Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

MetaMask Mobile вече е наличен за iOS и Android

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

MetaMask Mobile вече е наличен за iOS и Android

Приложението MetaMask Mobile улеснява взаимодействието с приложения, базирани на блокчейн, без да се нарушава сигурността или лекотата на използване, което прави MetaMask най-довереният портфейл на Ethereum. От ConsenSysСептември 3, 2020 Публикувано на 3 септември 2020 г.

прессъобщение за мобилно стартиране v2

Ню Йорк, Ню Йорк, 3 септември 2020 г. – Днес ConsenSys обяви пускането на MetaMask Mobile, на разположение за изтегляне на iOS и Android. Приложението MetaMask Mobile улеснява взаимодействието с базирани на блокчейн приложения, без да се нарушава сигурността или лекотата на използване, което прави MetaMask най-довереният портфейл на Ethereum. От стартирането си през 2016 г. разширението на MetaMask в браузъра е изтеглено над 4 милиона пъти, а изданието MetaMask Mobile се очаква с нетърпение, тъй като бета версията му с надпис, ограничена до 135 000 потребители в края на 2019 г..

MetaMask Fox Изтеглете MetaMask Mobile днес Свали сега

След изтегляне на приложението, потребителите на MetaMask вече могат да преглеждат и търгуват цифрови активи в движение, да управляват криптозаеми и баланси, да играят базирани на блокчейн игри, да подписват съобщения, да изпращат транзакции и да съхраняват незаменими токени (NFT), които могат да представляват доказателство за собственост, членство или уникално изкуство и колекционерски предмети. MetaMask Mobile снабдява потребителите с трезор с ключове, защитен вход и портфейл с символи. Ако потребителите вече имат разширение за настолен компютър MetaMask, те могат просто да генерират QR код, да го сканират с мобилното си устройство и цялата им история на транзакциите ще се синхронизира за секунди.

Приложения като MetaMask предлагат на всеки портал за по-прозрачен и фокусиран върху сигурността интернет. MetaMask прави всичко, което прави стандартният портфейл на Ethereum: управлява крипто валути, токени ERC-20 и колекционерски ERC-721. Но за разлика от други портфейли, той също така позволява на хората да изследват Web3 толкова лесно, колкото всеки мобилен уеб браузър. 

MetaMask Mobile опростява процеса, за да започне да използва Web3 приложения. В 34 държави хората вече могат да купуват ETH директно в MetaMask Mobile чрез Apple Pay, дебитни карти или други специфични за страната методи на плащане.

„От основаването на MetaMask, ние дадохме възможност на значителна общност от ранни осиновители да участва в нов вид изчислителна екосистема: такава, в която потребителите контролират собствените си сметки, където сметките контролират собствените си средства и където скоростта на иновациите е единственият вратар. Ние сме развълнувани да предоставим опит за сърфиране, специално създаден за децентрализирани приложения, и да позволим на потребителите безпроблемно да се синхронизират със своите настолни акаунти в MetaMask “, каза Дан Финлей, основател на MetaMask

Потребителският портал към Web3

Вграденият уеб браузър в MetaMask Mobile дава възможност на потребителите с прост, сигурен и интуитивен начин да изследват Web3, директно от приложението. Най-важното е, че MetaMask внася своите възможности за сигурност при сърфиране в мрежата. Потребителите на приложения генерират пароли и ключове директно на своето устройство, за да гарантират, че само потребителят има достъп до средства и сметки. С MetaMask потребителят винаги има пълен контрол при сърфиране и взаимодействие в децентрализираната мрежа.

Докато съществуващото разширение на MetaMask помагаше да служи милиони на потребители от цял ​​свят, като ги свързва с приложенията Web3, мобилното приложение MetaMask има потенциала да обслужва още милиони, просто като разреши мобилен достъп. Близо до 2 милиарда души, около 60% от свързаното с интернет население, е изчислено за достъп до мрежата изключително от мобилно устройство, където мрежовата инфраструктура и достъпността стимулират растежа на приемането на мобилен интернет. Mobile се превръща в предпочитана платформа за достъп до уеб-базирани продукти и услуги. Web3 не е по-различен. Над 65% от бета потребителите на MetaMask Mobile са базирани извън Северна Америка и Европа. 


„От решаващо значение е нашата екосистема да продължи да мисли„ първо за мобилни устройства “и да дава приоритет на откриваемостта на UX и dApp, като същевременно не жертва сигурността и контрола, които потребителите на Web3 приложенията очакват. Това, което смартфоните са направили за Web2, вярваме, че MetaMask Mobile ще направи за Web3 “, каза Джоузеф Любин, основател на ConsenSys и съ-създател на Ethereum.

Всичко за ConsenSys

ConsenSys е водещата софтуерна компания Ethereum. Ние даваме възможност на разработчиците, предприятията и хората по целия свят да създават приложения от следващо поколение, да стартират модерна финансова инфраструктура и да имат достъп до децентрализираната мрежа. Нашият продуктов пакет, съставен от Инфура, Кворум, Codefi, MetaMask, и Diligence, обслужва милиони потребители, поддържа милиарди базирани на блокчейн заявки за нашите клиенти и обработва милиарди долари в цифрови активи. Ethereum е най-голямата програмируема блокчейн в света, водеща в приемането на бизнес, общността на разработчици и дейността DeFi. На тази доверена основа с отворен код изграждаме утрешната цифрова икономика. За да разгледате нашите продукти и решения, посетете https://consensys.net/.

Искате Web3 в джоба си?

Откривайте нови dapps, търгувайте с цифрови активи и много други от всяко място.

 

MetaMask MobileProduct AnnouncementProduct LaunchNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адресИзключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейнРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейн

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector