Разпродажба на черен петък 2020: Най-горещата сделка на годината

Духът за празнично пазаруване всели ли се? Ако сте нетърпеливи да се възползвате максимално от тазгодишния уикенд за пазаруване след Деня на благодарността, тогава 101 Blockchains има точното нещо за вас в магазина. Ние сме много щастливи да съобщим, че можете да получите невероятни оферти на нашите курсове и сертификати с 101 Blockchains Black Friday Sale. 101 Blockchains промени играта в образованието и изследванията на blockchain с подкрепата на експерти от бранша.

Тази година искахме да дадем на нашите клиенти нещо специално, което да ценят и да се възползват максимално от техните празници. Изберете да си купите такъв за себе си или като подарък за приятелите си; 101 Blockchains курсове и сертификати са с вълнуваща стойност за всички. Позволете ни да ви покажем подробностите за нашата разпродажба в Черния петък тази година и какво можете да получите с ценните си инвестиции.

101 Blockchains Grand Sale се завръща и ще остане валидна от 23 декември 2020 г. до 3 януари 2021 г. Използвайте купон ЧЕСТИТ и вземете фиксирани 40% отстъпка от курсовете и сертификациите за Blockchain 101 Blockchains.

Значение на Деня на благодарността и Черния петък

Преди да преминем към описанието на 101 Blockchains Black Friday Sale, нека размислим върху специалността на Деня на благодарността и Черния петък. Както подсказва името, Денят на благодарността е онова време от годината, което призовава за раздаване на знак на благодарност. С Коледния сезон само след месец, Денят на благодарността предвещава ранната фаза на празниците!

Семействата, които се събират на едно място, споделят пищна вечеря на маса и обменят подаръци, винаги са били основните акценти на Деня на благодарността. Следващият ден след Деня на благодарността носи заглавието на „Черен петък“, като се предполага, че възнамерява да покаже меланхолията след празничен ден. Денят на „Черния петък“ обаче има нещо повече, отколкото изглежда повърхностно.

Черен петък носи много повече обещания за разлика от едноименното му значение. Черен петък бележи началото на празничния уикенд и придружава много атрактивни оферти и отстъпки от различни магазини. Търговските гиганти влизат в играта с огромни отстъпки и изгодни сделки, а ние също сме през тази година.

Има малко място за игнориране на подобни предложения с уикенда на място, а тенденцията за Черния петък постепенно се натрупва през годините. Освен магазините за търговия на дребно, много магазини за електронна търговия и платформи за електронно обучение са настигнали тенденцията. В резултат на това можете да намерите много продажби на Черния петък на уебсайтовете на онлайн курсовете.

Интересното е, че изненадите с разпродажбата на Черния петък не спират до съответния понеделник. Радостта от пазаруването продължава през уикенда и продължава до понеделник, като по този начин се установява тенденцията на Кибер понеделник. Така че, започвайки от Деня на благодарността и продължавайки с Черния петък през уикенда до понеделник, купувачите могат да имат тържествено време.

Разгледайте сега 101 сертифициране на Blockchains и курсове за обучение!

101 Blockchains Черен петък Разпродажба

101 Blockchains представи тази година продажбите на Черния петък за празнуване на духа на Деня на благодарността и празничното пазаруване. Като известен доставчик на електронно обучение в блокчейн технологията, 101 Blockchains сертификати и курсове са много популярни сред ентусиастите на Blockchain.

Ако обаче отлагате плановете си да закупите курсове и сертификати за 101 Blockchains, тогава Черният петък на 101 Blockchains е най-доброто за вас. Най-интересният акцент в продажбите на Черния петък на 101 блокчейна е, че той започва по-рано и продължава по-дълго.


Започваме продажбите на Черния петък два дни преди Деня на благодарността (26 ноември), т.е. на 24 ноември, и ще продължат до един ден след Кибер понеделник (30 ноември), т.е. 1 декември.

Искахме нашите клиенти да избегнат бързането и да отделят време, за да изберат любимите си учебни ресурси. Можете да седнете на лаптопите или телефоните си и да вземете добре обмислени решения относно курсовете за обучение и сертификатите, които искате, с цялото допълнително време.

Какво ще получите в 101 Blockchains Black Friday Sale?

Ще осигурим фиксирана отстъпка от 40% за всички наши сертификати и курсове за обучение в нашата разпродажба в Черния петък тази година. 101 Blockchains непрекъснато се стреми да въведе нови учебни ресурси, за да помогне на корпоративни специалисти в blockchain и амбициозни специалисти в blockchain в развитието на умения.

Сравнителната липса на доставчици на образование и сертифициране на blockchain създава пречки за научаването на повече за различни специализации в blockchain. Въпреки това, ние успешно се погрижихме за доверието на повече от 11 000 професионални специалисти в блокчейни с нашия разнообразен асортимент от курсове за обучение и сертификати. При разпродажбата на Черния петък ви предлагаме вълнуваща плоска отстъпка от 40% за следните сертификати,

  • Сертифициран сертификат за Enterprise Blockchain Professional (CEBP)
  • Сертифициран експерт по Blockchain Security Expert (CBSE)
  • Сертифициран сертификат за Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Също така, можете да получите фиксирана отстъпка от 40% за всички следващи 101 курса за обучение на Blockchains професионални blockchain,

  • Enterprise Blockchains и управление на веригата за доставки
  • Enterprise Blockchains и търговско финансиране
  • Шаблони и инструменти за корпоративни блокови вериги

Имаме и добри новини за нашите клиенти, че предлагаме 40% отстъпка от нашите новосъздадени курсове. Можете да приложите вълнуващата отстъпка от Черния петък за следните нови курсове, които стартирахме наскоро,

  • Как да изградите кариерата си в Enterprise Blockchains
  • Въведение в DeFi – Децентрализиран финансов курс

Освен това можете също да се запишете в нашия безплатен курс за обучение по основи на Enterprise Blockchains, както обикновено, за да започнете вашето пътуване за обучение по blockchain.

Нарастващото значение на блокчейн технологията донесе забележителна революция в технологичното сертифициране и обучение. Искаме да помогнем на нашата общност от обучаващи се и корпоративни специалисти по блокчейн да се възползва от нововъзникващите възможности за кариера на блокчейн. Сделките от Черния петък за 101 блокчейна биха подкрепили хората, които искат икономически ефективни решения за обучение и обучение на блокчейн.

Заключителни думи

101 Blockchains Black Friday Sale е нашата уникална инициатива за насърчаване на образованието и обучението на blockchain. Този празничен сезон на пазаруване искаме да разширим нашите ресурси за обучение и сертификати до максимален брой обучаващи се. Известни индустриални експерти създават нашите учебни ресурси с дългогодишен опит в блокчейн практиката и разнообразни корпоративни проекти.

Следователно можем да осигурим увереност в идеални платформи за развитие на вашите умения за блокчейн. Сделките на Black Friday за 101 Blockchain също ви дават много време да помислите, преди да купите. Клиентите могат внимателно да оценят всички свои възможности, преди да финализират избора на курсове или сертификати, които искат да закупят. Така че, настройте часовниците си и се пригответе за невероятни оферти за Черния петък на 101 блокчейна точно сега!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map