Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

ChangeNOW Преглед: Крипто суапове, такси за търговия и други

ChangeNOW е добре позната и популярна платформа за крипто суап, която се използва за незабавен обмен на една крипто на друга, без ограничения и регистрация. Потребителите имат лукса да разменят до над 170 различни криптовалути за броени минути директно към вашия хардуерен портфейл.

В този преглед на ChangeNOW ще оценим популярната платформа за крипто търговия, използвана от стотици хиляди хора по целия свят, и ще предоставим общ преглед на нейните функции, потребителски интерфейс и такси за търговия.

Посетете ChangeNOW

Въпреки че се стремим винаги да ви предоставяме точна информация, предлагаме да посещавате сайта им от време на време, в случай че след това се появят някои актуализации. Така че без повече шум, нека да скочим в него!

уебсайт на changenow

Преди да започнете, препоръчваме да използвате хардуерен портфейл за биткойни, като Ledger Nano X, когато търгувате с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута.

Какво е промяна СЕГА?

ChangeNOW е a услуга без попечителство, която е широко известна със своята незабавна и лесна за използване крипто-към-крипто услуга. Платформата предлага конкурентни такси за търговия, има над 170 криптовалути, достъпни за размяна, и не държи никакви ограничения. Можете да сменяте толкова много крипто, колкото искате, като Bitcoin на Ethereum или друга криптовалута незабавно и без продължителен процес на регистрация.

ChangeNOW ви позволява да купувате криптовалута с помощта на дебитна / кредитна карта (Visa или MasterCard) чрез партньор на трета страна и да получавате директно в хардуерния си портфейл.

Как работи ChangeNOW?

ChangeNOW агрегира крипто цени от най-големите и най-популярните борси в света. Той ще търси възможно най-добрата в момента цена и ще я заключи, докато потребителят не завърши транзакцията и тя бъде потвърдена в блокчейна.

променете как работи

За да използвате ChangeNOW, следвайте тези прости стъпки:

ChangeNOW Сравнено

Удобни за начинаещи и лекота на използване са важни характеристики на ChangeNOW. Тази таблица за сравнение изброява други популярни крипто борси, която позволява на потребителите незабавно да сменят крипто, използвайки лесен за използване уебсайт.


Е ChangeNOW Legit?

ChangeNOW изглежда е a лegitimate услуга за обмен на крипто, която работи от 2017 г.. Онлайн крипто платформата спечели доверието на потребители от цял ​​свят и продължава да расте. Платформата ChangeNOW и нейното мобилно приложение привличат стотици хиляди посетители месечно според уебсайта си.

Безопасно ли е ChangeNOW?

ChangeNOW изглежда е a безопасна обмяна на криптовалута, която не е попечителска. Това означава, че средствата на потребителите НЕ се съхраняват от платформата, което намалява риска от измами, кражби и хакери. На платформата се открие подозрителна активност на потребителя, ще се задейства вътрешна система за управление на риска, която ще изисква от потребителя да предостави допълнителна KYC проверка.

Как да разменяме криптовалута с помощта на ChangeNOW

Процесът за обмяна на криптовалута на ChangeNOW е лесен за изпълнение и дори начинаещ може да размени крипто, като например от Bitcoin към Ethereum за броени минути.

За да започнете, потребителите ще трябва посетете уебсайта ChangeNOW и използвайте приспособлението на началната страница, както е показано по-долу.

changeNOW джаджа

За да замените незабавно крипто, използвайте стрелката надолу, за да изберете криптовалутата, която искате да замените (или да продадете), и сумата. След това, следвайки подобен процес, изберете крипто, което искате да купите. Ще видите, че сумата автоматично ще се попълни в полето „Получавате“.

Сумата ще се различава в зависимост от избрания процент, което ще обясним допълнително в тази статия за преглед. За да преминете към следващата стъпка, кликнете върху „Обмен“.

Тук отново ще се появят подробностите за транзакцията, които можете да изберете да промените. В противен случай можете да въведете адреса, за да изпратите криптовалутата, която ще закупите. то е най-добре изпращайте крипто директно към вашия хардуерен портфейл, така че въведете адреса, както е показано по-долу.

суап крипто крипто

След като въведете адреса на портфейла си, където ще получите криптовалутата, следващата стъпка е да потвърдите поръчката. Преди да потвърдите поръчката, уверете се, че портфейлът ви може да приеме тази криптовалута.

Например, ако искате да закупите Ethereum, ще трябва да въведете адреса си на Ethereum, а не Bitcoin или друга крипто. В противен случай вашите монети могат да бъдат загубени и трудно да бъдат възстановени.

След като сте доволни от поръчката, приемете T&Cs и кликнете върху „Потвърждаване“.

changenow потвърди поръчката

Последната стъпка е да депозирате крипто, което искате да продадете (суап) на адреса ChangeNOW.

Когато плащането ви приключи, ChangeNOW ще изпрати крипто на посочения от вас адрес на портфейла. Обработките отнемат около 5-10 минути, в зависимост от натоварването на блокчейн мрежата.

Ако в продължение на няколко часа не получите нищо в портфейла си, не забравяйте да се свържете с HelpNOW бюро за помощ.

промени СЕГА депозит

Купете Crypto с дебитна / кредитна карта

ChangeNOW действа като fiat-to-crypto-exchange, за да позволи на потребителите да купуват crypto с fiat валута като USD, GBP, AUD, NZD, JPY, EUR и много други. Потребителите могат да закупят крипто на ChangeNOW с помощта на дебитна карта или кредитна карта чрез партньорството си с Симплекс.

За да закупите крипто с дебитна карта, изпълнете следните прости стъпки:

ChangeNOW такси

Суап такси

Обменните такси трябва да бъдат оценени, преди да се вземе решение за използване на обмен на криптовалута. Това е важно при смяна на голямо количество крипто с друга крипто.

Уебсайтът не посочва таксите за крипто суап. Въз основа на нашите оценки обаче таксата за преобразуване или суап изглежда е между 0,5% до 1,5% (към момента на писане), които са включени в предложения суап.

Депозит & Такси за теглене

Тъй като ChangeNOW няма собствен портфейл за съхранение на криптовалути, няма такси за депозит или теглене. Има минимална мрежова такса, която се определя от блокчейна. Тази такса варира в зависимост от натоварването на мрежата и за всяка крипто монета.

Дебит & Такси за кредитни карти

Ако закупите криптовалута с помощта на дебитна или кредитна карта, се прилага допълнителна такса от приблизително 5% в допълнение към таксата ChangeNOW. Следователно общите такси за закупуване на крипто с помощта на платформата са доста високи.

често задавани въпроси

Трябва ли да завършите проверката на акаунта?

Да, ако използвате ChangeNOW, за да конвертирате фиатната валута в цифрови активи, ще трябва да завършите KYC процес в съответствие с финансовите разпоредби. За да потвърдите акаунта си, можете да качите следните документи:

  • Международен паспорт
  • лична карта
  • Шофьорска книжка

Какви монети са на разположение?

ChangeNOW поддържа над 170 криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero и много други. За да видите пълния списък на поддържаните криптовалути, можете да посетите налична страница за монети.

Кои държави се променят СЕГА Поддръжка?

ChangeNOW е поддържана борса в САЩ за закупуване на крипто и други страни по света като Великобритания, Австралия, Европа и Канада. Ако не сте сигурни дали ChangeNOW е наличен във вашата страна, посетете changenow.io/terms-of-use за повече информация.

Заключение

В заключение на нашия преглед ChangeNOW, използването на онлайн платформата за смяна на крипто с крипто е просто и без никакви главоболия или усложнения. Приспособлението на началната страница е подходящо за инвеститори от всички възрасти и най-хубавото е, че не е необходимо да създавате акаунт за размяна на крипто.

Посетете ChangeNOW

За тези, които искат да закупят биткойн или друг алткойн, платформата дава възможност да се използва само дебитна или кредитна карта. Препоръчваме да използвате други методи за депозит, тъй като таксите за търговия са високи. Също така имайте предвид, че трябва да подадете идентификация, за да докажете самоличността си, когато купувате крипто с национална валута.

Може да се интересувате и от:

  • FTX Exchange Review – Трябва ли да направите смяната?
  • Преглед на BlockFi: Законно ли е & Безопасно?
  • Как да закупите биткойни с подаръчна карта на Amazon (супер лесно)
  • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
  • 8 най-добри борси за криптовалута в САЩ

Харесва ли тази публикация? Не забравяйте да го споделите!

Ако има други борси за криптовалута, които искате да прегледаме, оставете коментар.

Важно е да използвате глобална и надеждна крипто борса, за да купувате, търгувате и продавате биткойни и криптовалути. Има няколко борси, които са били хакнати или са били откраднати средства на клиенти. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горепосочената борса – са добре известни и се доверяват, че осигуряват безопасен и сигурен начин за начинаещи и професионални криптотърговци да депозират фиатна валута и да закупят цифрови активи.

Посетете ChangeNOW

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector