Присъединете се към общността в Linkedin

Щастливи сме да ви запознаем с общността 101 Blockchains в Linkedin. Нека се потопим дълбоко, за да научим повече за общността на Blockchain и как тя би ви била от полза!

Желанието да се учи е една от основните мотивации за напредъка на всяка нова технология. Една от последните технологии, които трансформират индустриите по целия свят, е технологията Blockchain. Светът бавно разпознава потенциала на Blockchain отвъд криптовалутата. Blockchain не само предлага по-опростени и високоефективни подходи за бизнеса да трансформират конвенционалните си операции, но също така предоставя подобрени възможности за кариера на много амбициозни професионалисти по света.

Присъедини се сега: 101 Блокчейн общност Linkedin

Освен това нараства търсенето на надеждни платформи за получаване на познания в индустрията по отношение на Enterprise Blockchain и ресурси за изследвания. Общността 101 Blockchains е един от надеждните и надеждни решения за укрепване на вашите знания за Enterprise Blockchain и да бъдете в течение с най-новите тенденции в индустрията. Искате ли да научите повече за една от силно активните, надеждни и надеждни онлайн общности за Enterprise Blockchain? Прочетете!

101 Blockchains постигна фактическото признание, че е една от известните независими платформи за знания, базирани на научни изследвания и сертифициращ орган за специалистите в Enterprise Blockchains. С постоянния растеж на броя последователи на 101 блокчейна, решихме да развием общностно изживяване за всички потребители.

Основната цел на общността 101 Blockchains е да събере професионалисти на Enterprise Blockchain, корпоративни (големи и малки) потребители, технологични ентусиасти, изследователски анализатори и партньори заедно за създаване, консумиране и споделяне на ценна информация и прозрения за технологията на Enterprise Blockchain. Нека предоставим кратко обяснение на това, което нашите Блокчейн общност в LinkedIn всъщност е.

101 Общност на блокчейн предприятия

Какво представлява общността 101 Blockchains?

Общността 101 Blockchains служи като идеална платформа за среща на специалисти Enterprise Blockchain, цифрови иноватори и експерти в бранша, като се стреми към подобряване на личния растеж чрез използване на възможностите на Enterprise Blockchains.

Основна цел на нашата общност

Както вече споменахме, основната цел на Общността на 101 блокчейн е съоръжението за среща на всички, които се интересуват от Enterprise Blockchains. Освен това Общността изпълнява ролята на дискусионен форум 101 Blockchains. Групата на LinkedIn от 101 блокчейна осигурява перфектната платформа за насърчаване на безплатния обмен на мнения и идеи.

Най-важното от всичко е, че подбраният обмен на мнения помага за отстраняване на нередностите, които обикновено се появяват в дискусионните форуми. В допълнение, Общността също така насърчава участието на участниците в 101 блокадни уебинари и конференции на живо.

Освен това нашата визия се разпростира и върху създаването на свят, добре информиран за технологията Enterprise Blockchains. Общността предоставя надеждни отговори на въпросите на членовете на Общността от 101 анализатори на Blockchain. Така че, можем да работим за постигането на нашата дългосрочна цел зад нашия форум за Blockchain Enterprise, т.е. една дестинация за всички знания за Enterprise Blockchains.


Какво можете да очаквате от общността 101 Blockchains?

Сега, след като знаете основите и целите на нашата общност 101 Blockchains, трябва да проучите какво предлагаме в общността.

  • Изчерпателна информация за индустрията

С екипа от експерти по Blockchain Ви информираме за последните новини, актуализации и тенденции на Blockchain индустрията чрез Blockchain Community. Общността насърчава наличието на непрекъснато актуализирана информация без никакви крайници. Всички участници в Общността се насърчават да споделят своя опит и знания и да усвояват информацията, споделена от други.

  • Актуализирано и усъвършенствано съдържание

Нашият редакционен екип непрекъснато работи за обогатяване на съдържанието, достъпно в общността 101 Blockchains. Започвайки от новини за най-новите тенденции до информацията за сертифицирането на Enterprise Blockchain и уебинарите на Think Tank, ще получим всичко това в нашата общност. Освен това, членовете на Общността винаги са в течение с известия за нови и важни съобщения.

  • Достъп до уебинари от най-добрите експерти

Поредицата от 101 блокови вериги Think Tank Webinar също е друг обещаващ акцент в нашата общност. Можете да получите достъп до уеб семинари на Enterprise Blockchain от водещи експерти в индустрията на нашата общност, за да подобрите своите стратегически и практически знания. Например можете да намерите надеждна информация за темите на Enterprise Blockchain, като например използване на Enterprise Blockchains за подобряване на междуфирмените транзакции. Друга важна тема на уеб семинара за нашата общност включва ролята на цифровите идентичности в IoT / сценарии за мобилност в бъдеще.

  • Ангажиращи, обмислени и интерактивни дискусии

Дискусията без последващи действия просто не е толкова ефективна, колкото би трябвало да бъде. Експертите по тематика в нашата общност извеждат дискусията отвъд начина на използване на платформите Enterprise Blockchain. Можете да намерите викторини, анкети и въпроси, които предизвикват интересни и проницателни дискусии в нашата общност. Вместо да споделя само съдържание, нашата общност насърчава активен диалог за различни тенденции и теми в екосистемата Enterprise Blockchain.

  • Масивно тяло на Enterprise Blockchain Research

Следващият поразителен акцент в общността 101 Blockchains е възможността за изследване на по-голямо разнообразие от изследвания на Enterprise Blockchain. Можете да намерите най-новите изследвания в областта на технологията Enterprise Blockchain, за да разширите обхвата на вашите знания. Практическите ръководства също могат да ви предоставят адекватна помощ при разбирането на реалните изпълнения на технологията Enterprise Blockchain.

Някои от забележителните изследователски материали в нашата Общност се фокусират върху децентрализираната екосистема в Blockchain, Hyperledger, Enterprise Blockchains, Corda Blockchain и Blockchain-as-a-a-service. Освен тези ресурси, можете също да получите достъп до електронни книги и инфографика за гъвкаво и по-лесно обучение. Като цяло, нашата Общност може да се окаже идеалната основа за подобряване на вашия успех в обучението по Enterprise Blockchain.

Акцент върху случаите на използване на блокчейн в предприятията

Дискусиите относно практическите случаи на използване на Enterprise Blockchain в различни индустрии в Общността също са благоприятни за много участници. Обяснението за практическите случаи на използване на Enterprise Blockchains с прозрения на експерти от бранша дава задълбочено разбиране на технологията Enterprise Blockchain. Освен това фокусът върху случаите на употреба с практическа стойност в дискусиите на нашата общност осигурява ползи за всички участници.

Предприятията (големи и малки) могат да открият нови подходи за опростяване на бизнес операциите, докато мениджърите могат да проучат ефективни подходи за намаляване на режийните разходи. От друга страна, практикуващите могат да идентифицират по-добри начини за подобряване на своя опит чрез прозрения за практически случаи на използване на технологията Enterprise Blockchain.

Присъединете се към нашата 101 Blockchains общност сега!

Ако искате да спечелите най-много от Enterprise Blockchains, тогава станете част от общността на 101 Blockchains точно сега! Присъединете се към огромно семейство, което включва сътрудници от всички области на пейзажа на Enterprise Blockchain и усъвършенствайте своя опит в Enterprise Blockchain. Нашата общност иска да постигне най-доброто изживяване за всички участници, като същевременно придобие познания за Enterprise Blockchains. И така, има определени правила, които трябва да спазвате за качеството на съдържанието в нашата Общност, което ще осигури безпроблемната работа на Общността.

В края на деня всички тук искат да водят увлекателни и ценни дискусии и усилията ни се стремят усилено към същото. Няма ограничение за творчеството и бъдещето на Enterprise Blockchain зависи много от него. И така, какво може да бъде по-добро място за нови мисли от нашето предприятие Блокчейн общност? Свържете се още сега, за да влезете в свят на идеи, мисли, знания, мнения, новини, тенденции – всичко свързано с Enterprise Blockchain!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map