ConsenSys Ви кани на конвергенция, Глобалният конгрес на блокчейн

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Contents

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogEvents и конференции

ConsenSys Ви кани на конвергенция, Глобалният блокчейн конгрес

Присъединете се към 1500 участници в Малага за 2,5 дни презентации, панели, хакатони и семинари, насочени към политиката. От ConsenSys 5 ноември 2019 г. Публикувано на 5 ноември 2019 г.

Конвергенция Глобалният конгрес

Какво е конвергенция?

Конвергенция е първият организиран в света блокчейн конгрес. Конвергенцията обединява 1500 видни личности от световната общност за задълбочено проучване на едновременните тенденции в блокчейн технологиите, регулирането и изследванията. С участието на световната блокчейн индустрия, регулаторите, политиците, влиятелите на C-Suite и членовете на общността за социално въздействие, Convergence ще се утвърди като отправна точка за обсъждане на приложения, базирани на блокчейн / DLT, за много години напред.

 

В Convergence присъстващите имат възможност да:

  • Говорете директно с регулаторите и политиците.
  • Участвайте в зададените приоритети на блокчейн за следващата година.
  • Обсъдете „голямата картина“ на блокчейна от правителствен, социално-политически и технологичен ъгъл

Щракнете тук, за да се регистрирате

Следните теми са на върха на ума за европейските правителства и правителствата по целия свят: 

Самоличност

Вече е възможно да се изграждат нови рамки за идентичност, базирани на концепцията за децентрализирани идентичности – потенциално включваща интересна подгрупа от децентрализирана идентичност, известна като самосуверенна идентичност (SSI). Какво трябва да направят политиците за насърчаване на децентрализирания пейзаж на идентичността в Европа?

Нарушаване на монополите на данните

Ще укрепи ли DLT позицията на посредници и централизирани мрежи или ще предостави ли децентрализиран, по-справедлив вариант за днешното общество? Мултинационални корпорации като Google, Amazon и Alibaba влагат милиарди в инвестиране на подходящи случаи на употреба. Работят ли срещу собствените си интереси, създават ли нови бизнес модели или кооптират децентрализираното бъдеще? Трябва ли регулаторите да бъдат алармирани или да си сътрудничат? 


Правната и регулаторна рамка на блокчейн технологията

Всички значими нови технологии ще се пресичат в даден момент със съществуващата правна и регулаторна рамка. Много актуални случаи на използване на блокчейн съществуват днес в правна и регулаторна неопределеност. Съществува силна нужда от правна и регулаторна яснота около блокчейн технологията.

И още много

Подробности за конференцията:

Който: 

1500 участници, включително политици, регулатори, централни банкери, технологи,

Предприемачи, ръководители на C-Suite, лидери на блокчейн мисъл, академици и активисти от цяла Европа и Северна Америка

Кога:

11-13 ноември 2019 г.

Където:

Търговски панаир и конгресен център в Малага, Испания

Как да получите билет:

Щракнете тук, за да се регистрирате

Разговори, които да запазите на радара си:

Вторник, 12 ноември 2019 г.
Симона Поп, Съосновател и ООП на Bounties Network

Блокчейн за устойчиво общество и нови бизнес модели | АУДИТОРИУМ 1 | 14:15 ч.-15: 00 ч.

Симона Поп е креативен стратег и строител на общности, работи върху препроектирането на начина, по който хората и общностите работят като съосновател на стартиращата мрежа Bounties Network. The Bounties Network е едновременно протокол и продукт на живо в основната мрежа на блокчейн Ethereum, захранвайки наградите, плащащи във всеки жетон на Ethereum през вертикали. В резултат на това проектът използва технологията блокчейн за изграждане на устойчиво общество и нови бизнес модели всеки ден. Симона ще сподели своите знания от най-новата инициатива на Bounties Network, Bounties for the Oceans: Bounty за Basura, демонстрирайки как DLT може да има значимо социално въздействие върху географиите. 

Ванеса Грелет, Изпълнителен директор @ ConsenSys

Бъдещето на устойчивостта: техники за измерване на социалното въздействие | Аудитория 1 | 15:00 ч.-15: 30 ч.

Ванеса ръководи финансови услуги, луксозни стоки, търговия на дребно, изкуства и инициативи за социално въздействие в ConsenSys. Тя е председател на блокчейн коалицията за социално въздействие (BSIC) и е член на борда на счетоводната коалиция Blockchain. Ванеса има богат опит като финансов и технологичен директор с демонстрирана успешна история на работа в индустрията на капиталовите пазари. 

Стивън Хафт, ръководител на глобалното партньорство

Разгърнато блокчейн за климатични действия | Панелна дискусия | Аудитория 2 | 15: 45 ч. – 16:30 ч.

Фокус: Климатичната криза повдига разрушителни проблеми, които изискват като част от отговора използването на разрушителни технологии като Blockchain. Целта на тази сесия е да повиши осведомеността относно наличието на опции за използване на технологиите Blockchain в подкрепа на климатичните действия. Панелът ще обедини политиците, финансовите експерти и практикуващите, които имат опит от първа ръка в използването на блокчейн технологии в подкрепа на програмите за действие в областта на климата. Те ще обсъдят случаите на използване на технологията Blockchain при действия в областта на климата и изготвянето на политики в областта на климата и където е възможно, ще споделят опит за нейното прилагане.

Пеле Бренгаарт, Технически директор в uPort

Кръгла маса за идентичност на работната група на INATBA | Голяма стая 1 | 15:45 ч. – 16:30 ч.

Като технически директор на uPort, самостоятелна суверенна идентичност и платформа за данни, Pelle е добре запознат с проекти, свързани с Ethereum и Blockchain, с фокус върху идентичността и развиващия се свят. Pelle ще се задълбочи в регулаторните въпроси, които възникват при използването на децентрализирана идентичност както за потребители, така и за обекти. uPort ще пусне новата си платформа Serto в Convergence. 

Сряда, 13 ноември 2019 г.
Кен Тимсит, Управляващ директор в ConsenSys Париж

Перспективи за блокчейн от Европейския съвет за защита на данните | Аудитория 1 | 14:30 ч.-15: 00 ч.

Кен Тимсит е управляващ директор в ConsenSys, фокусиран върху Франция и континентална Европа. Като част от ролята си, Кен ръководи връзки на високо ниво с големи корпорации и правителства, изпълнява проекти за разработка на приложения и консултации и идентифицира възможности за нови продукти и начинания отвън и отвътре. Той е член на управителния комитет на „Обсерватория и форум на ЕС за блокчейн“, инициатива, стартирана от Европейската комисия.

Людовик Курчелас, Правителствена стратегия, ръководител @ ConsenSys Париж

Обсерватория на ЕС за блокчейн и Форум за умения | Конферентна зала 2.2 | 11:15 ч.-12: 45 ч.

Людовик е ръководител на правителствената стратегия в ConsenSys. В момента той управлява обсерваторията и форума на ЕС за блокчейн, стартиран от Европейската комисия. Лудович започва кариерата си като маркетинг евангелизатор за разработчиците в Microsoft, след което се премества в лабораторията за цифрови и иновации в BNP Paribas. В ConsenSys той е отправна точка в идентичността, стандартизацията и игрите като член на борда на Blockchain Game Alliance.

Очакваме Ви с нетърпение в Convergence! Екипът ще се радва да се срещне с всички посетители на нашия щанд.

***

Отидете на сближаване информиран.

Прочетете Правната и регулаторна рамка на Блокчейн обсерваторията на ЕС и форума на форума на Blockchain и Smart Contracts →

Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адрес Изключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Как да създадете социален токенУебинар

Как да създадете социален токен

Бъдещето на финансите Digital Assets и DeFiУебинар

Бъдещето на финансите: цифрови активи и DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map