Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

ConsenSys стартира съвместимостта на Codefi

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

ConsenSys стартира съвместимостта на Codefi

ConsenSys обявява пускането на Codefi Compliance, автоматизирана и гъвкава платформа за регулиране и съответствие за цифровите активи. от ConsenSys 8 юни 2020 г. Публикувано на 8 юни 2020 г.

герой за спазване на codefi

Ню Йорк– ConsenSys обяви днес пускането на Codefi Compliance, автоматизирана и гъвкава платформа за регулиране и съответствие за цифровите активи. Codefi Compliance е ново предложение в продуктовия пакет Codefi, което колективно управлява търговията и финансите, като оптимизира бизнес процесите и дигитализира финансовите инструменти. Като решение от следващо поколение за борба с изпирането на пари (AML) и противодействието на финансирането на тероризма (CFT), Codefi Compliance гарантира, че цифровите активи отговарят на регулаторните очаквания, без да компрометират пазарните и бизнес изискванията, независимо от юрисдикцията и дизайна. Това е единственото решение за съответствие, проектирано изключително за базирани на Ethereum активи и изградено от ConsenSys, лидер в развитието на Ethereum. 

В исторически план спазването на AML / CFT е използвало насоки за познаване на клиента (KYC), които изискват от институциите за финансови услуги да положат усилия да проверят самоличността, годността и рисковете, свързани с взаимодействието с клиентите си. Codefi Compliance осигурява транзакция „знаеш си“ (KYT), което е от решаващо значение за децентрализираната инфраструктура и осигурява следващото ниво в анализа на съответствието. KYT запазва поверителността чрез оценка на поведението на участващите адреси, а не на самоличността на участниците. Предоставяйки KYT мониторинг, предназначен за базирани на блокчейн активи с най-висококачествени данни по веригата, Codefi Compliance осигурява AML проверки, за да гарантира, че транзакциите могат да останат анонимни, като същевременно спазват разпоредбите. 

Codefi Compliance предоставя на клиентите инструменти за оценка на риска, управление на риска и разследване на риска. Потребителите могат да управляват глобални операции от един акаунт чрез коригиране на настройките за съответствие в съответствие с юрисдикцията, безпроблемно управление на множество настройки в международните подразделения. Codefi Compliance осигурява надзор за съответствие в реално време и състояние на риска за всички цифрови активи с филтри за етикети, идентифицирани атрибути, съответствие на транзакциите и ниво на риск. Клиентите могат да проследяват дейността на активите, поведението на потребителите, транзакциите, потока на средства и да преглеждат анализа на данните за спотови тенденции. Прозренията, получени от съвместимостта на Codefi, могат да помогнат на бизнеса да се сблъска с динамични разпоредби, за да гарантира, че всички изисквания са изпълнени, без да се прекъсват потоците от процеси. 

Разследване на риска за съответствие

Ethereum продължава да набира скорост като програмируем блокчейн по избор за предприятия, тъй като по-голямата част от най-големите компании в света, използващи блокчейн, са надграждайки Ethereum. Преди Codefi Compliance, бизнесите, занимаващи се с дигитални активи в Ethereum, са се сблъсквали с предизвикателството да адресират различни стандарти и внедрения за всеки актив и да управляват сложната база данни на мрежата. Codefi Compliance използва персонализирана рамка, за да предостави AML / CFT решение, съвместимо с Ether и най-широко използваните стандарти за маркери като ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, заедно със забележителни стабилни монети като DAI, USDC и Tether, обхващащи над 280 000 вида цифрови активи, изградени върху Ethereum. Това е първото решение, създадено за цифрови активи, което ще работи на ETH 2.0, дългоочакваното надграждане на мрежата, което ще увеличи експоненциално транзакциите в секунда и ще позволи мащаба на Ethereum. 

„Осигуряването на стабилно съответствие с AML / CFT за базираните на Ethereum дигитални активи е ключова стъпка в привеждането на институционалната финансова индустрия към децентрализирано финансиране. Codefi Compliance е следващият модул в нашия продуктов пакет, който премахва сложността и риска при използването на DeFi и помага на всеки бизнес да се възползва от използването на цифрови активи ”, каза Лекс Соколин, глобален съпредседател на ConsenSys Codefi. 

Codefi Compliance е създаден за всеки бизнес, който взаимодейства с цифрови активи в Ethereum. Платформа за прогнозиране на пазара Гледка се възползва от Codefi Compliance, за да гарантира, че транзакциите, използващи токени, отговарят на местните разпоредби. „Като пазарна платформа за прогнозиране, която не е попечителска, Sight търсеше крипто AML решение, което да бъде лесно за интегриране, удобно за потребителя и да покрие всички Ethereum токени. Codefi провери всички полета, осигурявайки спокойствие на регулаторите, че Sight отговаря на най-високите стандарти за AML “, каза Грейм Барнс, продуктов мениджър, Sight.

Съответствието с Codefi е достъпно днес на адрес codefi.consensys.net/compliance.  

Проучете съвместимостта на Codefi днес

Научете повече за нашето решение за съответствие с AML-CFT за криптовалута и цифрови активи. Разгледайте CodefiNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адрес Изключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад


Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи на BlockchainРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи на Blockchain

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector