Blade Exchange Review – Bitcoin, търговия с крипто и такси

BLADE борсата е вълнуваща нова платформа за търговия с марж на криптовалута, която предлага двойки криптовалути Bitcoin и Altcoin безсрочни договори, които могат да се търгуват с до 150x лост Борсата е подкрепена от инвеститори от световна класа и доверени като Coinbase и SV Angel да създадете специална платформа за вечна търговия с биткойни.

Посетете BLADE

В този преглед на борсата BLADE ще оценим характеристиките на платформата, интерфейса за търговия, таксите и много други, за да видим дали това е легитимна и безопасна криптообмен въз основа на нашия опит.

Обмен на остриета

Какво е BLADE Exchange?

BLADE е криптовалутна борса, която позволява на потребителите си да търгуват безсрочни договори в биткойни и алткойни. Потребителите могат да търгуват с висок ливъридж на криптовалутни двойки до 150 пъти с уреждане в Bitcoin (BTC) или Tether (USDT).

Основателите зад BLADE са фокусирани върху изграждането на нов основен слой за пазарите на криптовалути и в крайна сметка за глобалните финансови пазари в по-широк план. Борсата също така стартира крипто търговия с нулева такса, за да привлече търговци, които са уморени да плащат прекомерни комисионни на други платформи.

Регистрирайте се в BLADE използвайки нашия реферал връзка и получавате 10% отстъпка от вашите търговски такси за 6 месеца.

BLADE В сравнение

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на BLADE. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси, които предлагат функции от световна класа.

Може да се интересувате и от:

 • Shrimpy Review: Автоматично балансирайте крипто портфолиото си
 • Защо продължавам да губя пари от Bitmex? Избягвайте тези 5 грешки
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • ChangeNOW Преглед: Крипто суапове, такси за търговия & | Повече ▼
 • 4 най-добри криптовалутни сайтове за Altcoin търговци

Е BLADE Legit & Безопасно?

BLADE изглежда легитимна и сигурна платформа за търговия, тъй като е подкрепена от една от най-големите и най-реномираните борси в света, Coinbase. BLADE разполага с протоколи за сигурност, като портфейли с много подписи, офлайн (въздушна) система за хладилно съхранение и одит на всички тегления от екипа на BLADE.

Създаване на акаунт & Влизам

За да създадете акаунт в BLADE:


регистър на острието

Депозиране на средства на BLADE

BLADE е само платформа за търговия с криптовалути и приема депозити в Bitcoin (BTC) или USDT. Това означава, че новите потребители, които желаят да търгуват с помощта на BLADE, ще трябва първо да направят покупка на криптовалутен актив, като използват борса.

За да направите това, ще ви е необходима борса fiat-to-crypto, която приема депозити на фиат валута в замяна на криптовалута.

За да депозирате средства в BLADE:

 • Придвижете се до „Портфейл“ връзка в горното меню за навигация
 • Изберете валутата, която искате да депозирате (напр. BTC или USD)
 • Кликнете върху „Депозит“ и запишете показания адрес на портфейла
 • Прехвърлете средства от хардуерен портфейл или fiat-to-crypto обмен, като използвате адреса на портфейла

депозит на острието

Потребителски интерфейс

За всички търговци, ° Сharting интерфейсът е едно от най-важните съображения при избора на крипто обмен. Особено за търговци, които разчитат на технически анализ, за ​​да намерят предимство на пазара. Когато избирате борса за криптовалута, трябва да се чувствате добре с интерфейса за търговия. Трябва да се чувствате правилно, тъй като именно тук ще прекарате по-голямата част от времето си!

Когато влезете за първи път в крипто платформа BLADE, първото нещо, което ще забележите е как добре изложени и прости таблото за търговия е. Няма сложни менюта или разсейване, просто лесен за използване интерфейс за търговия. Вдясно са изброени търговските двойки, където можете да превключвате между различните цифрови монети.

BLADE диаграми

Не изглежда да има инструменти за търговия и индикатори, предоставени с BLADE. Това може да са функции, които ще бъдат добавени в близко бъдеще, но е от решаващо значение за търговците на технически анализ. Не бяхме сигурни как да променим и времевите рамки на графиката.

Като цяло бяхме доста разочарован с графичния интерфейс BLADE за по-задълбочена оценка. Той не се подрежда добре спрямо другите по-популярни борси за криптовалути.

Как да търгувате с помощта на BLADE

За да влезете в сделка с BLADE, отидете на ‘Направи поръчка кутия за търговия вляво от прозореца за търговия. Интерфейсът е доста лесен за използване и предлага няколко различни типа поръчки, които включват:

 • Пазар
 • Ограничение
 • Стоп поръчка (пазар и лимит)

BLADE поръчка

Ливъриджът може да се регулира с помощта на плъзгач, който е разположен извън прозореца на търговската поръчка. Открихме, че това е малко странно, тъй като бихме очаквали в полето за търговска поръчка.

BLADE няма калкулатор на ливъридж или ликвидация, за да оцени общата печалба и загуба на сделка с предварително дефиниран ливъридж.

BLADE Търговски активи

BLADE предлага безсрочни договори, които позволяват на търговците да спекулират дали цената на актива ще се движи нагоре или надолу, с използване на ливъридж и без да е необходимо да притежават актива. BLADE предлага безсрочни договори за:

 • BTC / USD
 • BTC / KRW
 • ETH / USDT
 • XRP / USDT
 • ZEC / USDT
 • XMR / BTC
 • DOGE / USDT

Всяка търговска двойка има своя собствена книга с поръчки, което означава, че за нова борса ликвидността във всяка книга за поръчки на търговска двойка в момента е слаба.

двойки за търговия с остриета

BLADE Лост

BLADE предлага 150x лост за безсрочни договори с биткойн. Наличният лост за останалите алткойни е 50 пъти, което е доста високо в сравнение с други платформи за търговия с деривати на криптовалути. BLADE разполага с плъзгач на ливъридж в долната част на интерфейса за търговия, където може да се избере сумата на ливъриджа.

Борсата също предлага кръстосан марж което означава, че всички средства, намиращи се в маржин сметката, са на разположение за маржин търговия. Това позволява на търговците да отварят значително по-големи позиции от нормалното.

Трябва да внимаваме, че търговията с ливъридж може да бъде мощен инструмент за търговец. Можете да го използвате за тсе възползват от сравнително малки движения на цените за да накарате баланса си да расте по-бързо. Той работи, като посочва част от пълната стойност на вашата сделка – а борсата осигурява останалата част от депозита, за да улесни много по-голям размер на позицията, без да обвързвате капитала си. Освен това може да има обратен ефект и да увеличи размера на загубите ви.

BLADE Такси

Обменните такси са важно съображение при избора на борса за търговия с криптовалути. Става още по-критично при търговия с по-големи размери позиции и на борса с ливъридж, където плащате такси за позиции, които са много по-големи от вашата маржа.

Депозитни такси

BLADE го прави не изисква такса за депозит.

Такси за теглене

Тегленията на BLADE ще наложат малка мрежова такса от .0000.0005 за заявка за теглене на биткойн. За теглене на Tether BLADE ще таксува ₮ 2,00 за заявка за теглене на Tether, за да компенсира таксите, начислени на блокчейн Bitcoin и Omni Layer.

Такси за търговия

Платформата BLADE използва модел за вземане и вземане за определяне на такси за търговия, който е еднакъв за всяка монета за криптовалута. В зависимост от вида на направената поръчка, борсата ще определи прилаганата такса за търговия. На BLADE, търговската такса за вземащите е 0,075%, докато за производителите се дава малка отстъпка от 0,025%. Таксата за търговия се приспада от салдото по сметката и няма да повлияе на първоначалния марж на поръчката.

BLADE такси

За да обясните различните такси BLADE и кога те ще се прилагат:

 • A производител е някой, който поставя лимитирана или условна поръчка което отива в книгата за поръчки и се добавя към дълбочината на пазара, независимо дали търговецът избира да продължи дълго или кратко. Тези търговци помагат да се направи пазарът и по този начин се наричат ​​производители.
 • A вземащ е някой, който прави пазарни поръчки които се изпълняват незабавно, преди да отидат в книгата за поръчки и да намалят дълбочината на пазара, като вземат поръчки от книгата с поръчки.

Като цяло таксите за търговия BLADE са сравнително справедливи в сравнение с други борси в индустрията за търговия с криптовалути.

преглед на острието

BLADE сигурност

Платформата BLADE включва редица функции за сигурност, за да осигури най-високо ниво на сигурност и да защити средствата на своите потребители от компромиси. Посетете уебсайта за пълен списък на съществуващите мерки и протоколи за намаляване на сигурността.

Портфейл BLADE

BLADE използва a ° Сстара система от портфейли за съхраняване на всички цифрови активи на потребителите и платформата. Това означава, че огромни суми от средствата на клиента се съхраняват в офлайн хардуерен портфейл, като всеки адрес за депозит, присвоен на потребителите, всъщност е студен адрес на портфейла.

В случай на компрометиране на системата, нападателят все още няма да има пълен достъп до всички необходими ключове за кражба на средства. На нито един облачен сървър не се съхранява частен ключ, който значително намалява кибер рисковете като хакери.

BLADE Тегления

Тегленията на BLADE се одитират от екипа за сигурност на борсата, за да се осигурят публични ключове m. Това може да забави процеса на теглене, но екипът на BLADE поставя сигурността преди всичко, за да защити средствата на потребителите.

BLADE алтернативи

БАЙТ

Bybit

ByBit е платформа за търговия с деривати за криптовалута с акцент върху търговия с ливъридж с до 100x лост за двойки за търговия Bitcoin и Etherium. Bybit се превърна в една от най-добрите крипто борси в света.

Посетете уебсайта плюс500

Плюс 500

Plus500 е CFD доставчик, който предлага своята масивна клиентска база за търговия с най-популярните крипто активи в света с до 30 пъти лост като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron и Monero.

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск

Посетете уебсайта binance

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и един от най-бързите доставчици на услуги за търговия за блокчейн екосистема. Борсата отбеляза астрономически растеж и е първокласна платформа за крипто търговия.

Посетете уебсайта

често задавани въпроси

Трябва ли да изпратя KYC документи, за да започна да търгувам с BLADE?

Няма процедури за KYC или трябва да качите информация за персонала, за да започнете да търгувате с BLADE. Търговците могат да се регистрират и да започнат да търгуват криптовалутните двойки, предлагани на борсата, за минути.

Има ли BLADE демонстрационна или хартиена сметка за търговия?

BLADE не предлага демо сметка за търговия, за да позволи на своите клиенти да се научат да търгуват с биткойн без депозиране на средства.

BLADE има ли мобилно приложение?

Понастоящем BLADE няма приложение за мобилен телефон за iOS или Android устройства. Десктоп версията на уебсайта е удобна за мобилни устройства и интуитивна за смарт телефони.

Има ли партньорска програма?

BLADE предлага на своите потребители възможността да се присъединят към партньорска програма. Стимулът възнаграждава потребителите с до 20.% от таксите за търговия платени от техните реферали, като споделят своя уникален партньорски код.

Могат ли американските клиенти да търгуват с BLADE?

Клиентите в САЩ имат право да създадат акаунт в BLADE и да започнат да търгуват цифрови активи с ливъридж. Борсата е в съответствие с американските разпоредби.

Заключение

В заключение на нашия преглед BLADE, платформата за търговия е подкрепена от някои от най-известните и най-доверените инвеститори в света като Coinbase, SVAngel и a_Capital. Платформата е предназначена да се фокусира върху постоянната търговия и предлага редица крипто двойки за търговия.

The интерфейсът за търговия е доста ограничен и не предлага голямо разнообразие от инструменти за извършване на какъвто и да е анализ на диаграмата. Това е основен недостатък и второ, дневният обем на борсата липсва. Ако те могат да бъдат решени, тогава можем да очакваме да чуем за обмен на BLADE в близко бъдеще.

Посетете BLADE

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални крипто трейдъри.

Посетете BLADE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map