Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Ето 40 акаунта в Crypto Twitter, които наистина имат значение

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Contents

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

НачалоБлогНовини

Ето 40 акаунта в Crypto Twitter, които наистина имат значение

Няколко часа всеки ден не е преувеличение. Случва се. Позволете ми да обясня … от ConsenSys31 януари 2019 г. Публикувано на 31 януари 2019 г.

Чета Crypto Twitter в продължение на часове всеки ден Ето 40 акаунта, които наистина имат значение Чета Crypto Twitter в продължение на часове всеки ден - Ето 40-те акаунта, които наистина имат значение

Моето щастливо място

Twitter е много неща. Това е специално място за изхвърляне и споделяне на идеи под формата на мемове и туитърс, диатриби и инквизиции. Той съдържа раздел, за да се запознаете със спорт, световни събития, актуални новини – всичко. Разбира се, Twitter също така предлага дом за тролове и разпалване на страха и един ден може да бъде направен излишен от блокчейн технологията – но към момента жизнеспособността на Twitter като информационен източник е неоспорима.

Позволете ми да ви разкажа за най-добрата група в Twitter, общността, която издига Twitter от платформа за социални медии, която смущава времето, до арена за смислен ангажимент и (най-вече) здравословен дискурс. Да, все още има мрачни мемове и тролове, но също така има клас, споделени ценности и общоприето убеждение, че светът може да бъде по-добро място чрез внедряването на блокчейн технология и криптовалути. Точно така, CryptoTwitter е моето щастливо място.

Мислех дълго и упорито да поръчам този списък, но в крайна сметка реших, че ще бъде твърде трудно и изцяло субективно …

Кои са най-добрите хора, които да следват в CryptoTwitter за Ethereum?

Виталик Бутерин

Широко известен като съосновател на Ethereum, човек, който определено не раздава ETH, и потенциален космически извънземен (все още очаква потвърждение за това). Той се ангажира прозрачно с други потребители, отговаря на повечето не-тролове и предоставя някои от най-добрите прозрения на всеки за всички неща блокчейн.

1. Днес ще направя туит буря, обясняващ историята и състоянието на изследванията на Casper на Ethereum, включително войните FFG срещу CBC, хибридът => пълен превключвател, ролята на случайността, проблемите с дизайна на механизма и др.

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 16 август 2018 г.

Влад Замфир


Самоописаният абсурдист, трол, Влад е разработчик на Ethereum, водещ прехода към доказателство за залог на Ethereum. Вокал на CryptoTwitter, той също често обсъжда управление на блокчейн, криптоикономика и други предложения за мащабируемост на блокчейн.

Андреас М. Антонопулос

Самият Кръстник. Той е един от най-известните експерти по биткойн и блокчейн, автор е на множество най-продавани книги, включително „Овладяване на биткойн“, „Овладяване на Етериум“, и е навсякъде около един от най-обичаните и уважавани хора в крипто света. Той е толкова обичан, че много крипто ентусиасти се обединиха, за да дарят 1,6 милиона долара на Андреас за неуморния му ангажимент към общността.

Ако някога сте научавали, участвали, използвали или се възползвали от Биткойн по някакъв начин, моля, дарете на Андреас М. Антонопулос # БЛАГОДАРЯ https://t.co/vjvlidsQ8Y

– Ерик Вурхис (@ErikVoorhees) 6 декември 2017 г.

Йосиф Любин

Съосновател на Ethereum и основател на ConsenSys, Джо често туитва и е един от най-добрите акаунти за получаване на актуализации и информация за Ethereum. Той трябва да се придържа към всеки, който се интересува от Ethereum или проекти, развиващи се на водещата платформа за интелигентни договори.

#Blockchain е повече от пазар. Това е движение.

– Джоузеф Любин (@ethereumJoseph) 1 декември 2018 г.

Гавин Ууд

Съосновател на Ethereum и основател на Parity Technologies, Gavin в момента изгражда Polkadot – мрежа, изградена за свързване на частни / консорциумни вериги, публични / без разрешителни мрежи, оракули и бъдещи технологични разработки.

Военноморски Равикант

Човек, който не се нуждае от представяне, но все пак има такъв. Той е главен изпълнителен директор и съосновател на AngelList. Освен това той е съосновател на Metastable Capital, CoinList, Republic и е инвеститор в над 100 компании. Най-забележителното е, че Naval се превърна в съвременен философ, известен със своите дискусии и tweetstorms за технологиите – това, което той нарича пресечната точка между науката и парите. След туитър буря не се изненадвайте, ако изведнъж се окажете неспособни да заспите, опитвайки се да разберете бъдещите последици от крипто.

1 / Blockchains ще замени мрежите с пазари.

– Naval (@naval) 21 юни 2017 г.

Тейлър Монахан

Тейлър Монахан е основателят & Главен изпълнителен директор на MyCrypto и преди това основава MEW (myetherwallet). Това отпадане от колежа е един от най-добрите хора, които трябва да следват и постоянно предоставя страхотни крипто перспективи. Тя също така подготвя свой собствен списък с хора, които да следват CryptoTwitter.

Кой е вашият любим човек, когото следвате #cryptotwitter?

Само един фаворит. Не две. Не списък. Буквално ще ви блокирам, ако ми дадете повече от един.

– Тейлър Монахан (@tayvano_) 17 януари 2019 г.

Ник Сабо

Ник е компютърен учен и криптограф, известен с ранната си работа, въвеждаща цифрови валути, блокчейн и дори въвел термина „интелигентни договори“. Ник е широко известен като един от най-големите експерти в света по биткойн и блокчейн технология. Можете да прочетете повече за неговата лична блож.

Симон Де ла Рувиер

Саймън е блокчейн инженер в ConsenSys и съосновател на Ujo Music. Той пише в Twitter за блокчейн, музика и също така е авторитет на кураторските пазари. Той наскоро стартира бюлетин за които трябва да се абонирате!

Крис Бурниске

Крис започва като анализатор в ARKinvest, където ръководи първоначалните им крипто инвестиции, като в крайна сметка заминава да създаде собствената си фирма Placeholder VC. Крис също е съавтор на книгата Cryptoassets, което го прави задължителен последовател за всеки, който специално обича да обсъжда инвестиране в cryptoasset.

Повече хора ще притежават #cryptoassets отколкото запасите.

– Крис Бурниске (@cburniske) 1 юли 2018 г.

Амбър Балде

Член на счетоводната книга на Forbes 40 под 40 години, Амбър преди това е била водеща на блокчейн програма в JP Morgan, разработваща кворум, а сега е главен изпълнителен директор на Clovyr, изграждаща екосистема от приложения и услуги за публични и разрешени блокчейн мрежи. Ако имате нужда от друга причина да я последвате, някои от любимите й неща включват уиски, капиталови пазари, джаз от 1930 г. и разбиване на патриархата.

Мартин Кьопелман

Мартин е главен изпълнителен директор и съосновател на пазара за прогнози на Gnosis, експерт по DAO (децентрализирана автономна организация) и около един от най-брилянтните хора, които някога ще срещнете. Споменах ли, че наистина харесва DAO?

Това е единственият проект, от който се вълнувам най-много през следващата половин година. Това най-вероятно ще бъде най-големият DAO експеримент на Ethereum от „DAO“.

Обявяване на dxDAO!

От 18 февруариhttps://t.co/DVm5VjaGcJ @daostack

– Мартин Кьопелман (@koeppelmann) 21 декември 2018 г.

Джон Уолперт

Преди съоснователят на блокчейн инициативата на IBM и Hyperledger, Джон сега се фокусира върху Ethereum в ConsenSys. Следвайте го специално за страхотните му технически прозрения както за корпоративни, така и за публични блокчейни.

Попита ме Startup, "Как да започнем с блокчейн?" Отговор: Наемете дизайнер на настолни игри, играйте картонената версия, докато не се забавлявате, след това преминете към електронни таблици, след това SaaS и когато стойността на активите, с които боравите, започне да изнервя всички, след това блокчейн.

– Джон Уолперт (@jwolpert) 25 януари 2019 г.

Preethi Kasireddy

С предишния опит в Goldman Sachs, A16Z и Coinbase не е изненада, че Preethi се превърна в знаменитост на CryptoTwitter. Като основател и главен изпълнителен директор на TruStory, тя е много активна в Twitter и предоставя някои от най-фактическата и честна информация, достъпна чрез нейните туитове и в TruStory.

Биткойн излетя, защото проповядваше идеология. Ethereum излетя, защото проповядваше практичност.

Заблудата е в това, че едното е ПРАВИЛНО, а другото е ГРЕШНОТО. Нова социална конструкция се нуждае и от двете.

– Preethi Kasireddy (@iam_preethi) 21 януари 2019 г.

Лейн Реттиг

Lane е основен разработчик на Ethereum и Ewasm, известен с това, че задава тежки въпроси. Наскоро той обяви Етерично общност, в която хората могат да обсъждат социалната мащабируемост и по-големите последици от света, овластен с Ethereum.

Андрю Кийс

Андрю е ръководител на глобалното развитие на бизнеса в ConsenSys с предварителен опит в капиталовите пазари, технологии и като предприемач. Той стана известен с годишните си прогнози за крипто пазара и прозрения за пазара.

Ето моите 19 блокчейн прогнози за 2019: https://t.co/82VcI7cJRy

– Андрю Кийс (@AndrewDARMACAP) 12 януари 2019 г.

Ричард Бъртън

Ричард е главен изпълнителен директор на Balance, изграждащ уеб-базиран и мобилен портфейл за жетони, базирани на Ethereum. Той е изключително активен в Twitter (притежава почти толкова туитове, колкото последователите) и е един от най-големите защитници на децентрализираното финансиране. Той е задължителен за хората, които се интересуват от MakerDAO, стабилни монети и други #defi приложения.

Подходящо е това @MakerDAO има офис, който се очертава над Уолстрийт. &# 127974; pic.twitter.com/4FBa8oMUkG

– Рик Бъртън &# 127468;&# 127463; ‣ &# 127482;&# 127480; (@ricburton) 22 януари 2019 г.

Емин Гюн Сирер

Известен професор и изследовател на блокчейн в Cornell, Емин е и съдиректор на IC3, инициатива за криптовалути и договори. Освен това той е съосновател на BloXroute Labs, софтуерна компания, която има за цел да разработи решение за слой 0 за мащабируемост на блокчейн.

Ян Жу

Накратко, тя е лоша. Напусналият гимназията е на път да стане главен служител по сигурността в Brave, компанията, която стои зад основния знак за внимание. Тя е невероятно активна с над 16 000 туитове и има един от най-очарователните домашни зайци.

azuki се примирява със съдбата си да бъде част от плодов тарт pic.twitter.com/9dpoiuag1i

– ян (@bcrypt) 4 януари 2019 г.

Еван Ван Нес

Той бяга weekinethereum.com, новият източник и бюлетин за актуализации за разработчици, новини за мащабируемост и важни предстоящи дати за Ethereum. В момента работи в ConsenSys с мисия да децентрализира всичко.

Майк Макдоналд

Той е инженер по сигурността, партньор в Walden Bridge Capital и създател на https://mkr.tools. Майк публикува често за теми за децентрализирано финансиране и помага да се управлява индекс на стабилна валута с Майлс Снайдер.

Идея, която бих искал да финансирам: вземете класическия Runescape с отворен код и го интегрирайте в странична верига на Loom. https://t.co/wn7bTGvYnV

– Майк Макдоналд (@mikeraymcdonald) 17 декември 2018 г.

Фред Ершам

Преди това, съосновател на Coinbase, Фред премина към съосновател на инвестиционна фирма за криптоактиви Paradigm. Той е инвеститор в много топ крипто фирми и компании. Макар и по-малко активен в Twitter, бих го последвал, защото в бъдеще той ще направи страхотни глупости и не искате да го пропускате.

Мисля, че ноктите са интересен аспект, който много писатели на научна фантастика и мечтатели не успяват да видят. Вероятно ще разгледаме "вътрешен свят", вместо външния свят.

– Ларс Пенсьо (@larspensjo) 5 януари 2019 г.

Лора Шин

Въпреки че е неинтернешъл (някой, който не притежава никакви криптоактиви), Лора стартира два от най-популярните крипто подкасти Unchained и Uncomfirmed, където интервюира най-добрите умове в индустрията на блокчейн. Нейните подкасти и туитове често предоставят нова и обмислена информация.

Ари Дейвид Пол

Нито един списък на CryptoTwitter не би бил пълен без Ari, CIO на крипто хедж фонда, BlockTower Capital. Той е една от най-активните личности в Twitter, предоставяйки анализ на следващо ниво и е истински лидер на мисли в крипто пространството. Той също така е овладял изкуството на twitterstorm.

1 / Крипто образователната нишка: Постоянно ме питат за образователни ресурси и е трудно – трябва да следвам a "спирала", обикаляте около полетата, които допринасят за разбирането на криптовалутата, като всяко от тях постепенно придобива повече смисъл спрямо вашите познания за останалите. pic.twitter.com/aEc8vLdJEL

– Ари Пол ⛓️ (@AriDavidPaul) 20 май 2018 г.

Алекс ван де Санде

През последните пет години Алекс е дизайнер и разработчик на предния край на фондация Ethereum. Той не се свени да говори мнението си и предоставя отлични прозрения, особено за онези, които се притесняват от потенциални конфликти човек-машина в резултат на крипто революцията.

Джош Старк

Джош е съосновател на L4, фирма, изграждаща Web3 и провеждаща модерни криптоикономически изследвания. L4 управлява множество проекти, вариращи от Counterfactual – протокол или мащабируеми блок-вериги – до StableFund, съвместно предприятие с MakerDAO, предоставящо първоначален капитал на разработчиците, които изграждат приложения, използващи DAI. Той също така уреди дебата между ethereum и Ethereum.

Така ли:

cc @technocrypto, @evan_van_ness

– Джош Старк (@ 0xstark) 14 януари 2019 г.

Джон Лилич

Един от по-ранните членове на ConsenSys, съветник на множество крипто компании и съосновател на Code to Inspire, Джон стана виден глас в CryptoTwitter. Често туитва за Ethereum, Bitcoin, глобалните социални проблеми и енергийните пазари.

Джаксън Палмър

Джаксън е създателят на мем криптовалута, Dogecoin. Той също така създаде arewecentralizedyet и последователно предоставя отлични гледни точки за технологията на блокчейн. Неговият канал в YouTube е изпълнен с едни от най-добрите налични крипто клипове. *Към април 2019 г. Джаксън напусна Twitter и Youtube.

Джеръми Гарднър

Самоописаният доставчик на шумотевици, Джереми е съосновател на множество компании, включително Augur, Blockchain Education Network, Distributed, SAAVHA и наскоро Ausum Ventures. Той е добре известен и със създаването на Cryptocastle – пространство за съвместен живот на крипто предприемачи – в Сан Франциско и наскоро отвори друг замък в Маями. Той също така помага да се евангелизира крипто един заблуден баща в даден момент.

Още един доволен клиент pic.twitter.com/r1whKUGG0E

– Джеръми Гарднър (@Disruptepreneur) 12 януари 2019 г.

Ерик Мелцер

Ерик, отпаднал от Пекинския университет, е изминал дълъг път, вече партньор в InBlockchain, най-големият фонд, фокусиран върху блокчейн в Китай. Неговият бюлетин, proofofwork се превърна в задължителен абонамент за новинарски източник за актуализации за криптопроекти и криптоактиви.

Винай Гупта

Той помогна за стартирането на Ethereum през 2015 г., а също така работи в ConsenSys, преди да замине, за да създаде Mattereum, протокол, целящ да направи физическата и интелектуалната собственост прехвърляеми. Vinay притежава титлата за най-активни в CryptoTwittr с близо 150 000 туитове.

Anthony Pompliano AKA Pomp

Pomp се превърна в един от най-гласните застъпници за биткойн и технологията на блокчейн. Той е основател на Morgan Creek Digital и домакин на Off the Chain, един от най-популярните крипто подкасти. Дългите биткойни, късите банкери се превърнаха в негов общ рефрен.

Не слушайте какво казват банките от Уолстрийт в пресата.

Всеки един от тях в момента строи, купува или инвестира в крипто. Те не могат да си позволят да пропуснат това.

Не си падайте по разсейванията. Просто гледайте какво правят.

– Помпа &# 127786; (@APompliano) 30 януари 2019 г.

Райън Селкис, известен още като Twobitidiot

Райън е бил в крипто, преди някой да му пука за крипто. Предишният му опит включва работа като предприемач, пребиваващ в ConsenSys, съосновател на Digital Currency Group и управляващ директор на Coindesk. Наскоро той е съосновател на Messari, фирма, която предоставя проучване на пазара на криптоактиви. Плодовит писател, Райън пише задължително четения крипто бюлетин, иронично наречен Неквалифицирани становища.

Джил Карлсън

Джил е работила като търговец на облигации в Goldman Sachs, преди да премине като блокчейн протокол и изследовател на криптоактиви в университета в Кеймбридж, докато завършва магистратурата си в Оксфорд. Оттогава тя е станала съветник на множество високопрофилни крипто компании и е съосновател на Инициативата за отворени пари – организация с нестопанска цел, която извършва изследвания и изгражда технологии за разработване на безплатни и отворени финансови системи.

Не се притеснявайте да откриете страстта си по-рано. Страстта ми дори още не беше измислена, когато бях на 18.

– Джил Карлсън (@jillruthcarlson) 25 юли 2018 г.

Трент Макконахи

Като сериен предприемач с два предишни изхода (ADA и Solido), две критикувани книги за машинно обучение, съавтор на над 40 статии и патенти, Trent не е непознат за изграждането на бъдещето. Сега той прекарва времето си като главен технически директор на BigchainDB в разработването на Ocean Protocol, чиято мисия е да разбива данните и да изравнява достъпа до данните за всички. Следвайте го за всички неща AI и blockchain.

Мелтем Демирорс

Добър производител на злодеяния и CSO на CoinShares, Meltem е един от най-известните лица в CryptoTwitter. Преди това е работила като вицепрезидент по разработките в Digital Currency Group, където е управлявала портфолио от 110 криптовалути и компании. Мелтем също направи списъка на Forbes Ledger 40 под 40 за хората, които да гледат в крипто.

страхотното при крипто е, че принуди поколение предприемачи да научат как работят банковите, паричните и финансовите системи.

първата стъпка към развитието и в крайна сметка разглобяването на съществуващата система е разбирането * защо * и * как * тя съществува както днес.

– Meltem Demirors (@Melt_Dem) 22 януари 2019 г.

Джеф Коулман

Джеф е професионален технолог, който за първи път стартира като независим крипто консултант през 2010 г., преди да се присъедини към Decentral Consulting Services като техен технически директор. Оттогава той се е ангажирал с всичко технологично и блокчейн, като в крайна сметка е станал главен технически директор на Ledger Labs. Съвсем наскоро той е съосновател на CounterFactual, протокол с отворен код за мащабируеми блокчейн приложения.

Брайън Армстронг

Брайън е съосновател & Главен изпълнителен директор на крипто-еднорог, Coinbase, както и съосновател на GiveCrypto. Един от най-известните крипто предприемачи, Брайън помогна да стимулира растежа на екосистемата. Той често споделя житейски уроци и съвети, които е научил по време на Coinbase и е задължителен за всеки, който иска да бъде бъдещ крипто предприемач. За допълнителни доказателства за гениалността си той намери начин да накара яденето на понички да се смята за тестване на потребителите.

Натаниел Уитмор

Натаниел основава NLW & Съвместна фирма за крипто консултации за компании и инвестиционни фондове. Той е станал най-известен със своите дълго четене неделя бюлетин, в който той разгръща най-добрите теми в Twitter и дълги есета за всяка седмица.

Сам Касат

Футурист на Renegade и бивш CSO в ConsenSys, Сам често пише в Twitter за технически концепции относно Ethereum, децентрализирано финансиране и бъдеще Web3. Ако имате нужда от допълнителна причина да следвате Сам, той също е защитник на code = speech.

Трябва ли кодерите да носят отговорност?

– Сам Касат (@samcassatt) 11 декември 2018 г.

Спенсър по обед

Спенсър е бил около блока (смея да кажа верига), основавайки BTCity през 2014 г. и наскоро основал DTC Capital през 2018 г. Той е инвеститор, който задава страхотни въпроси и води значими разговори в CryptoTwitter. В момента той започва среща за разработчици в Маями Web3, така че за тези в района, не забравяйте да я проверите!

$ ETH е програмируемата резервна валута за отворената финансова система в света.

– Спенсър по обед (@spencernoon) 30 януари 2019 г.

Искате да научите уменията, за да станете разработчик на Web3?

Вижте портала за разработчици на Ethereum.

Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адрес Изключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи на BlockchainРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи на Blockchain

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector