Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

ConsenSys Codefi обявява залагащ пилот на Ethereum 2.0 с 6 членове

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogCodefi

ConsenSys Codefi обявява залагащ пилот на Ethereum 2.0 с 6 членове

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport и Trustology се присъединяват към Codefi Staking Pilot Program, получават ранен достъп до решението за залагане Ethereum 2.0 от ConsenSys 16 юни 2020 г. Публикувано на 16 юни 2020 г.

Съобщение за пресата на Codefi Staking

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport и Trustology се присъединяват към Codefi Staking Pilot Program, получават ранен достъп до решението за залагане Ethereum 2.0 

ЛОНДОН, 16 юни 2020 г. – ConsenSys Codefi пуска платформа за залагане като услуга Ethereum 2.0 с институционална функционалност за борси, попечители, фондове, портфейли и други потенциални клиенти. Днес Codefi разкри първата си партида участници в пилотната програма, предназначена да включва обратна връзка и заявки за функции, докато проектира и изгражда Codefi API за залагане преди старта на Ethereum 2.0. Чрез завършването на пилотната програма партньорите придобиват по-задълбочено разбиране за Ethereum 2.0 и имат възможността да бъдат първи на пазара, предоставяйки на своите клиенти възможности за залагане на Ethereum 2.0. 

Codefi Staking е изграден върху надежден софтуерен стек, създаден от ConsenSys. Мисията е да се осигури API за институционален клас с лесен и ефективен достъп до мрежата Ethereum 2.0, за да се даде възможност на предприятията безопасно и изгодно да се ангажират със следващата фаза от развитието на Ethereum.

Подготовка за надстройка на протокол

С първата фаза, която се очаква да стартира през 2020 г., Ethereum 2.0 отбелязва дългоочакваното надграждане до публичната мрежа на Ethereum. Стартирането на Ethereum 2.0 е особено важно в сравнение с минали надстройки поради внедряването на механизъм за консенсус Proof of Stake, който отдалечава мрежата от съществуващата архитектура Proof of Work. С Proof of Stake мрежа от валидатори ефективно поставя депозит от 32 ETH в специални акаунти в мрежата, като гаранция, че ще следват и прилагат мрежовите правила. Ethereum 2.0 ще остане децентрализиран и всеки, който желае да заложи 32 ETH, може да стане валидатор (за стартиране на Ethereum 2.0 са необходими минимум 16 384 валидатори, залагащи 524 288 Eth).

За хората, които притежават ETH, Proof of Stake бележи по-приобщаващ начин за поддържане на сигурността на мрежата Ethereum 2.0 в сравнение с Proof of Work, заедно със сравнително високи награди за участниците. И все пак за обикновения крипто ентусиаст залагането може да бъде сложно; следователно платформи като борси, фондове и портфейли, предлагащи залагане, ще бъдат разграничени от конкурентите си при намаляване на бариерите пред участието в мрежи за залагане.

„Някои от рисковете, свързани със стартирането на вашия собствен валидатор, включват кражба или загуба на ключове за теглене, неправилно прехвърляне на средства към договора за депозит Eth 2 и да не говорим за провали в хардуерната или интернет свързаността, които водят до загуба на награди от валидатора. С ConsenSys Codefi ключовете за валидатор се съхраняват в защитено хранилище с възможност за онлайн подписване и ще има множество слоеве на вратари, които проверяват транзакциите, предотвратявайки неоторизирано използване. Знаем значението на включването на толкова много валидатори в Ethereum 2.0 и поради тази причина сме изградили решение до ключ, което позволява на големи борси и институционални криптофондове да имат винаги включена и надеждна точка за достъп, за да залагат ETH, който притежават за своите клиенти, ”, Каза Тим Лоу, продуктов ръководител на Codefi Staking. 

Пилотна програма за залагане на Codefi

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport и Trustology са първите компании, които се присъединяват към пилотната програма на Codefi Staking.


„С залагането на Binance потребителите могат да получават награди за залагане, без да се налага да настройват възли или да се притесняват за минимални суми за залагане, продължителност на времето или някакъв улов. Потребителите заслужават наградите, които техните монети могат да им спечелят. С евентуалното стартиране на Ethereum 2.0, ние сме развълнувани да подкрепим залагането на всички наши притежатели на ETH на Binance “, каза Чангпенг Джао (Чехия), главен изпълнителен директор на Binance.

„Надстройването на Ethereum до доказателство за участие ще бъде ключов момент както за Ethereum, така и за екосистемата Web 3.0. Очакваме с нетърпение да си партнираме с ConsenSys, тъй като те подкрепят технологичната прогресия, а DARMA се справя с финансовото въздействие на ETH заключени активи и награди, залагащи чрез замяна на залози и обезпечение “, каза Джеймс Слазас, главен изпълнителен директор на DARMA Capital.

Алекс Батлин, „Ние вярваме, че ETH2.0 представлява стъпкова промяна за децентрализирано финансиране, както по отношение на ефективността, така и по отношение на мащабируемостта, която ще оглави дългоочакваното масово приемане, заедно с възможността да спечелите лихва върху ETH чрез залагане. ETH2.0 извежда на преден план необходимостта от сигурни банкови решения, но бързи решения за попечителство. Благодарение на нашия потребителски фърмуер HSM в HSM, ние сме в състояние да водим пазара, предлагайки бързо и мащабируемо решение за портфейл за попечителство както за инвеститори, които искат да залагат на ETH2.0, така и за валидатори, участващи в операции по залагане. “

ConsenSys Codefi предлага гъвкави функции и услуги

Codefi Staking ще предлага директна интеграция на API или белязан потребителски интерфейс, като предоставя подробни показатели и отчитане, като същевременно осигурява минимум 99% време за работа за валидатори, потвърждаващи блокове на Ethereum 2.0. И най-важното е, че ще има 24/7 поддръжка и професионален екип за обслужване на клиенти. 

Codefi Staking е изграден с помощта на PegaSys Teku, клиентът Ethereum 2.0, който дава възможност на бизнеса да залага на следващото развитие на мрежата Ethereum. Написано на Java и поддържано от същия екип зад Hyperledger Besu, Teku улеснява предоставянето на услуги за залагане на бизнеса. Codefi Staking също ще подкрепи други клиенти на Eth2, за да поддържат гъвкавост и 99% ъптайм за валидатори, тъй като фазите на развитие на Eth2 продължават да се развиват. 

Програма за ранно осиновяване 

Codefi приема клиенти на Early Adopter за партньорство преди пускането на Ethereum 2.0 Beacon Chain. Ранните осиновители изпреварват конкуренцията с нисък риск, ниска бариера за влизане, за да предоставят обратна връзка за услугата, както и да се учат директно от Eth2 екипи, изграждащи следващото поколение Ethereum и да започнат да залагат ETH. За да се регистрирате, щракнете тук. 

#####

CodefiEthereum 2.0 Newsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector