Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Gemini Exchange Review: Крипто, търговия и такси

Gemini е уважавана борса за криптовалути, базирана в Ню Йорк, която нарасна популярността си през последните години, за да се превърне във водеща платформа, която да помогне на начинаещите да започнат работа с цифрови валути.

Базираната в САЩ криптообмен се фокусира върху простотата и лекотата на използване, което го прави привлекателен начин за откриване на популярни монети и токени DeFi чрез интуитивен и елегантен уеб интерфейс или мобилно приложение.

Посетете Близнаци

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в този преглед на обмена на Близнаци, настоятелно ви препоръчваме да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • Лесен за начинаещи и лесен за използване
 • Една от най-безопасните крипто борси и гласувана за топ платформа през 2019 г.
 • Поддържа фиатни депозити в USD, GBP, CAD, EUR, SGD, HKD, AUD
 • Конкурентна такса от 0,5% на транзакция, която намалява с обема
 • Търгувайте с 26 криптовалутни активи и популярни токени Defi
 • Повтарящи се поръчки и сигнали за зададени цени
 • Интуитивно приложение за мобилна търговия

като цяло

4.6 / 5 Посетете Близнаци

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Често се препоръчва да се използва биткойн хардуерен портфейл като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута.

Какво е Близнаци?

Gemini е частна доверителна компания в Ню Йорк, която беше основана през 2014 г. от Камерън и Тайлър Уинкълвос, известен като "Близнаци Уинкълвос". Компанията предоставя a легитимен обмен на криптовалута, който е лицензирани и регулиран от Нюйоркския държавен департамент за финансови услуги (NYSDFS). За да поддържа високия си стандарт на надеждност, борсата е обект на изисквания за капиталов резерв, изисквания за киберсигурност и банково съответствие, определени от NYSDFS и Нюйоркския закон за банковото дело.

уебсайт за близнаци

Gemini е борса и попечител, която предоставя прост, елегантен и лесен начин за физически лица и институции да купуват, търгуват, съхраняват и продават цифрови активи. Борсата е създадена за първи път в Съединените щати и е разширила своята дейност до Канада, Обединеното кралство, Южна Корея, Хонконг, Австралия и Сингапур.


Размяната на Близнаци беше гласувана за най-добрата крипто борса през 2019 г. и поддържа високо ниво на сигурност, което е изградило солидна репутация в индустрията като доверен доставчик на цифрови активи. Борсата си партнира и с водещи компании в света като Samsung, Tradingview, Brave и Nifty Gateway.

Близнаци в сравнение

Авангардни мерки за сигурност, интуитивен потребителски интерфейс и мобилно приложение за търговия са важни характеристики на Gemini. Тази таблица за сравнение изброява алтернативни крипто борси като Gemini за търговия с биткойн & криптовалута.

Характеристика & Услуги

Близнаци предлага авангардни търговски продукти и услуги за своите клиенти от цял ​​свят. Борсата е предимно място за покупка, търговия и продажба на крипто, но предлага атрактивни функции като:

 • Елегантен, изчистен и лесен начин за закупуване на цифрови валути
 • Поддържа 7 фиатни валути за потребители, разположени по целия свят
 • Купувайте, търгувайте, съхранявайте и продавайте 26 популярни крипто монети и популярни токени DeFi
 • Глобални методи за плащане като дебитна карта, банков превод и крипто
 • Сертифициран обмен за висок стандарт на спазване на финансовите операции
 • Средства, съхранявани в портфейла на Близнаци и застраховани при водещи доставчици на застраховки
 • Интеграция с WebAuthn за да защитите акаунта на Близнаци с хардуерни ключове за сигурност
 • Интуитивно мобилно приложение за устройства с Android и iOS (и интелигентни часовници)

Безопасни ли са Близнаците?

Платформата Gemini е една от най-безопасните борси за криптовалута да купува и продава цифрови активи. Цифровият обмен на активи включва институционални мерки за защита на информацията и средствата на потребителите, съхранявани на платформата. Функциите за сигурност включват съхранение на студен портфейл, процес на изтегляне на няколко подписа, двуфакторно удостоверяване, криптиране, адреси в белия списък и защита от груба сила при влизане.

Поддържани държави

Борсата Gemini се разшири в световен мащаб, за да се превърне в истинска международна борса за криптовалута за физически лица, които искат да закупят цифрови активи. Базата, базирана в САЩ, предоставя своите крипто услуги на страни като Великобритания, Канада, Австралия, Сингапур, Южна Корея и други. За да видите пълния списък на поддържаните държави, посетете уебсайта Gemini.

Регистрация, Вход & Проверка на акаунта

За да създадете акаунт с Gemini, потребителите ще трябва да преминат през процес на регистрация, за да отворят акаунт. Информацията, необходима за започване, включва пълно име, имейл адрес и задаване на парола. Проверката на имейл адреса завършва основния процес на създаване на акаунт.

Документите, необходими за завършване на процеса на проверка на Близнаци, варират в зависимост от мястото на произход на потребителя. Клиентите от САЩ ще трябва да качат a държавна лична карта, шофьорска книжка, паспорт или паспортна карта. Допълнителни документи за проверка може да са необходими за потребителя в други държави като доказателство за адрес (напр. Банково извлечение, сметка за комунални услуги или сметка за мобилен телефон). Проверката на самоличността изисква по-малко от 24 часа за завършване след като документите са качени.

Изкупуване & Продажба на криптовалута

Gemini е създаден, за да улесни инвеститорите и търговците да започнат работа с цифрови валути. Интерфейсът в мрежата и мобилната версия е проектиран за всички нива на опит с лесен за използване, елегантен и опростен потребителски интерфейс.

табло на близнаци

След като Gemini акаунт е създаден, потребителят може да влезе, за да разгледа списъка на поддържаните активи за криптовалута на борсата. Главното табло за управление осигурява a кратко обобщение на цените, 24-часова промяна и процентна промяна, които могат да бъдат сортирани от възходяща към низходяща и обратно.

Свързани: Сравнение на Близнаци срещу Kraken: Коя крипто борса е най-добра за начинаещи?

Купуването на криптовалута незабавно на Близнаци може да се извърши с помощта на един интерфейс. Графиката на основните цени показва стойността на актива, която е представена като линейна графика и продължителността може да се променя между дневни, седмични, месечни и годишни времеви рамки. Няма сложна система за картографиране, книги с поръчки, история на търговията и профили на обема, които нормалната борса за търговия с криптовалути обикновено показва.

близнаци купуват биткойн

В съседство с ценовата графика прозорецът за въвеждане на поръчка има две възможности за покупка и продажба. Тук търговците могат да изберат честотата на транзакцията, която може да бъде или покупка (или продажба), или повтаряща се поръчка. Потребителите могат да въведат сумата на фиатната валута, която да похарчат, да прегледат поръчката и да продължат да извършват транзакцията.

След като бъде направена заявка за сделка, Gemini ще покаже прозорец за потвърждение на поръчката, за да може потребителят да потвърди стойността на сделката, таксите за транзакции и да избере начин на плащане. Процесът от край до край за закупуване на криптовалута с Близнаци е изключително просто. Няма сложни менюта, бъркотия, разсейване или изскачащи прозорци. Потребителите, които разчитат на технически анализ, могат да интегрират Gemini с TradingView, водеща софтуерна платформа за криптиране на графики (както е показано по-долу).

gemini tradingview

Близнаците водят запис на всички извършени транзакции, които могат да се видят за всяка монета под описанието на актива. Това е полезно за преглед на предишни поръчки, покупната цена и дори средната покупна цена, за да се определи общата нетна позиция на актива в портфолиото на потребителя.

За да помогне на начинаещите, всяка монета има страница с обобщение с анализ на пазарната граница, 24-часовия обем на търговията и нейното циркулиращо предлагане. Има и обобщение на всяка монета, която трябва да предоставите преглед на цифровия актив, който инвеститорът възнамерява да закупи чрез борсата на Близнаци.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНИ БЛИЗНАЦИ С ДРУГИ

Сравнете сега!

Поддържа се Fiat & Криптовалутни активи

Gemini позволява на потребителите на платформата да купуват & продавайте цифрови активи чрез подкрепа седем фиатни валути като USD, GBP, EUR, CAD, SGD, HKD и AUD. Традиционните валути могат да бъдат депозирани на борсата на Близнаци, като се използват различни методи на плащане, като дебитна карта и превод от банкова сметка.

След като средствата пристигнат в портфейла на Близнаци, потребителите могат да видят актуалните цени на активите на криптовалутата преди покупка. The борсата поддържа 26 криптовалути като Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, както и популярни токени DeFi като Yearn Finance и Uniswap.

Мобилно приложение Gemini

Обменът на Близнаци осигурява безопасен и лесен начин за инвеститорите и търговците купувайте, търгувайте, съхранявайте и продавайте цифрови активи като Bitcoin и Ethereum с помощта на мобилно приложение за търговия. Потребителите могат да проследяват и наблюдават на живо цените на криптовалута в реално време, използвайки приложението, което е достъпно за устройства с Android и iOS. Страхотните функции на приложението Gemini включват:

 • Графирайте активите, като използвате безпроблемен и интуитивен интерфейс
 • Наблюдавайте и проследявайте бързо представянето на портфолиото
 • Възможност за задаване на ценови сигнали за бързо действие при движението на цените
 • Изглед, за да проверите живите и исторически цени
 • Планирайте повтарящи се поръчки
 • Светъл и тъмен режим
 • Съвместим с Apple Watch и Android Wear устройства

Като цяло приложението за търговия Gemini включва по-голямата част от функциите, налични в уеб версията, и предоставя начин за хората започнете с биткойн и други валути с помощта на преносимо устройство.

приложение за близнаци

Такси за търговия

Близнаци таксуват a плоска 0,5% (или 50 базисни точки) такса за търговия по-горе преобладаващата пазарна цена на Близнаци за всички сделки за покупка и продажба с помощта на уеб или мобилни приложения за търговия. В зависимост от търгувания обем, за фиат транзакции ще се прилага допълнителна такса за транзакция. За пълен списък на таксите за поддържани фиатни валути (напр. USD, CAD, GBP, EUR, HKD, SGD и AUD).

Gemini използва различен модел на такса за активни инвеститори, които използват платформата за търговия, която варира в зависимост от 30-дневния обем на търговията на потребителя. The транзакционните разходи се основават на модела за такси за производител и за вземащи, които започват съответно от 0,35% и 0,25%. В сравнение с други платформи за търговия с криптовалути, таксите за Близнаци са високи за активни търговци, които искат да спекулират с цифрови валути в краткосрочен план.

Депозит & Такси за теглене

Gemini предлага на своите потребители такси с нулев депозит, за да прехвърлят фиатната валута или криптовалутните активи на борсата. Няма такси за депозити по банков превод и крипто монети обаче покупките с дебитни карти ще наложат 3,49% такса върху общата сума на покупката което включва таксата за търговия.

зодия Близнаци не начислява такса за теглене за прехвърляне на цифрови активи (напр. GUSD, биткойн) или фиатна валута чрез превод на банкова сметка. Има стандартна мрежова такса за блокчейн за всяко изтегляне на монети, която се определя от натоварването на мрежата. Това е често срещано и подобно на други борси за криптовалута.

Близнаци Печелете

Gemini представи функция, която позволява на потребителите си средства в портфейла да печелят сложна лихва върху криптовалути до 7,4% APY. Програмата Gemini Earn е достъпна за Само клиенти от САЩ и достъпни във всички щати, в близко бъдеще обаче се очаква да бъде внедрен в световен мащаб. Платформата за печалба дава гъвкавост за преместване на крипто активите към платформата за търговия (с лихва) и обратно.

Подобно на цялостното потребителско изживяване, калкулаторът за печалба на Gemini е лесен за използване за изчисляване на потенциални лихвени плащания по всички поддържани монети за период от 1 до 4 години.

близнаци печелят лихви

Сигурност

Близнаците се гордеят с това, че предлагат сигурна и сигурна обмяна на криптовалута за индивидуални и институционални инвеститори на платформата. Борсата включва няколко мерки за безопасност, за да защити личната информация и средствата на потребителя от външни заплахи, вътрешни грешки (напр. Човешки грешки) и злоупотреба с вътрешна власт.

За да се гарантира, че средствата и информацията на клиента са защитени и защитени на крипто обмена, Близнаците използват следните мерки за сигурност на институционално ниво които се считат за водещи в бранша практики:

 • Офлайн хладилно хранилище за поемане на по-голямата част от средствата
 • Средства, съхранявани в географски разпределени места
 • Схема с много подписи за премахване на единични точки на повреда
 • Координирани действия от множество служители с многофакторно удостоверяване
 • 2FA за заявка за влизане в акаунт и заявка за теглене
 • Бял списък за ограничаване на превода на средства само до одобрени адреси
 • Защита срещу груба сила срещу множество неуспешни опити за влизане
 • Шифроване за защита на потребителския вход и лична информация

Поддръжка на клиенти

Близнаци предоставят a имейл адрес за поддръжка на своя потребител, за да се свърже с екипа за обслужване на клиенти за проблеми при отстраняване на неизправности. Има и бюро за помощ или система за билети, за да изпратите запитване и да се свържете по имейл от екипа за поддръжка на клиенти.

Уебсайтът включва изчерпателен раздел с често задавани въпроси, който разглежда често срещаните проблеми и опасения, повдигнати от потребителите на платформата. Сайтът обхваща теми като как да започнете, приложение Gemini, фиат трансфери, търговия, депозит & тегления, попечителство, сигурност и 2FA.

ПЕЧЕЛЕТЕ 132 долара С coinbase за учене ЗА КРИПТОКУРЕНТА!

Вземете $ 132

често задавани въпроси

Кой притежава Близнаци?

Обменът на Близнаци е стрrivate Ню Йорк доверителна компания, основана през 2014 г. от Камерън и Тайлър Уинкълвос, известни още като близнаците Уинкълвос. Компанията се разшири до над 100 служители, които обслужват клиенти в САЩ, Канада, Европа, Южна Корея, Сингапур и Австралия.

Дали Близнаците са по-добри от Coinbase?

Близнаците и Coinbase са легитимни, надеждни и безопасни борси за криптовалута с много прилики между тях. Кой от тях се счита за по-добър обмен зависи от личните предпочитания. Потребителите, които искат да купят Bitcoin други криптовалути с кредитна карта, ще трябва да използват Coinbase, тъй като Близнаците не предлагат тази функция. Ако таксите са по-важни, потребителите ще спестят от транзакционни разходи, използвайки Gemini, който има малко по-ниски такси.

Били ли са хакнати Близнаци преди?

Въз основа на нашите изследвания, Обменът на Близнаци не е хакнат или компрометиран поради банковите си мерки за сигурност и въведени оперативни мерки. Силната култура на първо място за сигурността помага да се гарантира безопасността на средствата, поверени от потребителите, да се съхраняват в Gemini и нейните попечители.

Налични ли са Близнаци в Австралия?

Gemini е поддържана крипто борса в Австралия, която приема австралийски долари (AUD). Местните жители могат да депозират средства за закупуване на цифрови валути като Bitcoin, Ethereum и XRP.

Заключение

В заключение на нашия преглед на Близнаци, крипто борсата се утвърди като надеждна и реномирана платформа за инвеститори и институции, за да започнат с цифрови валути като Bitcoin и Ethereum. Простото, безпроблемен и елегантен дизайн в мрежата и мобилното приложение за търговия ще се хареса на широк кръг хора и ще им помогне да открият и използват технологията на блокчейн.

Посетете Близнаци

От всички прегледи на борсата на hedgewithcrypto.com, бяхме най-впечатлени от прозрачността и задълбочеността на мерките за сигурност, които се прилагат, за да се гарантира, че клиентите се чувстват в безопасност, използвайки платформа.

Може да се интересувате и от:

 • Как да заложим космоса (ATOM): 4 най-добри места за печелене на награди

 • Преглед на Kraken: Безопасно ли е? Какво трябва да знаете
 • Nexo Review: Как да спечелите лихва върху вашия крипто
 • Как да печелите безплатно биткойн: 6 доказани метода
 • 9 най-добри крипто борси за търговия с маржове с ливъридж

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене (без скрити такси) с голямо разнообразие от методи за депозиране, които ще отговарят на всички видове инвеститори в криптовалута.

Посетете Близнаци

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector