Enterprise Blockchains Strategy & Management – Виртуална конференция

Contents

Защо да присъствате | Дневен ред | Високоговорители | Партньори

СТРАТЕГИЯ НА БЛОКЧЕЙНИТЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА & УПРАВЛЕНИЕ

ВИРТУАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

23 юли 2020 | 15:00. CET | 9:00 ч. ET

Гледайте сега при поискване!

1000+

ПОСЕТИТЕЛИ

8+

ГОВОРИТЕЛИ

3+

ТЕМИ

Добре дошли в едно вълнуващо ново цифрово събитие

Blockchain е иновативна рамка, която компаниите все повече ще използват, за да управляват корпоративни бизнес процеси в сътрудничество и доверие, особено в усилията да се справят и преодолеят настоящата критична икономическа ситуация. За целта взимащите бизнес решения трябва да разберат основите на технологията. Това не е за тях да станат технологични „отрепки“, а да оценят възможните решения, които могат да бъдат приложени благодарение на характеристиките на децентрализираните разпределени книги.

Много – с право – възразяват, че за да използвате имейли, не е необходимо да знаете всички тънкости на фоновите технологични протоколи като POP3, IMAP, SMTP и подобни.

Въпреки че твърдението е вярно, то означава обаче липса на разбиране за реалната същност и обхват на блокчейна. Blockchain не е технологична функция, която постига определена критична цел като имейл, който изпълнява задачата за изпращане на цифрово съобщение между две или повече страни. Blockchain, както вече беше дефинирано, е бизнес рамка, подкрепена от иновативни технологични функционалности, която позволява на бизнес партньорите да си сътрудничат и да си имат доверие взаимно на равнопоставена основа.

Тази виртуална конференция въвежда основните основополагащи елементи, които поставят вземащите решения в предприятието в състояние да идентифицират най-добре приложенията за употреба за собствения си бизнес и за своите бизнес партньори..

Въпросът не е да се научите как да разработвате софтуер, а да разберете от тези, които го правят – говорителите на конференцията и участниците в панела – нивото на сложни решения, станали възможни от настоящите платформи и приложения, базирани на блокчейн..

Програма за събития (CET / ET)

15: 00/09: 00 сутринта

Встъпителна реч

15: 05/09: 05 ч

Отваряне на Keynote- Blockchain POC с бъдеще

Ерик Сараниецки, Съосновател и ръководител на продукта, Digital Asset

15: 30/09: 30 ч

Сесия 1- Решение за блокчейн

Питър Буш, Собственик на продукта Мобилност на разпределени леджър технологии, Bosch

Таня Кузнецова, Директор на Министерството на финансите, Centric Brands

15: 55/09: 55 сутринта

Основна бележка – Навигиране в успешна пътна карта за внедряване на блокчейн – от случай на употреба до приемане

Джим Мейсън, Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

16: 20/10: 20 часа

Сесия 2 – Изграждане на бизнес казус

Лиза Бътърс, Генерален мениджър, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Надя Хюет, Ръководител на проекта, блокчейн и цифрова валута, Световен икономически форум

16: 45/10: 45 сутринта

Основен доклад

17: 10/11: 10 часа

Сесия 3- Комуникация и маркетинг


Шахар Щайф, AVP New Technologies, PCCW Global

Джулиан Грей, Технологичен директор, BP

ПОКРИТИ ТЕМИ

СТРАТЕГИЯ

УПРАВЛЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИЯ

ПРЕДЛОЖЕНИ ГОВОРИТЕЛИ

Шахар ЩайфШахар Щайф

Шахар Щайф

AVP New Technologies, PCCW Global

ЕрикЕрик

Ерик Сараниецки

Съосновател и ръководител на продукта, Digital Asset

Джим МейсънДжим Мейсън

Джим Мейсън

Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

Лиза БътърсЛиза Бътърс

Лиза Бътърс

Генерален мениджър, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Джулиан сивоДжулиан сиво

Джулиан Грей

Технологичен директор, BP

nadia hewettnadia hewett

Надя Хюет

Ръководител на проекта, блокчейн и цифрова валута, Световен икономически форум

Питър БушПитър Буш

Питър Буш

Собственик на продукта Мобилност на разпределени леджър технологии, Bosch

Таня КузнецоваТаня Кузнецова

Таня Кузнецова

Директор на Министерството на финансите, Centric Brands

Участвайте в онлайн конференцията—

Не се изисква пътуване!

23 юли 2020 | 15:00. CET

Гледайте сега при поискване!

Сесия 1- Решение за блокчейн

Доскоро блокчейнът беше безопасното пристанище за ентусиастите на криптовалутите, които предвиждаха технологията на разпределената книга като решение на многото съществуващи проблеми, понесени от финансовата индустрия. Докато повечето разработки на криптовалути в блокчейн се провалиха по пътя си, принципите и предимствата на технологията на блокчейн навлязоха във всеки друг сектор на индустрията.

Въпреки че обещанията наистина са значителни, не е разумно да се стартира базирана на блокчейн програма без ясна визия за неизбежните ограничения, препятствия, технически пропуски и най-важното, истинското търсене на пазара, което винаги е изправено пред някаква инициатива за цифрова трансформация. Blockchain не прави разлика.

Сесията събира експерти от бранша, които ще споделят своите съвети – на базата на опит от реалния живот – за това как да планирате блокчейн и – най-важното – как да решите кога блокчейнът е необходим, за да се промени.

Сесия 2 – Изграждане на бизнес казус

Както всяка друга програма за внедряване, идва моментът, когато трябва да се борите за ограничен бюджет и да убедите своя шеф. Вашите вътрешни конкуренти имат по-лесна задача: Продажбите могат да покажат, че ако бюджетът им отиде, те ще увеличат приходите си; Маркетингът ще твърди, че ще увеличи пазарния дял; Производството ще може да прави повече и да продава повече. Какво ще доведе блокчейнът на масата? Трудността да се идентифицират правилните ключови двигатели за оценка и да се определят количествено онези, които иначе са нематериални по своята същност, се задълбочава допълнително от необходимостта да се има предвид, че технологията blockchain изгражда инфраструктура, която има присъщата способност да трансформира начина на изпълнение на бизнес процесите и да промени динамиката на дълготрайните търговски отношения. Как можете да измерите стойността на всичко това? Въпросът не е само в оправдание, че ползите ще надхвърлят разходите.

Лекторите в тази сесия ще обсъдят как са измерили въздействието на блокчейн върху техния бизнес и ще помогнат на участниците да разберат как нематериални драйвери като „доверие“, „сътрудничество“, „отчетност“, „надеждност“ правят или прекъсват сделка. Между другото, всички тези драйвери се превръщат в материални активи на блокчейн.

Сесия 3- Комуникация и маркетинг

Работата още не е приключила. Бюджетът ви е одобрен, пред вас е светло бъдеще. И все пак вече сте разбрали, че има малка полза от предприемането на инициатива, базирана на блокчейн, ако нямате пълния ангажимент и ангажираност на партньорите си по веригата за доставки. Въпреки че изпълнението на блокчейн проект в четирите стени на една компания в никакъв случай не е лесно, въпреки това се изпълнява в среда, изцяло под контрола на собственика на проекта. Подкрепата и надзорът на висшето ръководство вече са осигурени по време на предходните етапи от плана на проекта. Така че всички вътрешни проблеми могат да бъдат решени бързо. Но влиянието на управлението на компанията почти изчезва, когато външни партньори на компанията са включени в проекта. Моралното убеждение може да бъде полезен убедителен елемент, но успехът на проекта изисква приемане и отчетност от всички участващи страни.

Очакваните ползи от проекта трябва да бъдат ясно формулирани и съобщени. Това е моментът, когато маркетинговите и комуникационни умения стават абсолютно ключови за успеха на инициативата.

Сесията ще подреди експерти от бранша, които ще споделят практически примери и грешки, които да избягват директно от опита си в управлението на множество блокчейн проекти за своята компания и клиенти.

Нашите партньори за събития

Софтуерни решения Paramount

DAML

Става партньор

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map