ConsenSys представя Token Swaps за MetaMask

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

ConsenSys представя Token Swaps за MetaMask

Сравнете и разменете токените в MetaMask за най-доброто търговско изживяване в DeFiby ConsenSys 6 октомври 2020 г. Публикувано на 6 октомври 2020 г.

Макет на MetaMask 3

Днес ConsenSys представи MetaMask Swaps: функция за сравняване и размяна на токени директно в рамките на MetaMask, Най-популярният в света портфейл Ethereum и браузър Web3. Функцията първоначално е достъпна за потребителите на разширението MetaMask в браузъра Firefox и скоро ще бъде пусната в други браузъри и MetaMask Mobile. MetaMask се доверява на милиони потребители безопасно да съхранява и използва цифрови активи и сега предлага най-голямото разнообразие от токени на най-добрите цени в DeFi. Новата функция за суапове на токени извлича котировки в множество децентрализирани източници на ликвидност, за да гарантира, че потребителите получават това, което търсят, на най-добрата налична цена.

През последните месеци се наблюдава широкомащабно приемане на децентрализирани борси (DEX) от потребителите. В сравнение с централизираните борси, DEX могат да предлагат повече двойки при търговия, да имат достъп до по-голямо разнообразие от токени и да позволяват суапове без попечителство, които поддържат средствата по-сигурни. Потребителите на децентрализирани борси обаче често не получават най-добрата цена, когато е налице недостатъчна ликвидност, или ако определена децентрализирана борса няма най-добрата налична цена.

Преди това потребителите на MetaMask трябваше да се ориентират в много децентрализирани борси или агрегатори, които предлагат различни набори от токени на различни цени. Това не само е неудобно, но всеки токен трябва да бъде одобрен за търговия на всяко място поотделно, създавайки сложно и скъпо потребителско изживяване.

Новата функция за суапове на токени рационализира цялата налична ликвидност за подобрено и интегрирано потребителско изживяване – увеличаване на ефективността на Web3 и DeFi и допълнително позволява на крайните потребители да имат достъп до бързо нарастващата децентрализирана финансова система.

„MetaMask сега предлага най-доброто търговско изживяване в DeFi. Суаповете ще са от полза за тези, които активно използват MetaMask, както и за нови потребители, които търгуват на борси и агрегатори “, каза Джейкъб Кантеле, ръководител на продукта вMetaMask. „Вярваме, че по-голямата прозрачност и ефективност на DeFi на Ethereum ще доведе до по-добро мрежово изживяване за всички.“

MetaMask си сътрудничи с ConsenSys Codefi, за да се интегрираРазменете, AirSwap,И други водещи DEX и DEX агрегатори. Сътрудничеството е част от фокусирани усилия на ConsenSys за разработване на водещи софтуерни решения за търговията и децентрализираните финансови пазари, използвайки отворени протоколи.

Сравнете и разменете вътре в портфейла на MetaMask

  • Най-добри цени.DEX агрегаторите използват различни търговски стратегии, които водят до различни цени, в зависимост от актива и неговия размер. Чрез искане на цени от всички налични агрегатори, заедно с отделни маркет мейкъри, MetaMask гарантира, че всеки потребител винаги получава най-добрите цени в DeFi.
  • Най-дълбока ликвидност. Всеки агрегатор взаимодейства с редица различни източници на ликвидност. Всеки източник притежава ограничено количество ликвидност. Чрез извличане на поръчки от множество агрегатори, като Разменете, Размяна на въздух,U Кибер, U0xAPI, 1inch.exchange,Udex.agU, Paraswap,TotleИ частни пазарни участници, MetaMask има достъп до най-ликвидността в екосистемата DeFi.
  • Повечето жетони. Извличането на поръчки от множество агрегатори гарантира, че всеки потребител на MetaMask има достъп до всички налични токени в DeFi.
  • Нисък газ.Всеки агрегатор следва различен път за намиране на най-добрата търговия. За изпълнение на транзакцията всеки маршрут изисква различен размер на таксите за газ. MetaMask ще намери най-добрите цени и ще определи кой агрегатор е най-икономичен за дадена търговия.
  • По-малко одобрения.Потребителите вече не трябва да одобряват всеки маркер на множество агрегатори. С MetaMask потребителите одобряват всеки маркер само веднъж, намалявайки разходите за газ и опростявайки процеса на одобрение.
  • Интегриран UX. В допълнение към опростяването на процеса на одобрение, потребителите ще имат достъп до цялата ликвидност директно от потребителския интерфейс на MetaMask. Преди това потребителите ще трябва да посетят индивидуалния DEX или агрегатора и да навигират независимо от всеки потребителски опит. Чрез предоставяне на едно рационализирано изживяване, MetaMask позволява на потребителите както с усъвършенствани, така и с основни познания за Web3, да имат достъп до цялата екосистема.

Привеждане на по-добро DeFi изживяване в екосистемата Ethereum

Предоставяйки едно цялостно изживяване, MetaMask предоставя на потребителите на Web3 прозрението и инструментите, необходими за сърфиране и взаимодействие с цялата децентрализирана мрежа.


По-простото, рационализирано изживяване с MetaMask намалява сложността за нови потребители на маркери и улеснява приемането на DeFi. MetaMask позволява повече сделки по-ефективно, като осигурява оптимизиран път за всяка сделка.

Изтеглете клиента на браузъра MetaMask тук

Всичко за ConsenSys

ConsenSys е водещата софтуерна компания Ethereum. Ние даваме възможност на разработчиците, предприятията и хората по целия свят да създават приложения от следващо поколение, да стартират модерна финансова инфраструктура и да имат достъп до децентрализираната мрежа. Нашият продуктов пакет, съставен отИнфура, Q uorum, Codefi, MetaMaskИ Diligence, обслужва милиони потребители, поддържа милиарди базирани на блокчейн заявки за нашите клиенти и обработва милиарди долари в цифрови активи. Ethereum е най-голямата програмируема блокчейн в света, водеща в приемането на бизнес, общността на разработчици и дейността DeFi. На тази доверена основа с отворен код изграждаме утрешната цифрова икономика. За да разгледате нашите продукти и решения, посетете https://consensys.net/.

Медийни контакти:[имейл защитен]

MetaMask Swaps Съобщение за продукта Новини Бюлетин Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други.Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи на BlockchainРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи на Blockchain

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map