Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

ВИРТУАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА СТРАТЕГИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА БЛОКЧЕЙНИ ПРЕДПРИЯТИЯ

Каним ви на друго, но вълнуващо виртуално дигитално събитие, виртуална конференция за корпоративни блокчейн стратегии и управление.

Това събитие за управление на блокчейн ще включва 8+ говорители, 1000+ присъстващи и 3+ теми.

Blockchain е в основата на иновациите. Това е иновативна технология, която позволява на компаниите да правят повече, без да е необходимо да променят изцяло работния си процес. Фактът, че бизнес процесът на предприятието може да се управлява по доверен и съвместен начин, е голямо нещо! Блокчейн технологията може да ни помогне да се изправим пред критичната икономическа ситуация. За да позволят всичко това, лидерите в бранша и лицата, вземащи бизнес решения, трябва да разберат фундамента на технологията блокчейн.

И така, защо говорим всичко за това? Това е така, защото ви представяме виртуалната конференция за корпоративни блокчейн стратегии и управление – конференция за блокчейн стратегия, където ще разберете основните основни елементи, които се вземат предвид от вземащите решения в предприятието. Тези елементи им помагат да идентифицират възможно най-добрите случаи на употреба за тяхната бизнес екосистема.

Като присъствате на конференцията, ще можете да станете свидетели на най-добрата работа на участниците и участниците в конференцията, тъй като те споделят своя опит за това как работят сложните платформи и приложения, базирани на блокчейн..

Програма за събития

Все още не са решени характеристиките на високоговорителите. Той ще бъде актуализиран скоро, така че проверете отново мястото след няколко дни!

Разполага с високоговорители

Все още не са решени характеристиките на високоговорителите. Той ще бъде актуализиран скоро, така че проверете отново мястото след няколко дни!

Покрити теми

Във виртуалната конференция ще има 3 сесии.

Сесия 1 – Вземане на решение за блокчейн

Първоначално Blockchain имаше за цел да реши опасностите на финансовата индустрия, но отсега нататък той е по-видим в действие чрез криптовалута. Повишеното използване на криптовалута видя спад на множество крипто, тъй като те се опитват да не решат уникален проблем. Що се отнася до блокчейн технологията, тя успя да повлияе на други индустриални сектори със своите предимства и полезност.

Най-очевидната причина за неуспешните блокчейн проекти е как се обработва проектът от самото начало. Стартиращите компании не успяха да имат ясна визия за технически пропуски, ограничения и пречки. Те също така не разбират динамиката на пазарното търсене, създавайки блокчейн продукти, които не са синхронизирани от пазарното търсене. В този случай използването на блокчейн не носи ползи и може да доведе до загуба на време и усилия от страна на разработчика.


В този раздел лекторите ще споделят своя опит, използвайки учене и експерименти в реалния живот. Те ще ви покажат как да планирате и изпълнявате проекта, като използвате технологията блокчейн по правилния начин.

Сесия 2 – Изграждане на бизнес казус

Blockchain е доста нова технология и все още изисква време, за да се утвърди. Това означава, че ще ви е по-трудно да убедите ръководството и шефа за управление и изпълнение на бюджета.

На всичкото отгоре трябва да се справите и с вътрешните конкуренти, които имат доста лесно време, когато става въпрос за бюджетни надбавки. Например екипът по продажбите може да покаже как разпределението на бюджета може да доведе до увеличени приходи. Маркетинговият екип е спокоен и по отношение на изпълнението, тъй като те могат да споделят как подобряването или разпределението на бюджета може да означава по-добър пазарен дял. Но какво ще кажете за блокчейн? Как променя бизнеса и носи ползи за него?

Като човек, който работи по блокчейн проект, вие не само трябва да разберете ключови драйвери за оценка, но също така трябва да придобиете по-добри познания за осезаемите и нематериални ползи от използването на технологията blockcahin в бизнес процеса. Освен това трябва да покажете как това ще повлияе на дълготрайните търговски отношения. Показването на всичко това е голямо предизвикателство, което е много по-сложно от показването на предимства с числа.

За да ви помогнат да разгледате по-добре бизнес казусите, използвайки технологията на блокчейн, високоговорителите ще покажат как различните бизнеси в целия свят показват и измерват въздействието на блокчейн върху техния бизнес. Те също така ще покрият нематериални ползи, включително сътрудничество, отчетност, надеждност и доверие. Тези четири драйвера могат да донесат осезаеми ползи за бизнеса.

Сесия 3 – Комуникация и маркетинг

Последната стъпка е да съобщите предимствата на вашите бизнес партньори, включително веригата за доставки. Предизвикателството е ефективно да комуникирате и предлагате на пазара вашия блокчейн проект, докато работите дълго време зад вратата. Тези комуникации трябва да бъдат навременни и ефективни; в противен случай би станало трудно да се убедят заинтересованите страни.

Комуникационният аспект трябва да се управлява, както вътрешно, така и външно. Външното боравене ще осигури лесна комуникация между играчите, които се качват.

В тази сесия експертите от бранша ще споделят своя опит, когато става въпрос за комуникация между различните заинтересовани страни на компанията.

Присъедини се сега!

И така, какво чакаш? Елате да се присъедините към виртуалната конференция за корпоративна блокчейн стратегия и управление чрез комфорта на вашата стая!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector