Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Bityard Review: Законно и безопасно ли е?

Bityard е нова платформа за търговия, пусната през 2019 г., която позволява на търговците да търгуват с биткойн с ливъридж до 100 пъти в своето портфолио от двойки за търговия. Платформата за търговия предлага невероятен лост, удобен за начинаещи потребителски интерфейс, конкурентни такси за търговия и хлъзгаво мобилно приложение за търговия.

Посетете Bityard

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация за неговите функции, потребителски интерфейс и такси за търговия и други в този преглед на Bityard, настоятелно ви препоръчваме да посетите сайта им, за да бъдете актуализирани с всички промени, които могат да възникнат след това.

Също така е добра практика за сигурност да изтегляте печалби в хардуерен портфейл за биткойни, като Ledger Nano X, когато търгувате с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашата статия за това кой е най-добрият хардуерен портфейл за Bitcoin.

bityard

Какво е Bityard?

Bityard е нововъзникваща борса за търговия с криптовалути със седалище в Сингапур. Платформата предлага безопасна, лесна и бърза услуга за търговия и е достъпна в над 150 страни по света. Борсата за търговия с криптовалути се придържа към продуктовата концепция на „Сложни договори за проста търговия“ цели да донесе опростено търговско изживяване на своите клиенти.

Bityard Сравнен

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на Bityard. Тази таблица за сравнение изброява други крипто борси с най-голям марж, които предлагат функции от световна класа.

Характеристики на Bityard

Платформата разполага с борса за търговия с крипто договори, която позволява на потребителите да се хеджират срещу пазарните рискове, без да купуват действителния актив за търговия. Потребителите да се възползват както от мечи, така и от бичи пазари, докато използват малко количество капитал, за да увеличат максимално потенциалните печалби с маржин търговия.

В момента Bityard предлага бонус за добре дошли до 258 USDT за привличане на нови потребители до платформата. След като се регистрира нов търговец, той може да печели безплатни Bitcoin, Ethereum, EOS, Tron и други основни цифрови валути.

Търговията на Bityard предлага няколко други функции за търговци като:

 • Теглете печалбите в Tether (USDT) като основна валута
 • Търгувайте с Bityard монета BYD за да намалите таксите за търговия или да спечелите допълнително крипто
 • Депозирайте средства с помощта на извънборсовите партньори
 • Ниска минимална сума на депозита ($ 5 USDT)
 • Точни крипто цени на живо, използвайки данни от Binance, OKEx и Huobi
 • Маржин търговия с ливъридж до 100x
 • Нулево разпространение, без разходи за приплъзване и без нокът
 • Приложение за мобилна търговия за устройства с Android и iOS

Е Bityard Legit?

Bityard е a легитимна платформа за търговия с криптовалути което е регулирано и лицензирано от сингапурската ACRA, американската MSB от мрежата за борба с финансовите престъпления, която принадлежи на Министерството на финансите на САЩ за американски инвеститори в биткойн. Борсата също е лицензирана с естонските MTR и AUSTRAC, които осигуряват надеждност като реномирана борса за криптовалута в Австралия.


Официалните сертификати могат да бъдат разгледани, като следвате връзките на уебсайта на Bityard.

Първи стъпки с Bityard

За да създадете акаунт в Bityard, отнема няколко минути и изисква валиден имейл адрес или номер на мобилен телефон. Има няма KYC процес или е необходимо да качите документи за самоличност за да започнете да търгувате.

Следвайте тези стъпки, за да се регистрирате в Bityard:

регистрация на bityard

Депозиране на средства в Bityard

Bityard предлага множество методи за депозиране на средства на борсата за търговия. Потребителите могат да прехвърлят криптовалута директно от хардуерен портфейл към Bityard. Времето, необходимо на депозита да достигне портфейла на Bityard, зависи от крипто актива, броя на необходимите потвърждения и натоварването на блокчейн мрежата.

За търговци, които искат да купят крипто и да попълнят портфейла си, Bityard предлага фиат услуга за конвертиране на местна валута в крипто. Можете да закупите крипто с кредитна / дебитна карта или с помощта на извънборсовия партньор.

депозит на bityard

За да депозирате средства в Bityard, изпълнете следните прости стъпки:

bityard btc

Потребителски интерфейс на Bityard

Графичният интерфейс е едно от най-важните съображения за търговците. Тук се отделя по-голямата част от времето за анализ на диаграмата и техническите показатели. Основните диаграми са позиционирани в средата и могат да бъдат преоразмерени и позиционирани така, че да отговарят. Има нощен и дневен режим, което е чудесна функция.

диаграми на bityard

Външният вид на графиките на цените е подобен на популярния инструмент и софтуер за крипто търговия от Tradingview. то е лъскав, интуитивен, отзивчив и изчистен. Всичко, което крипто търговецът трябва да търси, за да се съсредоточи върху анализирането на диаграмите, ценовите действия и позициите без разсейване (напр. Кутия за тролове или прекомерни диалогови кутии).

Функциите за търговия, схемите на диаграмите и инструментите за рисуване са достъпни чрез навигационната лента вляво. Можете също да щракнете с десния бутон върху диаграмите, за да изведете опции за диаграми като:

 • Нулиране на диаграмата
 • Променете инструментите за рисуване
 • Променете интервала на графиката
 • Поставете индикатори
 • Премахнете инструментите за рисуване

крипто двойки bityard

Вляво са изброени наличните крипто активи за търговия, които могат да бъдат сортирани по „Име“, „Последна цена“ и „Промяна на%“. Превключването между крипто двойки беше отзивчиво и бързо за зареждане на ценовите диаграми. Не забелязахме прекомерно забавяне между зареждането на диаграми, което е често срещано неприятност на други борси.

Търговският прозорец е позициониран вдясно за влизане в поръчки. Тук можете ръчно да правите сделки, като използвате лимит или пазарни поръчки.

Размерът на лоста може да бъде променен чрез плъзгане на плъзгача, който автоматично регулира нивата на тейк печалба и стоп загуба.

В сравнение с други маржин платформи, ние забелязахме, че има ограничен брой поръчки и бихме искали да видим разширени типове за управление на риска, като например:

 • Стоп-лимит
 • Едното отменя другото (OCO)
 • Добър, докато не бъде отменен
 • Незабавно или отмяна
 • Убий или запълни

Като цяло потребителският интерфейс на Bityard е изчистен и солидна платформа, която според нас е подходяща както за начинаещи, така и за средни търговци на крипто.

bityard поръчки

Как да търгувате с Bityard

За да търгувате с криптовалута с Bityard, следвайте тези прости стъпки:

Поддържани криптовалути

Обмен на битиарди поддържа 10 криптовалути, които могат да бъдат търгува се само срещу USDT. Активите, които могат да се търгуват на борсата, са BTC, BCH, DASH, EOS, ETC, ETH, LINK, LTC, TRX и XRP.

Тъй като Bityard е нова борса, ние очакваме платформата в крайна сметка да увеличи предлагането на активи и да позволи реализиране на печалби в други цифрови активи и дори във фиатни валути.

Bityard такси

Bityard таксува a 0,05% такса за транзакция това се прилага при отваряне и затваряне на поръчка. Плащаната търговска такса ще се покаже в прозореца на поръчката и се изчислява по формулата:

 • Такса за откриване = Маржин * ливъридж * 0,05%
 • Такса за затваряне = марж * ливъридж * 0,05%

Позиции, които се задържат за повече от 12 часа може да бъде таксуван такса за нощувка. Тази такса в допълнение към таксата за транзакция. В сравнение с други борси за крипто търговия, таксите са разумни, но могат да бъдат намалени допълнително, за да се увеличи конкуренцията.

Депозит & Такси за теглене

Има без такса за депозит за прехвърляне на криптовалута и фиат валута в Bityard. Времето за депозит, за да достигнете портфейла на Bityard, зависи от потвържденията на възела и натоварването на блокчейн мрежата.

За тегления има a Такса от $ 2 USDT по време на текущ период на промоция. Тегленията обикновено се обработват в рамките на един час и има минимален лимит от $ 50 USDT.

Поддръжка на клиенти

Bityard предлага поддръжка на своите клиенти денонощно, за да предостави насоки и подкрепа. Има няколко медии за връзка с екипа на Bityard, включително имейл, социални медии и бот за поддръжка на живо. Потребителите могат също да навигират в обширния раздел с често задавани въпроси, за да намерят отговори на често задавани въпроси.

Има live bot за поддръжка, за да се свържете директно с екипа за поддръжка през часове. След часове ви отлага да поддържате статии и ръководства в Помощния център на Bityard, докато чакате персонал. Използвахме полето за чат и все още чакаме отговор!

Сигурност

Уебсайтът на Bityard посочва, че платформата използва няколко мерки за сигурност за защита на средствата на потребителите от кражба и измама. Мерките за сигурност включват 2 факторно удостоверяване (2FA), множество офлайн подписи, хладилно съхранение на клиентски активи, одит на риска в реално време и пълна гаранция за възстановяване.

често задавани въпроси

Bityard таксува ли спред?

Bityard не начислява собствена платформа, разпространена в допълнение към таксата за транзакция. Цените, които търговците виждат на платформата за търговия Bityard, са спот цените без допълнителни спредове и приплъзване.

Има ли приложение за мобилна търговия?

Bityard предлага на своите клиенти напълно отговорно приложение за мобилна търговия, което включва всички функции на настолната версия на сайта. Приложението Bityard може да се използва за търговия по всяко време или навсякъде и е достъпно за устройства с Android и iOS.

Безопасен ли е Bityard?

Bityard използва редица мерки за сигурност на платформата, за да подобри безопасността на клиентските средства, съхранявани на борсата. Такива мерки включват съхранение на студен портфейл, множество офлайн подписи и одити на риска в реално време. Потребителите могат да активират 2-факторно удостоверяване на акаунти, за да намалят подозрителната активност при влизане.

Както при всички крипто борси, може да е трудно да се проверят действащите мерки за сигурност, така че потребителите трябва да извършват собствена проверка и да инвестират само това, което можете да си позволите, за да загубите.

Има ли Bityard партньорска програма?

Bityard предлага на своите потребители диференцирана партньорска програма, която възнаграждава до 60% в комисионни за търговия. Програмата е предназначена да насърчи съществуващите потребители да привличат нови клиенти към платформата, като споделят своя партньорски код, за да спечелят допълнителен доход.

bityard филиал

Алтернативи на Bityard

БАЙТ

Bybit

ByBit е платформа за търговия с деривати за криптовалута с акцент върху търговия с ливъридж с до 100x лост за двойки за търговия Bitcoin и Etherium. Bybit се превърна в една от най-добрите крипто борси в света.

Посетете уебсайта плюс500

Плюс 500

Plus500 е CFD доставчик, който предлага своята масивна клиентска база за търговия с най-популярните крипто активи в света с до 30 пъти лост като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron и Monero.

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск

Посетете уебсайта binance

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и един от най-бързите доставчици на услуги за търговия за блокчейн екосистема. Борсата отбеляза астрономически растеж и е първокласна платформа за крипто търговия.

Посетете уебсайта

Заключение

Bityard създаде солидна оферта в пространството за търговия с криптовалути с борсата си за търговия с договори. Изглежда, че това е законна услуга, която позволява на търговците да се хеджират срещу пазарните рискове, без да купуват действителния актив за търговия.

Посетете Bityard

Процесът на регистрация на Bityard е бърз и лесен, а потребителският интерфейс е подходящ за начинаещи. Ако търсите регулиран и лицензиран маржин обмен на криптовалута, тогава Bityard е чудесна възможност за обмисляне.

Както винаги, предупреждаваме търговците, че търговията с лостове е много рискована. Възможно е да спечелите много пари, но е лесно да направите грешка и да загубите всички средства в сметката си. Ако не сте начинаещи в търговията, може би е по-добре да използвате крипто демо сметка за търговия, за да усъвършенствате уменията си.

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални криптотърговци.

Посетете Bityard

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector