Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Exocrow Review: Безопасно ли е и законно?

Изборът на борса за търговия с криптовалути може да бъде предизвикателна задача. Има няколко съображения, като например функциите на платформата, интерфейс за графики, двойки за търговия, такси, сигурност и поддръжка на клиенти.

Нова платформа за криптовалута на блока е Exocrow, който също предлага решения за обмен на P2P, портфейл, спестовна сметка и търговски решения.

Посетете Exocrow

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и актуална информация в този преглед, настоятелно ви препоръчваме да го направите посетете уебсайта да се актуализира с всички промени, които могат да настъпят след това.

Основни функции:

 • Бързо и лесно да създадете акаунт и портфейл
 • Не се изисква незабавно KYC
 • Обмен между партньори за покупка / продажба на криптовалута
 • Печелете лихви от крипто, държани в портфейла на Exocrow
 • Интегрирани решения за плащане за малък бизнес за приемане на плащания с биткойн
 • Партньорска програма за награждаване на съществуващи потребители

като цяло

3/5 Посетете Exocrow

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да се потопите в този преглед, това е така силно се препоръчва да използвате хардуерен портфейл като Ledger Nano X при закупуване на Bitcoin, Ethereum, Litecoin или други монети. Собствеността на крипто активи остава във владение и контрол на инвеститора, а не на борсата. Прочетете нашето ръководство за най-добрите крипто портфейли за повече информация.

Какво е Exocrow?

Exocrow е нова и бързо развиваща се крипто борса, базирана във Великобритания, която предлага място за физически лица в 135 държави да купуват, продават и съхраняват цифрови валути. От създаването си през 2020 г. борсата разшири услугите си, за да включи онлайн портфейл, възможност за печелене на лихва върху крипто в спестовна сметка, шлюз за плащания за покупки и P2P транзакции.

exocrow сайт

Exocrow Сравнен


Удобни за начинаещи, лесни за използване и конкурентни такси за търговия са важни характеристики на Exocrow. Тази таблица за сравнение изброява топ крипто борси които предлагат функции от световна класа.

Безопасен ли е Exocrow?

Exocrow включва 2 факторно удостоверяване (2FA), за да могат потребителите да активират и защитават своя акаунт от неразрешена употреба и измамни действия. Уебсайтът не предоставя списък на други мерки за сигурност за да се гарантира безопасността на средствата и личната информация на клиентите. Въз основа на нашите изследвания, има не е имало големи инциденти със сигурността, хакове или компромиси със системата които са възникнали към днешна дата, но има няколко опасения на уважавани форуми.

Exocrow Legit?

Изглежда, че Exocrow предоставя законни криптовалутни услуги като P2P борса и цифров портфейл за съхранение на цифрови валути. Има обаче няма информация за екипа зад платформата, подкрепените държави или законовото съответствие с финансовите разпоредби, които трябва да бъдат посочени.

Поддържа се Fiat & Криптовалути

Exocrow поддържа основните активи в цифрова валута, които включват Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) и Zcash (ZEC). Всеки актив има свой портфейл за изпращане и получаване на средства. Използвайки борсата P2P, потребителите могат да купуват и продават крипто 13 фиатни валути като USD, EUR, RUB, AUD, SGD и други.

Създаване на акаунт

За да създадат акаунт в Exocrow, потребителите ще трябва да преминат през процес на регистрация, който ще изисква валиден имейл адрес за потвърждение. След като завършат, потребителите могат да влязат в борсата и да проучат предлаганите функции и услуги. Има няма непосредствено изискване за попълване на KYC.

След като портфейл или акаунт на Exocrow достигнат $ 10 000 в щатски долари или евро, притежателят на акаунта ще трябва да представи документация за самоличност (национална лична карта или паспорт).

Депозиране на средства

Exocrow не приема депозити във фиатна валута (напр. USD, EUR или GBP). За да финансират сметка, за да използват продуктите и услугите, предлагани от Exocrow, потребителите ще трябва да прехвърлят криптовалута от личен хардуерен портфейл или платформа за търговия с цифрова валута.

exocrow портфейл

Например, за да депозират Bitcoin в Exocrow, потребителите могат да се придвижат до портфейла и да изберат BTC от падащото меню. Тук ще се появи адресът на BTC портфейла и QR кодът за копиране и прехвърляне на средства.

След като средствата пристигнат в портфейла, потребителят ще има достъп до други функции, предлагани от платформата. Препоръчително е да активирате двуфакторно удостоверяване преди депозиране на средства.

exocrow депозит биткойн

Търговия с криптовалута

За потребители, които искат да търгуват с цифрови валути, Exocrow предлага Peer-To-Peer (P2P) борса, за да улесни поръчките за покупка и продажба. Подобно на популярните P2P платформи като Paxful и Local Bitcoins, потребителите могат да търсят определен купувач или продавач в рамките на подкрепяни държави / юрисдикции.

exocrow обмен

Търговците могат да търсят купувачи и продавачи, като използват падащите менюта отгоре. Филтърната система може да категоризира купувачите и продавачите по фиатна валута, държава и начин на плащане. При прегледа на P2P обмена потребителският интерфейс е прост и удобен за начинаещи.

Недостатъкът е броят на търговците, използващи P2P борсата, беше ограничен (по-малко от 20 по време на писането) и изглежда е от екипа на Exocrow. Като нова платформа очакваме използването на платформата да се увеличи с широк кръг потребители от множество държави, фиатни валути и възможности за плащане.

Спестовна сметка

Exocrow предлага спестовна сметка за своите потребители, за да печелят месечни лихви за крипто, държани в портфейла до 3,2%. Лихвата се кредитира на 1-во и 15-о число на всеки месец и главницата може да бъде изтеглена веднъж на месец.

Не е ясно на 100% кой крипто актив в портфейла ще спечели 3.2% лихва. За биткойните месечният лихвен процент е необичайно висок в сравнение с реномирани платформи за кредитиране и спестяване като BlockFi и Nexo, които предлагат между 8,6% и 10% P.A съответно.

exocrow спестовна сметка

Такси за търговия

Няма разходи за създаване на акаунт в Exocrow или поддръжка на портфейл. По същия начин има нулеви такси за депозиране на средства към акаунт. Има малка цена от 0,01% за тегления, която е в допълнение към мрежовата такса за блокчейн. Например стандартните биткойн мрежови разходи са приблизително. 0.0005BTC.

За да използва борсата, Exocrow начислява такса за търговия, която се начислява на 0,5% от общата сума за търговия с биткойн. Това означава, че ще струва 1% такса за транзакция за закупуване и незабавна продажба на BTC с помощта на Exocrow. В сравнение с популярните спот борси като Binance, Crypto.com и KuCoin, таксите за търговия са малко високи.

Търговски такси

Потребителите на малкия бизнес могат да се регистрират в системата за плащане на търговци Exocrow, за да изпращат и получават крипто (напр. Bitcoin и Ethereum) чрез използване на блокчейн мрежата в замяна на стоки и услуги.

Има 1% изходяща такса за масови транзакции, с нулеви разходи за получаване на транзакции през интегрирания шлюз за плащане. Парични транзакции които използват услугата Excrow за ескроу ще бъдат таксувани допълнително с 1% такса.

Сигурност на платформата

Exocrow не предоставя адекватна информация за мерките за сигурност че на място за защита на информацията и средствата на клиентите, управлявани от борсата. Докато 2FA е опция за притежателите на акаунти и ескроу услуги за P2P транзакция, изглежда, че Exocrow няма сигурност като основен приоритет.

често задавани въпроси

Кои държави се поддържат?

Exocrow е глобална криптовалутна платформа, която поддържа инвеститори в няколко страни, включително Великобритания, Тайланд и няколко държави в Европа. На страни със строги финансови разпоредби и закони като Австралия, Нова Зеландия, Канада и САЩ е забранено да използват борсата. Потребителите трябва да бъдат предпазливи и да извършват собствена проверка, за да гарантират, че това се регулира в тяхната държава.

Разрешени ли са търговци в САЩ?

Exocrow не позволява на жителите на САЩ да използват P2P борсата да купува и продава криптовалута. Американските долари обаче се приемат като фиатна валута за закупуване на крипто от поддържани държави. Търговците, които пребивават в САЩ, ще трябва да намерят обмен на криптовалути в САЩ.

Заключение

Exocrow предлага разнообразие от продукти и услуги като незабавна борса за покупка / продажба, сигурен портфейл, който позволява на потребителите да печелят лихви от крипто и търговски решения за приемане на плащания с биткойн. Дизайнът на уебсайта и потребителски интерфейс ще обжалване за начинаещи поради лекотата на използване.

Посетете Exocrow

В заключение на нашия Exocrow преглед, ето обобщение на плюсовете и минусите на платформата, които включват някои притеснения които трябва да бъдат разгледани от екипа, преди да може да се счита за надежден, сигурен и уважаван доставчик на пазара на криптовалути. Физическите лица трябва да извършват собствена надлежна проверка и да не разчитат на информацията, предоставена в този преглед.

Професионалисти

 • Бързо се регистрирайте и създайте акаунт
 • Не изисква незабавно KYC
 • P2P интерфейсът е изчистен и лесен за използване

Con’s

 • Нова платформа с малко присъствие в социалните медии
 • Липса на информация за екипа (изображение на запаса) и лицензи
 • Адресът в Google Maps сочи към фирма за офис доставки
 • Липса на информация за поддръжка на клиенти и ръководства за употреба
 • P2P обмен не се използва (общо 13 потребители)
 • Ограничена информация за условията на спестовна сметка & условия
 • Не се предлага в страни със строги разпоредби

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене (без скрити такси) с голямо разнообразие от методи за депозит, които ще отговарят на всички видове инвеститори в криптовалута.

Посетете Exocrow

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector