Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Хакване в ETHDenver? Имаме $ 8K в награди

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

НачалоБлогНовини

Хакване в ETHDenver? Имаме $ 8K в награди

ETHDenver е най-големият #BUIDLathon в света за Ethereum и други ентусиасти, дизайнери и разработчици на блокчейн протоколи. ConsenSys предлага $ 8k в награди през "DeFi," Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, Truffle, Infura и Diligence. От ConsenSys 11 февруари 2021 г. Публикувано на 11 февруари 2021 г.

Consensys Twitter

EthDenver беше невероятно досега! ConsenSys е спонсор на това вълшебно събиране на Ethereum всяка година от самото му създаване. За новите в космоса ETHDenver е най-големият #BUIDLathon в света за Ethereum и други ентусиасти, дизайнери и разработчици на блокчейн протоколи. Тази година събитието е подредено седемдневно събитие, 24 часа в денонощието, с различни презентации от експерти в екосистемата Ethereum, паралелно с масивен хакатон. Тези „купувачи“ ще могат да създават екипи виртуално, да изграждат web3 проект на Ethereum и да интегрират различни платформи, интеграции, плъгини, API, разширения или библиотеки за шанс да получат парична награда. 

Още не сте чували за нас? ConsenSys е водещата софтуерна компания Ethereum. Ние даваме възможност на разработчиците, предприятията и хората по целия свят да създават приложения от следващо поколение, да стартират модерна финансова инфраструктура и да имат достъп до децентрализираната мрежа. Нашият продуктов пакет, съставен от Инфура, Кворум на ConsenSys, Codefi, MetaMask, Трюфел, и Diligence, обслужва милиони потребители, поддържа милиарди базирани на блокчейн заявки за нашите клиенти, като същевременно обработва милиарди долари в цифрови активи. 

Преди да се потопим в щедрости, разгледайте някои от тези ресурси! 

Нека поговорим за щедростите – тази година решихме да се удвоим. 

ConsenSys предлага $ 8k в награди. Сега тази година вече беше доста луда – но в нашия собствен вид хакатон решихме да съберем всичките си екипи, за да открием сътрудничество с екосистемата за разработчици. Искаме да видим какъв вид кръстосано опрашване бихме могли да създадем с помощта на инструменти, библиотеки, API, разширения, платформи и протоколи на ConsenSys. Извън нашия продуктов пакет, ние сме изключително развълнувани да открием нови сътрудничества в цялата екосистема на Ethereum като цяло. Като се има предвид това, имаме награди в „DeFi“, Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, Truffle, Infura и Diligence.

* Барабан, моля * … 

Ето наградите и техните категории: 

DeFi

В ConsenSys използваме нашия продуктов пакет, за да стимулираме приемането на децентрализирано финансиране в целия бранш. В името на прекъсването и децентрализацията на финансовия свят, какъвто го познаваме – ние сме развълнувани да видим какво ще измислите! 


1 / Най-добрите Ethereum DeFi проекти, използващи 2+ продукта / проекта ConsenSys

 • 1000 долара

AirSwap

AirSwap дава право на взаимна търговия. Използвайки протокол за заявка за оферта (RFQ), търговците на AirSwap са защитени както от първоначално пускане, така и от приплъзване на цените, а сделките се извършват от портфейл към портфейл чрез различни приложения, включително MetaMask Swaps.

2 / Размяна на Stablecoin

 • 750 долара

Изградете уеб приложение, което използва AirSwap, за да позволи на търговците да извършват големи 1: 1 стабилни размяна на валута един с друг. За технически подробности вижте AIP: https://github.com/airswap/AIPs/issues/13.

Критерии за преценка:

 • Хранилище на Github за преглед
 • Codebase за PoC с насоки за неговото стартиране
 • Записано демо

3 / Добавете поддръжка на „лек“ протокол към AirSwap CLI

250 долара

AirSwap поддържа “лек” протокол с минимални функции за спестяване на газ. В момента обаче AirSwap CLI не поддържа този протокол. Добавете CLI команда, за да поискате леки поръчки от сървъри, които го поддържат. За технически подробности вижте проблема с GitHub: https://github.com/airswap/airswap-cli/issues/78.

Критерии за преценка:

 • Github искане за преглед
 • Записано демо

Кворум на ConsenSys

ConsenSys Quorum е протоколен слой с отворен код, който предоставя на разработчиците гъвкавостта и надеждността, необходими за успеха на техните блокчейн приложения. Като частна, разрешена версия на Ethereum, тя позволява на предприятията да използват Ethereum за блокчейн приложения, които изискват висока скорост, производителност и поверителност. ConsenSys Quorum включва набор от конфигурируеми компоненти и API, което ви позволява да персонализирате вашия случай на употреба и производствена среда.

4 / Най-добра оперативна съвместимост на блокчейн веригата с ConsenSys Quorum

1000 долара

Виждаме нарастващ интерес към възможностите за кръстосана верига между DLT не-Ethereum и блокчейн мрежи Quorum.

За тази награда ви препоръчваме да изградите или адаптирате решение на Layer 2, за да си взаимодействате с DLT, който не е Ethereum (напр. HL Fabric, Corda, HL Sawtooth, HL Iroha и др.) С блокчейн ConsenSys Quorum (HL Besu или GoQuorum). за суапове на токени на кръстосана книга.

Критерии за преценка:

 • Хранилище на Github за преглед
 • Архитектура на решението (включени компоненти, диаграми на последователността и др.)
 • Списък на поддържаните функции, в частност поддържани маркери
 • Codebase за PoC с насоки за неговото стартиране
 • Записано демо

5 / Най-добър DApp, инструмент, разширение, приставка или корекция на кворума на ConsenSys

1000 долара

Buidl върху Quorum, използвайки проекти като Quorum-Quickstart, Kubernetes, Remix Plugin, Quorum Cloud, Truffle, Cakeshop … Искаме да видим повече разширения, които играят с публичния Ethereum, и допълнителни инструменти за достъп на разработчиците като цяло при използване на ConsenSys Quorum.

Ние също така търсим най-доброто използване на функциите на кворума, като изграждаме нещо като Tornado.cash на кворума ConsenSys, Dai за трансфери от кворум към главна мрежа или дори междусистемни суапове на токени. Моля, проявете креативност с него!

Метамаска 

6 / Награда за избор на MetaMask 

500 долара

Търсим най-доброто приложение, което включва MetaMask И има за цел да извърши обществено благо. Помага ли вашият проект на хората да пазят COVID в безопасност? Помогнете на здравните специалисти да се справят с пандемията? Повърхностни по-добри здравни данни? Или да помогнете на търсещите работа лица, засегнати от COVID? Изпратете своя проект на наградата MetaMask Choice за шанса си да спечелите наградата и да се включите в блога на MetaMask!    

Инфура 

NB: Всички хакери ще трябва да кандидатстват за достъп до ITX чрез [имейл защитен] с ‘EthDenver’ в темата, тъй като продуктът все още е в алфа режим.

7 / Сближете Uniswap и ITX по-близо <3

Награда: $ 1500

За да спечелите тази награда, ние ви предизвикваме да създадете нов уебсайт, който позволява на потребителя да разменя токени на Uniswap чрез Infura Transaction Service (ITX). Потребителят не трябва да изисква предварително ETH или предварително депозиране на ITX, за да използва услугата. Вместо това, релайърът (вие!) Трябва да плати мрежовата такса предварително и след това да бъде възстановен чрез изхода на суапа. Например, ако потребителят замени DAI с ETH, тогава релайърът взема парче ETH, за да покрие разходите (и известна печалба също). 

Кандидатстваме за Унигрант в подкрепа на развитието на този проект след хакатона EthDenver. Ако приемем, че безвъзмездните средства са успешни и печелившият екип доставя вълнуващ MVP, трябва да има по-голяма награда, за да се приведе обменът с активиран релайер до производството (и / или да се интегрира в интерфейса Uniswap). Разбира се, целият код трябва да е с отворен код. Както скоро ще видите, ние проектирахме ITX да има минимални компоненти, специфични за интеграцията, така че окончателният договор на рутера да не знае за ITX изобщо и е лесно да замените ITX с друга релейна услуга. 

Така че нека спрем закъсалите транзакции (разменят суаповете) заедно! 

Трюфел

Truffle е стабилна рамка за разработка, която улеснява надграждането на Ethereum, като насочва разработчиците от идея към Dapp възможно най-удобно. Шоколадът не е включен, но може би трюфелът може да ви помогне да разработите DApp, за да потвърдите автентичността на трюфела и да ни помогне да не бъдем измамени от фалшиви ганаши! Сумата за трюфели включва екипи за трюфели, Ganache, капка и трюфели.

Имаме списък с награди:  

7 / Определения на типа за @ трюфел / договор · Издание # 3116

 • 250 долара

8 / Добавете документация / пример с разполагане на частна geth верига

 • 250 долара

9 / Бутонът Raise Github за издаване трябва първо да търси съществуващи проблеми – Ganache # 243 

 • 250 долара

10 / Изработване на диамантена кутия

 • 250 долара

11 / Отпечатайте индикатор „обещанието бе разрешено автоматично“

 • 250 долара

12/ Персонализирани автодовършвания за трюфелен CLI

 • 250 долара

Ресурси:

Старание

13 / Добавете надпис за надраскване към Uniswap

 • 500 долара

Scribble е инструмент за проверка по време на изпълнение за Solidity, който трансформира анотациите в езика за спецификация на Scribble в конкретни твърдения, които проверяват спецификацията. С други думи, Scribble трансформира съществуващите договори в договори с еквивалентно поведение, с изключение на това, че те също проверяват свойствата. Ето репо-сделките, които ни интересуват:

Повече за Scribble: 

 • 4 ефективни стратегии за изготвяне на анотации на надрасквания
 • Свойства за писане – нов подход за тестване
 • Драскане: Документация

Също така получавате достъп до размита кампания и абонамент за Mythx Pro. Удряйте ни Раздор за всякакви въпроси.

14 / Старание за усърдие

 • 500 долара

Ethereum е тъмна гора; карате еднорог до луната, докато се борите с летящите буболечки със светлинен меч. Измислете елегантен дизайн, произведения на изкуството, корици, лога, оставете артистичния си ум да се развихри за ConsenSys Diligence. 

Топ 3-те най-добри дизайна получават до $ 500 и експозиция във всички наши социални мрежи и бюлетини – да не говорим, че имат свой собствен дизайн на следващия пакет от екстри на конферентни (Hoodies, шапки, стикери и т.н.). 

Повече информация и формуляр за подаване: https://forms.gle/cDbCoZ9zs1PcVjup7

Ако прочетете всички тези неща, вие сте легенда и вероятно заслужавате награда. Имаме доста добра гама и наистина се радваме да разгледаме работата, която натискате към Github. Ако имате нужда от някакви насоки, не сте наясно с описанията на наградите или искате да създадете нещо, което би било от значение за ConsenSys, но не е посочено тук – моля, свържете се! 

Честито строителство! (ако сте нов, това не е печатна грешка.) 

BountiesEthDenverhackathonNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Адрес на електронната поща Изключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейнРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейн

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector