SKALE Token за стартиране на Codefi Activate на 17 август 2020 г.

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

SKALE Token за стартиране на Codefi Activate на 17 август 2020 г.

Днес ConsenSys обяви, че токенът SKALE на мрежата SKALE (SKL) ще бъде достъпен за закупуване чрез тридневен холандски търг на платформата на 17 август 2020 г. от 12:00 ч. EST. От ConsenSys 16 юли 2020 г. Публикуван на 16 юли 2020 г.

Съобщение за търга на SKALE 4

Ню Йорк, Ню Йорк, 16 юли 2020 г.Активирате, от ConsenSys Codefi, е първата платформа, създадена да стартира децентрализирани мрежи и да позволи на клиентите да купуват, управляват и използват своите токени в едно приложение. Днес ConsenSys обяви, че SKALE Network’s Токенът SKALE (SKL) ще бъде достъпен за закупуване чрез 3-дневен холандски търг на платформата на 17 август 2020 г. от 12:00 ч. EST. Обявен през февруари, мрежата SKALE е първият проект, стартиран с Activate, който оттогава насам приети регистрации да участвате. За потребители, проверени на платформата, регистрациите за търга вече са отворени https://activate.codefi.network/skale.

Токенът SKALE поддържа дългоочакваното Мрежа SKALE, еластична блокчейн мрежа с отворен код, проектирана специално за мащабиране на Ethereum чрез увеличаване на скоростта на транзакциите, намаляване на транзакционните разходи и създаване на безпроблемни работни потоци за крайни потребители и разработчици, изграждащи приложения на Ethereum. Основната мрежа на мрежата SKALE работи оттогава 30 юни. Всяко приложение, използващо мрежата SKALE, получава собствена верига за изпълнение на транзакции по време на блокове под секунда, с над 2000 транзакции в секунда. В допълнение към управлението на интелигентни договори в пълен щат, веригите SKALE предлагат децентрализирано съхранение и могат да изпълняват машинно обучение в интелигентни договори. В момента над 40 децентрализирани приложения надграждат SKALE, вариращи от игри до децентрализирано финансиране, до стрийминг на аудио и др. Комбинацията от SKALE и Ethereum е наистина децентрализиран облак, който позволява на приложенията на Web 3 да се конкурират с Web 2 както на цена, така и на производителност.

„Наблюдава се фантастичен ръст в децентрализираните приложения и DeFi, изграден върху Ethereum. ConsenSys Codefi е създаден, за да даде възможност на строителите на нашата екосистема с модулни инструменти за търговия и финанси, включително приложното използване на жетони. SKALE е основна стъпка напред за оперативния напредък на икономиката на Ethereum и ние сме развълнувани да подкрепим екипа “, каза Лекс Соколин, глобален съпредседател на ConsenSys Codefi. 

„Нашата цел е да изградим вертикално интегрирана платформа, която дава възможност за стабилно стартиране на мрежата и текуща употреба – където хората могат да закупят и пуснат своите токени да работят по предназначение. На Activate, след като потребителите закупят SKL токени, те могат да започнат да допринасят за сигурността и мащабируемостта на мрежата чрез залагане, започвайки от генезиса “, каза Колин Майърс, ръководител на стратегията за маркери в ConsenSys Codefi. Потребителите могат да имат право да печелят награди чрез тази дейност.

Потребителите не само могат да купуват SKL токени директно от SKALE Network на платформата Activate, но притежателите на SKL токени могат да залагат SKL токени в съответствие с протокола на SKALE Network и да получават награди за залагане директно от мрежата в замяна, без да се налага да напускат приложението. Таблото за управление на мрежата на Activate улеснява потребителите да решат кой доставчик на залагане като услуга да избере да делегира своите SKL токени в мрежата. Токенът SKL е хибриден токен, който участва в механизма за мрежова сигурност и се използва като платежно средство за веригите SKALE.

Activate използва механизма за разпространение „Proof of Use“, предназначен за получаване на маркери до притежатели, чиято основна цел е използването на мрежови маркери по предназначение. Доказателството за използване програмно изисква от потребителите, които придобиват маркери по време на стартиране, активно да „доказват използването“ на своите маркери в мрежата на мрежата в конкретни случаи на употреба, преди да им бъде разрешено да ги прехвърлят или осребрят. В случай на SKALE, участниците ще бъдат задължени от протокола да делегират поне 50% от закупените си токени за 90 дни, преди да могат да ги прехвърлят извън мрежата. Това създава измерим механизъм за стимулиране, насочен към минимизиране на спекулативното поведение на участниците, като същевременно максимизира активния принос към мрежата. Доказателството за употреба се привежда в съответствие със стандартите за пускане на токени на Codefi Activate, които установяват честни, отчетни и прозрачни практики. 

RИзявленията за търга вече са отворени на https://activate.codefi.network/skale

Всичко за ConsenSys


ConsenSys е водеща в индустрията блокчейн софтуерна компания. Нашите продукти с пълен набор от Ethereum – MetaMask, Codefi, PegaSys, Инфура, и усърдие – помагат на разработчиците да изграждат мрежи от следващо поколение и дават възможност на предприятията да стартират по-мощна финансова инфраструктура. ConsenSys обслужва милиони потребители, вариращи от финансови институции до разработчици и потребители на дребно в публичната мрежа на Ethereum. Ethereum е най-доверената блокчейн с отворен код, предпочитана от водещите бизнеси поради лесните за използване инструментариум, усъвършенстваните функции за сигурност, поверителност и разрешаване и непрекъсната надеждност.

За SKALE

SKALE е еластична блокчейн мрежа, която дава на разработчиците възможност лесно да предоставят силно конфигурируеми напълно децентрализирани вериги, които са незабавно съвместими с Ethereum. Веригите на SKALE могат да изпълняват блокови времена под секунда, да изпълняват до 2000 tps на верига и да изпълняват интелигентни договори в пълен щат, да поддържат децентрализирано съхранение, да изпълняват Rollups и машинно обучение в EVM. Мрежата SKALE е проект с отворен код с много участници, включително SKALE Labs, Inc. със седалище в Сан Франциско, Калифорния. Поддръжниците на мрежата SKALE включват Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP и Winklevoss Capital. Мрежата SKALE се поддържа от най-добрите валидатори в света, включително Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs и Stake X, както и ключовия играч на инфраструктурата Bison Trails. За повече информация, моля посетете www.skale.net работа, @SkaleNetwork в Twitter и @skaleofficial в телеграма. 

ЗА N.O.D.E. Фондация & Ансталт

Фондация „Мрежа за децентрализирана икономика“ (N.O.D.E.) е организация с нестопанска цел, базирана в Лихтенщайн, създадена да изпълнява мисията за подкрепа на проекта с отворен код SKALE Network. Фондацията се поддържа от N.O.D.E. Anstalt, дъщерно дружество на Фондацията. Фондацията се подкрепя и от SKALE Labs, Inc. със седалище в Сан Франциско, Калифорния. SKALE Labs предоставя подкрепа на мрежата, като допринася за отворения код, растежа на общността и други ключови усилия за улесняване на растежа и приемането на мрежата SKALE.

Медийни контакти:

Джеймс Бек ([имейл защитен])

[имейл защитен]

Клиентско съобщение Децентрализирани мрежи SKALEN Newsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Имейл адрес Изключително съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейнРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи в блокчейн

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map