Пясъчниците на Codefi: Актуализация на продукта през януари 2021 г.

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogCodefi

Пясъчниците на Codefi: Актуализация на продукта през януари 2021 г.

Codefi Assets Sandbox е първата от поредица софтуерни среди за пясъчници, разработени от ConsenSys Codefi.by Nicole Adarme 29 януари 2021 г. Публикувано на 29 януари 2021 г.

Codefi Sandbox Blog

Sandfi на активите на Codefi  

Разбирането на въздействието и функционалността на цифровите активи може да бъде предизвикателство. Първоначалните финансови играчи обаче вече започнаха да се възползват от тези иновации.

През последните две години мениджърите на активи, инвестиционните банки, трансферните агенти, брокерите-дилъри, централните депозитари на ценни книжа, регистрираните инвестиционни консултанти и платформите за краудфандинг по целия свят се стремят да разберат по-добре как ще платформата Codefi Assets и блокчейнът Ethereum променят начина, по който издават, разпространяват и управляват финансови продукти. 

В отговор днес стартираме Codefi Assets Sandbox – платформа за тестване, която ще позволи на финансовите институции да оценяват и изследват цифровите активи в симулирана цифрова екосистема. Sandbox на активите може да бъде адаптиран към средата, в която функционира финансовата институция, като позволява експерименти, обучение, обучение и демонстрация: 

  • Експериментирайте: Симулирайте издаването, разпространението и обмена на цифрови активи. 
  • Уча: Дайте достъп на членовете на екипа, които искат да научат как работи Codefi Assets и какво означава да работите с блокчейн.
  • Влак: Управлявайте потребителите, инвеститорите на борда и създавайте цифрови активи без рискове от внедряване в реалния свят, докато екипът ви не е готов.
  • Убедете: Достъп до демонстрации на продукти, за да покажете на заинтересованите страни характеристиките и предимствата на платформата. 

В рамките на пясъчника мениджърите на активи, инвестиционните фондове и други предприятия ще получат достъп до пълните възможности на Codefi Assets, цялостна платформа за управление на цифрови активи и API, който позволява цифровизацията на широк спектър от финансови продукти и транзакции.

Sandbox на активите ще включва следните функции и още:

  • Персонализирано издаване: Опростяване и конфигуриране на проектирането, издаването и разпространението на затворени и отворени фондове, както и инструменти на дълговия капитал на пазара като нулеви купони, облигации с фиксирана лихва и плаваща лихва.
  • Вградено съответствие: Уверете се, че вашите цифрови активи отговарят на разпоредбите, като използвате код, моделиран по традиционен закон за ценните книжа. 
  • Ускорено включване на инвеститорите: Ускорете операциите на KYC и AML, задайте правила за разпространение, споделете данните за съответствие с регулаторите и други участници в мрежата и рационализирайте одита.
  • Единно управление на жизнения цикъл: Автоматизира обработката на поръчките за покупка и обратно изкупуване, както и разпределението на корпоративни действия (вкл. Плащания на дивиденти и купони).
  • Рационализирана вторична търговия: Дайте възможност на инвеститорите да търгуват лесно в рамките на равнопоставени пазари. Изчиствайте и уреждайте транзакции в реално време с множество опции за плащане, без забавяне на сетълмента и без риск от контрагента.
  • Регистър на инвеститорите в реално време: Наблюдавайте вашия регистър на активи в реално време. Съхранявайте прозрачна и неизменяема история на транзакциите, преглеждайте метриките на позицията и ефективността и генерирайте полезна статистика – всичко от едно табло.

Версията на API за разработчици

Sandfo на API на Codefi Assets е достъпна и за разработчици, които искат да експериментират с базирани на блокчейн активи в тяхното приложение. Моля, посочете във формуляра за контакт дали се интересувате от API версията на Sandfi Assets Sandbox и ние ще ви изпратим информацията, от която се нуждаете, за да започнете.


Достъп до пясъчника на активите

Пясъчниците на Codefi

Пясъчникът на активите е първата от поредица софтуерни среди за пясъчници, разработени от ConsenSys Codefi. По-късно през Q1.2021 г. ConsenSys Codefi ще пусне своя Sandbox за работен поток и своя Sandbox за CBDC.

Научете за CBDC Sandbox регистъра за CBDC Sandbox

Обществените сесии на пясъчника

За да информира институционалната общност за напредъка и научаванията на Codefi Sandboxes, ConsenSys Codefi ще провежда ежемесечни общностни сесии във формат уебинар, организирани от нашите продуктови клиенти. Първата сесия ще се състои през февруари 2021 г..

Продуктовите екипи също ще бъдат на разположение за поддръжка и въпроси по нашия канал Discord.

Регистрирайте се за първата сесия на общността Ангажирайте се с Codefi Assets на Discord

Codefi Sandbox Актуализация на продукта Newsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map