Мрежата SKALE е на живо в Mainnet!

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogCodefi Активиране

Мрежата SKALE е на живо в мрежата!

Днес мрежата SKALE стартира на живо в мрежата. SKALE е специално разработен за решаване на мащабиране на слой 2 в основната мрежа на Etheruem. Codefi Activate скоро ще предложи услуги за залагане на SKL.

от Collin Myers 1 юли 2020 г. Публикувано на 1 юли 2020 г.

покривало за скейл

През февруари ConsenSys Codefi обяви SKALE Network като първата децентрализирана мрежа, която пусна токен на Активирайте платформата. Продуктовите и инженерни екипи в мрежата SKALE са били дълбоко в окопите и днес са достигнали похвален етап.

Мрежата SKALE съществува както на Ethereum Mainnet, така и на възлите на SKALE Network и е създадена специално за подобряване на потребителското изживяване на dApps, като същевременно увеличава скоростите на транзакциите, драстично намалява разходите и създава безпроблемни работни процеси за крайните потребители и разработчиците.

Тъй като това е първата фаза на основната мрежа на SKALE Network, залагането и трансферите все още не са активирани. Въпреки това, стимулираната тестова мрежа на SKALE работи безпроблемно с над 12 валидатора от 20 май, без престой, за да се гарантира, че основната мрежа на SKALE е сигурна и максимално ефективна, когато залагането стане достъпно в Activate. Можете да прочетете повече за фазите на стартирането на Mainnet на SKALE тук.

Без заглавие design.png

Кога е наличен залог в Активиране?


Активирате приема ранни регистрации за тези, които искат да участват в стартирането на мрежата SKALE (регистрирайте се тук). Регистрираните потребители ще могат да купуват токени SKL в рамките на три дни холандски търг. Цената на жетоните ще бъде определена по време на холандския търг, което позволява на свободния пазар да определи цената на SKL и прави по-прозрачно и справедливо определяне на цената. Когато продажбата приключи, всеки, който успешно е подал оферта, ще получи жетони на същата цена. Холандските търгове се основават на търсенето и при първи дошъл, първи обслужен, което означава, че продажбата ще приключи, след като A) търсенето на наличното предлагане на токени е изпълнено или B) изтича 3-дневният аукционен период. 

Новата платформа на Activate ще улесни участниците веднага да използват своите SKL токени и да получат награди за делегиране на техните токени веднага след приключване на търга. Твърде много токени са стартирани и разпространени, преди мрежата дори да е била налична, което според нас засилва манталитета „HODL“, където притежателите на токени спекулират или чакат техните токени да натрупат стойност, без всъщност да използват токените по предназначение. За тази цел сме се погрижили да приведем стартирането на SKL токена в напълно функционална мрежа SKALE.

Сега, когато основната мрежа на мрежата SKALE е активна, ние сме близо до пускането на най-безпроблемното, ефективно и сигурно потребителско изживяване за бъдещите участници в платформата Activate. Това отне малко повече време, отколкото очаквахме (защото хубавите неща отнемат време), но сме готови и с радост ще обявим датата на търга на символите през следващите седмици. Очакваме Ви с нетърпение!

Мащабирането на Ethereum с Layer 2 технологии е по-важно от всякога

Проверили ли сте Бензиностанция Eth напоследък? Таксите за газ за изпращане на транзакции през мрежата Ethereum са доста високи, което е положителен показател за търсенето на ETH и подобряване на сигурността на мрежата. Но не е толкова страхотно, ако се опитвате да използвате любимите си dApps, без да разбивате банката. 

Сега повече от всякога Ethereum се нуждае от по-гъвкава технология Layer 2. Мрежата SKALE е специално създадена за решаване на тези проблеми. Цените на SKALE поддържат Ethereum, като предоставят на dApps собствена блокчейн, която таксува въз основа на количеството сървърно пространство за определен период от време, а не чрез транзакция. SKALE ще бъде с порядък по-евтин за изпълнение на транзакции, като същевременно не губи синхронизация с основната мрежа на Ethereum.

И тъй като SKALE е съвместим с Ethereum Virtual Machine, разработчиците на dApp могат лесно да интегрират своите съществуващи Ethereum интелигентни договори със SKALE. Много dApps в иновационната програма на SKALE вече изпълняват своите интелигентни договори на еластичните странични вериги на SKALE.

Следете за предстоящото обявяване на датата на търга на SKALE и се регистрирайте в Activate тук!

___

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Търгът SKALE ще стартира на 17 август 2020 г., 12:00 ч. EST!

Прочетете повече за търга тук.

Децентрализирани мрежи SKALEN Бюлетин Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map