Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

ConsenSys на Sibos 2019: 10 разговора за Enterprise Blockchain

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Contents

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogEvents и конференции

ConsenSys на Sibos 2019: 10 разговора за Enterprise Blockchain

Включително ексклузивни обяснители за предприятия, DeFi, търговско финансиране, консорциуми и други от ConsenSys 16 декември 2019 г. Публикувано на 16 декември 2019 г.

0 C5Qlxw2v0 pdpGkQ

ConsenSys присъства с 41-та годишна конвенция на Sibos на SWIFT тази година с пълна сила, за да представи най-новите технологии в блокчейн в предприятията и финансовия сектор. От консорциуми до децентрализирани финансови и капиталови пазари, участието на ConsenSys в дискурса на Sibos беше значително, може би с обявяването на продуктовия пакет ConsenSys Codefi – който осигурява блокчейн операционна система за финанси и търговия – събра най-много вълнение.

За пълна картина на най-новото в интегрираните с блокчейн интегрирани финтех и корпоративни решения, ние събрахме видео презентации с акценти, включително участници в ConsenSys от Sibos 2019. Тези дискусии включват всичко от основни общи прегледи като „Въведение в блокчейн за предприятия“ и „DeFi 101: Въведение в дигиталните активи и децентрализираното финансиране “, на практически дълбоки гмуркания, включително„ Модели за токенизация на Fiat-пари за плащания “и„ Взимане на регулирана разрешена мрежа за блокчейн за производство “- и можете да ги гледате изцяло днес.

Тази година пропусна Сибос? Не се притеснявайте, написахме пълен преглед на Sibos 2019 с анализ за бъдещето на финансите, технологиите и предприятията.

Какво е Сибос?

Sibos е световноизвестно ежегодно събитие, което събира над 300 изложители и 600 лектори, обръщащи се към тълпа от над 10 000 финансови експерти от цял ​​свят. Тази година Sibos представи индустрията, тъй като технологиите бързо трансформират традиционните финансови и търговски пазари към ера на пълна цифровизация и възникваща децентрализация.

„Финансовата индустрия претърпява изключителна промяна поради нови участници като Libra на Facebook и появата на технологии като крипто-активи.“ – Yawar Shah председател, член на борда на Swift

Насочете се към ConsenSys YouTube, за да видите пълния плейлист от панели


 

ConsenSys на Sibos 2019 Recap Video

На 41-тата годишна конвенция на Sibos на SWIFT тази година ConsenSys обяви продуктовия пакет Codefi, който осигурява блокчейн операционна система за финансови и търговски организации. ConsenSys проведе много панели, дискусии и ключови бележки, за да сподели как блокчейн технологията ще повлияе на финансовата индустрия през следващите години. 

 

Въведение в Enterprise Blockchain

Истории за успех, казуси за практическо използване и тайните зад преминаването от концепция към консорциум за малка част от времето и за малка част от цената за изправяне на корпоративни решения. Разберете стойността и въздействието на корпоративната блокчейн за вашия бизнес.

С участието на: Грейс Хартли – модератор, Тим Грант – главен изпълнителен директор на DrumG, София Лопес – съосновател и главен оперативен директор на Kaleido, Дан Хейман – програмен директор в PegaSys и Питър Бродхърст – съосновател и ръководител на инженеринг в Kaleido.

 

Бъдещето на собствеността и разпространението на данни за финансови услуги

 

Тим Грант, главен изпълнителен директор на DrumG, и Емануел Айду, ръководител на стратегията за разпределена книга в Credit Suisse, демонстрират на живо DrumG Titanium Network.

Научете как DrumG – с 10 глобални инвестиционни банкови партньори, представляващи над 40% от неповторимото представяне на глобалните договори за деривати – работят заедно за изграждането на бъдещето на собствеността и разпространението на данните на финансовите пазари.

 

Търговско финансиране на блокчейн

Сложната в световен мащаб, фрагментирана и на много места, все още базирана на хартия, индустрията за търговско финансиране е изправена пред предизвикателство да прави иновации или да прави технологични подобрения – и сега. Научете как блокчейнът вече се прилага като решение за индустрията за търговско финансиране от експерти в нововъзникващата област.

 

Блокчейн консорциуми

Погледнете отблизо консорциумите на живо и се потопете в успеха на тези проекти заедно с техните предизвикателства. Този панел изследва въпроси, включително: какво трябва да научи банковата индустрия от минали консорциуми? Колко голям е твърде голям? Как различните заинтересовани страни могат да подредят и стартират проекти?

 

Въведение в цифровите активи и децентрализираното финансиране – „DeFi 101“

Важно въведение и буква към цифровите активи и децентрализираното финансиране. Изследвайте еволюцията на банковото дело и финансите, използвайки блокчейн технологията. Научете за случаи на употреба и приложения, как да мащабирате стратегии около осиновяването и растежа, както и предимствата и недостатъците на децентрализиращото финансиране.

 

Токенизация на институционалните капиталови пазари

Научете за пътя на цифровите активи към приемане в глобални финансови институции, регулатори и централни банки. С течение на времето съществените ползи от блокчейн за предприятията стават ясни, заедно с броя ангажименти, водещи до производствени резултати през 2019 г..

 

Мисленето на новатора: Как да останем релевантни в ерата на цифровизацията

Научете се от онези, които са изпитали цифровизацията на индустрии от първа ръка, как да притежавате своя път на кариера и да се превърнете в нови роли и сектори, като използвате вашите умения и таланти.

С участието на: Камила Макфарланд – Модератор, Моника Сингър – ConsenSys Solutions, Lex Sokolin – Глобален сътрудник на Fintech в ConsenSys Codefi, Toon Leijtens – технически директор в komgo и Лори Кехоу – управляващ директор в ConsenSys Ireland.

 

Enterprise Blockchain Solutions: Случаи на използване в реалния живот

Потопете се по-дълбоко в корпоративните възможности на Ethereum. Научете за редица случаи в реалния живот с експерти, които са участвали в тяхното изпълнение и са изпитали от първа ръка бизнес възможностите, които са отключени чрез адаптирането на блокчейн в корпоративна среда.

 

Вземане на регулирана разрешена блокчейн мрежа за производство

Питър Мънингс, съосновател на Adhara, и Роб Доусън, инженер по протоколи в PegaSys, представят какво е необходимо за преместване на разрешени системи, базирани на блокчейн, в производството. Беседата включва примери за това как Adhara е изградила производствени системи на PegaSys Hyperledger Besu (известен преди като Пантеон). 

 

Модели за токенизация на пари за плащания

Присъединете се към Карлос Вивас от Академията ConsenSys за образователен преглед на токенизацията, използваща блокчейн технологията. Ключови случаи на бизнес употреба, обсъдени в това видео, включително #Libra (криптовалутата на Facebook), плащания с биометрични данни и международни плащания.

 

За да научите повече за Enterprise Blockchain, посетете ConsenSys Solutions

 

Абонирайте се за бюлетина на ConsenSys Enterprise

Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адрес Изключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Как да създадете социален токенУебинар

Как да създадете социален токен

Бъдещето на финансите Digital Assets и DeFiУебинар

Бъдещето на финансите: цифрови активи и DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector