Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

ConsenSys придобива Suite за трюфели

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

ConsenSys придобива Suite за трюфели

Екипът зад най-използваните инструменти за разработчици на блокчейн се присъединява към ConsenSysby ConsenSys 17 ноември 2020 г. Публикувано на 17 ноември 2020 г.

Трюфел с продукти на ConsenSys 3

НЮ ЙОРК, 17 ноември 2020 г. – ConsenSys е придобил екипа и технологията на Трюфел. Сред най-широко използваните инструменти за разработчици на блокчейн, Truffle Suite е среда за разработка, рамка за тестване и конвейер за активи, всички свити в едно. Условията на придобиването не бяха оповестени.

С Truffle потребителите имат достъп до вградената интелигентна компилация на договори, свързване, внедряване и двоично управление. С повече от 8,5 милиона изтегляния и динамична общност на разработчици, Truffle отдавна е любима екосистема за нови и опитни разработчици, търсещи инструментите за ускоряване на интелигентния договор и процеса на разработване на приложения отпред. Трюфелът ускори растежа на екосистемата Ethereum с отворен код като един от първите проекти, инкубирани от ConsenSys, и оттогава израсна като посветен последовател на разработчиците. С успешната интеграция на Truffle с кворума на ConsenSys, Filecoin, и други протоколи, Трюфел се насочва към глобалното корпоративно приемане на блокчейн.

Разчитан от повече от 1,3 милиона разработчици по целия свят, Truffle Suite се ангажира да направи развитието на Solidity елегантно, продуктивно и безопасно. Безплатно Кутии за трюфели съдържат полезни модули, договори и библиотеки на Solidity, изгледи отпред и дори пълни примерни dApps, за да улеснят новите разработчици. Екипи за трюфели дава възможност на инженерни екипи от всякакви размери да си сътрудничат при споделена работа в тестови среди, за да се уверят, че приложението работи, преди да поеме разходите за внедряване в основната мрежа Ethereum.

Добавянето на трюфел към продуктовия стек за разработчици ConsenSys предоставя на корпоративните клиенти по-широк набор от услуги, за да разгръщат своите приложения с увереност. Екипът ще продължи да изгражда Трюфел с подкрепата на водещите в бранша екипи за развитие на бизнеса, инженеринг и маркетинг в ConsenSys. Технологията за трюфели също ще бъде използвана от Quorum, Diligence и Инфура. Блокчейн инженерите и експертите по разработки зад Truffle ще продължат да издигат опита на разработчиците на блокчейн и да им предоставят висококачествени инструменти за развитие на ниво предприятие.

„Трюфелният пакет е от съществено значение за разработчиците да започнат работа с Ethereum и Web3 и е безценен за все по-голямото приемане на приложенията на Mainnet и корпоративните блокчейн решения. Truffle често ще бъде най-добрата фуния за всички наши продукти и услуги, тъй като почти всички разработчици започват своето пътуване за интелигентно договаряне с Truffle Suite. Развълнувани сме от по-нататъшната интеграция с пакета от инструменти за разработчици и приложения на ConsenSys “, каза Джоузеф Любин, основател на ConsenSys.

Стартирал през 2015 г., Truffle е пакет за разработка, предназначен да управлява целия работен процес на разработчиците на блокчейн от разработването на интелигентни договори до приложението отпред, предлагайки най-популярната рамка за разработка за изграждане на блокчейн Ethereum, базиран на звездите на Github. 

Suite Truffle се състои от следните елементи за улесняване на плавното и безпроблемно развитие на dApps: 

  • Екипи за трюфели – Опростява работния процес на екипа, като предоставя обща среда за компилиране и тестване за непрекъсната интеграция и позволява на екипа да наблюдава транзакциите, състоянието и събитията на внедрените интелигентни договори. Той също така позволява визуално представяне на полезни данни и конфигурируеми известия за грешки за критичен поглед.
  • Трюфел – Действителната среда за разработка, която включва компилиране, тестване и внедряване на интелигентни договори.
  • Ганаш – Локално разположен симулатор на блокчейн, Ganache разполага с графичен потребителски интерфейс, който може да симулира блокчейн мрежи и да позволява тестване на интелигентни договори на живо, без да е необходимо създаването на реални тестови мрежи или използването на отдалечена мрежа.   
  • Дъжд – Асортимент от предни библиотеки, които предлагат полезни компоненти за разработване на уеб приложения, които могат безпроблемно да се свързват със смарт договори.

„Като най-популярната рамка за разработка на Ethereum, естествено е Truffle да бъде част от пакета продукти на ConsenSys. Очакваме с нетърпение да предоставим решения за корпоративен клас, които дават възможност на разработчиците да изграждат и внедряват блокчейн системи, използващи Ethereum и в множество блокчейни “, каза Тим Култър, основател на Трюфел.   

За повече информация, моля посетете trufflesuite.com.


Продукт от трюфел

Контакт: [имейл защитен]

Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адрес Изключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейнРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейн

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector