградени икономически стимули, за да гарантира, че файловете се съхраняват надеждно с течение на времето. Децентрализираното съхранение е критичен елемент от стека Web3, а платформата за съхранение на Filecoin на Codefi Activate ще улесни активен пазар за ценообразуване и закупуване на съхранение в родната криптовалута на Filecoin, FIL. 

В Filecoin потребителите плащат на миньори за съхранение, за да съхраняват своите файлове. Майньорите пускат софтуер и хардуер, за да съхраняват файлове за клиенти и получават компенсация за това. Всеки, който иска да съхранява своите файлове или да получи пари за съхранение на файлове на други потребители, може да се присъедини към Filecoin. Наличното хранилище и ценообразуването не се контролират от нито една компания. Вместо това Filecoin улеснява отворените пазари за съхранение и извличане на файлове, в които всеки може да участва. 


Разгледайте приложението Filecoin Storage на Codefi Activate

Filecoin Storage предоставя пълен изглед на пазара за съхранение на Filecoin, достъпен чрез уеб приложение, както и API. Приложението заявява всички активни майнери и съхранява съответната информация, включително идентификационния номер на акаунта на миньора, капацитета за съхранение, който предлагат, месечната цена на гибибайт, тяхното местоположение и оценка на репутацията.

Екранна снимка на 20 октомври 14-28-30.png

Репутацията е резултат, който представя ефикасността на доставчиците на хранилище: способността им да осигуряват големи количества съхранение, да поддържат нули до ниски грешки, да извършват сделки и да поддържат конкурентни цени. Резултатът е по скала 0-100, където резултат 0 отразява неуспешен доставчик на хранилище, а резултат 100 представлява най-добрия възможен резултат. В резултата са включени броят на проверените активни сделки, грешки, наличната предлагана мощност за копаене и исканата цена за съхранение на миньора спрямо средната цена, предлагана в мрежата. 

Текущата версия на оценката за репутация е просто претеглено изчисление въз основа на: 

Екранна снимка на 20 октомври 16-01-21.png

Потребителите, които търсят място за съхранение, могат да направят запитване към пазара и да проучат конкретен майнер, за да научат колко успешни сделки е обработил майньорът, грешките, които са преживели, и дори да създадат „сделка за съхранение“ директно от приложението. След това сделката за съхранение може да бъде подадена чрез клиент на Lotus и, ако бъде приета, да започне активен договор в мрежата на Filecoin.

Екранна снимка на 20 октомври 14-33-33.png

Следващи стъпки

Codefi Activate е развълнуван да допринесе за историческото стартиране на Filecoin и е готов да подкрепи и да се ангажира с общността! Моля, протегнете ръка ако имате въпроси или искате API достъп до данните за съхранение на Filecoin. И следете за пускането на моста DeFi по-късно това тримесечие.

Filecoin Storage вече е на живо!

Основната мрежа на мрежата Filecoin стартира миналата седмица и пазарът на Filecoin Storage вече е достъпен за използване в Codefi Activate. 

Вижте пазара за съхранение на FIL

Всичко за Codefi Активиране

Codefi Activate е платформа, която улеснява стартирането на децентрализирани мрежи и ускорява участието на потребителите в мрежата. Неговата мисия е да премахне сложността на участието в децентрализирани мрежи, като улесни взаимодействията между мрежови потребители, активисти и създатели. Таблото за активиране предоставя на потребителите макроикономически преглед на конкретната мрежа. Това табло отличава и представя информация за мрежата на живо, така че потребителят може да разбере какво следващо действие да предприеме със своите токени.

Съобщение на клиента DeFiFilecoinFilecoin StorageNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector