Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Инициативата Covantis обявява ConsenSys за водещ технологичен партньор

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

Инициативата Covantis обявява ConsenSys за водещ технологичен партньор

Инициативата Covantis избра ConsenSys за водещ технологичен партньор за разработване на платформа за изпълнение след търговия за транзакции на селскостопански превози. От ConsenSys 23 януари 2020 г. Публикувано на 23 януари 2020 г.

covantis

Основателите на инициативата Covantis, която има за цел да модернизира глобалните търговски операции, обявиха избора на ConsenSys, водеща на пазара Ethereum блокчейн технологична компания, за водещ технологичен партньор за разработване на нейната трансформационна платформа. 

„Основателите създадоха силен процес на подбор, включително двуседмичен хакатон, за да се уверим, че сме избрали подходящия технологичен партньор, който да отговори на нуждите на нашата индустрия“, каза Стефано Реторе, независим съветник на проекта. „ConsenSys представи прототипи, които демонстрираха върхови постижения в своята област и имат опит в използването на блокчейн технология за дигитализиране на процеси във финансовата индустрия за търговия със суровини. Убедени сме, че това партньорство ще ни позволи да изградим първокласен продукт, съсредоточен върху несравнима функционалност, сигурност и поверителност. “ConsenSys ще използва своите готови за предприятие блокчейн продукти и услуги, включително ConsenSys Codefi, PegaSys Orchestrate, Калейдо и MythX за изграждане на блокчейн мрежа на Ethereum. Той ще изгради защитена платформа, базирана на Quorum, разрешен базиран на Ethereum блокчейн протокол, за да обслужва както малки, така и големи играчи по веригата на доставки.

„Силата на ангажимента на Covantis да използва иновативни, най-добрите в класа технологии за трансформиране на глобални търговски операции за селскостопански стоки е вдъхновяваща“, каза Джоузеф Любин, основател на ConsenSys и съ-създател на Ethereum. „Тази платформа е доказателство, че блокчейн технологията е започнала да изпълнява обещанието си за отключване на стойност чрез сътрудничество и премахване на информационни силози в и между индустриите.“

Инициативата Covantis е създадена през октомври 2018 г. от водещи играчи в стоковата индустрия за разработване на технологии за стандартизиране и цифровизиране на глобалните транзакции на селскостопанско корабоплаване в полза на цялата индустрия. Предприятие Covantis и неговата цифрова платформа се очаква да стартират през 2020 г., при условие че бъдат одобрени от регулаторите. Първоначалният фокус ще бъде върху автоматизирането на процесите на изпълнение на зърно и маслодайни семена след търговия. 

Заинтересованите страни могат да научат повече за инициативата, като посетят www.covantis.io

Медийни контакти

ADM

Джаки Андерсън (САЩ)

[имейл защитен]


Бундж

Бунге бюлетина за новини

[имейл защитен]

Glencore Земеделие 

Джейн Макбрайд (Австралия)

[имейл защитен]

Каргил

Април Нелсън (САЩ)

[имейл защитен]

Louis Dreyfus Company

Карън Садлър (Швейцария)

[имейл защитен]

Относно инициативата Covantis

Covantis е блокчейн инициатива, насочена към модернизиране на глобалните търговски операции. Основателите, ADM (NYSE: ADM), Бундж (NYSE: BG), Каргил, Louis Dreyfus Company и Glencore Земеделие, съвместно разработват платформа, за да направят глобалната търговия проста, сигурна и ефективна. Инициативата има за цел да донесе ефективност и икономия на разходи на компаниите по цялата международна верига на доставки.

Забележка относно прогнозните изявления

Това съобщение за пресата съдържа „прогнозни изявления“ по смисъла на федералните закони за ценни книжа на САЩ, включително изявления относно очакваното развитие, успеха и ползите от предложената цифрова платформа. Тези изявления са направени съгласно разпоредбите за „безопасно пристанище“ на Закона за реформа на съдебните спорове за частни ценни книжа на САЩ от 1995 г. Тези прогнозни изявления могат да бъдат идентифицирани с терминология като „ще“ и „очаквам“ и подобни изявления. Прогнозните изявления не са исторически факти и включват присъщи рискове и несигурности. Няколко фактора могат да доведат до съществени различия на действителните резултати от тези, съдържащи се във всяко бъдещо изявление, включително в този случай риска платформата да не бъде успешна или да постигне изцяло целите на участниците. Допълнителна информация относно рисковете, свързани с прогнозни изявления, е включена в декларациите на Bunge Limited и Archer Daniels Midland Company пред Комисията за ценни книжа и борси в САЩ. Всички изявления тук са направени към датата на това съобщение за пресата и участниците не поемат задължение да актуализират публично или да преразгледат всяко бъдещо изявление, независимо дали поради нова информация, бъдещи събития или по друг начин, освен както се изисква съгласно приложимото законодателство.

Съобщение за клиент CovantisGlobal TradeNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Адрес на електронната поща Ексклузивно съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи на BlockchainРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи на Blockchain

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector