Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Представяме Teku

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

Развитие на HomeBlogBlockchain

Представяме Teku

Teku е клиентът на Eth2 Beacon Chain за институционални участници от ConsenSys 16 октомври 2020 г. Публикувано на 16 октомври 2020 г.

Теку

Клиентът на веригата Eth2 Beacon за институционални заинтересовани страни

Екосистемата очакваше пристигането на Ethereum 2.0 за дълго време. Екипът на ConsenSys ’Protocol Engineering (известен преди като PegaSys) е участвал още от самото начало. 

  • Присъединихме се към други в Работилница за засенчване на Ethereum в Тайпе в началото на 2018г.
  • Направихме значителен принос за Eth2 R&D чрез нашия Приложен Изследвания, TX / RX, и Автоматизиран Проверка екипи, всеки от които се фокусира върху различни ключови изследователски въпроси за развитието на парадигмата Eth2.
  • Ние допринасяме за основния Ethereum от 2016 г., изграждайки Hyperledger Besu, първокласният клиент на Ethereum за предприятия. Освен това информираме, ръководим и прилагаме EIP и ключови изследователски проекти за Eth1.x. 
  • Наскоро създадохме стратегическо партньорство с JPMorgan, за да придобием техния протоколен проект и да подкрепим техните приложения за Ethereum. JPMorgan се присъединява към нарастващ списък от компании, обслужвани от нашия екип за поддръжка на ниво предприятие.

 

икона на консенсус плекс кръг Научете повече за Teku Explore Teku

Тези инициативи са доказателство за нашите висококачествени инженерни практики, нашия втвърден опит за подкрепа на предприятията и устойчивостта на дългосрочния ни ангажимент за напредък в протокола Ethereum.

Екипът на ConsenSys ’Protocol Engineering е един от най-големите екипи за протоколи в цялата сфера на блокчейн. С над 70 членове, нашият екип обхваща широк спектър от експертни познания, от корпоративни Java магьосници до академици на разпределени системи, от технически, банкови, академични среди и по-далеч. Ние вярваме в Ethereum 2.0 и инвестираме значителни ресурси, за да го доставим. 

В основата на нашите усилия за Eth2 е Теку, пълен клиент на Ethereum 2.0, създаден да отговаря на институционалните нужди и изискванията за сигурност. Teku е и единственият клиент, който е получил нулево финансиране от фондацията Ethereum и е изцяло подкрепен от ConsenSys. Teku е бил пълноправен участник във всички тестови мрежи досега (включително известното отстъпление в Онтарио, което събрахме, за да подкрепим екосистемата Eth2). 

Разнообразието от клиенти е от решаващо значение в новата архитектура на мрежата Eth2 и за да е устойчив Eth2, нито едно внедряване на клиент не може да доминира. Поради тази причина всеки от петте съществуващи клиенти има предвид целевата потребителска база; Teku е избраният клиент за институционални залагащи. Разработихме го под корпоративния лиценз Apache 2.0 и в тествана от битки Java, за да се възползваме от богатата си екосистема от над 7 милиона разработчици и стабилни инструменти за приложения с висока производителност. Току-що имаме одит от Quantstamp, който трябва да бъде публикуван скоро, който подкрепя нашата цел да напишем чист, качествен код и предлага допълнителна сигурност на нашите потребители, докато напредваме към генезиса на веригата за маяци.

Продуктите на ConsenSys ’Eth2 са изградени върху Teku. 


  • Инфура работи с Teku в производствена среда, за да подкрепи своята услуга за API на Eth2 Beacon Chain.
  • Codefi Staking, който стартира скоро, ще разчита основно на Teku за своята платформа за бели етикети за управлявана инфраструктура за залагане Eth2.

За институционално залагане, Teku върви ръка за ръка с другия ни проект с отворен код, Web3Signer, за да предложи услуга за дистанционно подписване на ключове и нарязване за максимална сигурност и спокойствие за валидаторите. 

Вече работим с няколко други големи проекта в екосистемата, за да подкрепим използването им на Teku в техните собствени операции по залагане. Един от нашите екосистемни партньори, Атестант, споделиха своя опит с Teku досега:

„Attestant предоставя услуга за залагане на институции, която не е задържана за Ethereum 2.0. За целта трябва да подкрепим предлагането си с продукти и услуги, които осигуряват критична за мисията сигурност, стабилност, надеждност и производителност. Очевидно е, че чрез непрекъснати изследвания, разработки и тестове клиентът на Teku вече е узрял до степен, в която отговаря на всички наши строги критерии. Радваме се, че работим толкова тясно с такъв професионален екип и очакваме с нетърпение да внедрим клиента Teku като компонент на нашия пакет в Mainnet по-късно тази година. “

Работим за изграждането на Teku във водещия корпоративен Eth2 клиент повече от две години и сме развълнувани да приветстваме повече професионални залагащи в нашата общност. Моля, присъедини се към нас над ConsenSys Discord на #teku или ни изпратете имейл на [имейл защитен] за да се свържете. Искаме да работим с вас!  

 

икона на консенсус плекс кръг Научете повече за Teku Explore Teku Ethereum 2.0 Съобщение за продукта Стартиране на продукта Newsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други. Имейл адрес Изключително съдържаниеКак да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Как да настроите и стартирате Ethereum NodeУебинар

Как да настроите и стартирате Ethereum Node

Как да създадете свой собствен API за EthereumУебинар

Как да създадете свой собствен API за Ethereum

Как да създадете социален токенУебинар

Как да създадете социален токен

Използване на инструменти за сигурност при разработването на интелигентен договорУебинар

Използване на инструменти за сигурност при разработването на интелигентен договор

Бъдещето на финансите Digital Assets и DeFiУебинар

Бъдещето на финансите: цифрови активи и DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector