Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Програма MetaMask Early Adopter позволява институционален достъп до DeFi

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

Програма MetaMask Early Adopter позволява институционален достъп до DeFi

Curv, лидер в сигурността на цифровите активи, ще бъде първият партньор за стартиране, който ще интегрира институционална версия на MetaMask, за да свърже своите клиенти с децентрализирани финансови протоколи и приложения. от ConsenSys 10 декември 2020 г. Публикувано на 10 декември 2020 г.

MetaMask за институции 2

Днес ConsenSys обяви нова оферта от MetaMask за предоставяне на криптовалутни фондове, попечители и професионални търговци с функции и контроли от институционален клас за свързване с протоколи и приложения за децентрализирано финансиране (DeFi). MetaMask е най-популярният в света портфейл Ethereum и браузър Web3, с повече от 1 милион активни потребители месечно. MetaMask Mobile, който дебютира през септември, опростява процеса за използване на приложения DeFi, а новата функция за суапове на токени осигурява по-опростено изживяване и по-добро изпълнение за търговия с цифрови активи. Версия 8 на MetaMask донесе нови нива на поверителност на Web3, като даде на потребителите възможността да изберат един или повече акаунти, които да се свържат с уебсайт, или да създадат нов акаунт само за този сайт. 

През изминалата година екосистемата DeFi на Ethereum нарасна до над 14 млрд. Долара като обезпечение. Доставчиците на депозитар все повече търсят експозиция и достъп до разнообразните децентрализирани финансови възможности, които съставят Web3 за техните активи под пазене. И все пак за професионалните търговски фирми, които искат да използват най-атрактивните протоколи DeFi, настоящият процес е неефективен. Търговските фирми също изискват надеждна отчетност за счетоводството, данъците и Р&L цели. 

За да реши тези проблеми, ConsenSys ще започне да предлага на търговски фирми и крипто пазители институционална версия на MetaMask с нови функции, които да позволят сигурно използване на протоколи DeFi и други приложения. Клиентите могат да разменят токени, да вземат назаем, да заемат и да инвестират в приложения на Ethereum със същото познато потребителско изживяване на MetaMask – но с оперативните функции, функциите за сигурност и отчитане, необходими за управлението на професионално бюро за търговия на DeFi.

„MetaMask е първокласното изживяване за взаимодействие с приложенията на DeFi. Ние сме развълнувани да си партнираме заедно с технологични лидери като Curv, за да изградим институционални операции и съответствие, от които се нуждаят търговците, за да започнат наистина да увеличават участието си в DeFi “, каза Патрик Берардучи, съпредседател на Global Fintech, ConsenSys. 

Първият партньор на ConsenSys е Крива, лидер в сигурността на цифровите активи, който днес обяви Curv DeFi, решение за децентрализирано финансиране от корпоративен клас (DeFi) за институции. Curv ще интегрира MetaMask с инфраструктурата за сигурност на цифровите активи на Curv.

„Вярваме, че чрез комбинирането на нашата уникална инфраструктура за сигурност, базирана на многопартийни изчисления (MPC), с MetaMask ще можем да играем важна роля в институционалното приемане на DeFi“, каза Крива Съосновател и главен изпълнителен директор Itay Malinger. „Тъй като няма надеждно и сигурно институционално решение за DeFi, организациите се връщат към използването на MetaMask или персонализирани интеграции на дребно като индивидуално решение. Партньорството на Curv с MetaMask позволява комбинираната лекота на използване и готовност за прилагане на MetaMask заедно с контролите и защитите на ниво Curv, които са в основата на нашата инфраструктура за сигурност. “

Програма за ранно осиновяване

Водейки до комерсиалното стартиране на институционалната версия на MetaMask, ConsenSys Codefi ще си сътрудничи с избрана група партньори, попечители и професионални търговски фирми, за да им даде възможност да оформят характеристиките на продукта, да повлияят на пътната карта за развитие и да получат ранен достъп до новата Интеграция на MetaMask за техните клиенти. Идеалните партньори имат клиенти, които вече влагат капитал в протоколи DeFi и биха били тясно ангажирани по време на разработването на продукта. Влезте в контакт ако искате да се присъедините към програмата за ранно осиновяване. 

Влезте в контакт


Планираните функции включват: 

  • Защита на предприятието. Директната интеграция с водещите доставчици на попечителство елиминира необходимостта от множество трансфери за внедряване на капитал в приложения DeFi, с поддръжка на множество подписи. 
  • По-добро управление на риска и оперативен контрол. MetaMask ще добави конфигурируеми потоци за одобрение, за да задейства по-сложни сделки и ще даде възможност на бизнес логиката около размера на внесения капитал и къде.
  • Търгувайте с увереност. Мониторингът на Mempool и подаването на частни транзакции елиминира предварителното управление на транзакциите. Поддръжка за генериране и изтегляне на BLS ключ за Eth2.
  • Лесно спазване, счетоводство и данъци: Търгувайте със спокойствие, че се грижи за проверките за съответствие, счетоводството и данъчното отчитане.

Всичко за ConsenSys

ConsenSys е водещата софтуерна компания Ethereum. Ние даваме възможност на разработчиците, предприятията и хората по целия свят да създават приложения от следващо поколение, да стартират модерна финансова инфраструктура и да имат достъп до децентрализираната мрежа. Нашият продуктов пакет, съставен отИнфура, Q uorum, Codefi, MetaMaskU, Трюфел, и Diligence, обслужва милиони потребители, поддържа милиарди базирани на блокчейн заявки за нашите клиенти и обработва милиарди долари в цифрови активи. Ethereum е най-голямата програмируема блокчейн в света, водеща в приемането на бизнес, общността на разработчици и дейността DeFi. На тази доверена основа с отворен код изграждаме утрешната цифрова икономика. За да разгледате нашите продукти и решения, посетете https://consensys.net/.

За Curv (www.curv.co)

Curv е най-доверената в света инфраструктура за сигурност на цифровите активи, която се предоставя като напълно мащабируема облачна услуга от корпоративен клас и съвместима. Технологията за многостранни изчисления на Curv (MPC) едновременно осигурява на институциите защита, незабавна наличност и пълна автономия над цифровите активи, необходими за процъфтяването в цифровата икономика. Компанията е единственият доставчик на портфейли, базиран на облак, MPC за институционални цифрови активи и първият по рода си, който е постигнал както сертифициране SOC2 тип II, така и акредитация по ISO 27001. Curv също така осигурява допълнително спокойствие, като застрахова до 50 милиона долара цифрови активи, подкрепени от Munich Re, единствената към момента свързана с интернет престъпна застрахователна полица и една от най-големите полици на пазара. Curv бързо се приема от водещи борси, попечители, извънборсови бюра, брокери, традиционни финансови институции и мениджъри на цифрови активи. Основана през 2018 г., седалището на Curv е в Ню Йорк с R&D офиси в Тел Авив, Израел.

Медийни контакти:[имейл защитен], [имейл защитен]

CodefiDeFiInstitutional FinanceMetaMaskProduct AnnouncementNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адресИзключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи на BlockchainРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи на Blockchain

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector