Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

ConsenSys придобива платформа Quorum® от J.P. Morgan

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

ConsenSys придобива платформа Quorum® от J.P. Morgan

ConsenSys днес обяви придобиването на Quorum®, корпоративен вариант на блокчейна Ethereum, разработен от J.P. Morgan.by ConsenSys 25 август 2020 г. Публикувано на 25 август 2020 г.

кворум преса 01

Ню Йорк, Ню Йорк, 25 август 2020 г.-ConsenSys, водеща в бранша софтуерна компания в индустрията, днес обяви придобиването на Кворум®, корпоративен вариант на блокчейна Ethereum, разработен от J.P. Morgan (NYSE: JPM). С добавянето на Quorum, ConsenSys вече предлага пълна гама от продукти, услуги и поддръжка за Quorum, ускорявайки наличността на функции и възможности – като функционалност на цифровите активи и управление на документи. 

JP Morgan и ConsenSys са две водещи организации в Enterprise Ethereum и имат дълга история на сътрудничество, след като ръководят създаването на Enterprise Ethereum Alliance, помага при довеждането на клиент на Mainnet Ethereum, Hyperledger Besu, към Linux Foundation и съвместна работа по индустриални приложения, изградени върху Quorum, като комго и Ковантис. От стартирането на Quorum през 2016 г., ConsenSys и JP Morgan си сътрудничат, за да направят Ethereum платформата за избор за предприятия, изграждащи сигурни и персонализирани бизнес мрежи в мащаб.

„Създаването на Quorum беше първо за J.P. Morgan, както по отношение на разработването на собствен протокол за блокчейн, така и на софтуер с отворен код за общността на разработчиците“, каза Умар Фарук, глобален ръководител на блокчейн, JP Morgan. „Невероятно се гордеем с използването на кворума през последните няколко години и сме развълнувани да имаме ConsenSys за партньор, който да продължи визията напред.“ 

ConsenSys ще обедини съществуващата си пътна карта за инженерни протоколи с Quorum, използвайки най-доброто от двете кодови бази. Цялата технология за протоколи Enterprise Ethereum в ConsenSys ще попадне под марката ConsenSys Quorum и разработчиците ще имат възможност да изберат своя основен стек от технологии. Кворумът ще остане с отворен код и ще стане оперативно съвместим с другите водещи блокчейн продукти на ConsenSys, като например приложенията за финансиране и търговия на Codefi. JP Morgan ще бъде клиент на разширените функции и услуги на ConsenSys, внедрени в Quorum.

„Още преди първият блок в Ethereum да бъде добит и ConsenSys беше създаден, ние си сътрудничихме с J.P. Morgan за доказателства на Ethereum за концепция и производствени системи. Ние сме изключително развълнувани да включим Quorum в стека ConsenSys Enterprise Ethereum и очакваме с нетърпение да обединим нашия Hyperledger Besu-базиран Enterprise Ethereum клиент с Quorum и да подкрепим всички инсталации на Quorum в световен мащаб. Очакваме с нетърпение да продължим нашето многостранно партньорство с J.P. Morgan в продължение на много години и да въведем ера на съвместимост на предприятията и мрежите “, каза Джоузеф Любин, основател и главен изпълнителен директор на ConsenSys и съ-създател на Ethereum. 

В допълнение към придобиването на кворума от ConsenSys, JP Morgan направи стратегическа инвестиция в ConsenSys, за да подкрепи мисията си да помогне на разработчиците да изграждат мрежи от следващо поколение и да позволят на предприятията да стартират по-мощна финансова инфраструктура.

Всичко за ConsenSys

ConsenSys е водещата софтуерна компания Ethereum. Ние даваме възможност на разработчиците, предприятията и хората по целия свят да създават приложения от следващо поколение, да стартират модерна финансова инфраструктура и да имат достъп до децентрализираната мрежа. Нашият продуктов пакет, съставен от Инфура, Кворум, Codefi, MetaMask, и Diligence, обслужва милиони потребители, поддържа милиарди базирани на блокчейн заявки за нашите клиенти и обработва милиарди долари в цифрови активи. Ethereum е най-голямата програмируема блокчейн в света, водеща в приемането на бизнес, общността на разработчици и дейността DeFi. На тази доверена основа с отворен код изграждаме утрешната цифрова икономика. За да разгледате нашите продукти и решения, посетете https://consensys.net/.

Относно J.P. Morgan’s Corporate & Инвестиционна банка


J.P. Morgan’s Corporate & Инвестиционната банка е световен лидер в областта на банковото дело, пазарите и услугите за ценни книжа. Най-важните корпорации, правителства и институции в света ни поверяват своя бизнес в повече от 100 държави. С 27 трилиона долара активи под пазене и 607 милиарда долара депозити, корпорацията & Инвестиционната банка предоставя стратегически съвети, набира капитал, управлява риска и разширява ликвидността на пазарите по целия свят. Допълнителна информация за JP Morgan можете да намерите на www.jpmorgan.com

Съобщение за продукта Новини Бюлетин Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адрес Ексклузивно съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи на BlockchainРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи на Blockchain

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector